دخترم هفت سالشه و الان دوماهه سینه ش درگیره هر روشی انجام دادم ریه پاک نشد.چهارتخمه ها دمنوش ها... لطف می کنید راهنماییم کنید؟ شربت خرنوب خوبه بهش بدم؟ ممنونم
مائده

سلام آقای دکتر من یازده ساله مطالب ارزشمند شما رو پیگیری می کنم و راهکارهای واقعا عملی و کاربردی تون،خیلی کمکم کرد.سپاسگزارم .انشالله سلامت و عاقبت بخیر باشید.
مائده

باسلام من هفته ۵ یا ۶ بارداری ام ۲روزه که بعد از کار سنگین دچار لکه بینی شدم و از دیروز کم کم داره تبدیل به آب خون و لخته های باریک سیاه میشه استراحت دارم و شیاف پروژسترون استفاده میکنم آیا راهی هست که جنین از بین نره؟
فاطمه زینب

سلام من یه قاشق از پودر پوست تخم مرغ اسیاب شده رو با ابلیمو قاطی کردمو بعد دوازده ساعت که یه مایع زرد رنگ درس میشد وحدودن چن قاشق بود رو میخوردم بعد چن روز کلی دست وپاهام موهای زائد در اورد وجوش زد باید چیکار کنم؟
.....

سلام پسرم ۲محرم و ۲۹تیر بدنیا اومده ۲شوال میشه ۲۱ ماهه خیلی شیر میخورد خصوصا شبها کم اشتها هم هست ولی نمودارش خوبه و حتی قد بلنده از وقتی دکتر گفت زیادی شیر میخوره سعی میکنم تو روز و شب بیشتر از ۶بار شیر بهش ندم ولی خصوصا شبها خیلی بی قراری میکنه و بیدار میشه.بعضا شام هم خوب نمیخوره. میخوام اول ماه رمضان از شیر بگیرمش. لبنیات ،پستونک و شیشه هم نمیگیره. لطفاً راهنمایی کنید
فاطمه صدیق

سلام شبتون بخیر من دوتا گره تیریید در سمت راست به اندازه یک ونیم ونیم وچن تا گره درسمت چپ گردن کوچک دارم که دکتر تشخیص دادن عمل کنم چونکه تیریید ازبین رفته میترسم از عمل چونکه تو گلوم کبود بود ودهانم خشک وهردکتر میرفتم متوجه نمیشدن که مشکل کجاس خودم رفتم سونوگرافی گردن گفتن گره تیریید داری الان با رزیم 15 روزه ی بیشتر یک ماه میتونم جلو عمل بگیرم واین گره ها ازبین بره. ممنون از اینکه جوابگو هسین ومارا راهنمایی میکنین تشکر..
زهرا گواهیمند

سلام وقت بخیر دکتر بهم گفته کمبود کلسیم دارم ومعده ورودم ضعیفه ممنون میشم بهم بگبن چه داروهایی مصرف کنم
زینب

سلام خدا قوت من 52 سال دارم که گره روی تیریید دارم آیا 15 روز رژیم بگیرم این گره پاکسازی میشه
زهرا گواهیمند

سلام خداقوت من تو خواب خروپف شدید دارم - و در طول روز خیلی کسل هستم و گاهی با سردرد بیدار میشم - تست خواب دادم - گفتن آپنه انسدادی هست و راه گلو توسط عضلات زبان بسته میشه گفتن دستگاه cpap استفاده کنم 😔 ۳۷ سالمه قدم ۱۷۸ و وزنم ۸۸ خیلی چاق نیستم
میلاد

سلام آقای دکتر ، یه مطلبی میخوندم درباره باز شدن چاکرای چشم سوم و روش هایی که برا این مورد ارائه میداد میخواستم نظر حضرت عالی بپرسم این مطالب واقعیت داره؟
زهرا
اعمال یداوی
پرسش هایی از استاد حسین خیراندیش درباره حجامت
تعداد: 9 میانگین: 2.78
[تعداد بازدید : 90326]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


پرسش هایی از استاد حسین خیراندیش درباره حجامت

 

 

1- چرا با وجودی که می گویید «حجامت» فایده های بسیاری دارد، اما برخی از پزشکان مخالفند؟


به نظر ما مخالفان هم حق دارند، چون از علم خودشان دفاع می کنند. هیچ پزشکی از ابتدا تا انتهای دوران تحصیل در دانشگاه، چه در دوره ی عمومی و چه در دوره ی تخصصی، حتی یک ساعت از یک واحد درسی درباره حجامت را نگذرانده است. پس علت اساسی مخالفت ها عدم آگاهی به موضوع می تواند باشد. همچنان که بسیاری از پزشکانی که اکنون حجامت می کنند، قبلاً از مخالفان این کار بودند. 

 

2- آیا پزشکان هم از «حجامت» استقبال کرده اند؟


هم اکنون 1600 پزشک عمومی و متخصص آموزش دیده با پروانه ی حجامت که توسط وزارت بهداشت تایید شده است، در سراسر کشور فعالیت می کنند که اگر هر کدام حداقل روزانه 10 نفر را حجامت کنند، در سال بیش از 4 میلیون نفر را حجامت می کنند. جالب این که بسیاری از بیماران و مراجعه کنندگان قبل از حجامت، در بالاترین سطوح تخصصی ویزیت شده اند و سپس به حجامت روی آورده اند. فقط تعداد پزشکانی که حجامت شدند و در موسسه پرونده دارند 5 هزار نفر هستند. به علاوه پزشکان بسیاری هم اهل حجامت شدن هستند که تشکیل پرونده نداده اند. 

 


3- تفاوت «حجامت» با فصد در چیست؟


حجامت یک تطهیر کلان است که کل ترکیبات بیوشیمی بدن را تنظیم می کند، ولی فصد (رگ زدن) بخشی از اندام را تحت درمان قرار می دهد.


4- «حجامت» در دیگر کشورها چه جایگاهی دارد؟


پس از این که جرقه ی کارهای علمی حجامت در ایران در سال 1364 زده شد، اولین کشوری که به شکل علمی این موضوع را دنبال کرد، کشور آمریکا بود و پزشکان زیادی در این خصوص به فعالیت پرداختند که ثمره ی آن تالیفات ارزشمندی درباره ی حجامت است.


دکتر ایلکی چرالی در آمریکا یک جلد و دکتر یوهان آبله در آلمان دو جلد (حجامت گرم و خشک و حجامت تر) کتاب وزین در این باره نوشته اند. در سوریه کتابی با عنوان دواءالعجیب کشف قرن بیستم، با امضای 33 متخصص طب کلاسیک به رشته ی تحریر در آمده و در کشورهای دیگری نیز کتاب های خوب و مقالات پرمحتوایی نوشته شده که برخی از آنها در موسسه ی تحقیقات حجامت ایران در حال ترجمه است.


در بسیاری از کشورها شیوع حجامت شتاب گرفته است. در دانشگاه الازهر مصر کارهای علمی خوبی انجام شده و در چین به شکل سیستماتیک این روش درمانی اجرا می شود. در بیمارستان های چین یک بخش درمان طب سوزنی ، یک بخش درمان از طریق حجامت، یک بخش داروهای گیاهی و یک بخش طب کلاسیک است.


5- یعنی معتقدید حجامت به عنوان یک سیستم در بخش های درمان کشور ما وارد شود؟


ما معتقدیم کار علمی درباره حجامت و سیستمی شدن این روش درمانی، کار درمان را بسیار کوتاه تر و هزینه ها را هم کمتر می کند.


 اگر یک صدم اعتبارات پژوهشی کشور در بخش درمان به تحقیقات حجامت و طب سنتی اختصاص یابد، معتقدیم نرخ درمان به یک صدم نرخ جاری کاهش پیدا می کند. این در حالی است که 20 درصد اعتبارات ملی به صورت مستقیم و غیرمستقیم صرف هزینه های درمانی می شود که رقم فاحشی است.


الان 70 درصد سهام داران عمده ی شرکت های دارویی دنیا، صهیونیست ها و اتفاقاً عمده ی مصرف کنندگان داروهای شیمیایی، مسلمانان هستند. 5/1 میلیارد، جمعیت مسلمانان است که روزانه میلیون ها دلار از این شرکت ها دارو خریداری می کنند و سیستم درمانی این کشورهای مسلمان از جمله ایران طوری طراحی شده که حتی یک روز نمی تواند دارو خریداری نکند، چون جان بیماران به خطر می افتد و از طرفی سیستم به شدت وابسته است.


اما ما می گوییم اگر حجامت جاری شود، هیچ دهی به ده دیگر وابسته نخواهد شد، چون درمان مستقل، با ابزار ساده و کارآیی فوق العاده ای است.


 6- سازمان انتقال خون از کسانی که حجامت می کنند یک سال خونگیری نمی کند و علت آن را احتمال عفونت می داند، در این خصوص چه توضیحی دارید؟


زخم حجامت بین 12 تا 24 ساعت ترمیم می شود. در 4 میلیون مورد حجامت تر در سال جاری و حتی سال های گذشته هنوز یک مورد عفونت گزارش نشده که این را متخصص و پزشک می تواند تشخیص دهد.


براساس تعریفی که سازمان بهداشت جهانی از نقش خراش در بدن کرده، در بحث خون گیری شش ماه دوران پنجره را تعیین کرده است. سازمان انتقال خون، اهدا کننده ای که حجامت کرده باشد را تا یک سال نمی پذیرد که ما معتقدیم این تعریف از خراش، مشمول حجامت نمی شود.


برای اثبات این قضیه حاضریم روی 500 نفر کار پژوهشی کنیم که از طریق حجامت آسیبی به بدن وارد نمی شود و خون را آلوده نمی کند، بلکه حتی بر اساس پژوهش هایی که انجام شده در کاهش فاکتورهای خونی که سلامت را به خطر می اندازند، فوق العاده موثر است.


 

 

7- آیا حجامت به بیماری های سخت نظیر مشکلات قلبی پاسخ می دهد؟


به هر حال مخالفت بدون تحقیق و از روی جهل به موضوع، ناسپاسی است و ضررهای آن متوجه مردم و جامعه می شود. هم اکنون نرخ سکته ی قلبی  در کشور را 43 درصد اعلام کرده اند، در حالی که حدیث معتبر داریم که می فرمایند: حجامت کنید قبل از این که قلیان خون، شما را بکشد.


ابوعلی سینا در این باره می گوید: هر کسی بر اثر سکته ی قلبی مرد تا 72 ساعت او را دفن نکنید، اگر درمانی داشته باشد «حجامت» است. حجامت قلب او را به کار می اندازد، لیکن مغز مرده است و عطسه آور بدهید، قلب و مغز به هم مرتبط و حیات به جان وی برمی گردد.


ما در تجربیات خودمان هزاران مورد بیماری قلبی با شکایت عروق کرونری و انسداد عروق داشتیم که با چند نوبت حجامت درمان کردیم. حالت اورژانسی هم وجود داشته که با کم کردن فواصل حجامت درمان صورت گرفته است. نکته ی آخر این که نمی توان اثرات مفید حجامت را انکار کرد و باید به دستورات رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) و ایمه اطهار(علیهم السلام) توجه داشت. 

 

 


8- جناب آقای خیراندیش، بفرمایید با وجود شتاب علم در دنیای امروزی، می توانیم از "حجامت" به عنوان یک روش درمانی استفاده کنیم؟

هر روش درمانی که سابقه ی بیشتری داشته باشد، از نظر علمی معتبرتر به حساب می آید، زیرا تجربیات درمانی مثبت یا منفی به معنای حیات انسان ها یا اتلاف جان انسان هاست.


وقتی گفته می شود یک روش درمانی هزار ساله یا هفت هزار ساله، یعنی میلیاردها انسان در طول سال های متمادی، این روش درمانی را تجربه کرده اند و از آن بهره گرفته اند، بنابراین ما حق نداریم تجربیاتی را که به قیمت جان انسان ها تمام شده است، به راحتی زیر پا یا کنار بگذاریم.


این که برخی می گویند روش درمانی قدیمی به جرم قدیمی بودن منسوخ است، از نظر علمی استدلال غیرعقلایی و غیرعلمی است، زیرا اگر بخواهیم هر روشی را جایگزین کنیم، باید دوباره جان انسان ها را ملاک تجربه قرار دهیم تا بعد از سال ها بفهمیم این روش درمانی مفید هست یا خیر؟

 

9- در بین روش های طب سنتی، چه روشی می تواند برای درمان همواره مورد استفاده قرار گیرد؟


در بین مجموعه ی روش های طبی که شامل استفاده از گیاهان دارویی، داروهای معدنی و حیوانی و رفتارهای درمانی است، تنها رفتار استراتژیک، فراگیر و عمیق مورد استفاده در تمامی طول عمر از طفولیت تا کهنسالی، "حجامت" است که به منظور درمان یا پیشگیری انجام می شود.


انسان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ها می تواند با سالی حداقل یک یا دو مرتبه حجامت کردن، بسیار کمتر در معرض بیماری قرار گیرد و برای درمان به تناسب نوع بیماری، مزاج و طبع خود می تواند از یک نوع حجامت خاص به صورت حجامت گرم و خشک (بادکش) یا حجامت تر(خون گیری) استفاده کند.


در موسسه ی تحقیقات حجامت ایران بیش از40 طرح برای حجامت گرم و خشک و حدود 70 طرح برای حجامت تر طراحی شده و هم اکنون توسط پزشکان اجرا می شود.


بنابراین اولاً همه ی حجامت ها خون گیری نیست. ثانیاً میزان دفع خون نقش اساسی در درمان ندارد، به طوری که حتی با گرفتن تنها 3 سی سی خون می توانیم به درمان برسیم و بالاترین حجم خون در حجامت 30 تا 50 سی سی است و جریان خون بعد از آن قطع می شود.


پس نگرانی در مورد کاهش حجم خون بی مورد است. ضمن این که درمان به وسیله ی حجامت برای بیماری های مختلف فرق دارد. مثلاً حجامت بیمار مبتلا به سردرد میگرنی  با بیمار دیابتی  یا بیمار دارای دیسکوپاتی (بیماری های مربوط به دیسک) با بیمار سیاتالژی(مربوط به عصب سیاتیک) متفاوت است.

 

10- با اهدای خون، گردش خون بهتر انجام می شود و خون اهدا شده هم مورد استفاده قرار می گیرد، در حالی که خون حجامت دور ریخته می شود؟ آیا خون ورید(اهدا شده) با خون حجامت تفاوتی دارد؟


در طرحی پژوهشی که در بیمارستان لقمان حکیم تهران انجام شد، فاکتورهای بیوشیمی موجود در خون وریدی(خون اهدا شده) را با خون حجامت، هم زمان مقایسه کردیم که تفاوت های فاحشی مشاهده گردید. طوری که فقط میزان کلسترول خون  حجامت، 5/2 برابر بیشتر از خون ورید بود، بنابراین برای کاهش میزان کلسترول خون، انجام حجامت بسیار مفید است.


هم زمان سم موجود در خون حجامت را با سم خون وریدی مقایسه کردیم که دریافتیم سم موجود در خون حجامت 23 برابر سم خون وریدی بود که با توجه به فراوانی مسمومیت های غذایی،  شیمیایی، آلرژیک  و تنفسی که بر اثر پراکندگی سرب و آلاینده های دیگر در محیط های صنعتی و عمومی و شهرهای بزرگ وجود دارد، حجامت برای مقابله با این تهدیدات جانی کافی است.


جالب است بدانید که پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله و سلم)، حضرت علی(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) این موضوع را متذکر شده اند که "سم از هر کجا وارد بدن شود، از محل حجامت خارج می شود" یا "از موضع حجامت، چیزی جز سم دفع نمی شود".

 

11- آیا حجامت می تواند برای مجروحان و مصدومان شیمیایی، مفید باشد؟


ما کشوری هستیم که به اشکال مختلف در معرض تهاجم دشمن قرار داریم و جنگ های قرن بیستم به بعد جنگ های میکروبی و شیمیایی است که روش جدید پزشکی در مقابله با این جنگ ها هیچ راه جلوگیری ندارد.


در زمان جنگ تحمیلی، بسیاری از جانبازان شیمیایی که حتی به آلمان اعزام شدند در همان جا شهید شدند و الآن هم هر روز شاهد شهادت جانبازان شیمیایی هستیم.در حالی که ما تجربه کردیم کسانی که موقع شیمیایی شدن حجامت کردند به طور کلی ریه آنها پاک شد و متخصصان ریه ی ُبُرنش مشاور موسسه ی تحقیقات حجامت ایران می گویند: تنها کسانی از مرحله ی درمان ما خارج می شوند که حجامت کرده باشند.


بنابراین اگر خدای نکرده بمبی شیمیایی و میکروبی در شهری یک میلیونی منفجر کنند چه کاری می توانیم کنیم؟ ما می گوییم در این لحظه هر کسی می تواند دیگری را بلافاصله حجامت کند که به گفته رسول خدا(ص) "سم از محل حجامت خارج می شود" و ما این را در تحقیقات و پژوهش های خود ثابت کرده ایم.


نمونه های دیگری از بیماری ها وجود دارد که با حجامت درمان شده اند؛ مثلاً برای درمان یک کودک 2 ساله که دارای بیماری هیدروسفالیک (سر بچه بزرگ می شود و در طب کلاسیک با گذاشتن "شنت" آب مغز را به طور مستمر دفع می کنند) بود، سه مرحله حجامت در طول سه ماه، با حجم خون گیری 3 سی سی در هر مرحله انجام شد و کودک درمان گردید.


در مورد دیگری حجامت باعث تقویت هورمون رشد برای افزایش قد در 50 نفر شد.


بسیاری از پزشکان تعجب می کنند و می گویند: " مگر می شود چنین بیمارانی را درمان کرد؟" جواب این است که بله، این کار شدنی است.


بنابراین حجامت روشی به ظاهر ساده و در واقع فوق العاده پیچیده است که مزاج فرد، موضع حجامت، تعداد خراش، میزان خراش، میزان بادکش، زمان حجامت و تمهیدات آن نقش مهمی در درمان و پیشگیری از بیماری دارند.


بر اساس طب سنتی  انسان های دارای مزاج دموی، صفراوی و معتدل بیشتر به حجامت تر (خون گیری)، انسان های بلغمی به حجامت گرم و خشک (بادکش) و انسان های سوداوی مزاج با تمهیدات دارویی به حجامت تر نیاز دارند.

 

 

 

منبع:


http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=32822

و

http://www.tebyan.net/Nutrition_Health/Islam_health/Islamic_medicine/2007/2/4/32367.html( به نقل از روزنامه ی قدس)

 

کل مطلب به نقل از وبلاگ طبّ شیعه



نظرات
  با سلام .دخترم ۷ سالشه هرسال تو زمستون دچار سرفه والرژی میشه پارسال اصلن الرژی یا مشکل سرفه نداشت حتی اگه. کمی سرما بخوره با غب گرم وعسل. برطرف میشه .تاینکه تابستان گذشته پیش دکتر طب سنتی. بردمش حجامت. با گرده گل انجام داد ویه بخور داد گف بزار بخور کنه ،الان از تابستون تا حالا. کمترین بادی بش بخوره. حتی باد سرد کولر. سرفش تشدید میشهد .الان. که زمستونه یک ماه تمام سرفه داره. ۲ روز ه خوب. شده دالان. دیشب یکم بش باد سرد خورد. دوباره. به سرفه. افتاد. .با اینکه. الان من میبرمش. طب. رایج دوداروهای. ضد. سرفه وسرمغخوردگی میخوره. لطفا. راهنمایی کنید. چکا کنم.
ارسال کننده نظر : شهلا خنفریان      تاریخ ارسال نظر : ۲۷ دي ۱۴۰۱
  

سلام. دو مقاله زیر را مطالعه بفرمایید:


بچه ام زیاد سرما می خورد؛ چه کنم؟


روش های عملی در درمان سرماخوردگی


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۷ دي ۱۴۰۱



  سلام دختری ۱۴ساله هستم و دارم وارد ۱۵سال میشم و قدم ۱۵۰هست می خواستم بدونم برای رشد قد حجامت پشت گوش بهتره یا پشت پا ؟
ارسال کننده نظر : ز      تاریخ ارسال نظر : ۹ آذر ۱۴۰۱
  

سلام. حجامت قد شامل 4 مرحله (عام، ساکرال، زانو و زیر قوزک) است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۲ آذر ۱۴۰۱



  سلام من دختر ۱۴ ساله هیتم و الان وارد۱۵ سالگی شدم به نظرتون با حجامت چقدر میتونم قد بکشم و الان قدم ۱۶۰ هست میتونم تو ۱-۲ ماه به ۱۶۵ برسم؟
ارسال کننده نظر : هلنا اصلانی      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ آبان ۱۳۹۹
  

سلام. در این سن معمولا قد افزایش پیدا نمی کند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ آبان ۱۳۹۹



  سلام من 15 سال و 7 ماهمه و قدم 173 هستش تو مردای ایرانی قدم متوسطه و کوتاه نیست ولی من از 11 سالگی به خاطر کوتاهی قد امپول وا دارو هایی میخوردم و قدم از 133 به 173 یا 174 رسید و این قدم هم با دارو و ایناست و البته قبل کرونا بسکتبال هم میرفتم و به خاطر تزریق امپول هایی که بلوغ را عقب مینداخت در سن 14 سالگی و 8 ماهگی به بلوغ رسیدم یعنی بلوغ دیر راس به هر حال خواستم مشخصات کامل داده باشم میخواستم بدونم ایا با حجامت قدم بلندتر میشه؟؟
ارسال کننده نظر : امیرحسین      تاریخ ارسال نظر : ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
  

سلام. با توجه به زمان بلوغ شما احتمال تاثیر، هنوز هست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۷ شهريور ۱۳۹۹



  باسلام واحترام حجامت قد هر چند وقت است وچه محل هایی انجام گیرد. لطفا نسبتا کامل توضیح بدهید. سپاس از الطاف شما.
ارسال کننده نظر : یونس      تاریخ ارسال نظر : ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
  

سلام. جواب کامل یک مقاله را می طلبد. معمولا عام و گودی کمر و داخل زانو و زیر قوزک انجام می شود.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ شهريور ۱۳۹۸



  سلام آقای دکتر سوالی داشتم راجع به فصد خون و اینکه شرایط قبل از فصد باید چی باشه دقیقا. مثلا معده پر یا خالی ، از منضج ها استفاده کنیم یا نه مثلا بعد از رژیم ۱۴ روزه آش آبغوره میشه فصد کرد. آخه یه سری میگن باید ناشتا و معده خالی باشی و یک سری میگن باید ۱۰ دقیقه یک ربع قبلش گرمی بخوری. میشه پاسختون رو با ذکر دلیل بگین؟ بیانتون خیلی شیوا و منطقی هستش. مممنونم
ارسال کننده نظر : مهدی      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
  

سلام. پاسخ شما یک مقاله مفصل است. بنده این موضوع را در دانشگاه در زمانی حداقل 4 ساعته تدریس می کنم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸



  سلام.من مشکل قلبی داشتم وهمچنین چربی بالا وگوش درد خیلی دکتر رفتم .دقیقآ بمدت پنج ماه دوبار دفترچه مو عوض کردم.وبعداز اینکه بلطف داروهای شیمیایی بدتر وعصبی هم شدم به طب سنتی رو آوردم.الان بحمدلله سه سال هست حتی یک دونه قرص هم نخوردم.حتی یک بار سرما نخوردم. وبدون هیچ عوارضی سالم وسرحال هستم الحمدلله... رفتم فوق تخصص گوش می گفت که آخرین راه ساکشن هست اما طبیب سنتی با کمترین هزینه وآسانترین راه خوبم کرد. چربی خون من576یا 573 بود دقیق یادم نیست بود الان با رعایت غذایی وحجامت نرمال نرمال هستم. روغن حیوانی می خورم.گوشت قرمز البته گرم می خورم وهیچ مشکلی هم ندارم
ارسال کننده نظر : ص.برفی      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ فروردين ۱۳۹۸


  سلام ، میتونین دکتر هایی متخصص در ارتباط با گوش، طب سنتی معرفی کنین
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۴ تير ۱۳۹۷
  

سلام. کسی که تخصصی در این زمینه کار کند نمی شناسم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۶ تير ۱۳۹۷



  با سلام وقتتون بخیر ، من ۲۴سالم هس ، دوره کودکی مبتلا به عفونت گوش همان اوریون شدم شنوایی یه گوشم رو از دست دادم،ممکنه با طب سنتی درصدی از شنوایی رو دوباره بدست بیارم
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
  

سلام. نیاز به ویزیت حضوری همکاران هست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۹ خرداد ۱۳۹۷



  با سلام من حدود شش سال هست که دیستونی پای چپ دارم,ایا حجامت برای من اثر داره،سپاس
ارسال کننده نظر : مهین دهقانی      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ خرداد ۱۳۹۷
  

سلام. این گونه نمی توان اظهار نظر کرد. نیاز به ویزیت حضوری همکاران هست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ خرداد ۱۳۹۷



 
12345678910...
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[252339بازدید]
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[26050بازدید]
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[9534بازدید]
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)[38457بازدید]
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[23416بازدید]
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[84253بازدید]
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[25642بازدید]
سالنامه حجامت 1396 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[41597بازدید]
سالنامه حجامت 1395 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[33061بازدید]
سالنامه حجامت 1394 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[43892بازدید]
حجامت شناخت؛ مقاله چهارم؛ انواع حجامت[95477بازدید]
حجامت شناخت؛ مقاله سوّم؛ تمهیدات حجامت[41648بازدید]
حجامت شناخت؛ مقاله دوّم؛ روش اجرای حجامت [50986بازدید]
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[50301بازدید]
حجامت شناخت؛ مقاله نخست؛ سیر تاریخی[26601بازدید]
سالنامه حجامت 1392 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)[48465بازدید]
آزمون علمی حجامت[25776بازدید]
آموزش روش عملی انجام بادکش[1148007بازدید]
آشنایی با بادکش درمانی[136327بازدید]
زالو؛ جرّاح کوچک[157850بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

هوش جنسی کودک
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
چرا آدم‌های خوب در شبکه های اجتماعی تحمل ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
ساده انگاری در مقوله «مُد»!!
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران