سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون
کد : 35529
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
چه راهکارهایی انسان را باهوش تر می کند؟/ با این افراد معاشرت کنید.
بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 


  

چه راهکارهایی انسان را باهوش تر می کند؟/ با این افراد معاشرت کنید.

 

 

 


 

گروه خانواده ـ زهره سعیدی: به تعبیر خیلی از روان شناسان هوش یک توانایی ذهنی قابل ارتقا است. هر چند برخی نیز معتقد هستند که ما با یک میزان هوش مشخص به دنیا می آییم.

 

 

به همین دلیل هم تعاریف مختلفی در ارتباط با هوش انسان در علم روان شناسی وجود دارد. علم روان شناسی روز، هوش را توانایی سازگاری با مسائل مختلف زندگی می داند. بر این اساس فرآیندهای مختلفی می تواند باعث ارتقای هوش انسان شود که با جمع آوری اطلاعاتی در ارتباط با آنها می توانیم روزانه در هر سن و سالی به ارتقای هوش خود بپردازیم.

 

 


مداومت در انجام تمرینات در نظر گرفته شده باعث می شود که تمرکزتان افزایش پیدا کرده و توانایی حل مسئله در شما ارتقا پیدا کند. پیش از آنکه به راهکارهای باهوش تر شدن بپردازیم باید به این توجه کنید که ذهنتان با این تمرینات قوی‌تر شده و در واقع گویا هر روز وزنه‌هایی ذهنی می زنید که ماهیچه های مغزتان را تقویت می‌کند. در این صورت است که ایده‌های نو و جدید به ذهن می‌رسد و این ایده‌ها شما را در مسیرهای جدید قرار می‌دهد.


 

 

چطور مغز را تیزتر کنیم؟


مغز همچون عضلات فیزیکی بدن نیاز به پرورش و تمرین بسیار دارد تا دچار آتروفی(تحلیل عضلات) نشود. برای هوشمند و تیزتر کردن مغز ، مواجهه کردن آن با چالش‌های مخلف می‌تواند اثرگذار باشد. البته منظور این نیست که برای خودتان مشکل ایجاد کنید؛ بلکه  10  تا 15 دقیقه فعالیت‌هایی مثل حل کردن جدول، سودوکو، معما یا بازی با اپلیکیشن‌های مختلف موثر است.

 

 

 

همینطور خواندن کتاب و روزنامه می‌تواند این عمل را برایتان تسهیل کند. علاوه بر اینها این فعالیت ها برای افراد مسن تر نیز مانع از آلزایمر زودرس یا دچار شدن به فراموشی می شود.

 


مطالعه و کتابخوانی نیز یک عادت خوب است که مهات های زبانی و خلاقیت را افزایش می‌دهد. هر انسان را با دنیاهای مختلف آشنا می‌کند و باعث می‌شود افراد خود را جای شخصیت‌های داستان بگذارند و هوش خود را تقویت کنند. هویت کنجکاوی درباره مسائل پیچیده داستان ها و روایت ها ذهن را باز میکند.

 

 

 

1-یادگیری را عمیق تر کنید.


متاسفانه سیستم آموزشی به صورتی است که بچه ها یک سری مسائل را حفظ می‌کنند و آموزش می‌بینند. شاید تا سال بعد خیلی از آنها را فراموش کرده باشند و برای امتحان فقط درس خوانده باشند. باید اجازه دهید که خودتان در هر سنی که هستید یادگیری هایتان عمیق‌تر باشد. این را به بچه ها نیز آموزش دهید که صرف امتحان دادن درس نخوانند و اطلاعات را با شرح و بسط و علاقه به ذهن بسپارند. تنها در این صورت است که انسان می‌تواند در جهان اثرگذار و موثر باشد.

 

 

 

 

برای هوشمندتر شدن بهتر است که آموخته هایتان را به کار ببرید، هر چیزی که یاد گرفته‌اید را خلاصه وار، بنویسید تا در خاطرتان تثبیت شود. این یک روش خوب برای عملکرد عالی مغز است تا مطالب را صرفا حفظ نکرده باشید و در روند آموزش فعال باشید نه منفعل.

 

 

 

2-هر روز فعالیت های متفاوتی انجام دهید.


برخی افراد هستند که در طول روز مدام همان کارهای تکراری قبلی را انجام می دهند. مثلا سر یک ساعتی صبحانه می‌خورند، استراحت می‌کنند، کتاب می‌خوانند یا تلویزیون تماشا می‌کنند. کارمندان اغلب سر ساعت به سرکار می‌روند و شب به خانه می‌آیند و میخوابند تا فردا دوباره این چرخه تکرار شود، این فعالیت های روتین ذهن را ضعیف می کند. بهتر است برای برخی زمان‌ها کارهای متفاوت ترتیب دهید؛ مثلا اینکه روال عادی را گاهی به هم بزنید و خودکار نباشید.

 

 


تغییراتی کوچک در زندگی ایجاد کنید. مثلا با یک دوست به پارک بروید و ورزش کنید یا اینکه به جای تلویزیون تماشا کردن، با صدای بلند کتاب بخوانید یا موسیقی گوش دهید. حتی به طرز ساده تر هر بار می‌توانید مسیر متفاوت تری را پیاده روی کنید یا به محل کار یا منزلتان بروید. با گروه دوستانتان گفت وگو کنید و کلاس های مختلفی بروید.

 


اما مسئله این است که جمع‌های ساده همیشگی نمی تواند ذهن شما را تقویت کند. بهتر است انتظارات و خواسته هایتان را متفاوت کنید و با دوستان دیگری هم ارتباط برقرار کنید یا رفت و امد هایتان را محدودبه چند نفر خاص نکنید  که همیشه هم به شما انرژی منفی می‌دهند.

 


شعار زندگی باید این باشد که در روزگاری که مردم به خاطر کرونا یا هر اتفاق دیگری مثل برگ درخت  از بین می روند، روزها گران قیمت می‌شوند. زمانی که یک روزتان را خرج می‌کنید، یک روز کمتر برای خرج کردن دارید. بنابراین باید به درستی آن را خرج کنید.

 

 


3-مواد غذایی که ذهن و بدنتان نیاز دارد چیست؟


هر روز صبح با بیدار شدن دو لیوان آب بخورید. چرا که بدن چند ساعت آب و غذا دریافت نکرده است و جذب آب خیلی خوب به تعادل مایعات بدن کمک می‌کند.  این توصیه پزشکان است تا کمبود مایعات بدن جبران شود و همینطور توانایی های ذهنی بالاتر برود. پس از آن هنگام صبحانه چند خطی کتاب جذاب بخوانید یا حتی اپلیکیشن کتاب های پرفروش را دانلود کنید و چند خط آنها را به جای اخبار منفی با گوشی بخوانید و در طول مسیر به محل کار یا مدرسه و دانشگاه پادکست های انگیزشی گوش دهید.

 

 


در محل کار چای سبز بنویشید و از کافئین دوری کنید؛ چرا که باعث استرس شما می‌شود. اما چای سبز خواب آلودگی را کاهش و قدرت تمرکز شما را افزایش می دهد. در نیمروز کمی بخوانید تا ذهن و بدنتان نیرو بگیرد و بهره وری مغزتان افزایش یابد. شکر را از برنامه غذایی تان حذف کنید و به جای آن در وعده غذایی از ماهی یا تخم مرغ استفاده کنید.


 

 

در طول روز مغزتان را با اطلاعات بیهوده پر نکنید چرا که مدام از این شاخه به آن شاخه پریدن ذهن شما را خسته می کند و تمرکزتان را به هم می ریزد.

 

 

  برای بازدهی بهتر، اطلاعات مفید و هدفمند دریافت کنید و اگر قرار است در صفحات وب بگردید، مطالب آموزنده بخوانید. اگر قرار است برای سرگرمی هم وارد فضایی شوید بهتر است که زیاد طول نکشد. به جای برنامه های منفعل تلویزیونی نیز که حجم اطلاعات مغزتان را دربر می‌گیرد ، به یک بازی بپردازید که ذهن شما را درگیر کند. البته اگر حوصله بازی کردن ندارید باز هم توصیه می کنیم که کتاب بخوانید.

 

 


اگر افرادی به دنبال کسب تفکر منطقی هستند ، پیشنهاد برنامه نویسی برای آنها مناسب است. حتی فرصت های شغلی مناسب نیز در اختیارشان قرار می دهد. این آموزش‌ها به صورت رایگان در فضای مجازی وجود دارد. برای هر زمانی حتی مثل آشپزی، برنامه ای در نظر بگیرید. مثلا سخنرانی گوش کنید یا یک آموزش مجازی فرا  بگیرید. حتی یک غذای جدید درست کنید.

 


و در نهایت افراد باهوش بیشتر ورزش می کنند؛ حتی اگر حرکات ساده باشد. چرا که ذهن و جسم را درگیر و مرتبط با خود می‌کند. سلامت جسم نیز با مغز کاملا در ارتباط است. حال حتما لازم نیست در باشگاه و با مربی خصوصی ورزش کنید. چند حرکت کششی نیز می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. پیاده روی در طبیعت نیز در این راستا اثرگذار است.

 


افراد باهوش، با اشخاصی باهوش‌تر از خود معاشرت می‌کنند؛ چرا که عادات و طرز فکر افراد روی هم اثرگذار است. پس با کسانی معاشرت کنید که باهوش تر از خودتان هستند چرا که برای شما و آنها سودمند است.

منبع :



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12387بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15053بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35261بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46261بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17305بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23182بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63681بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536333بازدید]
زردی نوزادان[494027بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11483بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11600بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11283بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16138بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50934بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17754بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15247بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8450بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13054بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14407بازدید]

از میان مقالات

مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین(ویراست دوّم)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
فمینیسم از "بی میلی به بچه دار شدن" متولد شد(مقاله انتخابی)
سکسکه
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
از کیسینجر تا ظریف؛ افشاگری "ویلیام انگدال" آمریکایی از تراریخته‌های نابودگر(مقاله انتخابی)
ماهی، دیگر غذای سلامتی نیست (مقاله انتخابی)
منشأ ایدز؛ گفته ها و ناگفته ها(مقاله انتخابی)
آيا ما نسلي از مردان جوان بار آورده‌ايم كه نمي‌دانند چگونه مرد باشند؟(مقاله انتخابی)
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)
زیبایی برای مقابله با بحران؛ بازسازی جهان با چاقوی جراحی(مقاله انتخابی)
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
نفخ نوزادان (کولیک - دل پیچه)
پاکسازی 15 روزه (دستور مسهل عام)
شبیه سازى و گسست نظام اخلاقى(مقاله انتخابی)
عسل؛ طعم بهشت
انتهای راه محصولات تراریخته، ناباروری است؟(مقاله انتخابی)
پرسش هایی از استاد حسین خیراندیش درباره حجامت
استفاده از علف کش ها و آفت کش ها در سراسر دنیا باید ممنوع گردد (مقاله انتخابی)