با سلام و خداقوتی آقای ۳۸ ساله هستم، تو آزمایش ویتامین دی ۱۵ بود و تری‌گلیسیرید ۴۸ بقیه موارد نرمال خیلی ضعف دارم و خسته میشم تغذیه خوبی هم دارم، همیشه عسل و نون سبوس دار میخوریم، موارد چند ساله که مقاله مربوط به معده و ترش کردن رو انجام میدم قرص مکمل ویتامین d میتونم مصرف کنم؟
میلاد

سلام عزاداریهاتون قبول حق ببخشید من وقتی خیلی خسته و مثلا چند شب درست نخوابیدم یکی از چشم هام معمولا چشم چپ درد شدید میگیره یه حالت تهوع خفیفی هم بهم دست میده،وقتی آب عسل میخورم در مراحل اولیه درد ،سریع چشمم خوب میشه،اینحالت قبلا مثلا سالی یا چندسالی یبار ایجاد میشد،الان چون در دوران شیردهی و بیخوابی و بدخوابی های زیادی هستم اینحالت هرچند وقت یکبار پیش مییاد و اخیرا مجبور به مصرف مسکن میشم در کنار آب عسل میخواستم بپرسم مشکل اصلی درچشمم چی هست و چه موارد پیشگیرانه ای انجام بدم مشکل بینایی وقند و فشار خون و...ندارم با تشکر
زری

سلام و عرض احترام خدمت شما بزرگوار. دخترم دوماهشه و شیرخشک آپتامیل پپتی میدم. وزن گیری خوبه نفخ و دل درد هم نیست. ولی پنج روز یک بار اگر ماساژ ندم شکمش کار نمیکنه یک دو بار هم اندازه عدس بهش کره دادم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
فاطمه

سلام دکتر جان من کلا هم غلبه سودا هم صفرا وهم دم و بلغم دارم این برنامه ک نوشیتد میتونه مشکلو بیماری‌ها افسردگی مشکلات گوارش درست کنه
پویا

سلام مادرم ۶۴ساله هستند بیماری دیابت و مشکل قلبی دارند اخیرا مچ دستش دچار تورم و درد شدید شده که در مراجعه به پزشک تشخیص تنگی کانال مچ دست دادند آیا جنابعالی میتونید راهنمایی بفرمایید.
مروارید

سلام وقت بخیر درمان سرگیجه که عاملش مشکل مایع گوش میانی است ،آیا راه حلی دارد؟
مروارید

سلام. من دو دوره است که از پیازدرمانی استفاده میکنم ولی هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی هم از اینکه میخوام پریود بشم ندارم. خیلی مایوس شدم. چکار کنم؟
مینوش

با سلام و خدا قوت برای بیماری کرون که خفیف هست چه کارهایی انجام دهیم با تشکر
عزیزه

هیچ قانونی به اسم واکسن اجباری وجود نداره
پاکان

آیا رعایت رژیم تعیین جنسیت زیر نظر دکتر متخصص با تسلیم اراده الهی بودن منافاتی ندارد؟؟؟
م
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
استفاده از علف کش ها و آفت کش ها در سراسر دنیا باید ممنوع گردد (مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 11586]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

استفاده از علف کش ها و آفت کش ها در سراسر دنیا باید ممنوع گردد




□ ميل ويسر


چکيده:


وجود موادسمي و خطرناک شيميايي مختلف در آب‏هاي درياها و درياچه‏هاي ايالات متحده و کانادا، نگراني‏هاي زيادي را در ميان مصرف‏کنندگان ماهي به ويژه مادران باردار به وجود آورده است. نکته حائز اهميت در اين ميان اين است که کاربرد بسياري از اين سموم، سال هاست که در اين مناطق ممنوع مي‏باشد. نويسنده بااشاره به اين نکته که هم اينک ايالات متحده بسياري از اين مواد ممنوعه شيميايي را به سراسر دنيا صادر مي‏کند، معتقد است که براي پاکسازي درياچه‏ها و اقيانوس‏ها، بايد توليد و استفاده از اين آفت‏کش‏ها و حشره‏ کش‏ها و علف‏کش‏هاي سمي و خطرناک، در سراسر دنيا به صورت کامل ممنوع گردد.


من که چند سال پيش، پس از سال‏ها فعاليت در بخش مهندسي شيمي و محيط زيست، بازنشسته شدم، همواره با اين پرسش مواجه بودم که چرا با وجود ممنوعيت طولاني استفاده از خانواده پلي‏کلرايد دوفينل PCB))ها، ما همچنان در آب درياچه سوپريير، شاهد وجود مقداري ثابت از آن هستيم؟ پس از چند سال فعاليت داوطلبانه در سازمان حفاظت از محيط زيست آمريکا (EPA) و فرمانداري ميشيگان، من به نتيجه‏اي قابل توجه دست نيافتم. به دنبال دو سفر تحقيقاتي به مناطق قطبي کانادا و مروري بر پژوهش‏هاي انجام شده از سوي دانشگاه‏ها و مؤسسات علمي و پژوهشي مختلف دولتي و غيردولتي دنيا، سرانجام به نتايج خيره‏کننده و بهت‏آوري دست يافتم: وجود اقدامات و فعاليت‏هاي مفتضحانه و وحشتناک از سوي مقامات دولتي، پاسخي بود که من سال‏ها به دنبال آن بودم.


بگذاريد به اين يافته‏هاي تکان دهنده، نگاهي بياندازيم: مقدار توکسافين (آفت‏کشي که به دنبال ممنوعيت کاربرد د.د.ت(DDT) جايگزين آن شد) هم اينک در بدن ماهي‏هاي قزل‏آلاي درياچه سوپريير، دوبرابر مقدار PCBها بود. و در عين حال، سمي بودن آن نيز 10 برابر بيشتر است. حجم اين دو ماده (PCBها و توکسافين) در آب درياچه، سال هاست که تغييري نکرده است.


بايد يادآوري نمايم که از سال 1982 ميلادي، استفاده از آفت‏کش توکسافين ممنوع گرديد. و اگر مقدار اين ماده به 5/1 واحد در هر يک ميليون واحد برسد، ما از اين پسماندها به عنوان پسماندهاي خطرناک ياد مي‏کنيم. سازمان حفاظت از محيط زيست ايالات متحده که اصلي‏ترين مرکز علمي تحقيق‏کننده در مورد مصرف ماهي و ارائه اطلاعات مرتبط به ساير سازمان‏هاي علمي به شمار مي‏رود، چندي پيش توصيه نمود که افراد مقداري اندک از توکسافين را مصرف کنند. تا پيش از فرا رسيدن سال 2004 ميلادي هم، وجود توکسافين در بدن ماهي‏هاي اين درياچه، علت اصلي توصيه کارشناسان به خوردن اين ماهي‏ها بود.


يک اقدام تکان دهنده دولتي: در سال 2004 ميلادي، مقامات بخش سلامت ايالت اونتاريو و ساير ايالت‏هاي پيرامون اين درياچه، توصيه به مصرف ماهي‏هاي اين درياچه را به دليل وجود همين ماده سمي متوقف کردند. هنوز هم هيچ کس به مردم ما نمي‏گويد که مصرف ماهي‏هايي را که در بدنشان موادي با 10 برابر مقدار مجاز مواد خطرناک و سمي وجود دارد، متوقف نمايند. حالا به تعدادي از پاسخ‏هايي که من سرانجام به آنها دست يافتم، نگاهي بياندازيد:


در سال‏هاي دهه شصت ميلادي، تکنولوژي کشاورزي در سايه نياز کشورهاي در حال توسعه به توکسافين، ليندان، کلردين و ساير آفت‏کش‏ها و علف‏کش‏هاي ديگر، جهت نجات آنها از گرسنگي، اقدام به صادر نمودن اين مواد شيميايي نمود. اين کشورها نيز هم اينک با داشتن جمعيتي انبوه، بخش زيادي از توليداتشان را به کشورهاي ما صادر مي‏کنند. به علاوه، وجود آفت‏کش‏ها و حشره‏کش‏هاي ممنوعه‏اي که آنان همچنان از آنها استفاده مي‏نمايند، به آلوده نمودن هوا و آب ها ي ما منجر مي‏شود. در يک نگاه جهاني، ما شاهد حضور PCBها در سراسر خاک قاره بزرگ آمريکا هستيم و البته با حرکت به طرف سرزمين‏هاي شمالي، مقدار آنها کمتر مي‏گردد. وضعيت آفت‏کش ليندان کاملاً متفاوت است: چرا که در آب‏هاي نواحي قطبي، مقدار آن 40 برابر مقدار اندازه‏گيري شده در آب‏هاي مناطق معتدل کره زمين است. به هرحال، ما شاهد وجود مقدار نگران‏کننده‏اي از اين سموم شيميايي در درياهاي بزرگ، درياچه‏هاي کوهستاني، آب‏هاي مناطق قطبي و همچنين درياچه لابرگ هستيم. در اين ميان، مطالعات صورت گرفته بر روي زنان باردار ساکن ايالت «اينيوت» نشانگر مصرف 4 برابر حد مجاز آفت‏کش توکسافين، به دليل استفاده از گوشت پستانداران دريايي مي‏باشد. توکسافين، پي‏سي‏بي‏ها (پلي کلرايدهاي دوفنيل و يا PCBها)، کلردين و ساير آفت‏کش‏ها و علف‏کش‏هاي ممنوعه، درياچه‏هاي ما را ترک نخواهند نمود، مگر اينکه استفاده از همه آن‏ها در سراسر مناطق دنيا ممنوع گردد. بي‏ترديد مخفي کردن اين مشکل، باعث از بين رفتن آثار آن و يا بهبود شرايط کنوني ما نخواهد شد و پيشنهاد های خوش بينانه‏اي هم که از سوي برخي از مقامات دولتي در جهت اختصاص يک بودجه 20 ميليارد دلاري براي پاکسازي درياچه ‏هاي ما ارائه گرديده، نخواهد نتوانست گامي قابل توجه در حذف و يا کاهش مقدار موادشيميايي بسيار سمي موجود در آب‏هاي درياچه‏هاي ايالات متحده بردارد. در نهايت، آرزوي من، آشکار شدن همه حقايق موجود در حوزه درياچه‏هاي کشور ما و در عين حال، تلاش رهبرانمان براي انجام اقداماتي اثربخش و مفيد و نه مخفي کردن اصل مشکل است.


منبع: www.Madison.com

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 58



نظرات
  سلام خسته نباشید خدا را شکر که کسانی چون شما هستین که از حقیقت سخن میگویید
ارسال کننده نظر : somayyeh      تاریخ ارسال نظر : ۲۳ دي ۱۳۹۴


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[4123بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[5221بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[5573بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[6225بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4607بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6745بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6805بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[6584بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6931بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6879بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6774بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7485بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8780بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9842بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8919بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [10157بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[10579بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10681بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10922بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[12016بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

سالنامه حجامت 1404 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟
جنایتی به نام غربالگری!
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
نترس و فرزندت را تحسین کن
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
بوی سیب و ...
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
بهداشت جنسی کودک
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
هوش جنسی کودک
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
وقتی آنلاین هستیم خودمان باشیم (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)