باسلام دخترم اسهال واستفراغ شدید دارد کجایش را بادکش کنم؟
فاصطیمت

سلام.خانمی۴۴ساله هستم سال گذشته برای چکاب سونوگرافی دادم وگفتن سنگ صفرادارم۱۸میلی ویک عدد دیگه،بعدازیه مدت دوباره سونو دادم گفتن ۲۶میلی وسنگهای متعدد،دارم.بعدازیه مدت دیگه سونو دادم وگفتن یک سنگ بزرگ دارم.دکترگفت بایدبالاپاراسکوپی عمل کنی.کمکاری تیرویید ویائسگی زودرس دارم لووتیرکسین مصرف میکنم.کلسترول هم دارم.کبدم هم چرب وگرید۱ است.دوست ندارم کیسه صفرام روعمل کنم وازبدنم خارج کنن کیسه صفرام رو.علائم یادردی ندارم فقط چندروزه تهوع دارم مقطعی.ممکنه تهوعم بخاطر سنگ کیسه صفرام باشه؟؟شبی یک لیوان سرکنگبین طبق دستور دکترخیراندیش شروع کردم.بنظرشماراهی هست که جراحی نکنم،دکترگفت اگه جراحی نکنی کیسه صفرات سرطانی میشه و...گفت طب سنتی وهرکاری کنی نهایتش بایدعملش کنی.لطفا راهنمایی کنین،دوست ندارم کیسه صفرام روخارج کنن وعمل کنم.ممکنه بگین چیکارکنم؟ دعاگوی شماهستم.
سیده فاطمه

با سلام و خسته نباشید،باردار هستم و در ماه چهارم بارداری،میخواستم بدونم بجای کلسیم شیمیایی میتونم از شربت کلسیم کودک شما یک ق غ صبح و شب استفاده کنم؟ضرر ندار؟و اینکه در بارداری قبلی پسوریازیسم تشدید شد و در 36هفته چهارروز انقدر خارش شبانه ام زیاد شد که بچم زودتر بدنیا امد،الانم بعضی شبها خارش میگیرم ،انگار مورچه روی بدنم ،برای درمان این خارش چکار کنم؟
عباسی

سلام علیکم و خدا قوت اگر کسی غلبه بلغم و سودا رو با هم داشته باشه باید چکار کنه؟ چطوری هردو رو باهم درمان کنه؟ لطفا چند تا پیشهاد بدید که عمل کنم
میلاد

با عرض سلام و ارادت آقای دکتر بنده حدود ۲۰ سال پیش تنگی نفس شدیدی داشتم به صورتی که موقع بازدم به مشکل میخوردم و گاهی تا ۱۰ بار باید تلاش میکردم که نفسم بیرون بیاید ، با مصرف کاسنی و شاطره و یک سری داروی دیگر خوب شدم و تمام این ۲۰ سال هر وقت تنگی نفس داشتم با همین کار خوب میشم اما حدود ۵ ماه پیش سرفه های خشک آزارم میداد و به مرور تبدیل به سرفه های خطی شد و الان که هر دو روز یکبار سرفه میکنم تا خلط خارج شود و سرفه ام خوب میشه اما متاسفانه تنگی نفسم مجدد شروع شده و عرق کاسنی شاطره هم جواب نمیده ، در این چند روز احساس پری معده دارم و بعد از غذا خوردن هم تنگی نفسم تشدید میشه ممکنه بنده را راهنمایی کنید
سکینه

سلام وقت بخیر چه زمانی در شیر دادن از یک سینه به سینه دیگر باید جا به جا کنیم اینکه میگویند بگذاریم در شیردهی یک‌سینه تخلیه شود منظور چیست چطور بفهمیم یک سینه کامل تخلیه شده و اینکه بعد از انجام کار دندانپزشکی مجاز به شیردادن هستیم یا باید تایمی را شیر ندهیم؟
محمدی

سلام خوردن دم‌کرده‌ی زیره و رازیانه و انیسون و زنیان ( البته به صورت جدا جدا و مخلوط نشده‌ی اینها) برای مادر شیرده تا چند روز در هفته مجاز است مادر شیرده تا چه مدتی میتواند از این دم‌کرده ها بهره ببرد
محمدی

سلام خانمی ۴۷ ساله ومجرد هستم وسوداوی مزاج هستم از سن ۱۵ سالگی که پریود شدم همراه با درد بود ولی اون زمان دردام چند ساعت بود وبا یک پروفن خوب می شد واون زمان میوم هم نداشتم. ولی الان من یک میوم ۴ سانتی دارم موقع پریود دردهای وحشتناکی دارم به طوری که یک آمپول هیوسین یک شیاف دیکلوفناک دوتا مفنامیک اسید ویک کپسول مسکن نوافن باهم می خورم تا دردم مقداری تسکین پیدا کند ۴ روز درد شدید دارم به نظر شما در طب سنتی راهکار درمانی دارد؟؟ یا اینکه عمل جراحي انجام دهم ؟ ولی این دو سال وخرده ای موقع پریود مرگم را با چشم خودم می‌بینم از پریودی می ترسم از بس درد دارم. به خاطر خونریزی شدید به شدت کم خون شدم که سرم حاوی آمپول آهن زدم وکپسول هماتونیک می خورم.اگر کم خونیم خوب نشد دکتر گفت باید خون بزنی متاسفانه یک جای دور افتاده ای هستم وامکان حضوری در مطب شما را ندارم همچنین در شهر کوچک ما طب سنتی خوبی هم نیست کاش ازدواج می کردم چون می گویند ازدواج می کردی اینطور نمی شدی،ولی به علت وسواس شدید نتوانستم ازدواج کنم به نظر شما من چکار کنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید اجرکم عندالله
فروزان

سلام با توجه به تجربیات و مطالعاتتون، نظرتون رو در مورد روغن حنظل و ریختن اون در گوش جهت مشکلات دندانی اعم رفع عفونت عصب رو بفرمایید. می‌تونه جایگزینی برای عصب کشی باشه؟
محمد

سلام وقت بخیر.در دوران بارداری رابطه زناشویی خیلی سخت میشه و به خاطر ملاحظات پزشکی باید کمتر رابطه داشته باشیم.همسرم هم کلا به علت مشغله کاری هفته ای یک بار بیشتر نمیتونه همکاری کنه.با این میل جنسی زیاد چی کار میشه کرد
مهدیس
کد : 57649
تاریخ انتشار : ۱۸ دي ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
اهمیت انتخاب نمایندگان دغدغه مند در حوزه سلامت!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 


 

اهمیت انتخاب نمایندگان دغدغه مند در حوزه سلامت!



چند روز قبل متنی از دکتر کمیل یوسف شعیبی پژوهشگر سبک زندگی ایرانی اسلامی دیدم که گفته بودند:


«انتخابات که یک مقوله سیاسی اجتماعی است، به سلامت من به عنوان یک فرد از جامعه چه ارتباطی دارد؟!


واقعیت این است که منتخبین مردم خصوصاً در دولت و مجلس هستند که می‌توانند صلاح و فساد یک جامعه را رقم بزنند! این منتخبین ما بوده‌اند که سیاست‌های محدودسازی جمعیت را اعمال کردند، نان سالم و کامل را از جامعه حذف کردند، واکسن‌های خارجی کرونا (علی الخصوص آسترازنکا) را بدون بررسی کامل عوارض آن به خورد مردم دادند، ابلاغیه مقام معظم رهبری در خصوص به کارگیری طب سنتی در سیاست‌های کلی سلامت را اجرا نکردند و...


پس مهم است که به چه کسی و با چه دیدگاه و با چه رویکردی رای می‌دهیم. حتی اگر بتوانیم به کسی رای دهیم که آسیب کمتری را متوجه سلامت جامعه کند، به جهت ضرورت عقلی لازم است که او را انتخاب کنیم. ما به حق از خیلی مسائل ناراضی هستیم اما نمی توانیم نسبت به سلامت خودمان بی تفاوت باشیم. پس باید نسبت به سلامت جامعه و خودمان غفلت نکنیم و در انتخابات شرکت کنیم».  به نظرم رسید خوب است من هم اطلاعاتی که در این زمینه دارم بیان کنم .


مقدمه اول:


شرایط کشور در بحث سلامت و تهدیدهای پیش رو از سال 1377 که پایان نامه دکترای خود را نوشتم، مرتب با آمار و ارقام فریاد زده ایم که تنگه سلامت (اقتباس از تنگه احد)، نقطه ضعف بزرگ ماست و از این ناحیه ضربه خورده و خواهیم خورد. لیکن خیلی‏ ها باور نکردند تا این که قضایای کرونا پیش آمد. دورانی که اجازه واردات و آزمایش داروهای ناشناخته غربی بر روی مردم داده شد ولی با وجود مرگ و میر فراوان حاضر نشدند یک بخش درمانی در اختیار پزشکان طب سنتی قرار دهند تا بیماران داوطلب را با روشهای خود تحت درمان قرار دهند. 


 دورانی که بر خلاف فرمایش صریح مقام معظم رهبری واکسن کرونای آمریکایی و انگلیسی وارد کشور شد و حتی به نیروهای مسلح که وظیفه پاسداری از نظام را دارند تزریق شد. کرونا با همه تلخی‏های خود نشان داد که ما درست می گفتیم و امروز عده زیادی از خوش باوران و ساده اندیشان هم فهمیده اند که وزارت بهداشت از گذشته تاکنون بدون چون و چرا تابع سیاست‏های سازمان جهانی بهداشت است. و طبیعتاً به همان میزان که سازمان ملل از صلح جهانی دفاع می کند، سازمان جهانی بهداشت که شعبه ای از آن است، حامی سلامت آدمیان است. سیاستهای کنترل جمعیت و نحوه مواجهه با کرونا نمونه های بارز آن می باشند.


مقدمه دوم:

فرامین و خواسته های رهبری سالهاست که مقام معظم رهبری با عناوین مختلف مانند اصلاح الگوی مصرف، اقتصاد مقاومتی، تولید علم و حمایت از دانش بومی، مردم و مسئولان را به تلاش برای استقلال علمی و اقتصادی فرا خوانده اند. ایشان به طور ویژه در سال 1359 در بازگشت از سفر هندوستان فرمودند: «بنده آنجا به ذهنم آمد که می بایستی گیاه درمانی را در ایران پیگیری کنیم. وقتی از هند به ایران آمدم با مسئولین آن وقت صحبت کردم و از آنها قول گرفتم که به طور قطعی دنبال این قضیه باشند، ولی اقدامی نکردند»! ایشان همچنین در سال 1393 در بند 12 از سیاستهای سلامت خواستار بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن طب سنتی شدند. ده سال از فرمان معظم له می گذرد ولی اقدام درخوری انجام نشده است.


برعکس در تمامی این سالها شاهد برخورد مغرضانه وزارت بهداشت و برخی پزشکان نماینده مجلس با طب سنتی بوده ایم که برخی از آنها عبارتند از: - حذف معاونت طب سنتی وزارتخانه در دولت قبل - اختصاص بودجه قطره چکانی برای طب سنتی (کمتر از ۵ هزارم درصد از بودجه 155 هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت) - عقب ماندن از اسناد بالادستی حتی دستورالعملهای سازمان جهانی بهداشت (یعنی به اندازه دستورالعمل های WHO هم به طب سنتی بها ندادند) - ممانعت از تاسیس بیمارستان و بخشهای طب سنتی (حتی در بحران کرونا) - مقاومت در راه اندازی رشته دانشگاهی طب سنتی از مقطع دیپلم - برخورد نامعقول با عطاریها و پزشکان طب سنتی: حتی در دولت فعلی پزشک متخصص طب سنتی ما را به جرم تجویز داروهایی که خود در موردشان تجربه داشته است محاکمه کردند. 


مقدمه سوم:


حرکتهای نویدبخش و امیدوار کننده علی رغم همه برخوردها و سنگ اندازیها در دو دهه اخیر شاهد حرکت رو به جلوی طب سنتی در کشور بوده ایم.

به عنوان مثال: - در دهه هشتاد، برخی از فعالان طب سنتی به جرم انجام حجامت زندانی یا تبعید شدند. خود حقیر در آن سالها در ایرانشهر بلوچستان مطب داشتم و به جرم انجام حجامت در مطب محاکمه لیکن با درایت قاضی محترم و ارائه اسناد و مدارک لازم تبرئه شدم. آن زمان تجویز حجامت برای بیماران یک آرزو بود ولی امروز به لطف خدا شاهدیم که ارائه این خدمات توسط پزشکان آزاد شده است و روی تابلوی خود عناوین آن را می نویسند.


- آن روزها آرزو داشتیم که یک نماینده در مجلس از ما دفاع کند. به لطف خدا در مجلس فعلی شاهد دفاع تمام قد چند نماینده مجلس از طب سنتی و انتقاد آنها از سیاست های کرونایی بودیم. نمونه بارز آن جناب آقای "مهدی عسکری" نماینده محترم استان البرز است که خداوند بر توفیق شان بیفزاید. ایشان حتی در بحث تولید و توزیع نمک طبیعی وزارت بهداشت را مورد سوال قرار داده و به چالش کشیده اند. یا سرکار خانم دکتر "زهرا شیخی" و خانم دکتر "زهره الهیان" دفاعیات خوبی از طب سنتی داشتند. البته از آنجایی که این چند نماینده در اقلیت هستند، بعضا تلاش شان موثر واقع نشد. - حرکتهای خوبی هم در سطح استانداری ها انجام شده است. مثلا جناب آقای "مخلص الائمه" استاندار محترم استان مرکزی موفق به عرضه نان سبوس دار در بسیاری از نانوایی های سطح استان خود شده اند که امید است این حرکت سازنده و مفید به سایر استانها نیز تسری یابد. 



با توجه به توضیحات ارائه شده اکنون لازم است اهالی هر استان نمایندگانی را انتخاب کنند که سبک زندگی مردم، نوع تغذیه آنها و بهره مندی شان از خدمات طب ایرانی برایشان اولویت داشته باشد. باید تعداد چنین نمایندگانی در مجلس افزایش یابد تا آن تعداد از متولیان نظام سلامت که سرسپرده غرب هستند بدانند که دیگر نمی شود هر تصمیمی را اجرا کنند و پاسخگو نباشند. دیگر نمی شود داروهای وارداتی کرونا را روی 11 هزار بیمار بستری در بیمارستان تست کنند و بعد که سر و صدای آن بلند شد، استعفا بدهند و بروند و کسی پیگیر آنها نباشد. طب سنتی تا همین جا هم اگر باقی مانده به خاطر علاقه مردم و حمایت آنها بوده. این حمایت باید ادامه یابد و منجر به انتخاب نمایندگانی مطالبه گر شود. 


اقتصاد مقاومتی ایجاد می کند که تولید و توزیع غذا در دست خود مردم قرار گیرد. الان قوانین به گونه ای است که کارخانه دار و کشاورزی که محصول غذایی مضر تولید می کند، حمایت می شود و تولید کننده های محلی تحت فشار قرار می گیرند! غذای مردم را دست کارخانه هایی داده ایم که بعضا هیچ تعهدی به عرضه محصول سالم ندارند. کارخانه دار مذکور هم محصول خود را با مجوز و مهر استاندارد در فروشگاههای زنجیره ای توزیع می کند و به سرعت میلیاردر می شود و هیچ کس هم نمی تواند با او رقابت کند یا از او توضیح بخواهد. از آن سو سایر مردم شهرها و روستاها حق تولید و فروش مواد غذایی خود را به این بهانه که استاندارد نیست و سیب سلامت ندارد و ... ندارند لذا در دراز مدت شاهد متروک شدن و بی رونق شدن بازارهای محلی می شویم. وقتی تولید و عرضه مواد غذایی انحصاری شد، بروز فساد مانند آنچه در مورد چای دبش دیدیم کاملا متصور است. 

بنابراین به هموطنان عزیز توصیه اکید می شود:


1- به دعواهای سیاسی و راست و چپ کاری نداشته باشید. تجربه نشان داده که نه اصول گرا و نه اصلاح طلب در نهایت به ساختار وزارت بهداشت و سلامت مردم کاری ندارند. لذا به افراد شایسته رای دهید نه به لیستها


2- افرادی را انتخاب کنید که در قول و عمل خود صراحتا مدافع طب سنتی و احیای سبک زندگی و تغذیه سالم باشند و ترجیحا سابقه روشنی در این زمینه داشته باشند. ما در مجلس آینده به نمایندگانی نیاز داریم که از تنگه سلامت پاسداری کنند. به امید آبادانی و رونق ایران اسلامی 


منبع :

https://eitaa.com/drezamontazer



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14346بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[16773بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37200بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[48585بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[18938بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[24900بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[66579بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[540826بازدید]
زردی نوزادان[497251بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13203بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12012بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11783بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16602بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52056بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18359بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15804بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11426بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8826بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13465بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14917بازدید]

از میان مقالات

رژیم هفت خورش؛ لذّت کاهش وزن و سلامتی
تزریق رعب و وحشت برای هیچ؟! ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوکی(مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
عسل؛ طعم بهشت
شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه)
جوامع صنعتى و گسستگى نسل آدمى(مقاله انتخابی)
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
راز کثیف صنعت زیبایی (مقاله انتخابی)
تشعشعات تلفن همراه باعث تغییر شکل مغز می شود(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی(مقاله انتخابی)
زگیل تناسلی
خاکشی
مروری بر آزمایشات هولناک آمریکا بر روی انسان (مقاله انتخابی)
مردن براى اطلاعات(مقاله انتخابی)
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
15 میلیون دلار برای گوشت حلال!(مقاله انتخابی)