سلام.خانمی۴۴ساله هستم سال گذشته برای چکاب سونوگرافی دادم وگفتن سنگ صفرادارم۱۸میلی ویک عدد دیگه،بعدازیه مدت دوباره سونو دادم گفتن ۲۶میلی وسنگهای متعدد،دارم.بعدازیه مدت دیگه سونو دادم وگفتن یک سنگ بزرگ دارم.دکترگفت بایدبالاپاراسکوپی عمل کنی.کمکاری تیرویید ویائسگی زودرس دارم لووتیرکسین مصرف میکنم.کلسترول هم دارم.کبدم هم چرب وگرید۱ است.دوست ندارم کیسه صفرام روعمل کنم وازبدنم خارج کنن کیسه صفرام رو.علائم یادردی ندارم فقط چندروزه تهوع دارم مقطعی.ممکنه تهوعم بخاطر سنگ کیسه صفرام باشه؟؟شبی یک لیوان سرکنگبین طبق دستور دکترخیراندیش شروع کردم.بنظرشماراهی هست که جراحی نکنم،دکترگفت اگه جراحی نکنی کیسه صفرات سرطانی میشه و...گفت طب سنتی وهرکاری کنی نهایتش بایدعملش کنی.لطفا راهنمایی کنین،دوست ندارم کیسه صفرام روخارج کنن وعمل کنم.ممکنه بگین چیکارکنم؟ دعاگوی شماهستم.
سیده فاطمه

با سلام و خسته نباشید،باردار هستم و در ماه چهارم بارداری،میخواستم بدونم بجای کلسیم شیمیایی میتونم از شربت کلسیم کودک شما یک ق غ صبح و شب استفاده کنم؟ضرر ندار؟و اینکه در بارداری قبلی پسوریازیسم تشدید شد و در 36هفته چهارروز انقدر خارش شبانه ام زیاد شد که بچم زودتر بدنیا امد،الانم بعضی شبها خارش میگیرم ،انگار مورچه روی بدنم ،برای درمان این خارش چکار کنم؟
عباسی

سلام علیکم و خدا قوت اگر کسی غلبه بلغم و سودا رو با هم داشته باشه باید چکار کنه؟ چطوری هردو رو باهم درمان کنه؟ لطفا چند تا پیشهاد بدید که عمل کنم
میلاد

با عرض سلام و ارادت آقای دکتر بنده حدود ۲۰ سال پیش تنگی نفس شدیدی داشتم به صورتی که موقع بازدم به مشکل میخوردم و گاهی تا ۱۰ بار باید تلاش میکردم که نفسم بیرون بیاید ، با مصرف کاسنی و شاطره و یک سری داروی دیگر خوب شدم و تمام این ۲۰ سال هر وقت تنگی نفس داشتم با همین کار خوب میشم اما حدود ۵ ماه پیش سرفه های خشک آزارم میداد و به مرور تبدیل به سرفه های خطی شد و الان که هر دو روز یکبار سرفه میکنم تا خلط خارج شود و سرفه ام خوب میشه اما متاسفانه تنگی نفسم مجدد شروع شده و عرق کاسنی شاطره هم جواب نمیده ، در این چند روز احساس پری معده دارم و بعد از غذا خوردن هم تنگی نفسم تشدید میشه ممکنه بنده را راهنمایی کنید
سکینه

سلام وقت بخیر چه زمانی در شیر دادن از یک سینه به سینه دیگر باید جا به جا کنیم اینکه میگویند بگذاریم در شیردهی یک‌سینه تخلیه شود منظور چیست چطور بفهمیم یک سینه کامل تخلیه شده و اینکه بعد از انجام کار دندانپزشکی مجاز به شیردادن هستیم یا باید تایمی را شیر ندهیم؟
محمدی

سلام خوردن دم‌کرده‌ی زیره و رازیانه و انیسون و زنیان ( البته به صورت جدا جدا و مخلوط نشده‌ی اینها) برای مادر شیرده تا چند روز در هفته مجاز است مادر شیرده تا چه مدتی میتواند از این دم‌کرده ها بهره ببرد
محمدی

سلام خانمی ۴۷ ساله ومجرد هستم وسوداوی مزاج هستم از سن ۱۵ سالگی که پریود شدم همراه با درد بود ولی اون زمان دردام چند ساعت بود وبا یک پروفن خوب می شد واون زمان میوم هم نداشتم. ولی الان من یک میوم ۴ سانتی دارم موقع پریود دردهای وحشتناکی دارم به طوری که یک آمپول هیوسین یک شیاف دیکلوفناک دوتا مفنامیک اسید ویک کپسول مسکن نوافن باهم می خورم تا دردم مقداری تسکین پیدا کند ۴ روز درد شدید دارم به نظر شما در طب سنتی راهکار درمانی دارد؟؟ یا اینکه عمل جراحي انجام دهم ؟ ولی این دو سال وخرده ای موقع پریود مرگم را با چشم خودم می‌بینم از پریودی می ترسم از بس درد دارم. به خاطر خونریزی شدید به شدت کم خون شدم که سرم حاوی آمپول آهن زدم وکپسول هماتونیک می خورم.اگر کم خونیم خوب نشد دکتر گفت باید خون بزنی متاسفانه یک جای دور افتاده ای هستم وامکان حضوری در مطب شما را ندارم همچنین در شهر کوچک ما طب سنتی خوبی هم نیست کاش ازدواج می کردم چون می گویند ازدواج می کردی اینطور نمی شدی،ولی به علت وسواس شدید نتوانستم ازدواج کنم به نظر شما من چکار کنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید اجرکم عندالله
فروزان

سلام با توجه به تجربیات و مطالعاتتون، نظرتون رو در مورد روغن حنظل و ریختن اون در گوش جهت مشکلات دندانی اعم رفع عفونت عصب رو بفرمایید. می‌تونه جایگزینی برای عصب کشی باشه؟
محمد

سلام وقت بخیر.در دوران بارداری رابطه زناشویی خیلی سخت میشه و به خاطر ملاحظات پزشکی باید کمتر رابطه داشته باشیم.همسرم هم کلا به علت مشغله کاری هفته ای یک بار بیشتر نمیتونه همکاری کنه.با این میل جنسی زیاد چی کار میشه کرد
مهدیس

سلام آقای دکترخداقوت،من ۳ماهه زایمان کردم شیردهی هم ندارم بعدزایمان سزارین تا۴۸روز لکه بینی داشتم دکترزنان دوفامد داد خوب شدم بعدسرموعدقاعدگی اتفاق افتاد ۲الی۳روزخونریزی کمی داشتم مثل همیشه وتا ۱۲روزبعدلکه بینی،دیگه نمیخوام داروهورمونی بخورم،میشه محبت کنیدبعرماییدچی بخورم لکه بینی قطع بشه؟کمی کم خون بودم قرص آهن هم کامل یه دوره خوردم،خدابهتون عزت بده باراهنمایی هاتون خیلی کمکمون میکنید
زهرا
کد : 67958
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
نامه جمعی از پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان درباره قانون حجاب!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

نامه جمعی از پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان درباره قانون حجاب!

 

 

 


 

 

 «بسم الله الرحمن الرحیم

 

در روزهای گذشته در میان اخبار بین‌المللی و منطقه‌ای، خبر ابلاغ قانون حجاب، توجه جامعه و گروه های مختلف را به خود جلب کرد.

 


ما جمعی از پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان ایران اسلامی، به عنوان بخشی از بدنه نخبگانی کشور، هم بنابر وظیفه اجتماعی و هم از منظر تخصصی و حرفه‌ای خود (یعنی حفظ و ارتقاء سلامت جسم و روان فرد، خانواده و اجتماع)، لازم دانستیم مطالب زیر را به عرض ریاست محترم جمهور و نیز مردم شریف ایران برسانیم:

 


 

۱- ما در سالهای تحصیل خود، اظهارنظر و اقدام مبتنی_بر_شواهد و کارکارشناسی را به عنوان یکی از اصول حرفه‌ای تصمیم‌گیری آموخته‌ایم.

 


اصلی که رییس جمهور محترم - هم به عنوان همکار پزشک و هم در جایگاه مسئول باتجربه- بدان واقفند و در دوران انتخابات و پس از آن، بارها آن را اعلام داشته اند.

 


این قانون، برخلاف سیاه‌نمایی های رسانه‌ای، محصول ساعت‌ها کار کارشناسی نمایندگان مجلس و مشورت آنها با صاحب‌نظران عرصه فرهنگ، حقوق، دین و علوم اجتماعی است.

 


از این رو، اگر نقدی به این قانون وارد است، ضروری است که با تکیه بر همین اصول، و نیز مراعات حق، انصاف و نگاه به قانون_اساسی و اسناد بالادستی جمهوری اسلامی منعقد و بیان گردد؛

 


همچنان که جنابعالی بارها اشاره کرده اید که قانون یکی از ارکان مهم وفاق_ملی است.


نقطه قوت یک دولت همین تاکید بر قانون و وقع نهادن به آن در تمامی ارکان حاکمیتی است.


قانون را قوه_مقننه تدوین کرده و قوه_مجریه موظف به اجرای آن است نه برخورد سلیقه‌ای. اگر اعتراضی وجود دارد باید به صورت مستدل و در جلسات نخبگانی با مسئولین مربوطه ارائه گردد.

 

 


 

۲- لزوم قانون‌مندی در حفظ حریم افراد و حفاظت از جامعه در مقابل پدیده شوم برهنگی و حیازدایی و آثار مخرب اجتماعی-فرهنگی آن بر کسی پوشیده نیست. از طرفی ما، جامعه بهداشت و درمان، به ابعاد سلامت_روان، سلامت_اخلاقی و سلامت_اجتماعی نیز توجه ویژه داریم.

 

 


موضوع پوشش مناسب، حجاب و عفاف نه تنها برآمده از باورهای دینی ماست، بلکه عقلای جوامع دیگر نیز به آن اذعان دارند. امروزه در جوامع غربی مقالاتی معتبر به اثرات برهنگی و رهاشدگی مقوله پوشش بر افزایش شگفت‌آور خشونت_علیه_زنان در جامعه و حتی خانواده، کاهش آزادی_های_اجتماعی و انسانی زنان و نیز سلامت_فردی زن و نیز مرد پردخته اند.

 

 

 


شواهد علمی و سیاست پژوهی نشان می دهد که در برخی از کشورها نه به دلایل فرهنگی و دینی و بلکه فقط از منظر بهبود شرایط اقتصادی و سلامت فردی و اجتماعی، نسخه های قبلی رهاشدگی و آزادی بی قید و شرط را کنار گذاشته و به دنبال قانونمند کردن حد پوشش در جامعه هستند.

 

 


همچنین سالهاست که در دانشگاه های درجه یک دنیا و خصوصاً حیطه علوم پزشکی، «dress code» و استاندارد پوشش، با نظارت جدی و قانونی، وجود داشته است.


 

ما، به عنوان گروهی از نخبگان جامعه و حافظان سلامت، از شما میخواهیم که همچون گذشته و مطابق فرمایشات خود، با تمام امکانات و قوا، خود را موظف به اجرای قانون بدانید و در عمل ثابت کنید که مجموعه دولت پایبند به جمهوریت و قانون مداری و دور از دیکتاتورمآبی و قانون گریزی است.

 

 

 

۳- همچنین با افتخار اعلام میداریم که به عنوان بازوی نخبگانی و همکار شما، آماده ایم تا برای ارائه مقالات دنیا در مورد اثرات بدپوششی و برهنگی بر ابعاد مختلف سلامت فردی، روانی و اجتماعی در خدمت شما رئیس جمهور محترم و همکار گرامی باشیم.

 

 

 

 

 

قطَعَ العلمُ عُذرَ المُتعلّلين


نهج‌البلاغه حکمت۲۸۴

 

والسلام علی من اتبع الهدی


جمعی از پزشکان دندانپزشکان و داروسازان ایران عزیز»

 

 

 

 

همکاران محترم

برای امضای نامه فوق به پیوند زیر مراجعه فرمایید.

👇👇

https://survey.porsline.ir/s/wevmbED7

منبع :

ارسالی از مخاطبین



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14346بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[16773بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37200بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[48585بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[18938بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[24900بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[66579بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[540824بازدید]
زردی نوزادان[497251بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13203بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12012بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11783بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16602بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52056بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18359بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15804بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11426بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8826بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13465بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14917بازدید]

از میان مقالات

عسل؛ طعم بهشت
مک دونالدیسم(مقاله انتخابی)
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
مصاحبه با استاد محمدطه طرفی در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)
مهندسى ژنتیک و پایان ماهیّت آدمى(مقاله انتخابی)
فمینیسم از "بی میلی به بچه دار شدن" متولد شد(مقاله انتخابی)
اسلام و مساله تعیین جنسیت جنین
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1392 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
جنایتی هولناک در پرونده غرب؛ پشت پرده آلوده کردن مردم ایران به ایدز توسط فرانسه + تصاویر و فیلم(مقاله انتخابی)
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
قرن بیوتکنولوژى و گزینه هاى پیش رو(مقاله انتخابی)
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
تجارت سرطان!(مقاله انتخابی)