با عرض سلام و ادب   استاد محترم معذرت میخوام مادر بنده دچار تنگی دریچه قلب شده است معذرت میخوام تنگی دریچه قلب با رگ قلب تفاوت دارد دکترها گفته اند باید عمل قلب تاوی انجام شود عمل قلب باز خطر دارد عمل قلب تاوی تقریبا مثل آنژیو هستش ولی به جای رگ قلب دریچه قلب تعویض می شود اما خود عمل تاوی هم خطر داره خود دکترها هم نظرشان متفاوت هستش بعضی دکترها نظرشان عمل هست و بعضی عمل را صلاح نمی دانند. استاد بزرگوار و گرامی آیا در طب سنتی برای درمان تنگی دریچه قلب درمانی می باشد.
کاظم لیلی آبادی

سلام من فرزندم رو ده روز مانده به دو سال شمسی از شیر گرفتم، قبل از اون با گفتن دیگه کافیه، یا قبل شیردهی میگفتم کوچولو شیر بخوری، فکر میکنم اماده شده بود، و یکم اطراف سینه رو با خودکار قرمز کردم و وقتی دید دیگه نخورد، خودم حس میکردم روش بدی باشه فرزندم احساس بدی پیدا بکنه ولی اشتباهی بود که کردم الان دو روزه، میتونم فردا قرمزی رو پاک کنم و بجاش تلخکی که میگن داروخانه داره، بزنم و بهش اجازه بدم اگه خواست شیر بخوره مزه بدش اونو دور کنه یا دیر شده؟ و اگر دیر شده، راهکاری هست برای پاک کردن یا کم کردن این اثر و حس بد از روی ذهن فرزندم؟
عباسی

منظور از زنای ذهنی چیه؟ اگر مردی اندام همسرش را جور دیگری تصور کند و خیال‌پردازی کنه آیا به معنی زنای ذهنی است؟ شخص غریبه ای را تصور نکند فقط ویژگی های جسمی همسرش را جور دیگری تصور کند مثلا اندام همسرش را در ذهنش بزرگتر از چیزی که هست تصویر سازی کند
Zahra

سلام آقای دکتر شما بیماری سلیاک کودکان درمان می کنید؟😭
مادر

سلام براي درمان يائسگي فقط سه دوره بايد مصرف كرد؟ من سه دوره مصرف كردم در دوره دوم چند روز هم لك بيني و كمي خونريزي داشتم اما دوره سوم هيچ خونريزي نداشتم الان چكار بايد بكنم؟ آيا ميشود ادامه بدهم؟
مينا

سلام.آیا راهی برای درمان سرطان کبد هست؟؟
نرگس

سلام وعرض ادب خانم ۴۸ ساله فیبروم ۴ سانتی با خونریزی شدید و درد وحشتناک که دکتر پیشنهاد عمل دادند در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چکار کنم اجرکم عندالله
فروزان

سلام وعرض ادب در طب سنتی راهکاری برا پارگی مینسک ورباط وجود داره با تشکر
فروزان

سلام آقای دکتر پوشک کودک یک ساله ام در مسافرت دیر تعویض کردم به طوری که هم دچار سوختگی شدید شد و هم بعد متوجه شدم مایع زرد رنگی از واژنش خارج میشه و اطراف واژن هم به شدت قرمز شده آیا درمان غیر شیمیایی داره؟
عین

با سلام جوشونده انجیر و هویچ را قبل از صبحانه بخوریم یا ناهار؟
پریسا
کد : 34343
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
مقایسه فرزندان در هر سنی با دیگران ممنوع

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين

 

 

مقایسه فرزندان در هر سنی با دیگران ممنوع

 

 

الهام پورمولایی، کارشناس ارشد روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی، درباره مقایسه کردن کودکان اظهار کرد: مقایسه کردن انسان‌ها در هر سنی از کودکی، نوجوانی، جوانی و حتی بزرگسالی، کاری دور از منطق و عقلانیت است، به این دلیل که انسان‌ها، متفاوت از هم آفریده شده‌اند و توانایی‌ها و خصوصیاتشان نیز متفاوت آفریده شده است.

 

 

او افزود: هر فردی در زمینه خاصی، توانایی و استعداد دارد و نمی‌توان انتظار داشت که دو نفر مثل هم باشند، اما این مسأله در دوران کودکی نتیجه زیان باری به همراه دارد، بنابراین والدین باید اجازه دهند کودکان، خودشان باشند و دائما آن‌ها را با فرد دیگری مقایسه نکنند.

 

 

این روانشناس کودک و نوجوان تأکید کرد: کار والدین این است که شرایطی را فراهم کنند که استعداد‌های خدادادی کودکان، شکوفا شود و امکان پرورش آن نیز به وجود آید؛ به طور مثال فرزندی در رشته‌های ورزشی قوی‌تر است، دیگری در ریاضی و... پس در حالت کلی مقایسه کردن کودکان آسیب‌های روحی و جسمی زیادی به آن‌ها وارد می‌سازد که در برخی موارد این آسیب‌ها جبران ناپذیر خواهد بود.

 

او گفت: والدین زمانی که فرزندانشان را با دیگران مقایسه می‌کنند؛ انواع آسیب‌های جسمی و فردی را به او وارد می‌کنند که نمونه‌ای از این آسیب‌ها، اختلال در عملکرد و سلامت کودکان، کور شدن استعدادهایشان، کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس کودکان، تقویت عصبانیت، خشم و حسادت در کودکان، دروغگو شدن کودکان و خودکم‌بینی و سرخوردگی و کبر، غرور و خودخواهی او می‌شود.

پورمولایی گفت: والدین باید مبنای ذهنی شان را این بگذارند که فرزندشان، بهترین فرزندی است که می‌توانستند داشته باشند؛ بنابراین تا می‌توانند در تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس فرزندشان بکوشند.


 

منبع :

yjc



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[16017بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[18251بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[39119بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[50872بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[20175بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[26285بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[68503بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[546705بازدید]
زردی نوزادان[500389بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[14321بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12861بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12747بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[17458بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [53703بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[19713بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[17087بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[12649بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9464بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[14402بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15794بازدید]

از میان مقالات

واکسن؛ ایمنی‌زا یا ایمنی‌زدا؟
دختران هفت ساله با نشانه های بلوغ: چگونه مواد شیمیایی می توانند سلامت کودکان را به مخاطره بیاندازند؟(مقاله انتخابی)
منزل مردانگی!( مروری بر وظایف مردان در منزل، در قبال همسرانشان،بر پایه روایات وارد شده از حضرات معصومین، علیهم السّلام)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه)
استعمار نوین در سایه آموزش زبان انگلیسی (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله ششم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج صفرا
روان شناسى به مثابه دین(مقاله انتخابی)
ماهی، دیگر غذای سلامتی نیست (مقاله انتخابی)
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)
روش های عملی در درمان سرماخوردگی
هشت غذايي كه كارشناسان هرگز نمي‌خورند (مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
استفاده نابجا از آنتى بیوتیک؛ مقصر کیست؟(مقاله انتخابی)
درد دل علامه حسن‌زاده آملی با یک پزشک
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
سوکرالوز؛ سمّی شیرین (مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
خطری که در آب لوله‌کشی پنهان شده است (مقاله انتخابی)
پلاستیک ها برای همیشه (مقاله انتخابی)