سلام مادرم ۶۴ساله هستند بیماری دیابت و مشکل قلبی دارند اخیرا مچ دستش دچار تورم و درد شدید شده که در مراجعه به پزشک تشخیص تنگی کانال مچ دست دادند آیا جنابعالی میتونید راهنمایی بفرمایید.
مروارید

سلام وقت بخیر درمان سرگیجه که عاملش مشکل مایع گوش میانی است ،آیا راه حلی دارد؟
مروارید

سلام. من دو دوره است که از پیازدرمانی استفاده میکنم ولی هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی هم از اینکه میخوام پریود بشم ندارم. خیلی مایوس شدم. چکار کنم؟
مینوش

با سلام و خدا قوت برای بیماری کرون که خفیف هست چه کارهایی انجام دهیم با تشکر
عزیزه

هیچ قانونی به اسم واکسن اجباری وجود نداره
پاکان

آیا رعایت رژیم تعیین جنسیت زیر نظر دکتر متخصص با تسلیم اراده الهی بودن منافاتی ندارد؟؟؟
م

سلام بنده از شهرستان هویزه مشکل فرزندآوری دارم اگر لطف کنید با شماره بنده در ارتباط باشید.


محمد ساکی

سلام ،ممنون که پاسخگو هستید. ولی دکتر متخصص گفت از شیر من نیست که بچه پشتش زخم میشه نمیدونم والا سردرگم شدم. به نظر شما شیر خشک بدم؟
فاطمه

سلام وقت شما بخیر و نیکی. اینکه پشت بچه زخم و قرمز شده می‌تونه مشکل از شیر من باشه؟ خیلی برام دردناکه، بچه اینقدر دفع مدفوع داره که ادرار های کم دفع داره. وزن هم نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید آیا مشکل از شیر هست؟
فاطمه

سلام و عرض ادب. آیا زردی بر وزن گیری هم تاثیر گذاره؟ دخترم یک ماهشه و شیر خودم رو میدم. الحمدلله زردی خیلی ناچیزی داشت و برطرف شد. با اینکه شیردهی مرتبه و خوب میخوره ولی طی یک ماه 400گرم وزن اضافه کرده درضمن مشکلی که داره همش کم کم مدفون می‌کنه و باعث شده پشت بچه پوستش حالت قرمزی و زخم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر متخصص هم گفت از تند تند مدفوع کردن هست و پوستش رو زخم می‌کنه
فاطمه
کد : 34136
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
خطرات مصرف بی رویه فلوراید از ترس کرونا

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین



خطرات مصرف بی رویه فلوراید از ترس کرونا


نظرات طبّ سنّتی درباره پیشگیری و درمان کرونا را در این مقاله بخوانید: 

 

کرونا، مردن از ترس مرگ!!

 

************


ترس ابتلا به ویروس کرونا باعث وسواس برخی افراد به بهداشت دهان و استفاده بیش از اندازه از فلورایدها شده که این امر باعث افزایش سم در بدن و عارضه‌های جدی تر می‌شود.


به گزارش مشرق،  سارگل زراستوند، جراح دندانپزشک گفت: این روزها با توجه به شیوع ویروس کرونا، شاهد وسواس بیش از اندازه افراد در سطح جامعه برای بالا بردن بهداشت عمومی هستیم که این وسواس در بهداشت دهان و دندان بیش از قبل شده چرا که اصلی ترین مسیر ورود ویروس کرونا به بدن از طریق دهان و گلو است که البته همین امر باعث افزایش رفتارهای وسواسی در این زمینه شده است.

 

وی تصریح کرد: طی چند روز اخیر بارها مشاهده شده که برخی از افراد برای جلوگیری از ورود ویروس کرونا به دهان، روزانه بین ۸ تا ۱۰ بار اقدام به مسواک زدن و استفاده از دهان شویه می‌کنند که استفاده بیش از حد مسواک و خمیردندان‌ها و حتی فلورایدها نه تنها مفید نیست بلکه برای بدن نیز خطرناک است.


این دندانپزشک ادامه داد: باتوجه به اینکه در هر بار مسواک زدن امکان بلع خمیردندان وجود دارد و در نتیجه جذب سیستماتیک فلوراید بالا می‌رود امکان خطرات ناشی از مسمومیت با این عنصر سمی در بدن افزایش می‌یابد، هرچند مصرف فلوراید به سلامت بدن کمک می‌کند اما در تازه‌ترین تحقیق ثابت‌شده است که مصرف بی‌رویه فلوراید باعث اختلال در تولید مثل، پایین رفتن سطح آی‌کیو (IQ)، صدمه مغزی، آرتروز و شکستگی استخوان در دراز مدت خواهد شد.


وی با بیان اینکه مادران در دوران بارداری بیشتر در معرض این خطر هستند، افزود: مصرف بیش از حد فلوراید در طی دوران شکل گیری و تکامل دندان‌ها در این دوران باعث لکه دار و رنگی شدن دندان‌ها بصورت سفید، زرد یا قهوه‌ای و ناصافی و حفره در مینای دندان شده که فلوروزیس نامیده می‌شود و این مشکلات دندانی تنها به دلیل اصرار بیش از اندازه از خمیر دندان‌ها و دهان شویه ها است.


این محقق اضافه کرد: شکی نیست که رعایت بهداشت دهان و دندان در کنترل ویروس کرونا اثر به سزایی دارد ولی وسواس در بهداشت دهان و دندان و خطرهایی که در اثر مصرف زیاد فلوراید وجود دارد را باید جدی گرفت و نباید برای فرار از یک خطر وارد فضای خطرناک‌تر دیگری شد. بنابراین توصیه اکید به مصرف آب نمک نمودند و به این نکته اشاره کردند که بهتر است شستشو با آب نمک در ناحیه حلق و دهان و دندان‌ها به صورت روزانه چند بار جایگزین مسواک زدن‌های بیش از حد شود.


این جراح دندانپزشک گفت: هر پدیده در کنار خوبی‌ها دارای نقاط ضعفی است که باید به آنها توجه داشت به طور نمونه مادران بارداری که این روزها به دلیل ترس از کرونا سطح بهداشت دهان و دندان خود را به شکل وسواس گونه‌ای! و بیش از حد مجاز بالا برده اند باید بدانند که مصرف مکمل‌های حاوی فلوراید توسط اداره غذا و داروی آمریکا برای مادران باردار ممنوع اعلام شده، اگرچه این مکمل‌ها برای جنین به هیچ وجه خطرناک نیست اما در سال‌های اخیر برخی محققان ثابت کرده‌اند که فلوراید از راه جفت به جنین منتقل می‌شود، اما مقدار فلوراید منتقل شده نامشخص است ولی در کل به روی جوانه‌های دندانی در حال شکل گیری جنین تأثیر می‌گذارد.


زراستوند خاطرنشان کرد: روش صحیح مسواک زدن بدون ساییدن مینای دندان و حتی‌الامکان استفاده از مسواک‌های نرم آن هم بدون استفاده از خمیر دندان در صورتی که وسواس زیاد دارید برای جلوگیری از آسیب زدن به لثه‌ها و مینای دندان تا متوقف شدن ویروس کرونا پیشنهاد می‌شود ضمن اینکه استفاده از دهان شویه های حاوی الکل باید نهایتاً دو وعده در روز باشد و نباید در این زمینه زیادروی داشت.


منبع: مهر

منبع :

مشرق



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14950بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17347بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38029بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49609بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19421بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25475بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67475بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542764بازدید]
زردی نوزادان[498399بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13671بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12286بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12090بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16895بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52768بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18803بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16213بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11772بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9061بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13750بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15297بازدید]

از میان مقالات

سنگ کلیه؛ یک خاطره دردناک!
ناباروری؛ شاهنامه ای با پایانی خوش؟!
رژیم هفت خورش؛ لذّت کاهش وزن و سلامتی
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
15 میلیون دلار برای گوشت حلال!(مقاله انتخابی)
حدیث هلیله؛ معجزه کلامی امام صادق (علیه السلام) در اثبات منشا وحیانی طبّ (مقاله انتخابی)
کاربران موبایل دقت کنید!
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)
کشتم شپش شپش کش شش پا را!!
تدابیر دوران بارداری (3)
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
عصر تستوسترون (مقاله انتخابی)
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
منشأ ایدز؛ گفته ها و ناگفته ها(مقاله انتخابی)
پشت پرده استفاده از ماده سمی فلوراید(مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا(مقاله انتخابی)
مصاحبه با استاد محمدطه طرفی در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم