بسم الله الرّحمن الرّحيم
و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين
کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.
نظر جالب یک نویسنده درباره ریاضی!
در اهمیت ریاضیات همین بس که بر بالای آکادمی افلاطون نوشته شده بود: «کسی که هندسه نمی داند، وارد نشود»
در عموم مدارس کشور ما اولین چیزی که به چشم میآید ضعف اکثریت دانش آموزان در درس ریاضی است.
علت این ضعف را در کنار نحوه نادرست تدریس و ایرادات متون و نظام آموزشی و امثالهم باید در فرهنگ جامعه نیز جستجو کرد.
ریاضیات در جامعهای که چندان برای تفکر منطقی ارزش قائل نیست، علم و رشتهای سخت و دشوار و غیرجذاب به شمار میآید. در جامعه ما عموم مردم اعم از پیر و جوان و باسواد و بی سواد و.. عادت دارند که در زمینه مسائل سیاسی و اجتماعی و فرهنگی هر سخن محیرالعقولی را بر زبان آورند (و نیازی به اثبات گفته های خود احساس نکنند)
اما چون در حوزه ریاضیات نمی توان با یاوه و اوهام به نتیجه قابل عرضی دست یافت، این رشته مورد اقبال چندانی (به ویژه در میان منبریان و روشنفکران و سیاسیون و..) قرار نمیگیرد.
به نظر اگر شرط اول ورود به حوزه علمیه و علوم انسانی نمره و معدل ریاضی افراد باشد و فرض بر این گرفته شود، کسی که ریاضی نمیفهمد توان فهم تاریخ و فلسفه و سیاست را نخواهد داشت، با جامعه متفاوتی مواجه خواهیم بود.
👆👆👆👆👆👆 البته حرف ایشان کلی نیست ، مثال نقض هم دارد ، اما به طور کلی می شود حرفش را پذیرفت و حرف جالبی هم زده ، قدرت تحلیل و استدلال بسیار مهم است ، دروسی که تحلیلی نباشد انسان را قوی نمی کند ، دروسی که انسان باید برای رسیدن به جواب استدلال ها و راه های مختلف را آزمایش کند ،.
دانش آموزان امروزی ما و برخی دانشجو ها بسیار در تحلیل ضعیف هستند...