سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

سلام وخداقوت آقای دکتربه استیصال رسیدم اول خدا دوم راه شما فرزند۶ماهه ای دارم ریفلاکس داره دارومیخوره شیرخشک رژیمی میخوره همه چیزنرمال بوده بخاطرنبودشیرخشک اوموم یه شیر خشک دیگه تست کردم بچه افتاده سرفه خشک وخلطی باهم این مدت وزن هم نگرفته دکترچرک خشک کن داد اصلافایده نداشت حالا۲تااسپری کورتون داده گفتآلرژیه،نمیخوام بدم چه کنم سرفه ماندگارنشه بهتربشه خدایی نکرده آلرژی تنفسی روبچه نمونه یک دنیاممنونتونم یه راه جلوپام بزارید نگرانشم
من

سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار

سلام،جناب آقای دکتر بسفایج برای بواسیر واقعا اکسیر بود میخواستم نظر شما رو برای درمان شقاق بدونم لطفا مأجور باشید
علی

سلام وقت بخیر جایگزین شیرخشک برای نوزاد چه چیزی توصیه می‌شود. البته مادر شیر ندارد و دایه هم پیدا نمی‌شود.
مریم
کد : 57399
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
جلوی بچه‌ها اخبار نبینید!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

جلوی بچه‌ها اخبار نبینید!

 

 

 

 


ماه دی برای مردم ایران سرشار از خبرهای بد و ناراحت‌کننده بود؛ از شهادت سردار سلیمانی و شایعاتی مبنی بر جنگ در ایران تا سقوط هواپیما و سیل در سیستان و بلوچستان کام مردم ایران را تلخ کرد. اکثر افراد تنها از طریق رسانه‌های گروهی مانند تلویزیون، رادیو و اینترنت اخبار را پیگیری می‌کنند و در بیشتر مواقع فراموش می‌کنند که اخبار چه بلایی ممکن است بر سر کودکشان بیاورد.

 



دکتر مهسا ساداتی روانشناس کودک و نوجوان به خبرنگار تبیان می‌گوید:«شنیدن اخبار بد اگرچه بر روی بزرگ‌سالان هم تأثیرات مخربی دارد اما عملکرد آنها را مختل نخواهد کرد؛ درحالی‌که گوش دادن به اخبار توسط کودکان به دلیل عدم رشد شناختی کامل تأثیرات مخربی بر سلامت جسمی و روحی آنها خواهد داشت. چنانچه کودکان مبتلابه وسواس فکری، اختلال بیش فعالی، اختلال اضطرابی، عدم تمرکز و عدم اعتمادبه‌نفس معمولاً جزو آن دسته افرادی هستند که خانواده‌هایشان از گوش دادن به اخبار در حضور آنها ابایی ندارند. همچنین اختلال خواب یا کابوس شبانه و کم شدن اشتها از دیگر تأثیرات مخرب گوش دادن به اخبار بر روی کودکان است زیرا آنها با دیدن صحنه‌های خشن و اتفاقات ناگوار به‌صورت مکرر دچار اختلال پس از سانحه می‌شوند؛ به این معنی که گویی کودکان خودشان در آن سوانح حضور دارند. بنابراین تا جایی که می‌توانید کودکان را از اخبار بد دور نگه‌دارید و به‌هیچ‌عنوان در حضور کودکان درباره اخبار صحبت نکنید. همچنین اگر جایی هستید که ممکن است اخبار به گوش کودکتان برسد، سعی کنید حواس کودک را با بازی کردن پرت کنید.»

 

گام‌هایی برای بالا بردن درک کودکان از اخبار


برخی از والدین سعی می‌کنند تا جای امکان از گوش دادن به اخبار در حضور کودکان خودداری کنند یا در حضور بچه‌ها درباره وقایع خبری صحبت نکنند اما گاهی راهی برای مخفی کردن اخبار از کودکان وجود ندارد. ما چه بخواهیم و چه نخواهیم، کودکان از طریق اطرافیان با اخبار مواجهه خواهند شد؛ به گفته مهسا ساداتی والدین می‌توانند برای بالا بردن درک اخبار و پذیرش کودکان مواردی را رعایت کنند: «در ابتدا از بچه‌ها بخواهید که احساسات خودشان نسبت به اخبار بد را برای شما تعریف کنند زیرا کودکان حساسیت و تأثیرپذیری‌شان نسبت به بزرگ‌سالان خیلی بیشتر است؛ بنابراین کودکان باید احساساتشان را بیان کنند تا ما بتوانیم متناسب با سنشان اتفاقات را برایشان توضیح دهیم. همچنین به کودک اطمینان خاطر دهید که همیشه کنار او هستید و اگر هم اتفاق بدی برای ما بیفتد همیشه افرادی هستند که به ما کمک کنند.»

 

 

 

 

این روانشناس کودک ادامه می‌دهد: «برای توضیح اخبار بد به کودکان بهترین راه‌حل بیان پیامدهای آن حادثه است؛ مثلاً در مورد ترس کودک از سیل سیستان و بلوچستان می‌توانید پروسه حوادث طبیعی ازجمله سیل و زلزله‌های قبل را برای او شرح دهید و خودتان در کمک به سیل‌زدگان پیش‌قدم شوید و این آگاهی را به کودکتان بدهید که اگر اتفاقی برایمان بیفتد ما تنها نیستیم و دیگران به ما کمک می‌کنند. به هر ترتیب، ترس همیشه از عدم شناخت نشات می‌گیرد؛ بنابراین اگر ما بتوانیم درک شناختی کودک را بالا ببریم مسلماً توانسته‌ایم اضطراب و استرس او را تا حد زیادی پایین بیاوریم.»

منبع :

تبیان



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14712بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17131بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37761بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49252بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19218بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25241بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67157بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542134بازدید]
زردی نوزادان[497981بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13506بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12178بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11959بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16766بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52535بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18629بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16061بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11644بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8959بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13637بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15140بازدید]

از میان مقالات

مصاحبه با استاد محمدطه طرفی در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم
توصیه‌های‌اخلاقی مرحوم حاج‌اسماعیل دولابی درباره خانواده
بیماری دیابت و نقش صنعت هله هوله در گسترش آن (مقاله انتخابی)
رسانه و دختران (مقاله انتخابی)
واکسینه کردن جهان؛ گیتز و راکفلر به دنبال کاستن از جمعیت جهان هستند(مقاله انتخابی)
مک دونالدیسم(مقاله انتخابی)
خطری که در آب لوله‌کشی پنهان شده است (مقاله انتخابی)
دانشكده‌ها و دانشگاه‌هاي ما احمق‌هاي تحصيل‌‌كرده پرورش مي‌دهند(مقاله انتخابی)
جوامع صنعتى و گسستگى نسل آدمى(مقاله انتخابی)
سیاست فرزند آوری: الگوی نژادپرستی اسرائیل (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
بزرگی خوش خیم پروستات
مرض عقوبت
زمان آن رسیده که برای این مهمان خطرناک ناخوانده فکری بکنیم!(مقاله انتخابی)
پیاز درمانی برای مشکلات زنانه
جنایتی هولناک در پرونده غرب؛ پشت پرده آلوده کردن مردم ایران به ایدز توسط فرانسه + تصاویر و فیلم(مقاله انتخابی)
قرن بیوتکنولوژى و گزینه هاى پیش رو(مقاله انتخابی)
حس مادری یا آینده شغلی؟! (مقاله انتخابی)
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
توسل به بیوتکنولوژى براى کدامین مقصد؟(مقاله انتخابی)