سلام وقت بخیر بادکش هم مثل حجامت آداب خاصی داره؟ یعنی چه زمانهایی خوب یا بد است؟
منا

ممنون برای پاسخ در ادامه سوال قبلی، رو همین ورمی که داره زالو بندازم؟
میلاد

سلام من بواسیر درجه دو دارم و خواستم زالو درمانی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید مرکزی را که بیتونم زالو بگذارم و در خوزستان باشه ؟ آیا با زالو کامل درمان میشه و بیرون زدگی ها برطرف میشه؟
اسسس

من روش پیازدرمانی استفاده کردم.باردار شدم
بهارک

سلام براي اين كه جايه بخيه زايمان طبيعي ،قسمتي كه برش ميزنن ،رَد بخيه نمونه ،چي كار كنيم ؟!
فاضل

سلام خدا قوت ۶ ماه پیش مچ پام پیچ خورد، چند روزی ضماد زرده تخم مرغ محلی و زمه و زردچوبه گذاشتم خوب شد، اما همیشه یک درد خیلی خفیفی تو نشستن های مثل سجده داشتم الان بعد ۶ ماه دوباره ورم کرده، وقتی فشار میاد روش درد شدید دارم،تو راه رفتن هم اذیتم همون ضماد رو چند روز گذاشتم فرقی نکرد. ممنون میشم راهنمایی کنید
میلاد

من ۳۰سالمه تخمدان‌هام از کار افتاده با پیاز درمانی به کارمیفته؟
فاطمه

اول تشکر کنم از تجویز سماق که اسهال پسرم خوب شد دوم ماه گرفتگی روی پوست نوزاد دلیلش چیه ارتباطی با ماه گرفتگی واقعا داره
محمد

تو نت نوشته منتول برای زیر دو سال خطرناکه، حتی بصورت استفاده روی بالش و لباس باز هم خطرناکه
:-)

سلام. من حدودا از ۶ ماه پیش پوست ساق پام تیره شده است . در دیگرنواحی بدنم هم قسمت هایی اینطور شده ولی ساق پام بیشتر است .میخ استم ببینم مشکل چیه؟ گلهی در پهلوم هم احساس در دارم . ممکنه از کلیه یا کبد باشه؟
مریم ابراهیمی
کد : 36729
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
خبرها و نظرها
Share Email
فلسفه اخلاق

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

فلسفه اخلاق


مصطفی سلیمانی


 
سال ها پیش که دانشجوی حقوق بودم ارتباط بسیار خوبی با اساتید و کارمندهای دانشگاه داشتم و این ارتباط سبب می شد تا هروقت اراده کنم در دادگاه هایی که اساتیدم قاضی آن شعبات بودند حضور داشته باشم و پشت میزی بنشینم و البته دسترسی به پرونده ها و پیگیر روند دادرسی ها در زمان قاضی القضات بودن آیت الله یزدی که دادسرا را برچیده بود و محاکم حقوقی و کیفری در شعبات جداگانه ای نداشت.

 
یکی از شعباتی که به آن زیاد رفت و آمد داشتم از اساتید ارجمندم به نام قاضی ...... بود و پرونده ای داشت که دختری ۱۵ ساله به همراه مردی ۳۵ اقامه دعوا کرده بودند تا از دادگاه به دلیل مخالفت خانواده دختر اجازه عقد بگیرند.

 
پدر و مادری که مثل مار به خود می پیچیدند و دختری که کوتاه نمی آمد و مردی که اتفاقا یک بار ازدواج هم کرده بود منتظر بود تا اجازه عقد بگیرد و دختر نوجوان را با حکم دادگاه به حجله ببرد.


قاضی در ابتدا دختر را فراخواند و حرف هایش را شنید. سپس خواستگار را فراخواند و با پرخاش و تندی و حتی تهدید به او فهماند که تا پایان حکم اگر بفهمد هرگونه ارتباطی به هر شکل با دختر داشته باشد عواقب وحشتناکی خواهد داشت.


سپس مادر دختر را صدا کرد. از مادر پرسید آیا شده پدر دختر نوازشش کند و شب ها برایش قصه بخواند یا با او حرف بزند تا بخوابد؟ زن گفت به هیچ عنوان اجازه نمی دهم یعنی چه. چه معنی دارد پدر به دختر دست بزند! قاضی نگاهی کرد و گفت آیا شما این کار را انجام می دهی و تاکید کرد واقعیت را بگو. مادر گفت نه این کار را نمی کنم. گفت از چه سنی دیگر دخترت را حمام نمی کنی؟ مادر گفت از کودکی به او آموختم خودش حمام کند. و چند سوال دیگر نظیر این سوال ها پرسید و جواب هایی شبیه این جواب ها گرفت.


سپس قاضی دستور داد پدر هم بیاید داخل و به پدر و مادر گفت با این ازدواج مخالفید؟ آن ها گفتند بله ...


قاضی گفت برای سه ماه آینده وقت تعیین می کنم. در این مدت باید به دستوراتی که می دهم عمل کنید. هر شب پدر باید دختر را نوازش کند با او حرف بزند تا بخوابد. مادر هم باید مدام فرزند تان را نوازش کنید و حتی گاهی او را به حمام ببرید و ... دستور های دیگری که برای من عجیب بود.


تاریخ سه ماه بعد را جایی یادداشت کردم و راس مقرر هماهنگ کردم و در شعبه حضور یافتم. به شدت هم می ترسیدم با اصرار دختر و آن مرد به دلیل بلوغ و رشد دختر قاضی و سایر شرایط که مهیا بود قاضی رأی به ازدواج آن دو بدون اذن پدر دهد. در کمال ناباوری دختر به همراه پدر و مادر در شعبه حضور یافت و اعلام کرد که دیگر تمایلی به ازدواج ندارد و ماجرا به اتمام رسید.


پس از خروج آن ها استاد رو به من کرد و گفت من خودم هم دختر دارم این دختر بچه عاشق نبود و شوهر نمی خواست نیاز به نوازش و لمس و توجه داشت.


حال من با شما دوباره قصه ای را مرور می کنیم رومینا دختری سیزده ساله بود ... و پدر رومینا با داس در حالی که دختر خواب بود گردنش را برید ...


رومینا و رومیناها نه عاشقند و نه مشکل ناموسی دارند؛ این دخترها - زن ها- توجه و احترام و لمس و نوازش نیاز دارند که از پدر و مادر دریافت نمی کنند و برای رفع مشکل به سمت بیرون از خانواده می روند. رومینا که رفت اما ما یاد بگیریم که دختر های مان نیاز به توجه و عشق و لمس و نوازش پدر و مادرهای شان دارند.


با گفتن اینکه رومینا عاشق بود، نگوییم کودک همسری چاره درد است ، نگوییم این بچه خودش هم مشکل اخلاقی داشت و چرا به دنبال آن مرد رفت و ...و... بدانیم با این جملات ماهم داس برداشته و گلوی رومینا و رومیناها را می بریم.


#سروش_علیزاده


پ ن:


۱. اسم استاد را ننوشتم چون اجازه ندارم اما قاضی شریفی بود در شهر زنجان که استاد من بود و هرجا هست سلامت باشد و دستبوسش هستم.


@filsofak

منبع :



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[15351بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17765بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38484بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[50021بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19704بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25775بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67882بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[544147بازدید]
زردی نوزادان[499205بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13911بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12500بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12303بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[17089بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [53177بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[19107بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16541بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[12074بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9206بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13957بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15469بازدید]

از میان مقالات

وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
خاکشی
شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی(مقاله انتخابی)
از کیسینجر تا ظریف؛ افشاگری "ویلیام انگدال" آمریکایی از تراریخته‌های نابودگر(مقاله انتخابی)
زیبایی برای مقابله با بحران؛ بازسازی جهان با چاقوی جراحی(مقاله انتخابی)
پیاز درمانی برای مشکلات زنانه
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
توصیه آیت الله قاضی برای تقویت حافظه+راز حافظه قوی مرحوم آیت‌الله بهجت
جنایتی هولناک در پرونده غرب؛ پشت پرده آلوده کردن مردم ایران به ایدز توسط فرانسه + تصاویر و فیلم(مقاله انتخابی)
تشعشعات تلفن همراه باعث تغییر شکل مغز می شود(مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
توصیه های حاج آقا مجتبی تهرانی (ره) درباره فرزند دار شدن و خصوصیات پنجگانه
تاثیر وضو روی چاکراهای بدن (مقاله انتخابی)
مزاج شناسی کلاه قرمزی و سایرین!!
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
از هفت ميليارد به پانصد ميليون نفر: دستور كار نخبگان جهاني براي كنترل جمعيت(مقاله انتخابی)
جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ