سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت

با سلام و احترام محضر شما با عنایت به اینکه از روش تحقیق علمی استفاد شده بنابراین بسیار پرمحتوی و پر مغز تهیه و تنظیم شده است. سپاس از ترویح فرهنگ قرآن و اسلام.
ضیا
کد : 36669
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
خبرها و نظرها
Share Email
عاداتی که بدن را به سرعت پیر می‌کنند.

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 


عاداتی که بدن را به سرعت پیر می‌کنند.

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش مشرق، تخمین زده شده که ژنتیک ما تنها ۷ درصد از طول عمر مان را تشکیل می‌دهد و عادات سبک زندگی ما چه خوب و چه بد عامل کلیدی سرعت پیری ما هستند.

 


در ادامه به عاداتی خواهیم پرداخت که باعث تسریع پیر شدن افراد می‌شوند:


 

پیروی از رژیم غذایی


۷۵ درصد امریکایی‌ها گمان می‌کنند که از رژیم غذایی سالمی پیروی می‌کنند. با این وجود، واقعیت آن است که اکثر آمریکایی‌ها میوه، سبزیجات، فیبر یا مواد مغذی کافی نمی‌خورند. غذایی که می‌خوریم عمیقا با سرعت پیری، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن و سلامت جسمی و روانی ما مرتبط است. خوردن یک رژیم غذایی سرشار از قند، فست فود، چربی اشباع شده، کربوهیدرات‌های تصفیه شده و سایر غذاهای بسیار فرآوری شده باعث التهاب می‌شود و به سرعت شما را پیر می‌کند.

 

 

 

 

از طرف دیگر، اگر یک رژیم غذایی ضد التهابی و غنی از مواد مغذی می‌خورید که عمدتا از میوه‌ها، سبزیجات، لوبیا، عدس، غلات کامل، آجیل و دانه‌ها تشکیل شده است در خطر کمتری برای ابتلا به بیماری‌های مزمن خواهید بود و آهسته‌تر پیر خواهید شد.

 

 

 

به اندازه کافی نخوابیدن


خواب برای سلامت جسمی و روانی ما بسیار مهم است و کم خوابی نه تنها خطر ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد و بر کیفیت زندگی شما تاثیر منفی می‌گذارد بلکه باعث پیری زودرس شما نیز می‌شود. در واقع، مشخص شده موش‌هایی که کاملا از خواب محروم بودند ظرف مدت چند هفته زودتر از موعد مردند. هنگامی که می‌خوابید بدن شما سلول‌های خود را ترمیم می‌کند بدن انرژی خود را بازیابی می‌کند و مغز شما سموم و مواد زائد را دفع می‌کند. به این دلایل و موارد دیگر خواب ضروری است و کمیت یا کیفیت ناکافی خواب شما را پیر می‌کند.

 

 


 

کم تحرک بودن


افرادی که طولانی‌ترین عمر را در جهان دارند لزوما هر روز به باشگاه نمی‌روند بلکه زندگی فعالی دارند و فعالیت بدنی تنها بخشی از برنامه روزانه آنان است. در مقابل، برای بسیاری از ما که بیش‌تر روز خود را نشسته می‌گذرانیم این سبک زندگی بی تحرک باعث التهاب می‌شود و موجب تسریع پیر شدن خواهد شد.

 

 


در حالت ایده آل همه ما باید سعی کنیم مدت زمان مشخصی را برای ورزش دست کم ۵ بار در هفته در نظر بگیریم. دست کم ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در روز مدت زمانی بهینه است. با این وجود، همان طور که ما برای رسیدن به این هدف کار می‌کنیم باید احساس خوبی در مورد گنجاندن هر میزان افزایش فعالیت بدنی در زندگی خود داشته باشیم. در عین حال، ما می‌توانیم برنامه‌های روزمره خود را نیز تغییر دهیم تا پر تحرک‌تر باشیم. نمونه‌هایی از این موارد عبارتند از بالا رفتن از پله‌ها به جای استفاده از آسانسور و پارک کردن خودرو در محلی دورتر در پارکینگ.

 

 


 

تمرکز بر رسانه‌های اجتماعی به جای اولویت قائل شدن برای روابط شخصی


این موضوع تایید شده که روابط برای سلامت روحی و جسمی ما مهم هستند. با این وجود، روابط نیز ارتباط تنگاتنگی با طول عمر دارد. پژوهشی صورت گرفته در هاروارد در مورد رشد بزرگسالان یک مطالعه مشهور، عظیم و در حال انجام است که بیش از ۷۰۰ مرد را از زمان نوجوانی در سال ۱۹۳۸ میلادی مورد بررسی قرار می‌دهد. این مطالعه یکی از جامع‌ترین پژوهش‌ها در حوزه سلامت و رفاه در تاریخ است و یافته‌ها نشان می‌دهند که روابط مهم‌ترین عامل برای سلامتی و طول عمر ما هستند.

 

 

 


در این پژوهش صورت گرفته پژوهشگران دریافتند افرادی که از نظر اجتماعی بیش‌تر با خانواده، دوستان و جامعه ارتباط دارند نسبت به افرادی که تنها بودند شادتر، سالم‌تر بوده و در واقع عمر طولانی تری داشتند. در مقابل، استفاده از رسانه‌های اجتماعی می‌تواند تاثیر منفی بر سلامت ما داشته باشد. تعاملات رسانه‌های اجتماعی مشابه تعاملات زندگی واقعی نیستند و ممکن است در واقع باعث ایجاد تنهایی شوند. استفاده از رسانه‌های اجتماعی هم چنین می‌تواند برای سلامت روان ما مضر باشد و با افزایش اضطراب و افسردگی مرتبط است.

 

 

 

 

اضطراب بیش از حد و عدم مدیریت خوب آن


سلامت جسم و ذهن ما ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و اضطراب به عنوان عاملی در افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های متعدد و حتی کاهش طول عمر ما نقش دارد. در مقابل، تمرین تکنیک‌های کاهش اضطراب مبتنی بر ذهن آگاهی برای مدیریت بهتر اضطراب با افزایش طول عمر مرتبط است.

 


تلومرها کلاهک‌های محافظ در انتهای کروموزوم‌های ما هستند و وظیفه آن حفظ DNA ماست. با هر تقسیم سلولی، بخش کوچکی از DNA تلومر از بین می‌رود. بنابراین، نتیجه این است که تلومرها با افزایش سن کوتاه می‌شوند. تلومرهای کوتاه‌تر با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها و کاهش طول عمر مرتبط هستند.

 


مشخص شده است که نرخ کوتاه شدن تلومر را می‌توان با عوامل مرتبط با سبک زندگی افزایش یا کاهش داد و به نظر می‌رسد تمرین تمرکز حواس و مدیتیشن سرعت کوتاه شدن تلومر را کاهش می‌دهد که در واقع ممکن است باعث افزایش طول عمر شود.

 


همه می‌خواهند زندگی سالم، شاد و طولانی و عاری از بیماری و بیماری داشته باشند. با این وجود، هیچ جادو یا قرص طول عمری وجود ندارد که پیری را کاهش دهد یا عمر شما را طولانی کند. در حقیقت، این ترکیبی از عوامل از جمله غذایی که می‌خوریم، خواب، سطح فعالیت بدنی، روابط و استرس است که در درجه اول تعیین کننده سرعت پیری مان هستند. با تمرکز بر این زمینه‌ها نه تنها سال‌ها به طول عمر خود خواهیم افزود بلکه کیفیت زندگی خود را نیز بهبود می‌بخشیم تا آن سال‌های اضافی را سالم‌تر و شادتر بگذرانیم.


منبع :

مشرق نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12347بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15024بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35227بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46217بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17274بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23148بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63632بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536140بازدید]
زردی نوزادان[493926بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11455بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11585بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11265بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16124بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50901بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17735بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15227بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10975بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8438بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13025بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14380بازدید]

از میان مقالات

به بهانه‌ِی سلامتی؛ به بهای مرگ (مقاله انتخابی)
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!
بیماری دیابت و نقش صنعت هله هوله در گسترش آن (مقاله انتخابی)
ماهی، دیگر غذای سلامتی نیست (مقاله انتخابی)
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان
خجسته باد و مبارک؛ قدوم ماه صیام
انتهای راه محصولات تراریخته، ناباروری است؟(مقاله انتخابی)
منشأ ایدز؛ گفته ها و ناگفته ها(مقاله انتخابی)
عصاره سیر و لیمو ترش؛ راهی برای باز کردن رگهای قلب
پرفشاری خون؛ نبرد پیروزمندانه با قاتل خاموش!
روش های افزایش شیر مادران شیرده
سالنامه حجامت 1394 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
آزمون علمی حجامت
بررسی و تحلیل سند 2030 یونسکو (مقاله انتخابی)
حدیث هلیله؛ معجزه کلامی امام صادق (علیه السلام) در اثبات منشا وحیانی طبّ (مقاله انتخابی)
امّ الامراضی به نام یبوست
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
آن روی سکه صنعت جراحی زیبایی مصنوعی(مقاله انتخابی)
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل
حجامت شناخت؛ مقاله نخست؛ سیر تاریخی