سلام آقای دکتر پسرم ۳ ماه و نیمه هست و سرما خورده. سرفه داره و خوب نمیشه. برای درمان سرفه چکار کنم؟
نسیم بهاری

سلام خدا قوت مرد 36 ساله هستم دارای فرزند برای کاهش میل جنسی چی باید مصرف کنم
مهران

سلام استاد ممکن است کسی جسمش مثل سوداوی ها باشد اما ذاتا صفراوی باشد یا برعکس؟!مثلا طرف هیکلا دموی باشد اما از لحاظ روحیه سوداوی باشد؟!
محمد

با سلام من ۲۵ سالمه یک سال پیش یک سوراخ بزرگ بالای باسنم ایجاد شد کلی انتی بیوتیک خوردم خوب نشد زالو انداختم خوب نشد داروی ساختنی عطاری با پماد سیاه گذاشتم اثر نکرد تا اینکه با اب دریا بسته شد به مدت یکسال ولی الان دوباره باز شده یک هفته بعد بسته شد الان ورم کرده اومده بالا اندازه یه نخود که با فشار درد میگیره لطف میکنید راهنمایی کنید که کاملا برطرف بشه ممنون
امیر

سلام مجدد دکتر.راجب سوال قبل درمورد تغییر مزاج... بنده مشکل انچنانی با این مزاج ندارم مثلا اگه ادم درونگراییم برخلاف اکثر انسان ها خیلی هم لذت بخش هست برام اما شما خودتون قبلا گفتید که میشه مزاج جبلی رو میشه تغییر داد منتها خیلی کار سخت و زمانبیره اما حالا میگید نمیشه از چند استاد دیگه هم شنیدم منتها همه میگن کار خطرناکیه لطفا این کلیپ رو ببینید از دکتر عزیز خانی ایشون میگن که توی دو سال میشه 🤔🤔 https://www.aparat.com/v/r675ce67
حمیدرضا

سلام دکتر خسته نباشید.اگر یه شخص ۲۴ ساله مذکر سوداوی که بخواد تحت نظر یه شخص وارد مزاج جبلیش رو تغییر بده (میدونم کار غلطه!) این فرایند حدودا چند مدت میتونه طول بکشه و اینکه تبدیل شدن مزاج پایه برای این فرد به صفراوی راحت تره یا دموی؟!
حمیدرضا

ادامه پیامم،آقای دکتر محبت کردین چندسال پیش بخاطرریفلاکسش دستور ترنجبین شیربیان فرمودین خیلی موثربود همیشه دعای خیرمابدرقه راهتون امااونزمان یبوست نداشت،الان مجددشروع کردم به دادنش شایداثربزاره به دفعش واشتهاش اشکالی نداره؟ ومیتونم هرروز فلوس بهش بدم؟روده هاش پاک بشه؟
محمد

سلام آقای دکتر خداقوت پسر۶ساله ام مدت یکی دوماهه مدام میره دستشویی وبیان میکنه دفع مدفوع دارم گاهی این دفع بسیارسفته گاهی هم شل اماهربار ازدستشویی برمیگرده میگه هنوز دفعم کامل نشده وخیلی هم تونشستن وراه رفتن تردید میکنه میگه ممکنه پی پی ام بیاد بیرون،نگرانش هستم توی شهرمون پزشک بردیم گفتن صفراوی هست وتدابیر گفتن امااثرنداشته ،بی اشتها کم غذاست ورنگش پریده روبه زردی میزنه ازمایشش سالم الحمدلله فقط کمی کمخونی داشت و ویتامین دی کم بود بنظرتون مشکل چیه وچه بایدبکنیم ممنونم خدابه شما خیربده
محمد

سلام آقای دکتر خداوند لطفش رو شامل حال ما کرد و به ما فرزندی عطا کرد که البته ۱۶ روز هم در ان ای سی یو بستری شد الان ترخیص شده و تمام هم و غم ما خوب بزرگ کردن این فرزند است خواهش میکنم به ما راهنمایی لازم را در خصوص واکسیناسیون بفرمایید شما اگر الان نوزادی داشتید به او واکسنهای رایج را طبق برنامه‌ واکسیناسیون میزدید یا نه خواهشمندم پاسخ ما پدر مادر را بدهید
محمدی

سلام آقای دکتر یه خواهش ازشمابزرگوارداشتم راهنمایی برای میکروب معده بکنید صبحانه نمیتونم بخورم نهارشام هیچی دکترا داروهای بی اثرمیدن واقعا دارم ازپادرمیام بعد۳ماه همچنان عددش بالابود درازمایشم خانمی ۵۰ساله بابیماری فشارودیابت هستم اجرتون باحضرت زهرا س
زهرا
کد : 67925
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
فردوسی رستم های فلسطین کجاست؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

فردوسی رستم های فلسطین کجاست؟

 

 

 

 

 

✍ دکتر علیرضا معاف

 

ظهور خدا در عالم به "کلمه" است که فرمود:"ان یقول له کن فیکون"؛اما چرا "کنش" ما به "کلمه" ما تبدیل نمیشود؟


دوباره میپرسم،چرا "کنش ها و واکنش ها و تراکنش های" جبهه مقاومت تبدیل به "کلمه و کلمات" نمیشود؟


چرا "رویداد"های ما "روایت" و "رخداد"های ما "حکایت" نمیشود؟


چرا "گدازه" های فلسطین و لبنان در قالب "گزاره" نمیریزد و از "استقامت یمن"،"استعاره سخن" تولید نمیشود؟


 

چه کسی باید "شاهنامه" قهرمانان بی بدیلی به نامهای سیدحسن نصرالله و ابراهیم عقیل و قاسم سلیمانی و یحیی سنوار و ابومهدی المهندس را بنویسد؟

 


 

راویان روایتهای زینبی عاشوراهای پی در پی امت محمد کیانند؟


چرا به حکمت نزول "علمه البیان"پس از "علم بالقلم"توجه نمیکنیم؟



چرا نرم افزار ما در تولید مفهوم از سخت افزار ما در خلق مصداق عقب افتاده است؟


 

حماسه سرای "حماسه حماس" کیست؟ داستان اسطوره هایی چون سیدحسن نصرالله و یحیی سنوار را چه کسی مینویسد؟

 


چه عجیب که در جنگ روایتها و نبرد حکایتها و مچ اندازی قضاوتها ، میدان را واگذار کرده ایم و به "لسان قوم " (و نه لسان قم)،با مردم تکلم نمیکنیم.

 

 

چرا جهاد شهید سید حسن نصرالله رو با جهاد تبیین و جهاد کبیر و جهاد با زبان نصرت نمیدهیم؟


 

چرا مجاهدان "جاهدوا بالسنتهم" پیوست مجاهدان "جاهدوا بانفسهم" نیستند  و "وعده صادق ۱ و ۲ " با لسان صدق و صادق،پردازش و پرزنت نمیشود؟


 

بایسته و شایسته است که در میانه این نبرد تاریخی با طبقات مختلف اجتماع، قصه پرغصه سرزمین کنعان را گفت‌وگو کنیم، هم از باب وظیفه و تکلیف و هم از جهت انسانیت و هم از حیث فتوت و مروت و اخوت و البته از باب حکم.

 

 

 

حکم آن مرد شجاع که در ابتدای "اتوبان موشکی تهران-قدس"، نماز جمعه نصر را خواند تا به زودی و "روزی نزدیک" در انتهای این اتوبان ، نماز را در مسجدالاقصی بخواند و آیات ابتدایی سوره اسراء را تفسیر عملی کند. حکم مردِ یکتایِ زمانۀ ما، جهاد تبیین و روایت و نوشتن و گفتن و شنفتن و اقناع است. خمینیِ ثانی، فرزند خمینی اوّل. نه چونان هملت پسر هملت.

 

 


 

 امّا چه می‌خواهیم گفت؟


ماتن این متن کیست؟


متن و فرامتن و فرومتن و بینامتن روایت ما چیست؟


چگونه میتوان زوال و زدودن زمستان و زمهریرِ زهرِ مارِ صهیونیسم(Zionism) را به جوانان و نوجوانان فهماند؟


 

" نبی"(صاحب نبا و نبوت) بنابر تقریر فارابی و "فیلسوف شاه" بنابر تقریر افلاطون و "حاکم حکیم" بنابر تنظیم ارسطو و "نور بازتابیده از آینه محمدی "بنا بر اعتقاد ابن عربی و "ولی فقیه"(صاحب ولایت فقاهت و عدالت) بنا بر تقریر حضرت روح الله، در حرکت تاریخی خود برای همگن و همگون و همگرا و همگام شدن با نظام تکوین و تدوین و تالیف و تقدیر و از همه مهمتر آفرینش حماسه و خلق روایت فراگیر، نیازمند چهار زبان است:

 

 

 


زبان هنر و زبان علم و زبان برهان و زبان خطابه.


 

با زبان هنر است که طرح کلّی و نقشۀ ساختمان شهر فهمیده می‌شود، با زبان علم نخبگان این نقشه را قبول می‌کنند و به ساختنش رضایت داده و در پی محاسبات ظاهری این ساختن تلاش می‌کنند و با زبان برهان، همگان به ضرورت موضوع اقناع میشوند و با زبان خطابه عموم مردم برای ساختن آن نقشه تهییج شده و در ساختنش مشارکت می‌کنند و "امر نخبگانی" به "امر تودگانی" تبدیل میشود.

 

 

 

 

 بنابراین هر ترانه سرایی از شاهکارهای قهرمانان مقاومت شامل تارهای این چهار شاخه خواهد بود.


 

 امّا پودهای این بنا را شاخه‌های علوم و فنون مختلف و متنوع و استدلالهای هر حوزه دانشی می‌سازند.


امنیت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، اجتماع، ادبیات و ... وقتی بنای اول ساخته شد، بنابر اصلِ «یک دست صدا ندارد»، صدایی نخواهیم داشت. اگر این درک راهبردی را نظرگاه و نقطه عزیمت حرکت خود بدانیم، نیازمند یک عملکرد موازی نیز هستیم تا برخورد دست‌ها، زایش صدا را صادر کنند. دو دست را با هم میخواهیم، دستی که در میدان عزم و رزم میجنگد و حماسه میسازد و دستی که در صحنه روایت،مینویسد و کلمه میسازد.

 

 

 


 

باید بتوانیم در ذهن و زبان و قلب هنرمندان انفاذ کنیم و از دل این نفوذ عاطفی، سخنِ محکمِ مستدلِ روشن جبهه مقاومت را به نحوی تبیین کنیم که نخبگان جامعه را اِشراب نماید و زمینۀ حرکت درونزای آنها را فراهم آورد و سپس، آنها به سیراب کردن آحاد جامعه بپردازند و در نهایت از صیرورت چنین مسیری است که با همراهی نخبگان و هنرمندان و راویان خواهیم دید که چگونه جنبش و انقلاب و نهضت، شروع به قُلقُل کردن و وِلوِله بر پا داشتن می‌کنند.

 

 

 

 

تا اینجای کار باید به حال اکثریت نظام دانشگاهی و حوزوی و نخبگانی تاسف خورد که در ماجرای فلسطین،تحرک لازم را ندارند.


 

چرا ندارند؟ کدام ظرفیّت و توانمندی و کدام زیرساخت باید این تولید محتوا را صورت ببخشد؟


 

کجاست طلبۀ فاضل و دانشجوی عدالتخواهی که به میدان بیاید و برای مردم تبیین کند، «چرا صهیونیسم جهانی و دولت یهود کنونی شرّ مطلق است؟»

 

 

و کجاست طلبۀ عالم و دانشجوی حق طلبی که بتواند با زبان رسانه و روزمرّۀ مردم و در قالب انواع و اقسام مثالها، این تبیین را به رگ‌های حیاتی جامعه برساند و با ندای حنجره یا لنز دوربین یا قلم تیزبینانه خود، برای پدر و مادر و برادر و خواهر و فرزند و همسایه و همشهری و همکار خود نمایان سازد که هر ضربه‌ای که امروز به صهیونیسم بزنیم، یاریِ انسانیّت و انسان بودن و انسان زیستن، در زمانه حیرت و عصر عسرت عصارۀ باقیمانده از دین و اخلاق و  وجدان و شرافت و انسانیت است.

 

 

 


 

این عجز همگانی و رسانه ای در روایت مقاومت بی بدیل فلسطین و یمن و لبنان نشانه چیست؟ نشانۀ کوشا نبودن و بصیرت نداشتن و فکرنکردن و نَیَندوختن در وقت مناسب و درمانده شدن در هنگامۀ سرمایِ زمستان. اگر ما امروز ده‌ها تبیین مبنامند و دغدغه مند و هدفمند بر غاصبانه بودن دولت یهود و ظالمانه بودن دولت جعلی و نامشروع بودن آن داشتیم و این ادله را در کنار صدها بیان خطابی و شعر و اثر هنری به مردم ایران و جهان ارائه میکردیم، وضعیت همین طور بود که هست؟ اگر این تبیین علمی و بیان خطابی با هنرمندی ترویج می‌شد، طیفهای بی تفاوت در کشورهای عربی و حتی داخل کشور خودمان  به راحتی از کنار رخدادهای یک سال گذشته می‌گذشتند؟

 

 

 


 

 سلاح صلاح و نجاح و فلاح حق‌جویان و حق پویان و حق‌گویان و حقیقت‌طلبان در همیشۀ تاریخ و همه جغرافیا، "کلمه" بوده و هست و خواهد بود. امروز ما یا کلمه‌ناشناس شدیم یا نمی‌دانیم چگونه باید از کلمات بهره برد یا نمی‌توانیم از کلمات استفاده کنیم.

 


 

دردی بر روی درد و زخمی بر روی زخم و غصه ای بر روی غصه. امّا چرا چنین است؟ آیا جز این است که ما اهل کلمه نیستیم؟  ما نمی‌توانیم با کلماتی گویا اثبات کنیم که چگونه کمک به فلسطین و نابودی غدّۀ سرطانی، اسباب رشد و تعالی اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و اجتماعی همه مردم زمین را فراهم خواهد آورد.

 

 


 

انسانی که قانع نشد و یا عالم نشد،بطور طبیعی سرگردان است و بهترین طعمه برای گرگ‌های رسانه‌های هرزه. داستان ،همان داستان نقش آفرینی عمارها در میانه جنگ صفین است.

 


 

داستان ساده‌تر از این حرف‌هاست. چهل و پنج سال از شعار «فلسطین مسئلۀ اوّل جهان اسلام است» می‌گذرد و ما نتوانستیم یک متن درست و محکم و مستدل دربارۀ فلسطین داشته باشیم. ما در مسئلۀ فلسطین همچون نمازخوان بی‌ وضو، هستیم، همچون زنبور بی‌عسل، همچون عالِم کم عمل، همچون پیامبر بی‌معجزه، همچون کتاب بی‌سطر، همچون چراغ تاریک، همچون پرندۀ  بی‌بال، همچون درخت بی‌ثمر، همچون اشعار بی‌تشبیه، همچون دیگ‌های بی‌غذا، ولی روسیاه.برای "مساله اولمان" ،اولویت قائل نبودیم و روایت برتر تولید نکردیم و البته این بار سخت را  در تمام این سالها یک مرد برداشت، یک مرد که به اولویت انسانی و دینی فلسطین ایمان داشت و این ایمان او را به فکر واداشت و سخن گفت و سخن راند و سخن ساخت تا تکثیر شد، ولی نه تکثیرِ تکاثری، بلکه تکثیرِ کوثری.

 

 

 

 

 

 

مردی که آب در لانه و کاخ‌های نمرودیان و فرعونیان و قارونیان و هامانیان انداخت و  سحرِ ساحرانِ این سلیطه‌هایِ سلطه‌جویِ سست‌بنیاد را خنثی کرد.  نعمت حضور مرد شجاع زمانه ما بر ما بخشیده شده است، به خاطر استقامت یاران باوفای آن مرد که یکی پس از دیگری شهید میشوند، آن مرد راه خود را خواهد رفت، با ما یا بی ما. مقتدایِ آن مرد، مادر اوست. ایستاده در پشت در. دری سوزان و میخی بر آن و ... از چنان مقتدایی استوار، چنین کوهی پایدار، نه تنها ناممکن نیست، بلکه مرسوم است.

 

 

 


 

 این مسیر نورانی، راویانی میخواهد که نور را بشناسند.در این نبرد نور و تاریکی، وظیفه سنگین و سختی داریم.


 

ایران و فلسطین و لبنان و عراق و یمن پر از قهرمانان اسطوره ایست، فردوسی این قهرمانان کیست و کجاست؟

منبع :

eitaa.com/rasaee



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14228بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[16699بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37099بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[48409بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[18875بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[24821بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[66443بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[540505بازدید]
زردی نوزادان[497042بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13127بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11975بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11739بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16533بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51945بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18299بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15743بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11388بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8791بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13421بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14872بازدید]

از میان مقالات

بنیان گزار ورزش جدید(مقاله انتخابی)
رژیم هفت خورش؛ لذّت کاهش وزن و سلامتی
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
مگر كوكاكولا و پپسي چه مشكلي دارند؟(مقاله انتخابی)
تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
مراقبت های پس از زایمان (1)
ما در میانه یک انفجار فرهنگی به سر می بریم که با «شکیل شدن» بدن پیوند دارد (مقاله انتخابی)
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)
ترش کردن
چرا در اسراییل طرح کنترل جمعیت اجرا نمی شود؟(مقاله انتخابی)
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)
تزریق رعب و وحشت برای هیچ؟! ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوکی(مقاله انتخابی)
توسل به بیوتکنولوژى براى کدامین مقصد؟(مقاله انتخابی)
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟
واکاوی دیدگاه شریعت درباره فرزندآوری و مدیریت جمعیت(مقاله انتخابی)