با عرض سلام و ادب   استاد محترم معذرت میخوام مادر بنده دچار تنگی دریچه قلب شده است معذرت میخوام تنگی دریچه قلب با رگ قلب تفاوت دارد دکترها گفته اند باید عمل قلب تاوی انجام شود عمل قلب باز خطر دارد عمل قلب تاوی تقریبا مثل آنژیو هستش ولی به جای رگ قلب دریچه قلب تعویض می شود اما خود عمل تاوی هم خطر داره خود دکترها هم نظرشان متفاوت هستش بعضی دکترها نظرشان عمل هست و بعضی عمل را صلاح نمی دانند. استاد بزرگوار و گرامی آیا در طب سنتی برای درمان تنگی دریچه قلب درمانی می باشد.
کاظم لیلی آبادی

سلام من فرزندم رو ده روز مانده به دو سال شمسی از شیر گرفتم، قبل از اون با گفتن دیگه کافیه، یا قبل شیردهی میگفتم کوچولو شیر بخوری، فکر میکنم اماده شده بود، و یکم اطراف سینه رو با خودکار قرمز کردم و وقتی دید دیگه نخورد، خودم حس میکردم روش بدی باشه فرزندم احساس بدی پیدا بکنه ولی اشتباهی بود که کردم الان دو روزه، میتونم فردا قرمزی رو پاک کنم و بجاش تلخکی که میگن داروخانه داره، بزنم و بهش اجازه بدم اگه خواست شیر بخوره مزه بدش اونو دور کنه یا دیر شده؟ و اگر دیر شده، راهکاری هست برای پاک کردن یا کم کردن این اثر و حس بد از روی ذهن فرزندم؟
عباسی

منظور از زنای ذهنی چیه؟ اگر مردی اندام همسرش را جور دیگری تصور کند و خیال‌پردازی کنه آیا به معنی زنای ذهنی است؟ شخص غریبه ای را تصور نکند فقط ویژگی های جسمی همسرش را جور دیگری تصور کند مثلا اندام همسرش را در ذهنش بزرگتر از چیزی که هست تصویر سازی کند
Zahra

سلام آقای دکتر شما بیماری سلیاک کودکان درمان می کنید؟😭
مادر

سلام براي درمان يائسگي فقط سه دوره بايد مصرف كرد؟ من سه دوره مصرف كردم در دوره دوم چند روز هم لك بيني و كمي خونريزي داشتم اما دوره سوم هيچ خونريزي نداشتم الان چكار بايد بكنم؟ آيا ميشود ادامه بدهم؟
مينا

سلام.آیا راهی برای درمان سرطان کبد هست؟؟
نرگس

سلام وعرض ادب خانم ۴۸ ساله فیبروم ۴ سانتی با خونریزی شدید و درد وحشتناک که دکتر پیشنهاد عمل دادند در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چکار کنم اجرکم عندالله
فروزان

سلام وعرض ادب در طب سنتی راهکاری برا پارگی مینسک ورباط وجود داره با تشکر
فروزان

سلام آقای دکتر پوشک کودک یک ساله ام در مسافرت دیر تعویض کردم به طوری که هم دچار سوختگی شدید شد و هم بعد متوجه شدم مایع زرد رنگی از واژنش خارج میشه و اطراف واژن هم به شدت قرمز شده آیا درمان غیر شیمیایی داره؟
عین

با سلام جوشونده انجیر و هویچ را قبل از صبحانه بخوریم یا ناهار؟
پریسا
کد : 34735
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 


 

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر

 

 

 

 


این متن مشتمل است بر ترکیبات ، فرمول و نحوه فرآوری غیر صنعتی(خانگی)گیاهی، که پس از مدتها تحقیق و بررسی علمی و عملی عملکردو قدرت آن در مقابله با و یروس کرونا بر ما مسجّل گشته و عملکردخود را در این کارزار به اثبات رسانیده است.لذا حسب نظر و موافقت تیم تحقیقاتی برآن شدیم ما حصل چندین ماه تحقیقات شبانه روزی علمی و عملی را بدون هیچگونه چشمداشتی به مردم ایران اسلامی و تمام مردم جهان که عیال حق متعال هستند تقدیم و با این روش کوله بار خود را سبک نماییم.

 

 

 

 

 

 

لذا حسب فرموده: من لم یشکر المخلوق، لم یشکر الخالق، کمال تشکر وقدردانی خود را از تمام پزشکان، گیاه پزشکان ، فعالان عرصه آزمایشگاهی و تحقیقاتی، محققین و اساتید در داخل و خارج ازکشور که در این مسیر ما را در عرصه آزمایشگاهی و تحقیقاتی و بین الملل یاری نموده اند، دارم.

 

 

 

 

 

 

امید آن داریم هر انسانی در این شرایط حساس با نشر این تجربه گرانقدر علمی، تحقیقی و هدیه آن به انسانها گامی در مسیر مقابله بااین ویروس منحوس برداشته و ما را در این جبهه یاری نماید.

 

 

 

 

 

ومن الله التوفیق

 






ترکیبات، فرمول و روش فرآوری
 

 

 

ترکیبات و فرمول:
 

 

 

گل و برگ گیاه سرخارگل (اکانیسه)
Echinacea angustifolia
۲ قاشق غذاخوری

 

 

 

 

تخم زنیان seeds of Trachyspemum
۱ قاشق غذاخوری

 

 

 

 

گلپر Heracleum persicum
۱ قاشق غذاخوری

 

 

 

برگ گزنه Urtica dioica
۱ قاشق غذاخوری

 

 

 

آویشن شیرازی Zataria multiflora
۱ قاشق غذاخوری

 

 

 

اسطوخودوس خارجی Lavandula stoechas
۱ قاشق غذاخوری

 

 

 

تخم گشنیز Seeds of Coriandrum sativum
۲ قاشق غذاخوری

 

 

 

گل ختمی Althaea officinalis (marsh mallow)
۱ قاشق غذاخوری سرخالی

 

 

 

سیر Allium sativum
۱.5 قاشق غذاخوری

 

 

 

تخم خرفه seeds of portulaca oleracea
۱ قاشق غذاخوری

 

 

 

آب گرم 4 لیوان
 

 

 

خواص: ضد باکتری و ویروس، مهار تنگی نفس و سرفه، تب، اسهال، استفراغ، کوفتگی و درد بدن، سردرد



 

 

 

توجه:
 

 

گیاه سرخارگل(اوکانیسه)گیاه کمیاب و پرخاصیتی است؛ اما ارزش وقت گذاشتن و تلاش برای یافتن را دارد. در صورتیکه موفق به یافتن آن نشدید بهمان مقدار گل بابونه جایگزین آن در فرمول نمایید.

 

 

 

 

از هر گیاه عضو مذکور در اثرگذاری دارو موثر است، بعنوان مثال گیاه سرخارگل، فقط گل و برگ آن به فرمول اضافه شود و از مخلوط کردن شاخه و ساقه آن خودداری گردد. در مقدار وقتی میگوییم یک قاشق غذا خوری منظور یک قاشق غذاخوری از کوبیده و نیم پودر شده گیاه و مواد میباشد. بعنوان مثال یک ونیم قاشق از سیر کوبیده شده و یک قاشق از اسطوخودوس نیم پودر شده و...

 

 

 

 

 

 

طریقه فرآوری خانگی:

 

 

همه گیاهان مذکور را نیم پودر کنید (با هاون یا دستگاه مولینکس و پودرکن خانگی)_ نیم پودر یعنی حدود ۲ تا ۳ میلی متر سپس حدود ۴ لیوان آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کمی گرم شود(به جوش زدن و قل نرسد).سپس آب را بصورت گرم روی پودرهای گیاهی در یک ظرف (در صورت امکان ظرف شیشه ای) بریزید و به دقت آنرا بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند. درب ظرف را طوری ببندید که امکان هواگیری نداشته باشد و بگذارید بمدت ۳ تا ۹ ساعت مواد در آن بخوابد،ظرف در دمای اتاق و دور از نور قرار داده شود.(هر چه بیشتر بخوابد بهتر است).




 

 

 

 

 

 

بسته به شرایط هر چند مدت یکبار بسراغ مواد رفته و آنرا بشدت تکان دهید.(اینکار به آزاد سازی بیشتر ماده موثره گیاهان و انتقال خواص به درون محلول کمک شایانی میکند). بعد از پایان ساعت مذکور( ۳ تا ۹ ساعت) مواد را در ظرف مناسب ریخته و با دستان خود مواد را خوب بمالید و ماساژ دهید تا مواد آن به داخل آب منتقل گردد.(هر چه بیشتر انجام شود بهتر است). سپس مواد را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش بیاید. بمحض به جوش آمدن و قل زدن شروع کنید دارو را آرام بهم زدن طوری که جوش خوردن آن کم شود. در ادامه اجازه دهید دارو به آرامی روی حرارت قل بخورد و شما همزمان دارو را ملایم با قاشق مداوم بهم بزنید. این هم زدن آرام و ملایم را آنقدر ادامه دهید تا یک سوم از حجم مایع تبخیر و کم شود. سپس شعله را خاموش کنید و بمدت ۱5 دقیقه صبر کنید.
 


 

 

 

 

 

 

 

حالا مجدد مواد را با دست مالش دهید تا مواد موثره از درون بافت گیاه به درون عصاره منتقل شود. سپس با پارچه تمیز نخی عصاره را از تفاله صاف و جدا کنید.
 

 

 

 

 

در پایان نیز خوب پارچه را فشار دهید تا عصاره اصلی که در بافت گیاهان جمع شده از آن خارج شود.اجازه دهید عصاره خوب خنک شود.
سپس آنرا در ظرفی در بسته ریخته و بصورت زیر مصرف کنید. در نهایت شما باید حدود 500 سی سی (نیم لیتر)عصاره و شربت از این ترکیبات دریافت کرده باشید.  

 
 

 

 

 

 

تذکر:
 

 

ترجیحا بهتر است برای جوشاندن از ظرفی مانند مسی،برنجی، شیشه ای استفاده شود.
 

 

 

دقت کنید ظرف و شعله حرارت شما برای جوشاندن مواد نباید خیلی کوچک باشد که موجب سر ریز شدن مواد شود و نباید خیلی بزرگ باشد که موجب تبخیر سریع عصاره و سوختن مواد شود.
 

 

 

 

 

 

طریقه مصرف برای جوانان و بزرگسالان:
 

 

 

برای چهار ساعت اول هر یک ساعت؛ ۱ قاشق غذاخوری میل شود و بعد از آن هر چهار ساعت دو قاشق غذاخوری از دارو را بهمراه نصف استکان آبگرم میل کنید. مقدار مصرف در نوجوانان نصف و در کودکان تا یک سوم مقدار بزرگسالان می باشد.
 

 

 

 

 

 

تذکرات:
 

 

بهتر است شربت مذکور را در ظرف شیشه و بصورت در بسته نگهدارید.
 

 

 

بهتر است شربت را با پارچه ای بپیچید سپس در یخچال قرار دهید تا فاسد نشود.
 

 

 

پیچیدن پارچه برای جلوگیری از سرمای زیاد دارو میباشد.
 

 

 

طبیعت دارو گرم میباشد اما از مصلحات مرتبط (تخم گشنیز،گل ختمی، تخم خرفه)جهت مهار کیفیات حار و خشک دارو بهره گیری شده است.

 

 

 این دارو به صورت نوعیه و بالخاصیه (ماده موثره) عمل میکند نه صرفا به کیفیت.


 

 

 

 

احتیاط در مصرف:
 

 

 

این ترکیب نیز مانند تمام داروهای دیگر برای زنان شیرده، زنان باردار، افراد دارای بیماریهای خاص دارای احتیاط است.
 

 

 

 

مصلحات لازم جهت کنترل فشار خون در فرمول بکارگیری شد. (گزنه، تخم گشنیز،ختمی، تخم خرفه) اما باز هم افراد دارای فشارخون بهتر است هنگام مصرف این دارو فشار خود را کنترل نموده و داروی فشار خون خود را ترک نکنند.

 

 

 

افرادیکه بعد از خوردن دارو احساس حرارت زیاد یا تپش قلب میکنند میتوانند هر بار دارو را با چند قاشق آب خیار میل کنند.
 

 

 

هنگام مصرف این داروی گیاهی سرخود داروهای شیمیایی خود را قطع نکنید.
 

 

 

دارو را دقیق و سر وقت مصرف کنید.
 

 

 

در صورت بهبود نسبی میتوانید دوز دارو را کم کنید اما حداقل مصرف آنرا تا ۷ روز ادامه دهید.
 

 

 

 

این مقدار دارو برای حدود 5 روز شما کفایت میکند؛ در صورت اتمام مجددا آنرا فرآوری نمایید.
 

 

 

 

 

**پیشنهادات مکمل:
 

 

در تنگی نفس، همزمان با استفاده از مصرف این دارو میتوانید از بخور ترکیب اسطوخودوس،ختمی، تخم گشنیز ۲ الی 5 بار در روز؛ روغن مالی ریه ها با روغن زیتون و بادکش ریه بهره مند شوید.



 

 

 

 

در کوفتگی و درد بدن، نقاط درد و کوفتگی را با روغن زیتون ماساژ دهید.
 

 

 

افراد درگیر کرونا از مصرف خوراکی های دارای طبع سرد و حساسیت زا پرهیز داشته باشند. مانند: سرکه، ترشی، پنیر، دوغ، ماست، کره، شیر، سیب زمینی، گوجه، خیار، عدس، گوشت ماهی و مرغ و در صورت اجبار به مصرف بمقدار کم و با مصلح مصرف نمایند
 

 

 

 

 

 

تذکر مهم:
 

 

 

یکی از علل مهم درگیری شدید و عوارض مهلک در کرونا؛ تعلل و تاخیر و سهل انگاری در امر شروع به درمان میباشد.
 

 

 

 

لطفا به محض مشاهده برخی علائم کرونا و شک به ابتلاء نیز در اسرع وقت دارو را برای خود تولید و مصرف نمایید.
 

 

 

 

برای حمل راحت دارو میتوانید مقداری از دارو را در یک بطری کوچک ریخته و در جیب خود آنرا حمل کنید. این دارو تقویت کننده سیستم ایمنی نیز میباشد و میتوان صبح و شب یک قاشق غذاخوری برای مدت غیرطولانی بعنوان تقویت ایمنی بدن نیز از آن استفاده کرد.
 

 

 

 

 

 

کلیه فواید علمی و نتایج این فرمول بصورت رایگان بود و استفاده ازآن برای عموم مردم بلامانع میباشد.
 

 

 

 

از کلیه عزیزان خواهشمندیم این فرمول را به انحای مختلف (نشرطرز تهیه، ساخت و رساندن آن بدست بیماران و نذر سلامت و...) به دست مردم برسانند.

 

 

 

 

عزیزان در تهیه مفردات گیاهی این ترکیب دقت بفرمایند. به عنوان مثال منظور ما از اسطوخودوس در این فرمول اسطوخودوس خارجی (هندی،فرانسوی)می باشد و اسطوخودوس ایرانی منظور ما نیست.

 

 

 

 

💠 تفاوت دو اسطوخودوس:

 

 

👈 در شکل ظاهری: اسطخودوس خارجی(هندی.فرانسوی) حجیم تر ودارای انشعاب هستند. اما نوع ایرانی چنین چیزی ندارد.

 

 

 

👈 در بو: بوی اسطوخودوس خارجی قویتر از نوع ایرانی آن است.

 

 

 

👈 در افعال وخواص: اسطوخودوس هندی یا فرانسوی در خواص بسیارقویتر از ایرانی آن است و حتی گاها کاربرد و مواد موثره آنها نیز متفاوت است.

 

 

 

 

 داروی گیاهی مدبر کرونای؛ غدبر تیم تحقیقاتی استاد طالقانی فرآوری و فروش این دارو توسط افراد متفرقه، در صورتیکه در آن انصاف اسلامی رعایت شود بلامانع میباشد.

 

 

 

 

*** جهت دریافت مشاوره برای ساخت دارو و... در پیام رسان تلگرام می توانید در گروه زیر عضو شوید:
 

 

گروه مشاوره کرونا با طب سنتی اسلامی
 

 

لینک گروه جهت عضویت:

 

t.me/cronatebsonatieslami

منبع :

کانال استاد طالقانی



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[15994بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[18235بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[39098بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[50848بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[20158بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[26272بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[68488بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[546634بازدید]
زردی نوزادان[500343بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[14310بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12851بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12732بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[17446بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [53675بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[19694بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[17069بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[12632بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9459بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[14388بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15787بازدید]

از میان مقالات

رنگ از منظر قرآن، حدیث و روان‌شناسی(مقاله انتخابی)
خجسته باد و مبارک؛ قدوم ماه صیام
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)
ظرف ها؛ تعیین تکلیف
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله سوّم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج بلغم
پسوريازيس (داءالصّدف - بیماری صدف - قوبا)
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
فمینیسم از "بی میلی به بچه دار شدن" متولد شد(مقاله انتخابی)
سستی و سفتی کمر؛ خرافه ای عوامانه یا واقعیتی علمی؟!
طب‌ اسلامی نمی‌بینیم؛ همچون بانک‌اسلامی؛ جدایی "طب سنتی" از "طب اسلامی" انحراف است
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
کاربران موبایل دقت کنید!
درسنامه مزاج شناسی- مقاله هفتم: راه کارهای عملی و کاربردی مزاج شناسی- آزمون های مزاج شناسی
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)