سلام. وقتتون بخیر باشه. بنده اخرین روز از هفته سوم رژیم انگور هستم و هفته بعد هم طبق رژیم انگور باید تمام وعده هام انگور صرف کنم و میان وعده فقط اب. بنده چون شیرینی انگور به شدت دلزده ام میکنه هر وعده بیشتر از ۱۵۰ گرم انگور نمیتونم بخورم و همین باعث میشد ضعف کنم یه ساعتایی در روز و انرژی کافی برای انجام کارهام رو نداشته باشم و مجبور باشم میان وعده هم انگور مصرف کنم‌. با این حال بازهم نسبت به همیشه کم انرژی تر هستم. خیلی دوست دارم ادامه بدم رژیم رو ولی از این کم انرژی بودن در طول روز خسته شدم. به نظر شما این کم انرژی بودن طبیعی هست؟ این هفته چهارم هم به همین منوال پیش برم یا دیگه ادامه ندم یا اب عسل بخورم میان وعده؟
سادات

سلام آیا راهی برای ترک اعتیاد فرد 80ساله هستش؟ دچار کاهش اشتها و کاهش وزن شدید شده و متاسفانه بهش قرص متادون هم دادند و چندتا دونه خورده که البته بقیه اش رو دور ریخته و دیگه نمیخوره اما این فرد آرام و قرار نداره کلا و خودش که اذیت میشه اطرافیانش رو هم خیلی عذاب میده آیا راهی هست که با این سن و سال ترک کنه وضع مالی شون هم مستمری بگیر هستند و امکان بستری در مراکز ترک اعتیاد نیست
......

دکتر منظورتون از خونگیری چیه یعنی آن قسمت را حجامت کنم؟
خانم ۴۰ ساله

سلام پسرم یک سال ونیمشه از سفر اربعین که برگشتیم اسهال شد امروز روز پنجم هست که ادامه داره دفعاتش کم شده ولی شدتش نه خیلی آبکی هست و بو میده از پوشکش بیرون میزنه خاکشیر خنک و عرق نعناع بهش دادم ولی خوب نشده
محمد

ببخشید من متوجه این مطلب نشدم؟مردي نطفه را از عقب و پشت وارد رحم زن کند بچه لوچ مي‌شود؟از راه مقعد که بارداری رخ نمیده؟؟منظورتون چی بوده؟
مومنی

سلام من از روز ۴ پریودم شروع به پیاز درمانی کردم روز ۸ پریودم ترشحاتی شبیه ترشحات تخمک گذاری داشتم خیلی نگرانم چون تو اقدام بارداری هستم یعنی ممکنه پیاز درمانی تخمک گذاری رو جلو انداخته باشه؟؟؟
زهرا

سلام دکتر پشت سرم به اندازه یک سکه پوست پوست میشه همراه با خارش شدید. حدود یک ماهی هست که اینطور شده و پیشرفت داشته شبیه عفونت قارچی هست حنا گذاشتم بهتر شد ولی باز برگشت با شامپو ختمی هم شستم فایده ای نداشت.
خانم ۴۰ ساله

من دو ماه بريود نشدم من ٣٨ سالمه من پريوديم نامنظم بود الان كه دو ماه بريود نشدم هر روز هم دمنوش به ادافع اب بياز ميخورم ولي بازم نشدم بريود جي كار كنم
Zeynab

سلام دکترجان مقاله خیلی مفیدی بودخداخیرتان دهد متشکرم فراوان
فاطمه ح

سلام خداقوت لطفا اگر از پزشکان هومیوپاتی کسی رو میشناسید(ترجیحا طب سنتی هم بلد باشه) به بنده معرفی کنید. با طب سنتی مدتها پیش رفتم که خوب بوده اما دیگه بنا به دلایلی نمیتونم ممنون از شما
مهدی
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
شلوار جین عقیم می کند !؟(مقاله انتخابی)
تعداد: 4 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 20155]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

شلوار جین عقیم می کند!

 

 

دکتر محمدرضا صفری‌نژاد/ارولوژیست و استاد دانشگاه علومپزشکی ارتش


خلاصه: لباس زیر و شلوارهای تنگ فاق کوتاه و از جنس پارچه سخت، با ۳ مکانیسم باعث آسیب به بیضه‌ها می‌شوند؛ مختل‌شدن جریان خون ناحیه تناسلی، اختلال در تهویه آن و بالارفتن درجه حرارت بیضه‌ها. نزدیک‌‌شدن و چسبیدن بیضه‌ها به بدن و یکی شدن درجه حرارت آنها با بدن‌ در درازمدت باعث آسیب به تولید اسپرم می‌شود.

 

حیات هر عضوی در بدن، به گردش خون و اکسیژن‌رسانی مناسب بستگی دارد. به همین دلیل وقتی جریان خون قلب مختل می‌شود، دچار سکته قلبی می‌شویم. لباس‌های نامناسب و نشستن طولانی‌مدت به‌خصوص در وضعیت‌های خاص نیز جریان خون ناحیه دستگاه تناسلی را مختل می‌کند و گاهی آن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. علاوه بر این، تحت‌فشار قرارگرفتن اعصاب این ناحیه نیز مزید بر علت‌ می‌شود و آسیب‌های وارده را دو چندان می‌کند. پس بهتر است به شلواری که می?پوشید بیشتر بیندیشید اما چرا و چگونه؟


برای سلامت جسم، در طراحی لباس باید آناتومی و فیزیولوژی قسمتی از بدن که لباس برای آن طراحی می‌شود، در نظر گرفته شود. این امر معمولا در کارخانه‌هایی که لباس استاندارد تهیه می‌کنند، رعایت می‌شود، ولی خیلی از تولید‌کنندگان پوشاک، فقط به سود خود می‌اندیشند و سلامت و بهداشت اعضای بدن مصرف‌کننده برای آنها اهمیتی ندارد. امروزه تعداد بسیار زیادی از شلوارها بسیار تنگ و از پارچه‌های سخت دوخته می‌شوند. پارچه این شلوارها، تقریبا یک سوم کمتر از شلوارهای معمولی و استاندارد است. از طرفی چون از جنس نامرغوب تهیه می‌شوند، زود استهلاک پیدا‌ می‌کنند و مصرف‌کننده مجبور می‌شود شلوار جدیدی تهیه ‌کند. شلوارهای تنگ و فاق کوتاه، جریان خون دستگاه تناسلی را به‌شدت مختل می‌کنند. این وضعیت در حالت نشسته بدتر می‌شود. متاسفانه پوشیدن لباس نامناسب در ناحیه دستگاه تناسلی، باعث ایجاد علایم خاصی نمی‌شود که فرد متوجه آن شود ولی در درازمدت آسیب‌هایی به وجود می‌آید که ممکن است غیرقابل برگشت باشند.


علت اینکه بیضه‌ها خارج از بدن قراردارند، این است که برای عملکرد طبیعی، درجه حرارت آنها باید نیم درجه سانتی‌گراد از درجه حرارت بدن کمتر باشد بنابراین هر عاملی که باعث افزایش درجه حرارت آنها شود، باعث آسیب به فرایند تولید نطفه مردانه (اسپرم) می‌شود. به عنوان مثال در بیماری شایع واریکوسل، وریدهای اطراف بیضه متسع می‌شوند. این اتساع وریدها باعث افزایش درجه حرارت بیضه‌ها و آسیب به تولید اسپرم و ناباروری مرد می‌شود. لباس زیر و شلوارهای تنگ فاق کوتاه و از جنس پارچه سخت، با ۳ مکانیسم باعث آسیب به بیضه‌ها می‌شوند؛ مختل‌شدن جریان خون ناحیه تناسلی، اختلال در تهویه آن و بالارفتن درجه حرارت بیضه‌ها. نزدیک‌‌شدن و چسبیدن بیضه‌ها به بدن و یکی شدن درجه حرارت آنها با بدن‌ در درازمدت باعث آسیب به تولید اسپرم می‌شود. لازم به ذکر است که درجه حرارت ایده‌آل برای تولید اسپرم طبیعی، تقریبا ۳۳ درجه سانتی‌گراد است.


در ناحیه دستگاه تناسلی مردانه، قسمتی به نام «میاندوراه» یا در اصطلاح پزشکی «پِرینه» وجود دارد. میاندوراه در ناحیه بین مقعد و قاعده کیسه‌های بیضه قرار دارد و اعصاب مهم ناحیه دستگاه تناسلی از این قسمت عبور می‌کنند. هر عاملی که باعث ضربه یا اختلال در این قسمت شود، اعصاب آن را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و این موضوع باعث اختلال در نعوظ می‌‌شود. شلوارهای تنگ و فاق کوتاه، یک درز دوخت سفت در خط وسط دارند که ناحیه میاندوراه را به‌شدت تحت‌فشار قرارمی‌دهد. برای داشتن یک رابطه زناشویی موفق باید جریان خون و عصب‌گیری ناحیه دستگاه تناسلی مرد طبیعی باشد، ولی بعضی بیماری‌ها مانند بیماری قند، فشارخون، چربی بالا، آسیب به نخاع به هر علتی و... از طریق مختل‌کردن جریان خون و جریان عصبی ناحیه دستگاه تناسلی به ناتوانی جنسی یا اختلال در نعوظ منجر می‌شوند. به همین دلیل حدود ۱۵ درصد افرادی که دوچرخه‌سواری حرفه‌ای انجام می‌دهند، به علت فشار مداوم به ناحیه میاندوراه که باعث اختلال در عصب‌گیری و اختلال در خون‌رسانی ناحیه دستگاه تناسلی می‌شود، دچار ناتوانی جنسی می‌شوند؛ یعنی همان کاری که شلوارهای تنگ و فاق کوتاه در درازمدت با بدن می‌کنند.


عرق انسان به خودی خود بویی ندارد ولی سطح پوست بدن ما پوشیده از هزاران نوع میکروب است. اگر راه مناسبی برای تبخیر عرق وجود نداشته باشد، در سطح پوست جمع و باعث شکسته‌شدن باکتری‌ها می‌شود. با شکستن باکتری‌ها، مواد شیمیا‌یی آزاد و باعث ایجاد بوی آزار‌دهنده می‌شوند. بوی عرق دو نقطه از بدن خیلی آزار‌دهنده است، این دو ناحیه عبارتند از زیربغل‌ها و ناحیه دستگاه تناسلی. علت این بو تولید پروتیین و مواد چربی به‌وسیله غدد عرق این نواحی است که باکتری‌ها از آنها تغذیه می‌کنند. از آنجا که عرق سایر نقاط بدن حاوی مقادیر زیادی نمک است، باکتری‌ها به آسانی نمی‌توانند از محتویات عرق استفاده کنند. اگر تهویه ناحیه تناسلی به علت پوشیدن لباس‌های تنگ به‌خوبی برقرارنباشد، هم بوی تعریق دیگران را آزرده می‌کند، هم کم‌‌کم ناحیه تناسلی بوی خاص آزار‌دهنده‌ای می‌گیرد که حتی با شستشو نیز از بین نمی‌رود و چون محیط همیشه به‌علت وجود عرق مرطوب است، احتمال عفونت‌های قارچی بالا می‌رود.


افرادی که در تمام طول روز با شلوارهای تنگ و فاق کوتاه کار می‌کنند، اگر به کشاله‌های ران خود به‌دقت نگاه کنند، ممکن است لکه‌های قهوه‌ای رنگی را ببینند که همان قارچ پوستی است. حال شما راننده‌ای را تصور کنید که در فصل تابستان با شلوار نامناسب روزی ۱۰ ساعت مسافرکشی می‌کند. حدس بزنید که این فرد به‌علت گرمای بیش از حد ناحیه دستگاه تناسلی، مختل‌شدن جریان خون این ناحیه، مختل‌شدن جریان عصبی و تعریق بیش از حد که امکان تبخیر مناسب آن وجود ندارد، در دراز مدت دچار چه مشکلاتی خواهد شد.


لازم به ذکر است چندی پیش استاد رایفی پور از اساتید یهود شناسی نیز پیرامون توطیه یهود در طراحی شلوارهای جین برای عقیم سازی بخصوص ایرانیان هشدار داده بودند که متاسفانه مورد هجمه نابخردان داخلی و خارجی قرار گرفتند.


منبع: http://imammahdi.ir

به نقل از: http://islamteb.ir

منبع :

http://imammahdi.ir به نقل از: http://islamteb.ir



نظرات
  برای جلوگیری از تولیدوفروش شلوارهای جین هماهنگی همه جانبه اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی،اداره کلّ پوشاک و صنایع نسّاجی و اتاق اصناف وزارت صنعت،معدن و تجارت و اداره کلّ بیماریهای واگیر دار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی الزامی است.
ارسال کننده نظر : احمد مختاری نظرلو      تاریخ ارسال نظر : ۲۸ دي ۱۴۰۰


  سلام خیلی ممنون از گذاشتن این مطالب مفید.
ارسال کننده نظر : محمد شریف حیدری      تاریخ ارسال نظر : ۴ بهمن ۱۳۹۳


  بسمه تعالی. سلام خدا خیرتون بده این ضررها رو بنویسید مطمئن باشید تاثیر گذار است چون خیلی از جوونها متوجه نیستن .

ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۲ بهمن ۱۳۹۳


  سلام و خداقوت خدمت شما -آقای دکتر آیا امکانش هست که شلوارهای جین بخاطر جنس خاصی که دارند منشا و مامن مناسبی برای رشد و انتشار انواع میکروبها باشند ؟ -آیا مواد شیمیایی زیادی که در تولید و رنگرزی این نوع از شلوارها استفاده میشه در دراز مدت آسیب زاست؟ - شلوار کتان در قیاس با شلوار جین چگونه است ؟ ( بهتر یا .... ؟) با سپاس
ارسال کننده نظر : آفاق      تاریخ ارسال نظر : ۶ آبان ۱۳۹۲
  

سلام، مواد مصنوعی و به ویژه آنها که از مواد اولیه نفتی استحصال می شوند با بدن سازگاری ندارند. اولویت با پوشیدن لباس هایی است که از الیاف های طبیعی ساخته شده باشند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۷ آبان ۱۳۹۲



  سلام برادر به حرف بعضي ها گوش نكن مطالبت با تيترش كاملا سازگاره همچنين به خود آدم بستگي داره شلوار جين گشادم هست خبرتون كردم دستت درد نكنه مطالبت پر محتوي و عالي بود
ارسال کننده نظر : ali      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ مرداد ۱۳۹۲


  آقای شارون (sharon) من هم بسیجی هستم متحجر هم نیستم ولی تا حالا شلوار جین گشاد ندیدم که بخرم و بپوشم اگر شما دیدید مارا هم خبر کنید!!!
ارسال کننده نظر : david      تاریخ ارسال نظر : ۱۶ تير ۱۳۹۲
  

سلام رفیق، عنوانتان را نمی دانم چون نوشته اید دیوید(david) هستید اما در آدرس میلتان عنوان درویش را انتخاب کرده اید. شما می توانید جین بپوشید یا نپوشید. بنده وظیفه دارم شما را آگاه کنم خواه از سخنم پند گیرید و خواه ملال. ما جین نمی پوشیم و فکر هم نمی کنم که در یوم الحساب از این بابت مواخذه شویم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۶ تير ۱۳۹۲



  

من یک مسلمان هستم،بسیجی هم هستم. هیچوقت علت عناد کسانی که مذهبی نامیده میشن با شلوار جین و آستین کوتاه رو درک نکردم. مطلبی که گذاشتید ربطی به تیترش نداره نتیجه ای که داره شلوار جین تنگ نپوشید نه اینکه شلوار جین نپوشید. خدا انشالله درک مفاهیم دین رو به همه ما اعطا کند. آمین


ارسال کننده نظر : sharon      تاریخ ارسال نظر : ۸ ارديبهشت ۱۳۹۲


  مقاله بسیار جالبی بود میخواستم بدونم استفاده از لباس زیر مشکلی ایجاد نمیکنه
ارسال کننده نظر : علی رضا      تاریخ ارسال نظر : ۲ ارديبهشت ۱۳۹۲
  

سلام؛ لباس زیر تنگ یا حاوی مواد مصنوعی مشکل ساز است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ ارديبهشت ۱۳۹۲



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[4297بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[5417بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[5779بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[6438بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4728بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6854بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6903بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[6720بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[7075بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6994بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6878بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7631بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8938بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9945بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[9048بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [10332بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[10888بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10829بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[11038بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[12154بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
چرا آدم‌های خوب در شبکه های اجتماعی تحمل ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور