سلام وقت بخیر. پسرم ۲۲ ماهشه.چه مقدار روزانه بهش بدم؟ و بعد دو سال چه مقدار بهش بدم؟
محدثه

سلام خدمت شما ، جناب دکتر راهکار طب سنتی در دیسک کمر چیست؟ خانمم با 39سال سن ، ام آر ای، انجام داده و دکتر گفته که دیسک کمر هست و نیاز به جراحی نداره و دارو تجویز کرده، خواستم درمان سنتی را بفرمائید. ممنون
مجتبی

دکتر قوی ترین انرژی زا چیه؟ طبیعی شیمیایی سمی مضر فرقی نداره
Ali

سلام وقتتون بخیر آقای دکتر آیا راهی برای درمان و پیشگیری خونریز ی چشم دیابتی هست یک چشم بعد از تزریق آمپول هنوز دید نداره لطفا کمک کنید
لیلا

سلام. ببخشید درسته که باید از 6 ماهگی شیر شب قطع بشه؟ من از 7 ماهگی قطع کردم و احساس میکنم به همین دلیله که شیرم خیلی خیلی کم شده. لطفا راهنمایی کنید
ایمان

سلام واحترام آقای دکتربزرگوار لطفا راهکاری برای نفخ شدید دربارداری بفرمایید ممنونم
من

با سلام و وقت بخیر خدمت شما آقای دکتر. مشکلی که بنده دارم این است که باید به اجبار قبل از خواب شبانه و خواب وسط روز دفع ادرار داشته باشم و الاّ احساس ادرار اجازه نمی دهد راحت بخوابم.( البته دفع ادرار به صورت اختیاری جزء توصیه های دینی است اما برای بنده به حالت اجبار درآمده است) از طرفی برخی اوقات با اینکه بعد از دفع ادرار عمل استبراء را انجام میدهم احساس می کنم چیزی شبیه ادرار از من دفع می شود. بنده همیشه کمرم را با کمربند به اصطلاح شتر می پوشانم. شما چه توصیه های جهت رفع این مشکل پیشنهاد می فرمایید
مصطفی

سلام بسیار ممنون از این مقاله ی عالی این مقاله شماره ی ۲ و ۳ اگه نداره، پس بی زحمت اون شماره ی ۱ رو از جلوش بردارید
دد

سلام اقای دکتر ببخشید خوردن کنجد یا محصولات کنجدی بعد از تشکیل نطفه ممنوع است آیا؟ خوردن سرکه بعد از غذا یا با اب جوشیده و عسل چطور ؟
سوسن

سلام برای درمان افتادگی رحم راهکاری لطفا میفرمایید
مریم
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
مادران مجرد قادر نیستند از پسران خود یک مرد بسازند (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 12498]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

مادران مجرد قادر نیستند از پسران خود یک مرد بسازند

 

 

بورت پرِلوتسكي

11

 

چكيده:


اين مقاله به مسأله تربيت فرزندان به ويژه تربيت فرزندان پسر مي پردازد و اينكه مادراني كه مجرد هستند، به تنهايي نمي توانند فرزندان پسرشان را تربيت کنند. آنان در زندگي شان نياز به يك الگوي عمل دارند تا برخي رفتارهاي مردانه را بياموزند.

 

در كتاب جديد «مقصر» نوشته آنِ كولتر، نویسنده بدعت بزرگي را مرتكب مي شود كه پيشنهاد مي كند، تربیت كودكان به شکل ايده آل توسط پدر و مادر ممکن است و نه از طريق دو مرد يا دو زن يا حتي توسط يك زن. او با این اظهار نظر، طوفان شديدي را به راه انداخت. هنگامي كه كتاب جديد وي منتشر شد، جمعيتي از زنان مجرد با مشعل و نيزه به راه افتادند. حقيقت اين است كه او درست مي گفت. شمار زيادي از زنان مطلقه يا بيوه، جزء مادران مجرد محسوب مي شوند. اما بيشتر زنان از مدل نقش هاي هاليوود كه مادران مجرد را انتخاب مي  کند، تشكر مي كنند و اين روند وحشتناك، به طور اجتناب ناپذيري منجر به جنايت،  بيماري هاي رواني و اعتياد مي شود. يكي از اعتقادات احمقانه فمنيست ها و بي فكران سياسي اين است كه بچه ها واقعاً به وجود پدر نيازي ندارند. من مي-گويم كه مادران آمريكايي به لطف افزايش حقوق و منابع خوب بانك اسپرم، به نقطه اي رسيده اند كه مردان را فقط براي باز كردن در بطري هاي سس گوجه فرنگي و گرفتن كالا از قفسه هاي بالايي، مفيد مي دانند.


خانم ها من شوخي كردم! من می دانم كه بسياري از شما، اين شوخي من را به دل نمی گیرید. با تشكر از تحمل شوخي خوب من و شوخي بد لگوريا استاينم كه گفت، زنان جوان به طور فزاينده اي گيج و حواس پرت  می شوند. با توجه به سي سال تبليغات فمنيستي، مبني بر برتري طبيعي زنان، مسأله اين است كه چگونه مردان در بدترين شرايط احساسي قرار مي گيرند كه بسياري از زنان آن را تجربه كرده اند. من تنها كسي نيستم كه متوجه اين موضوع شده است كه زنان همانند مردان، خارج از ساختمان اداري سيگار مي كشند، در ملأ عام فحش مي-دهند، در مصرف مشروبات الكلي و مواد مخدر زياده روي مي كنند.


در دنياي كسب و كار، بسياري از زنان، انديشه و تفكرات بي روح و ظالمانه-اي دارند. آنها همانند مرداني عمل مي كنند كه كاركنان خود را كوچك و خوار مي-كنند و در ميان زيردستان زن خود فضاي ترس و وحشت را به وجود مي آورند. به چنين زناني «گلو پاره كن» گفته مي شود.


شناخت من به زنان بيوه و زنان طلاق گرفته اي بر نمي گردد كه هيچ گونه راه چاره اي جز اطاعت ندارند. من در مورد كساني ديگر صحبت مي كنم؛ آنهايي كه مي خواهند تنها زندگي  كنند. اينها افراد خودخواهي هستند كه خواسته هاي خودشان و نيازهاي جسمي و رواني خودشان را مقدم بر رفاه فرزندانشان مي-دانند. از آنجا كه بيشتر زنان مشتاقند كه فرزندان خود را به پرستار بچه، مادر بزرگ، يا كودكستان بسپارند، شايد شما در شگفت باشيد كه چرا بسياري از آنها براي تولد فرزند، خودشان را به زحمت مي اندازند. به نظر مي رسد كه همه آنها مي خواهند نشان دهند كه دوره هاي طولاني و سختی را تحمل كرده اند. در جوامعي كه افكار جنون آميزِ مردان همجنس گرا يا يك جفتِ همجنس گرا مورد پذيرش است، چگونه كسي مي تواند جرأت كند كه بگويد، يك زن تنها، توانايي و صلاحيتی برابر با يك زن و مرد متأهل كه فرزندان سالم و طبيعي را پرورش مي دهد، ندارد؟ خُب، ببخشيد! اما واقعاً يك زن به تنهایی (در امر تربیت فرزند) صلاحيت دار و توانا نیست. اين امر به ويژه زماني كه فرزند، پسر باشد، بیشتر صدق مي  كند. مهم نيست كه يك زن تنها چقدر سخت تلاش مي كند. مهم نيست كه او چقدر اهل مراقبت است. مهم نيست كه چگونه بسياري از ناخن هاي او در حین کار مي شكند. يك مادر تنها مايل است كه فداكاري كند و با بازي كردن، نظر پسر بچه اش را جلب كند. او تنها يك زن است،  فقط به خاطر اينكه بسياري از احمق-هاي هاليوودي، مادران مجرد را تنها به يك هوس زودگذر تبديل كرده اند. به سادگي مي شود فهمید كه پسران در زندگي شان نياز به يك مرد به عنوان يك الگوي عملی دارند، تا نه تنها به آنان یاد دهند كه چگونه خلق و خوي شان را كنترل  کنند بلکه چگونه از اينكه داراي خصوصيات زنانه شوند، جلوگيري کند.


شکل ساختگي و مصنوعي  موضوعي را كه به دنبال تحقیق در آن بودم، چند سال پيش در بخشي از يك مجله تلويزيوني ديده بودم. در آفريقا، جنگلبانان لاشه هاي مثله شده چندين كرگدن را پيدا كرده بودند. آنها نمي توانستند بفهمند كه چه كسي مسئول اين كشتار است و اينكه انگيزه آنان چه بوده است. پس از انجام تحقيقات، به نکات حيرت آوري پي بردند. يك گروه از فيل هاي جوان، كرگدن ها را بدون وجود هيچ دليلي كشته بودند. تفسير جنگلبانان اين بود كه تيراندازي با تفنگ باعث تحريك آنها براي انجام چنين كاري شده است. همانند جنايتكاران شهرمان، اين فيل ها نيز يك سردسته داشتند. جنگلبانان درباره اين مسأله به صورت جدي و در مدتی طولاني تحقیق كردند. اولين چيزي كه متوجه شدند اين بود كه فيل هاي جوان و آزاد، قوانينی برای رفتارهاي نادرست خودشان وضع مي كنند. مثل پسر بچه هايي كه در «پادشاه مگس ها» تشنه خونريزي اند، هيچ بزرگسالي در دنياي آنها وجود نداشت. زيرا همه فيل هاي نرِ بالغ توسط شكارچيان، مخفيانه براي عاجشان قتل عام شده بودند. به خاطر اينكه جنگلبانان هيچ پاسخي برای سياست مداران و مددكاران اجتماعي نداشتند، خودشان دو كار اساسي انجام دادند؛ اول اينكه، پس از اینکه فهمیدند كه سردسته آنها اصلاح نشدني است، آنها اين فيل را كه گروه فيل هاي جوان را رهبري مي-كرد، كشتند؛ سپس آنها بدون هيچ اتلاف وقتي، تعدادي فيل نر را پرورش دادند. نظم و ترتيب دوباره بازسازي شد. فيل های بزرگ گروه به آنها یاد دادند كه برای ترساندن كرگدن ها، فقط بايد سر و صداي زيادي به راه بيندازند. اين پيام فيل ها كوتاه و شيرين بود. يعني اينكه فيل ها اهل حمله نيستند.


بنابراين براي پيشرفت حرفه اي، چيزهايي وجود دارد كه زنان به خوبي مردها نمي توانند آن را به انجام برسانند.


http://bighollywood.breitbart.com

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 85



نظرات
  سلام. همسرم اعتیاد به تریاک داره وچند بار ترک کرده تازگی متوجه شدم دوباره شروع کرده به مصرف تریاک. چیکار کنم که دیگه ترک کرد سراغ مواد مخدر نره. چون هر بار با بدبختی ترک میکنه. خدا خیر بده به شما.
ارسال کننده نظر : ......      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
  

سلام. ترک تریاک سخت نیست ولی باید تحت نظر همکاران مجرب در این زمینه باشد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3268بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4335بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[4522بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5142بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4074بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6193بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6174بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[5905بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6293بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6238بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6234بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[6921بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8014بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9262بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8301بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [8824بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[9405بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10008بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10263بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11345بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.
نکاتی در باب ترس از ازدواج و تأخیر در آن
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
ویراست ششم کتابچه مرهم
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
دنیای زیبای دینداران
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
آرامش دیداری (1)
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
بزرگی خوش خیم پروستات