سلام دکتر تشکر از سایت خوبتون دکتر می خواستم بدونم تبلیغاتی که در مورد اثر پودر جوانه گندم در تپل شدن صورت میشه صحت داره ؟ اگر صحت داره آیا از پودر جوانه گندم های موجود در بازار برای تپل شدن صورت میشه استفاده کرد ؟ و به چه نحو باید تپل شدن صورت باید مصرف کرد ؟
یاسمن

سلام. برای کم خونی فقر آهن در دوران بارداری آیا استفاده ار قرص خون طب اسلامی توصیه میشه؟ و اینکه آیا از داروهای صفرابر در این دوران میشه استفاده کرد؟
محمودی

سلام طریقه بادکش برای غلبه بلغم و رفع درد کمر ناشی از بلغم
کبرا بحرینی

سلام اقای دکتر ممنون از سایت بسیار خوبتون ببخشید اگر براتون مقدور هست این کانال تلگرامی رو نگاه کنید و نظرتون بفرمایید. نقد پزشکی هست و یه عناوینی دارن مثل پزشکی کل نگر. تاکیدشون اینه که اکثر بیماریها به دلیل از بین رفتن میکروبیوم روده است. علتشم اسیدی بودن بدن هست. من میخواستم بدونم ایا طب سنتی هم این موارد رو قبول داره؟ مثلا میگن نان نباید مصرف کرد. ممنون https://twitter.com/k_sabetghadam


شریف

من کم خونی داشتم الان عرق بادرشم گرفتم میشه اونو بخورم شیرموز قطع نمیکنه اون ظرر نداره
معصومه

با سلام و خسته نباشید برای ناپایداری کشکک زانو که باید عمل بشه ایا راه درمانی هست؟کشکک هر دو زانو به سمت داخل میره و زانو قفل میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حامد

سلام ، میخوام پوسیدگی دندان های عقبم از بین بره ، زیاد پوسیدگی نداره اما دوست دارم از بین بره، راهکاری بجز پر‌کردن هست؟
علیرضا

سلام آقای دکتر من چند روزی که بصورت ناگهانی مبتلا به اگزما در قسمت قوزک مچ پا شده ام به اندازه سطح حدود ۵ سانتی متر مربع بصورت قرمزی و پوسته شدن و خشک لطفاً راهنمایی کنید خدا خیرتون بده
حمیدرضا

سلام من دخترم ۳۵ هفته ویک روز بدنیا اومده تعویض خون شده به دلیل زردی که داشت الان موقع شیر خوردن وخواب نفس کشیدنش سخته یعنی نفسش میمونه عقب میخوام بدونم از تعویض خونه که این طوریه ممنون
الهام

سلام داروی برای زگیل تناسلی وازن زنان
سحر
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
میلیاردرها در خدمت نسل کشی(مقاله انتخابی)
تعداد: 2 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 9436]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلی الله علی محمّد و آله الطاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 


میلیاردرها در خدمت نسل کشی


 

 

سرواندو گونزالز1

چکیده: 


مشکل جمعیت به عنوان یکی از دلایل اصلی آلودگی های زیست محیطی، یکی از مسایلی است که همواره از سوی قدرتمداران مطرح می شود. آنها با اتکا به ثروت و نفوذ کلانشان در مجامع تصمیم گذاری پیدا و پنهان جهانی همواره سعی دارند برنامه های دراز مدت خود برای کاستن از دست کم یک سوم جمعیت جهان را دنبال کنند. در یکی از آخرین این تلاش ها که به طور مخفی در سال 2009 برگزار گردید و برخی از برجسته ترین میلیونرهای آمریکایی در آن شرکت داشتند، تا جایی که اخبار مربوط به این رخداد به مطبوعات درز کرده است، آنها به این اجماع اصولی رسیده اند که باید با صرف پول های هنگفت در قالب برنامه های خیریه در کشورهای جهان سوم، با تمام ابزارهای بالقوه موجود مانع از روند فعلی رشد جمعیت جهان گردید. این مقاله نگاهی کوتاه دارد به چند و چون به اجرا گذاشته شدن این اجماع در سطح جهان.


در پنجم می 2009 تعدادی از بدنام ترین اعضای «باشگاه میلیونرها» ـ دیوید راکفلر، بیل گیتز، تد ترنر، اپرا وینفری، وارن بافت، جرج سوروس، الی براود، پیتر جی. پترسون، پتی استونس فایر، جان مورگریده، مایکل بلومبرگ و تعدادی از میلیونرهای دیگر ـ مخفیانه در اقامتگاه سر پل نرس، رییس دانشگاه راکفلر در منهاتان ملاقات کردند.


همانطور که انتظار می رفت رسانه های جریان اصلی آمریکا بسیار مراقب بودند تا مردم آمریکا را از این جلسه میلیونرها در منهاتان مطلع نکنند، اما برخی از جزییات این جلسه در نهایت به بیرون درز کرد.


به نقل از یک فرد ناشناس که در این جلسه شرکت داشته، یک روزنامه بزرگ انگلیسی گزارش کرد که در این جلسه « اجماعی بر سر این نکته حاصل شد که آنها باید به راهبردی روی آورند که در آن  از رشد جمعیت به عنوان یک تهدید زیست محیطی، اجتماعی و صنعتی بالقوه فاجعه بار، جلوگیری شود.»


به گفته سایر منابع، دیگر میلیونرهایی که در این جلسه محرمانه شرکت داشتند درباره ابتکار بیل گیتز گفتگو کردند. بد نیست بدانید که بیل گیتز اظهار نظرهای مشابهی را در کنفرانسی که در هجدهم فوریه 2010 در لانگ بیچ کالیفرنیا برگزار شد نیز مطرح کرده است.


گیتز در این کنفرانس گفته است : «پیش بینی های رسمی حاکی از آن هستند که جمعیت جهان به 3/9 میلیارد نفر خواهد رسید (به نسبت 6/6 میلیارد فعلی) اما با ابتکارهای خیریه نظیر مراقبت های بهداشتی باروری بهتر، ما فکر می کنیم که بتوانیم این میزان رشد را به 3/8 میلیارد نفر کاهش دهیم.» اگر بخواهیم این جمله را به زبان سلیس ترجمه کنیم، باید بگوییم که معنای این حرف این است که آقای گیتز در حال برنامه ریزی برای مشارکت کردن در قتل بیشتر از یک میلیارد انسان است.


یکی دیگر از افراد شرکت کننده در جلسه منهاتان، سزار رسانه ای تد ترنر ، میلیونر موسس سی ان ان بود که در سال 1996 در مصاحبه ای  با مجله طبیعت شناسی آدوبون گفته بود که کاهش نود و پنج درصدی جمعیت جهان به دویست و بیست و پنج تا سیصد میلیون نفر «ایده آل» خواهد بود.


خانواده راکفلر به خاطر بخشندگی خود در مشارکت کردن در تمام اقداماتی که هدف آنها کنترل جمعیت است از طریق بنیادهای «بشردوستانه» غیرانتفاعی خود، شناخته شده هستند. آنها عملا در ایجاد جنبش نسل کشی در امریکا که بعدا به آلمان صادر شد و در آنجا نازی ها آن را به عالی ترین سطح خود ارتقا دادند، نقش داشته اند.


از اوایل دهه 1920 بنیاد راکفلر شروع به تامین بودجه پژوهش های نسل کشی در آلمان از طریق موسسات کایزر ـ ویلهلم در برلین و مونیخ کرد. در آغاز دهه1950 جان دی. راکفلر سوم شروع به استفاده از پول بنیاد خود برای ایجاد یک برنامه کاهش جمعیت نو مالتوسی از طریق «شورای جمعیت» خصوصی خود در نیویورک کرد.


تصادفی نیست که تمام میلیونرهایی که در جلسه منهاتان شرکت داشته اند حامیان قدرتمند ایجاد نظم جهانی جدیدی هستند. نظم جهانی جدیدی که آنها در سر می پرورانند یک رژیم تمامیت خواه جهانی  فاشیستی است که بعد از آنکه آنها هفتاد درصد جمعیت فعلی جهان را کشتند و جمعیت باقیمانده  را به سطح مصرف گرایی پیشاصنعتی تقلیل دادند، به وجود خواهد آمد.


این جامعه جامعه ای قرون وسطایی و تکنو ـ فاشیستی خواهد بود که از طبقه متوسط در آن خبری نخواهد بود و تنها رعایای فقیر و فلاکت زده در شهرهایی ویرانه سرا محبوس خواهند بود و اربابان میلیونر در قصرها و قلعه های دژدار زندگی خواهند کرد و از زیبایی یک جهان عاری از جمعیت لذت خواهند برد.


برخی از مردم ساده لوح این حرف ها را یک تیوری توطیه بی ریشه دیگر می بینند. منطق آنها مبتنی برای این باور است که آنها نمی خواهند ما را بکشند، چرا که به ما به عنوان مصرف کنندگان به منظور ازدیاد ثروت هایشان نیاز دارند.


اندکی پیش روزنامه نگار زیست محیطی برایان نلسون مقاله ای در «شبکه مادر طبیعت» نوشت با عنوان «آیا چنگیز خان سبزترین فاتح تاریخ بود؟» وی در این مقاله ادعا کرد که حملات چنگیز خان در قرون سیزدهم و چهاردهم چنان کوبنده بوده اند که شاید بتوان آن را نخستین مورد در تاریخ دانست که صرفا یک فرهنگ توانسته است موجب تغییرات آب و هوایی به دست انسان بگردد. به نوشته نلسون چنگیز خان در سرد شدن هوای زمین از طریق پاکسازی موثر حدود هفتصد میلیون تن کربن از جو زمین نقش داشته است.


پیداست که اگر نلسون از برنامه کشتار جمعی میلیونرها جان سالم به در ببرد، شادمانه مقاله ای خواهد نوشت و در آن مدعی خواهد شد که میلیونرهای طرفدار پاکسازی نژادی به جایگاه برحق خود در تاریخ به عنوان سبزترین قاتلان جمعی در تاریخ بشر دست یافته اند.


وقتی گروهی از مردم مخفیانه برای کشیدن نقشه قتل فقط یک نفر جلسه می گذارند، این کار توطیه ای برای مرتکب شدن یک قتل نامیده می شود، جنایتی که بر اساس قوانین آمریکا مجازات مشخصی دارد. اما با اینکه مفاد جلسه منهاتان به مطبوعات درز کرده، هیچ کدام از این قاتلان جمعی آتی مورد بازخواست قرار نگرفته اند. پیداست که این میلیونرها خود را فوق تمام قوانین می بینند.


منطق این قاتلان جمعی آتی برای خواست خود مبنی بر کشتن بیشتر از یک میلیارد نفر از ما، این است که منابع زمین محدود است و ما مصرف و آلودگی زیادی داریم. اما فقط یک تجزیه و تحلیل سرسری از این مشکل نشان می دهد که شاید میلیونرهایی که در این جلسه مخفی شرکت داشته اند، فقط در یک روز بیشتر از تمام مردم برخی از کشورهای جهان سومی کوچک در طول یک سال می خورند و آلودگی تولید می کنند. در واقع  از نقطه نظر کارآمدی شاید این راه حل بسیار عملی تر باشد. اما نه. اینطور نیست. میلیونرهای بسیار آلوده گر می خواهند این کار را از طریق راهی دشوارتر انجام دهند، یعنی با کشتن من و شما و چندین میلیارد نفر دیگر. حدس می زنم که اکنون هیتلر، استالین، مایو و پل پوت در گورهایشان رویشان را برگردانده باشند، چرا که می دانند این میلیونرها به سختی در تلاشند تا رکوردهای آنان را به عنوان قاتلان جمعی در تاریخ مدرن بشکنند.

 

 

مقالات مرتبط:


پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی

کدام تنظیم خانواده؟


شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی

پرونده کنترل جمعیت، آثار و پیامدها


چرا در اسراییل طرح کنترل جمعیت اجرا نمی شود؟


آیا کنترل جمعیت در راستای منافع ملی است؟


منبع: http://blog.alexanderhiggins.com/2011/05/08/billionaires-eugenics-22456

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 93



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[605بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[1520بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[1752بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[1635بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[1571بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![3998بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4085بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[3774بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4139بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4146بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4220بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[4854بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[5596بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7083بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6132بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[6553بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[6648بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[7797بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8084بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9050بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
مسواک وحیانی
آزادی در کودکان زیر 7 سال
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
نترس و فرزندت را تحسین کن
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
دنیای زیبای دینداران
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)