سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد
کد : 34490
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
اهمیت دایره شایستگی در زندگی زناشویی

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين

 

 

 

اهمیت دایره شایستگی در زندگی زناشویی

 

 

 


 

 

 

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید تا به حال عبارت جالب " دایره شایستگی" را شنیده باشید و یا این اولین بار است که چنین عبارتی را می‌شنوید. وارن بافت، کارآفرین و نیکوکار آمریکایی، این عبارت را استفاده می‌کند چرا که شعار همیشگی اش در زندگی این است که " دایره شایستگی‌تان" را بشناسید و به آن پایبند بمانید. اندازه این دایره اهمیت زیادی ندارد. اما شناختن مرز‌های آن بسیار حیاتی است.

 

 


دایره شایستگی یکی از موضوعات مهمی است که تمرکز روی آن می‌تواند مزایای مادی و احساسی خوبی را به همراه داشته باشد به طوری که وقتی احساس می‌کنید در زمینه‌ای مهارت و توانایی دارید همان احساس خوبی که از آن دریافت می‌کنید باعث افزایش کارایی شما می‌شود و این تردید که مسئولیتی را بپذیرید یا نپذیرید را به طور کامل ازبین خواهد برد و در نتیجه به فردی ریسک پذیر تبدیل می‌شوید چرا که به دلیل داشتن اطلاعات لازم در خصوص شرایط می‌توانید اتفاقاتی که قرار است رخ دهد را پیش بینی کنید.

 

 


سرمایه گذاری زمانی، روی توانایی‌ها و مهارت هایتان می‌تواند بسیار نتیجه بخش باشد. از اینرو، شایستگی‌های خود را در حیطه این دایره و در اولویت قرار دهید تا بتوانید نتیجه مطلوب را کسب کنید.

 


مهرداد ثابت روانشناس در گفت وگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص اهمیت موضوع " دایره شایستگی " در زندگی زناشویی اظهار کرد: زوجین برای این که بتوانند یک زندگی زناشویی موفق داشته باشند صرفا نیازمند شناخت دنیای مطلوب و هدف گذاری برای آن نیستند و در مقابل، آن‌ها باید به دایره شایستگی خود توجه داشته باشند.

 

 


وی بیان کرد: عبارت " دایره شایستگی " توسط وارن بافت خلق شده است که در حقیقت به توانایی‌های افراد که در آن‌ها مهارت‌های زیادی دارند گفته می‌شود. بدین معنا که اگر افراد سه دایره ترسیم کنند و توانایی‌های خود را درون هر سه آن‌ها بگذارند به طوری که هر سه دایره، یکدیگر را پوشش دهند مرکز آن‌ها دایره شایستگی افراد است.

 

 


این روانشناس تصریح کرد: قسمت بیرونی دایره شایستگی، مسائلی هستند که در واقع, یا بخشی از آن‌ها را متوجه می‌شوید یا به طور کلی هیچ گونه اطلاعاتی از آن ها دریافت نمی‌کنید.

 


ثابت با اشاره به تاثیر " دایره شایستگی " روی زندگی زناشویی گفت: تمرکز بر دایره شایستگی، احساس ارزشمندی یا عزت نفس را در زوجین تقویت می‌کند و موجب افزایش کارایی خانواده می‌شود که به تبع آن، افزایش درآمد و منفعت مالی خانواده را نیز بدنبال دارد که در این میان، اگر زوجین روی دایره شایستگی تمرکز کنند باعث تسهیل در تصمیم گیری‌های خود می‌شوند و براحتی می‌توانند در خصوص پذیرفتن یا نپذیرفتن یک مسئولیت جدید تصمیم گیری کنند.

 


وی با بیان اینکه شناخت دایره شایستگی می‌تواند تاثیراتی بر انتظارات زوجین از یکدیگر داشته باشد، ادامه داد: هنگامی که زوجین، دایره شایستگی‌های خود را بشناسند و به آن پایبند و متعهد بمانند، دچار اشتباه و توهم کمتری می‌شوند و علاوه بر این، انتظارات خود را در این دایره محدود خواهند کرد.

 

 


این روانشناس افزود: این موضوع که عده‌ای از زوجین احساس می‌کنند که در چند زمینه در سطح متوسط یا زیر متوسط هستند هیچ گونه اهمیتی ندارد چرا که مهم این است که در زمینه ای، بالاتر از میانگین قرار دارند و تلاش کنند که عملکرد مطلوب و ایده آلی داشته باشند و انتظارات خود را از طرف مقابل بر این مبنا مطرح کنند.

 

 


ثابت در رابطه با گسترده کردن اندازه دایره شایستگی تاکید کرد: اندازه این دایره اهمیت زیادی ندارد و شناختن مرز‌های آن بسیار حیاتی است به طوری که چارلی مانگر، شریک وارن بافت میگوید که هر یک از شما باید استعداد‌های خود را بشناسد و از نقاط قوت خود استفاده کند و در زمینه‌ای که در آن بدترین است تلاش  بیشتری کند تا بهترین خود باشد چرا که در غیر این صورت, قطعا شرایط زندگی نامطلوبی خواهد داشت.

 

 


وی تصریح کرد: برای گسترش دایره شایستگی، وسوسه‌های قدرتمندی وجود دارد که در این میان، اگر زوجین، این دایره را به وضوح ترسیم کرده باشند در برابر درخواست‌های نامناسب و وسوسه کننده به راحتی مقاومت می‌کنند.

 


این روانشناس گفت: هنگامی که افراد موفق هستند، وسوسه هایشان هم بیشتر می‌شود. برای مثال؛ فردی که در یک کسب و کار کوچک به موفقیت زیادی دست یافته است وسوسه می‌شود که کسب و کار خود را بیش از پیش رونق دهد تا بتواند به کسب درآمد بیشتری دست پیدا کند. در حالی که این فرد ممکن است مهارت‌ها و شایستگی‌های لازم برای این منظور را فرا نگرفته باشد و بنابراین شکست سختی را متحمل شود که یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از این کار, مقاومت در برابر این وسوسه هاست.

 

 


ثابت در رابطه با ایجاد دایره شایستگی خاطرنشان کرد: ایجاد دایره های جدید به صرف کردن زمان زیادی برای یادگیری نیاز دارد که دبی میلمن, طراح موفق آمریکایی در این خصوص به این قانون پایبند است که برای آموختن هرچیز ارزشمندی باید زمان زیادی صرف کرد که افراد برای به وجود آوردن این دایره به اراده قوی نیاز دارند چرا که اراده و پایداری در انتخاب باعث می شود وقت زیادی صرف موضوع شود.

منبع :

باشگاه خبرنگاران جوان



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12369بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15044بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35248بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46242بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17290بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23171بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63658بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536220بازدید]
زردی نوزادان[493980بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11468بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11594بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11271بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16132بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50914بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17744بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15238بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10981بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8448بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13035بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14394بازدید]

از میان مقالات

کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
نگاه کن روی قوطی چی نوشته شده؟(مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 1 ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل
رحم هاى مصنوعى و پایان باردارى(مقاله انتخابی)
طب‌ اسلامی نمی‌بینیم؛ همچون بانک‌اسلامی؛ جدایی "طب سنتی" از "طب اسلامی" انحراف است
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
نگاهی به مستند «گشایش رمز زندگی»؛ کوته‌بینی داروین نظریه‌اش را نابود می‌کند + فیلم و تصاویر(مقاله انتخابی)
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
توصیه های آیت الله بهجت درباره غذا خوردن
خاکروبه های شفابخش (2)؛ پوست تخم مرغ
رنگ از منظر قرآن، حدیث و روان‌شناسی(مقاله انتخابی)
واکسن؛ ابزار کنترلِ جمعیت در دستان بیل گیتس(مقاله انتخابی)
مسلمانان و معضل تفریحات مدرن(مقاله انتخابی)
خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند (مقاله انتخابی)
برص و آب آفتابی!
آب درمانی صبحگاهی
سالنامه حجامت 1395 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)