سلام وقتتون بخیر آقای دکتر . به صورت اتفاقی سایت شما رو پیدا کردم . من چند ساله معده درد و نفخ و سنگینی معده دارم که به تازگی خودم فهمیدم از سنگ های صفرامه متاسفانه پزشکا فکر‌میکردن فقط از رفلاکسه معدست . چندین دکتر طب سنتی رفتم . داروهای زیادی مثل شیرین بیان و بارهنگ ، رازیانه ، زردچوبه و سبوس برنج و دمنوش بابونه و حتی چندین دوره دستور نمک اپسوم و آب سیب رو اجرا کردم . که بعد از نمک اپسوم حدود یک ماه حالم بهتر میشه و بعد متاسفانه دردام بر میگرده . همین هفته پیش هم سونو دادم بازم دکتر گفتن کیسه صفرات صد دانه یاقوته !!:(( پزشکا که میگن فقط عمل راهکاره . دکترای طب سنتی هم همین داروها رو هی تکرار میکنن . سی سالمه . اما این ۴ ساله از زندگی سیر شدم . خواهش میکنم اگه امکانش هست یه راهکار بهم بدین . واقعا موندم چیکار کنم . خسته شدم دیگه
ریحانه . م

سلام در مورد رفع سر درد بعد از زایمان و سقط هم توضیح بدید . بعد از ۱۴ روز هنوز درگیرشم
M__

سلام خوب هستید خسته نباشید آیا پسوریازیس واقعاً درمان قطعی داره؟
سید دانیال موالی

سلام وقت بخیر مادرم بیماری قلبی دارندو روزی ۵ عدد قرص قلب مصرف می‌کنند و دکتر پنتو پرازول هم تجویز کرده که برای مشکل معده به علت داروهای قلب آیا درمان جایگزین وجود دارد که پنتو پرازول مصرف نشود. ممنونم
مروارید

سلام من دوماهه که هر دفعه یک طرف سرم درد میگیره و چشمم میسوزه و انگار داره فشرده میشه الان به حدی رسیده ک گونه هامم میسوزه انگار چندوقت پیش رفتم دکتر بهم کواموکسی کلاو دادن خوردم ولی هنوزم درد دارم و علاوه بر اون به معده ام نمیسازه دکتر گفتن سینوزیته من چیکار کنم بعضی وقتا انقدر چشمم و سرم درد میگیره ک به زور می‌خوابم بلکه کمتر بشه ممنون میشم بگید چیکار کنم
فاطمه

28 اسفند مثل اینکه قمر در عقرب هست
عارف

ممنون استاد میشه بفرمایین کدوم یکی از درمان ها برا کسی که سابقه خودارضایی داشته موثرتره؟ آیا استفاده از حنا روی آلت در درمان زودانزالی موثره و باعث افزایش ضخامت پوست آلت میشه؟
مهدی

سلام وقت بخیر استاد از همکارهاتون کسی در شیراز جهت معرفی میشناسید؟ اگه نه خودتون کدوم شهر تشریف دارید امکان مراجعه حضوری یا تلفنی هست؟
مهدی

سلام وقت بخیر مادرم دیابت دارند . و مشکل گرفتگی عروق مبتلا به عفونت ادرار شده و با عرض پوزش سوزش ادرار لطفا راهنمایم بفرمایید برای حل مشکل چه کنند تشکر فراوان
مروارید

سلام ایا حنا زدن و وسمه زدن که چندساعت روی سر برای رنگ گرفتن موهای سفید استفاده میشه در شیردهی خصوصا چندماه اول شیردهی مجاز هست؟ مضر نیست؟ زدن حنا به پا تا مچ برای پاکسازی در دوران شیردهی مضر هست ؟ کمی ضعف هم در خودم بخاطر شیردهی احساس میکنم
مریم
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
استفاده از علف کش ها و آفت کش ها در سراسر دنیا باید ممنوع گردد (مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 11354]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

استفاده از علف کش ها و آفت کش ها در سراسر دنیا باید ممنوع گردد




□ ميل ويسر


چکيده:


وجود موادسمي و خطرناک شيميايي مختلف در آب‏هاي درياها و درياچه‏هاي ايالات متحده و کانادا، نگراني‏هاي زيادي را در ميان مصرف‏کنندگان ماهي به ويژه مادران باردار به وجود آورده است. نکته حائز اهميت در اين ميان اين است که کاربرد بسياري از اين سموم، سال هاست که در اين مناطق ممنوع مي‏باشد. نويسنده بااشاره به اين نکته که هم اينک ايالات متحده بسياري از اين مواد ممنوعه شيميايي را به سراسر دنيا صادر مي‏کند، معتقد است که براي پاکسازي درياچه‏ها و اقيانوس‏ها، بايد توليد و استفاده از اين آفت‏کش‏ها و حشره‏ کش‏ها و علف‏کش‏هاي سمي و خطرناک، در سراسر دنيا به صورت کامل ممنوع گردد.


من که چند سال پيش، پس از سال‏ها فعاليت در بخش مهندسي شيمي و محيط زيست، بازنشسته شدم، همواره با اين پرسش مواجه بودم که چرا با وجود ممنوعيت طولاني استفاده از خانواده پلي‏کلرايد دوفينل PCB))ها، ما همچنان در آب درياچه سوپريير، شاهد وجود مقداري ثابت از آن هستيم؟ پس از چند سال فعاليت داوطلبانه در سازمان حفاظت از محيط زيست آمريکا (EPA) و فرمانداري ميشيگان، من به نتيجه‏اي قابل توجه دست نيافتم. به دنبال دو سفر تحقيقاتي به مناطق قطبي کانادا و مروري بر پژوهش‏هاي انجام شده از سوي دانشگاه‏ها و مؤسسات علمي و پژوهشي مختلف دولتي و غيردولتي دنيا، سرانجام به نتايج خيره‏کننده و بهت‏آوري دست يافتم: وجود اقدامات و فعاليت‏هاي مفتضحانه و وحشتناک از سوي مقامات دولتي، پاسخي بود که من سال‏ها به دنبال آن بودم.


بگذاريد به اين يافته‏هاي تکان دهنده، نگاهي بياندازيم: مقدار توکسافين (آفت‏کشي که به دنبال ممنوعيت کاربرد د.د.ت(DDT) جايگزين آن شد) هم اينک در بدن ماهي‏هاي قزل‏آلاي درياچه سوپريير، دوبرابر مقدار PCBها بود. و در عين حال، سمي بودن آن نيز 10 برابر بيشتر است. حجم اين دو ماده (PCBها و توکسافين) در آب درياچه، سال هاست که تغييري نکرده است.


بايد يادآوري نمايم که از سال 1982 ميلادي، استفاده از آفت‏کش توکسافين ممنوع گرديد. و اگر مقدار اين ماده به 5/1 واحد در هر يک ميليون واحد برسد، ما از اين پسماندها به عنوان پسماندهاي خطرناک ياد مي‏کنيم. سازمان حفاظت از محيط زيست ايالات متحده که اصلي‏ترين مرکز علمي تحقيق‏کننده در مورد مصرف ماهي و ارائه اطلاعات مرتبط به ساير سازمان‏هاي علمي به شمار مي‏رود، چندي پيش توصيه نمود که افراد مقداري اندک از توکسافين را مصرف کنند. تا پيش از فرا رسيدن سال 2004 ميلادي هم، وجود توکسافين در بدن ماهي‏هاي اين درياچه، علت اصلي توصيه کارشناسان به خوردن اين ماهي‏ها بود.


يک اقدام تکان دهنده دولتي: در سال 2004 ميلادي، مقامات بخش سلامت ايالت اونتاريو و ساير ايالت‏هاي پيرامون اين درياچه، توصيه به مصرف ماهي‏هاي اين درياچه را به دليل وجود همين ماده سمي متوقف کردند. هنوز هم هيچ کس به مردم ما نمي‏گويد که مصرف ماهي‏هايي را که در بدنشان موادي با 10 برابر مقدار مجاز مواد خطرناک و سمي وجود دارد، متوقف نمايند. حالا به تعدادي از پاسخ‏هايي که من سرانجام به آنها دست يافتم، نگاهي بياندازيد:


در سال‏هاي دهه شصت ميلادي، تکنولوژي کشاورزي در سايه نياز کشورهاي در حال توسعه به توکسافين، ليندان، کلردين و ساير آفت‏کش‏ها و علف‏کش‏هاي ديگر، جهت نجات آنها از گرسنگي، اقدام به صادر نمودن اين مواد شيميايي نمود. اين کشورها نيز هم اينک با داشتن جمعيتي انبوه، بخش زيادي از توليداتشان را به کشورهاي ما صادر مي‏کنند. به علاوه، وجود آفت‏کش‏ها و حشره‏کش‏هاي ممنوعه‏اي که آنان همچنان از آنها استفاده مي‏نمايند، به آلوده نمودن هوا و آب ها ي ما منجر مي‏شود. در يک نگاه جهاني، ما شاهد حضور PCBها در سراسر خاک قاره بزرگ آمريکا هستيم و البته با حرکت به طرف سرزمين‏هاي شمالي، مقدار آنها کمتر مي‏گردد. وضعيت آفت‏کش ليندان کاملاً متفاوت است: چرا که در آب‏هاي نواحي قطبي، مقدار آن 40 برابر مقدار اندازه‏گيري شده در آب‏هاي مناطق معتدل کره زمين است. به هرحال، ما شاهد وجود مقدار نگران‏کننده‏اي از اين سموم شيميايي در درياهاي بزرگ، درياچه‏هاي کوهستاني، آب‏هاي مناطق قطبي و همچنين درياچه لابرگ هستيم. در اين ميان، مطالعات صورت گرفته بر روي زنان باردار ساکن ايالت «اينيوت» نشانگر مصرف 4 برابر حد مجاز آفت‏کش توکسافين، به دليل استفاده از گوشت پستانداران دريايي مي‏باشد. توکسافين، پي‏سي‏بي‏ها (پلي کلرايدهاي دوفنيل و يا PCBها)، کلردين و ساير آفت‏کش‏ها و علف‏کش‏هاي ممنوعه، درياچه‏هاي ما را ترک نخواهند نمود، مگر اينکه استفاده از همه آن‏ها در سراسر مناطق دنيا ممنوع گردد. بي‏ترديد مخفي کردن اين مشکل، باعث از بين رفتن آثار آن و يا بهبود شرايط کنوني ما نخواهد شد و پيشنهاد های خوش بينانه‏اي هم که از سوي برخي از مقامات دولتي در جهت اختصاص يک بودجه 20 ميليارد دلاري براي پاکسازي درياچه ‏هاي ما ارائه گرديده، نخواهد نتوانست گامي قابل توجه در حذف و يا کاهش مقدار موادشيميايي بسيار سمي موجود در آب‏هاي درياچه‏هاي ايالات متحده بردارد. در نهايت، آرزوي من، آشکار شدن همه حقايق موجود در حوزه درياچه‏هاي کشور ما و در عين حال، تلاش رهبرانمان براي انجام اقداماتي اثربخش و مفيد و نه مخفي کردن اصل مشکل است.


منبع: www.Madison.com

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 58



نظرات
  سلام خسته نباشید خدا را شکر که کسانی چون شما هستین که از حقیقت سخن میگویید
ارسال کننده نظر : somayyeh      تاریخ ارسال نظر : ۲۳ دي ۱۳۹۴


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3681بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4759بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[5040بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5760بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4323بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6447بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6494بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[6245بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6603بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6553بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6491بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7199بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8402بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9565بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8586بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [9705بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[9960بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10333بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10567بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11684بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
نکاتی در باب ترس از ازدواج و تأخیر در آن
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
آزادی در کودکان زیر 7 سال
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
بوی سیب و ...
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
دنیای زیبای دینداران
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
بهداشت جنسی کودک
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
زگیل تناسلی
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
نترس و فرزندت را تحسین کن
جامعه ستیزی به بهانه کرونا