سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

سلام وخداقوت آقای دکتربه استیصال رسیدم اول خدا دوم راه شما فرزند۶ماهه ای دارم ریفلاکس داره دارومیخوره شیرخشک رژیمی میخوره همه چیزنرمال بوده بخاطرنبودشیرخشک اوموم یه شیر خشک دیگه تست کردم بچه افتاده سرفه خشک وخلطی باهم این مدت وزن هم نگرفته دکترچرک خشک کن داد اصلافایده نداشت حالا۲تااسپری کورتون داده گفتآلرژیه،نمیخوام بدم چه کنم سرفه ماندگارنشه بهتربشه خدایی نکرده آلرژی تنفسی روبچه نمونه یک دنیاممنونتونم یه راه جلوپام بزارید نگرانشم
من

سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار

سلام،جناب آقای دکتر بسفایج برای بواسیر واقعا اکسیر بود میخواستم نظر شما رو برای درمان شقاق بدونم لطفا مأجور باشید
علی

سلام وقت بخیر جایگزین شیرخشک برای نوزاد چه چیزی توصیه می‌شود. البته مادر شیر ندارد و دایه هم پیدا نمی‌شود.
مریم
کد : 57409
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
برچسب زدن به کودک و تاثیر و آسیب های آن

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

برچسب زدن به کودک و تاثیر و آسیب های آن

 

 

 

 


لحظه ای را که "دیوید" پسرم به دنیا آمد به خاطر دارم. پنج ثانیه از تولدش گذشته بود و هنوز نفس نکشیده بود. وحشت زده شدم. پرستار با کف دست به پشتش میزد. پاسخی نبود. وضع بحرانی بود.


پرستار گفت: از اون کله شق هاست!


باز هم پاسخی نبود. لحظه‌ای بعد سرانجام گریه کرد. "صدای تیز یک نوزاد" آرامشی که به من دست داد غیر قابل توصیف بود. ولی پس از آن در شگفت بودم که آیا او واقعاً کله شق است؟ تا زمانی که او را از از بیمارستان به خانه آوردم نظر پرستار را خوب حلاجی کردم ونتیجه گرفتم آنها فقط کلمات مضحکی از یک زن معمولی بود. تصور کنید آدم برچسبی بزند روی موجودی که کمتر از یک دقیقه سن دارد!



هنوز هم که سالها به از آن زمان می‌گذرد، هر وقت "علیرغم ناز و نوازش ای که به او می کنم" در گریه کردن لجاجت می ورزد یا حاضر نمی‌شود غذای جدیدی را بخورد یا از خوابیدن طفره می‌رود یا از سوارشدن به اتوبوس کودکستان خودداری می کند یا گرمکن اش را در روزهای سرد نمی پوشد، این فکر به سرعت از مغزم می گذرد که به راستی آن پرستار حق داشت و کله شق است.



من باید بهتر می‌دانستم زیرا تمام دوره های روانشناسی را که گذرانده بودم، درباره خطرات تلقین به نفس آگاهی‌های لازم را داده بودند. اگر شما به کودکی بر چسب" کند ذهن" بزنید، ممکن است خود راکند ذهن تصور کند. اگر کودکی را بد جنس تصور کنید، این فرصت را برای او فراهم آورده اید تا به شما نشان دهد می‌تواند تا چه اندازه بدجنس باشد. به هر قیمتی که شده از انگ زدن به کودک خودداری کنید. من هم کاملاً با این امر موافق بودم ولی هنوز نمی دانستم از فکر کردن به فرزندم به عنوان "بچه ای کله شق" دست بکشم.

تنها آرامشی که داشتم این بود که می‌دیدم من تنها مادری نیستم که چنین می‌کنم. دست کم هفته‌ای یکبار از برخی والدین چیز هایی نظیر اینها را می‌شنیدم.


"بچه ی بزرگم مرتب برایم دردسر درست میکنه؛ اما کوچیکه همونی است که دلم میخواهد."

" بابی قلدر به دنیا اومده."

"بیلی ساده‌لوحه، همه میتونن گولش بزنن."

"میشل توی خونه مشاور ماست. برای هر چیزی جوابی داره."

"دیگه نمیدونم غذا به جولی چی بدم. خیلی مشکل پسنده."

"برای ریکی چیز خریدن، پول تلف کردنه. دستش به هر چی بخوره ضایع میشه. پسر واقعاً مخربیه."


من از اینکه می دیدم این کودکان چگونه خودشان را با برچسب های شان وفق می‌دهند، تعجب می کردم و حالا پس از سال‌ها با شنیدن آنچه که در خانواده ها می گذرد، پی برده‌ام این برچسب زدن ها به کودکان می توانند از یک نقش کاملا بی ضرر شروع شود.


از کتاب "به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدن "

منبع :

@nooredideh



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14712بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17131بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37761بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49252بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19218بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25242بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67158بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542134بازدید]
زردی نوزادان[497981بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13506بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12179بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11960بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16766بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52535بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18629بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16061بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11644بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8959بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13637بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15140بازدید]

از میان مقالات

معضل جهانى سلامت(مقاله انتخابی)
موخوره
دهانشویه های ساده گیاهی و طبیعی
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی
تمرینات کیگل(kegel)؛ برون رفت از مشکل انزال زودرس
پرونده کنترل جمعیت، آثار و پیامدها (مقاله انتخابی)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
آيا ما نسلي از مردان جوان بار آورده‌ايم كه نمي‌دانند چگونه مرد باشند؟(مقاله انتخابی)
ورزش از دیدگاه طبّ سنّتی و اسلامی
به آب و رنگ و خال و خط ... (نگاهی به عوارض لوازم آرایشی بهداشتی و روش های زیبایی)
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
خستگی دائم بدنی
آشنایی با بادکش درمانی
پیاز درمانی برای مشکلات زنانه
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)
بازی با احتمالات؛ بازی با سلامت مردم-محصولات تراریخته؛ نابودگر نسل‌های آینده (مقاله انتخابی)