سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 34459
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
نحوه تهیه معجونی قوی برای تقویت "قوای جنسی"

 

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

نحوه تهیه معجونی قوی برای تقویت "قوای جنسی"

 

 

 


نحوه تهیه معجونی قوی برای تقویت "قوای جنسی"

 

 

 

 

 

سلامت "قوای جنسی" یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های سلامت جسمی و روحی افراد است و بروز هرگونه اختلال، ضعف و بیماری جنسی می‌تواند بر تمام مؤلفه‌های سلامتی افراد مؤثر باشد و حتی زمینه‌‌ساز ابتلا به بسیاری از بیماریها، فشارهای عصبی و بیماریهای روحی و روانی نیز شود.


دقیقاً به همین دلیل است که تمام مؤلفه‌‌های "سلامت جنسی" از اهمیت مضاعفی برخوردارند و بخش زیادی از کیفیت زندگی‌ زناشویی به همین مسئله وابسته است؛ از سوی دیگر، ریشه بسیاری از مشکلات زوجین را باید در مسائل جنسی و میزان دانش و توانمندی عملی زن و مرد در برآوردن صحیح و کامل نیازهای جنسی یکدیگر جست‌وجو کرد.


بر همین اساس در منابع طب سنتی و طب اسلامی به مسئله سلامت و قوای جنسی توجه ویژه‌ای شده و دستورالعمل‌ها، راهکارها، تذکرات و تدابیر تغذیه‌ای بسیار دقیق و ریزی در این حوزه ارائه شده است.


اما یکی از مشکلات جدی زوجین در جامعه امروزی ما نیز "ناتوانی و ضعف قوای جنسی" است که در واقع زمینه‌ساز بسیاری از مشکلات جسمی و روحی بعدی نیز می‌تواند باشد؛ از این رو توجه و تسلط به روشهای غلبه بر ضعف قوای جنسی و روشهای صحیح ارضای نیازهای جنسی از اهمیت دوچندانی برخوردار است.


از سوی دیگر متأسفانه به‌دلیل برخی معذوریت‌های بی‌دلیل و حیای بی‌جا در فرا گرفتن دانش و توانمندی‌های لازم و ضروری در روابط جنسی زوجین باعث شده که بسیاری از افراد متأهل از همین منظر دچار آسیب‌ها و چالش‌های جدی و بعضاً غیرقابل جبرانی در زندگی مشترک خود شوند!


این مسئله در حالیست که در دین مبین اسلام از به‌خرج دادن "حیای بیجا" در فرا گرفتن و سؤال کردن موضوعات ضروری از این دست به‌شدت نهی شده است به‌گونه‌ای که در سیره پیامبر گرامی اسلام صلّی الله علیه و آله و سلّم و ائمه اطهار علیهم السّلام شاهد صراحت و بیان بسیار دقیق و ریز موضوعات مربوط به زندگی زناشویی و بُعد جنسی روابط زن و مرد هستیم؛


در کلام معصومین علیهم السّلام تمام مسائل ضروری جنسی زن و مرد به‌صراحت و با تمام جزئیات و لوازم آن بیان شده است و همین احادیث صحیح‌السند در حوزه موضوعات جنسی زوجین برای جامعه امروز ما نیز بسیار ضروری و راهگشا است.


 

امام صادق علیه‌السلام: کُلُوا البِطّیخَ ؛ فَإِنَّ فیهِ عَشرَ خِصالٍ مُجتَمِعَةً : هُوَ شَحمَةُ الأَرضِ لا داءَ فیهِ ولا غائِلَةَ ، وهُوَ طَعامٌ، وهُوَ شَرابٌ، وهُوَ فاکِهَةٌ، وهُوَ رَیحانٌ، وهُوَ اُشنانٌ، وهو اُدمٌ، ویَزیدُ فِی الباهِ، ویَغسِلُ المَثانَةَ، ویُدِرُّ البَولَ.(1)


امام صادق علیه السلام: خربزه بخورید چرا که در آن‌ 10 ویژگى است‌: پیه زمین است؛ نه دردى در آن هست و نه فسادى‌؛ خوراک است‌؛ آب است‌؛ میوه است‌؛ سبزى خوش است‌؛ شست‌و‌شو دهنده است‌؛ خورش است‌؛ توان جنسى را مى‌افزاید‌؛ مثانه را مى‌شوید؛ و ادرارآور است.


الإمام الصادق علیه السلام: الجَزَرُ أمانٌ مِنَ القولَنجِ ، وَالبَواسیرِ ، ویُعینُ عَلَى الجِماعِ.(2)


امام صادق علیه‌السلام: "زردک" (هویج ایرانی) مایه ایمنى از قولنج و بواسیر است و به جماع‌، کمک مى‌کند‌.


امام صادق علیه‌السلام: أکلُ الجَزَرِ یُسَخِّنُ الکُلیَتَینِ‌ ویُقیمُ الذَّکَرَ.(3)


امام صادق علیه‌السلام: خوردن زردک‌، کلیه‌ها را گرم مى‌کند و آلت را برمى‌خیزاند.


روی عن رسول اللّه  صلى  الله  علیه و  آله و سلّم فی خَواصِّ التَّمرِ البَرنِیِّ: هذا جَبرَئیلُ یُخبِرُنی أنَّ فی تَمرَتِکُم هذِهِ تِسعَ خِصالٍ : تَخبُلُ الشَّیطانَ ، وتُقَوِّی الظَّهرَ، وتَزیدُ فِی المُجامَعَةِ.(4)


روایت شده از پیامبر خدا صلى‌ الله علیه و آله و سلّم درباره خواص خرماى بَرْنى: اینک این جبرئیل است که به من خبر مى‌دهد که در این خرمایتان‌، 9 ویژگى است؛ [از آن جمله] شیطان را سرگشته مى‌کند، پشت را قوى مى‌سازد و بر توان نزدیکى مى‌افزاید‌.


رسول‌الله صلى ‌الله علیه و آله و سلّم: قالَ جَبرَئیلُ: التَّمرُ البَرنِیُّ . . . یَزیدُ فی ماءِ فَقارِ الظَّهرِ.(5)


جبرئیل مى‌گوید: «خرماى بَرْنى . . . بر آبِ ستون فقرات مى‌افزاید».


رسول اللّه  صلى الله علیه و آله و سلّم: کُلُوا التّینَ الرَّطبَ وَالیابِسَ ؛ فَإِنَّهُ یَزیدُ فِی الجِماعِ، ویَقطَعُ البَواسیرَ، ویَنفَعُ مِنَ النِّقرِسِ وَالإِبرِدَةِ.(6)


پیامبر خدا صلى ‌الله علیه و آله و سلّم: انجیر‌، تازه و خشک بخورید چرا که بر قدرت همبسترى مى‌افزاید‌، بواسیر را ریشه‌کن مى‌کند و براى درمانِ نقرِس و سردى مزاج سودمند است‌.


مکارم الأخلاق عن بعض أصحاب الإمام الصادق علیه السلام، قال له: جُعِلتُ فِداکَ! إنّی أشتَرِی الجَوارِیَ فَاُحِبُّ أن تُعَلِّمَنی شَیئاً أتَقَوّى عَلَیهِنَّ.


قالَ: خُذ بَصَلاً وقَطِّعهُ صُغاراً صُغاراً وَاقلِهِ بِالزَّیتِ، وخُذ بَیضاً فَافقِصهُ فی صَحفَةٍ وذُرَّ عَلَیهِ شَیئاً مِنَ المِلحِ، فَاذرُرهُ عَلَى البَصَلِ وَالزَّیتِ وَاقلِهِ شَیئاً، ثُمَّ کُل مِنهُ.


قالَ: فَفَعَلتُ، فَکُنتُ لااُریدُ مِنهُنَّ شَیئاً إلّا قَدَرتُ عَلَیهِ.(7)


مکارم الاخلاق به‌نقل از یکى از یاران امام صادق علیه السلام: به امام علیه السلام گفتم: فدایت شوم! من کنیزانی مى‌خرم؛ دوست دارم چیزى به من تعلیم فرمایى که بر [آمیزش با] آنها توانایى یابم‌.


فرمود‌: «پیاز را ریز کرده‌، در روغن سرخ کن‌، تخم‌مرغى هم در سینى‌اى بشکن و قدرى نمک بر آن بپاش؛ آن‌گاه این تخم‌مرغ را روى پیاز و روغن زیتون بریز و اندکى بجوشان و سپس از آن بخور».


راوى گوید‌: این کار را انجام دادم و از آن پس‌، هرگاه قصد آمیزش با آن کنیزان مى‌کردم‌، بر آن توانایى داشتم‌.


الإمام الکاظم علیه السلام: مَن أکَلَ البَیضَ وَالبَصَلَ وَالزَّیتَ، زادَ فی جِماعِهِ، ومَن أکَلَ اللَّحمَ بِالبَیضِ، کَبُرَ عَظمُ وَلَدِهِ.(8)


امام کاظم علیه السلام: هرکس تخم‌مرغ و پیاز و روغن زیتون بخورد‌، بر توان جنسى او افزوده شود و هر کس گوشت و تخم‌مرغ بخورد‌، استخوان فرزندش درشت باشد‌.

منبع :

منابع:

1. الکافی، جلد 6، صفحه 319، حدیث 2، المحاسن، جلد 2، صفحه 169، حدیث 1468 کلاهما عن عبداللّه‌بن سنان، بحار الأنوار، جلد 66، صفحه 86، حدیث 1 دانش‌نامه احادیث پزشکی: 636/1

2. الکافی، جلد 6، صفحه 324، حدیث 2، المحاسن، جلد 2، صفحه 276، حدیث 1885 عن محمّدبن عمربن أبی‌حسنة الجمّال، بحار الأنوار، جلد 66، صفحه 46، حدیث 11 دانش‌نامه احادیث پزشکی: 634/1

3. الکافی، جلد 6، صفحه 325، حدیث 3، المحاسن، جلد 2، صفحه 276، حدیث 1884 و صفحه 275، حدیث 1883 نحوه وکلّها عن عبداللّه‌بن سنان، بحار الأنوار، جلد 66، صفحه 46، حدیث 10 دانش‌نامه احادیث پزشکی: 1/

4. الکافی، جلد 6، صفحه 372، حدیث 1 عن داوودبن فرقد دانش‌نامه احادیث پزشکی: 630/1

5. الکافی، جلد 6، صفحه 372، حدیث 2، مکارم الأخلاق، جلد 1، صفحه 399، حدیث 1358، بحار الأنوار، ج66، ص219، حدیث 3 دانش‌نامه احادیث پزشکی: 628/1

6. الکافی، جلد 6، صفحه 465، حدیث 2، الخصال، صفحه 99، حدیث 50، ثواب الأعمال، صفحه 43، حدیث 1 وفیهما «تحدّ» بدل «تجلو»، دانش‌نامه احادیث پزشکی: 646/1 در الخصال و ثواب الأعمال به‌جاى «جلا مى‌دهد»، عبارت «تیز مى‌کند» آمده است.

7. الکافی، جلد 6، صفحه 481، حدیث 6 عن إبراهیم‌بن عبدالحمید، مکارم الأخلاق، جلد 1، صفحه 188، حدیث 551، بحار الأنوار، جلد 76، صفحه 102، حدیث 9 دانش‌نامه احادیث پزشکی: 640/1



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12362بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15031بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35237بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46227بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17283بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23157بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63643بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536181بازدید]
زردی نوزادان[493946بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11462بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11589بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11269بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16128بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50907بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17740بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15235بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10979بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8446بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13031بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14390بازدید]

از میان مقالات

ناخنک (ظفره – Pterygium)
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله سوّم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج بلغم
سکسکه
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین(ویراست دوّم)
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
مافیای پزشکی؛ بیماری‌های ساختگی در خدمت «صنعت پزشکی» + فیلم(مقاله انتخابی)
حکایت دزد و کودک
رسانه و دختران (مقاله انتخابی)
آنچه شما درباره مواد افزودنی به محصولات غذایی نمی دانید.(مقاله انتخابی)
برای خواهرم
تأثیرات تلویزیون بر مغز کودکان(مقاله انتخابی)
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
بیماری دیابت و نقش صنعت هله هوله در گسترش آن (مقاله انتخابی)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
نسبت دستاوردهای علمی با آموزه‌های قرآن از منظر علامه طباطبایی(مقاله انتخابی)
ورزش از دیدگاه طبّ سنّتی و اسلامی
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (1)