سلام ،خسته نباشید،باردار هستم و هفته ۳۲،دیروز که سونو دادم گفتند وزن بچه خوبه اما استخوان بندی ریزی دار و قدشم کوتاه ،تو این دوماه باقی مانده چیکار میتونیم انجام بدم که استخوان بندیشم خوب بشه ؟ممنون بابت پاسخدهیتون
عباسی

سلام آقای دکتربزرگوار من ۵سال گذشته باتمام ناامیدی به شماپیام دادم دستوری فرمودین برای پسرم تاابد دعاگوتون هستم،خیلی خوب شدشرایطش الان برای دخترم ازراه دور ازتون کمک میخوام ۶ماهشه ومتاسفانه رفلاکس زیاد وپنهان داره وازشیرخوردن امتناع میکنه غذاشم خوب نمیخوره شیرخشکی هست،خوندم شربت سفرجلی دستوردادین روزی چقدربهش بدم ؟آیا راهکاردیگه ای هم هست برای امتناع ومعده اش انجام بدم یک دنیاممنونم
مادر

سلام وقت بخیر مادرم اخیرا بیماری قلبی دچار شدند و دیابت هم دارند و آسپرین مصرف می‌کنند آزمایش چکاپ انجام شده ، پلاکت خون ۱۲۰ هزار است آیا درمانی وجود دارد؟ چقدر خطر ناک است؟
مروارید

سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

سلام وخداقوت آقای دکتربه استیصال رسیدم اول خدا دوم راه شما فرزند۶ماهه ای دارم ریفلاکس داره دارومیخوره شیرخشک رژیمی میخوره همه چیزنرمال بوده بخاطرنبودشیرخشک اوموم یه شیر خشک دیگه تست کردم بچه افتاده سرفه خشک وخلطی باهم این مدت وزن هم نگرفته دکترچرک خشک کن داد اصلافایده نداشت حالا۲تااسپری کورتون داده گفتآلرژیه،نمیخوام بدم چه کنم سرفه ماندگارنشه بهتربشه خدایی نکرده آلرژی تنفسی روبچه نمونه یک دنیاممنونتونم یه راه جلوپام بزارید نگرانشم
من
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
واکسیناسیون سراسری به چه قیمتی؟(مقاله انتخابی)
تعداد: 4 میانگین: 3.25
[تعداد بازدید : 55303]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلّی الله علی محـمّــد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

واکسیناسیون سراسری به چه قیمتی؟

 

□ کریستینا هد

 

 

چکیده:


در سال‌های اخیر، تعدادی از متخصصان و پژوهش گران مستقل به بررسی رابطه میان تزریق واکسن در کودکان و بروز بیماری‌هایی نظیر اوتیسم و سرخک پرداخته‌اند که نتایج این تحقیقات بسیار غیر منتظره بوده است. نویسنده با اشاره به مواد سمی و خطرناک استفاده شده در واکسن‌ها نظیر فورمالهید، آلومینیوم و بافت‌های مرده انسانی و حیوانی، معتقد است که دستیابی به یک جامعه سالم و خلاق، در گروی پاسخ دادن به چنین ابهاماتی از سوی شرکت‌های سازنده این واکسن‌ها و مدیران دولتی خواهد بود.

 

پس از سال‌ها دروغ گویی از سوی دولت در مورد واکسیناسیون کودکان، کارمن رید سرانجام تصمیم گرفت که نظرات خود را مطرح کند.


به عنوان یک مادر، او ایمنی واکسیناسیون کودکان را مورد بررسی قرار داد  و دریافت که به جای جیوه مورد استفاده در گذشته، هم اینک از آلومینیوم و فورمالهید (دو عامل اصلی ابتلا به اوتیسم) بهره گرفته می‌شود. به علاوه، فورمالهید در مقایسه با جیوه، از ایمنی و سلامت بیشتری برخوردار نیست و استفاده از آن در تشک‌ها به دلیل امکان مرگ‌های ناگهانی، ممنوع  شده است.

 

ابداع و ساخت آخرین واکسن‌های تجاری برای عموم، به یک کسب و کار در حال رشد تبدیل شده که با وجود سیستم کنونی حقوق مالکیت انحصاری، رشد افزون‌تری نیز خواهد کرد. برای آشنایی بیشتر باید خاطر نشان کنم که براساس سیستم کنونی، هر واکسن جدید برای یک دوره ده  تا پانزده ساله، از حقوق انحصاری برخوردار بوده و در این مدت، بیشترین سود را نصیب سازندگانش می‌کند و پس از رسیدن آنها به اوج سودآوری و قرار گرفتن در سرازیری کاهش سود، نسل جدید و بهبود یافته‌ای از آن واکسن ابداع می‌شود.


بیماری‌های همه‌ گیر کنونی نظیر اوتیسم، آسم و حساسیت‌ها، در سی سال پیش بیماری‌هایی نادر به شمار می‌رفتند و اکنون چندین متخصص برجسته، از این بیماری‌ها به عنوان نتیجه واکسیناسیون سراسری یاد می‌کنند.


مثلاً به این تناقض که از سرخک به عنوان بیماری‌ای کشنده یاد می‌شود، توجه کنید:


ـ یک کودک کمتر از پنج سال، با احتمال یک صدم درصد به دلیل ابتلا به سرخک جان خود را از دست خواهد داد.


ـ همان کودک در صورت واکسیناسیون، با احتمال سه صدم درصد به دلیل سرخک و دو صدم درصد به دلیل ابتلا به اوتیسم، جان خواهد باخت.


امروزه با وجود اطلاع پزشکان از مخاطرات و تاثیرات جانبی و ناخواسته واکسن‌ها، وزارت بهداشت همچنان از پذیرش ادعاهای والدین مبنی بر اینکه پیش از واکسیناسیون فرزندان سالم‌تری داشته‌اند، امتناع می‌کند.


دکتر مرکولا می‌گوید: اگر همه آمریکایی‌ها از مواد تشکیل‌ دهنده واکسن اطلاع یابند، احتمالاً پیش از مراجعه به مراکز درمانی برای واکسیناسیون فرزندانشان، تفکر بیشتری خواهند کرد. شرکت‌های سازنده واکسن، به جای استفاده از جیوه، به سوی فلزاتی نظیر آلومینیوم و فورمالهید روی آورده‌اند که از لحاظ مواد سمی آسیب ‌رسان، در سطحی مشابه با فلز جیوه قرار دارند. لیست مواد موجود در واکسن‌ها به همین جا ختم نمی‌شود. در ادامه با تعدادی دیگر از مواد موجود در واکسن‌ها آشنا شوید:


ـ هیدروکسید آلومینیوم؛


ـ اعضای بدن حیوانات نظیر خون خوک، خون اسب، مغز خرگوش، کلیه سگ، کلیه میمون، رحم و سلول‌های مربوط به بافت‌های جنین‌های سقط شده؛


ـ گلوتامیت فنوکسی اتانول؛


ـ سربیتول؛


ـ ساکروز؛


این مواد افزودنی، عموماً خطرناک‌تر از خود مواد اصلی به کار گرفته شده در واکسن هستند. اگر شما به عنوان یک پدر و یا مادر، در صدد واکسن زدن به فرزند خود هستید، مقالات مربوط به تاثیرات جانبی واکسیناسیون را مطالعه کنید، چرا که در اینجا، تفاوت بین مرگ و زندگی است و یکی از بهترین آثار ارایه شده، فیلم دو ساعته انتشار یافته سخنرانی متخصص شناخته شده جهانی این حوزه، دکتر شری تنپنی است. او در این فیلم، نتایج تحقیقات سه ساله خود را با عنوان «واکسن‌ها؛ نگاهی به دستاوردهای مقالات و کتاب‌ها و دانش در این حوزه» برای مخاطبان تشریح می‌کند. دکتر تنپنی برای ارایه حقایق فراروی واکسن، حوزه‌های زیر را مورد اشاره قرار می‌دهد:


ـ واکسن‌ها چگونه می‌توانند به بروز بیماری‌هایی نظیر اختلال در سیستم ایمنی، حساسیت‌ها، بیماری‌های گوش و... بیانجامند.


ـ رابطه اثبات شده میان تزریق واکسن و بروز اختلالات رفتاری و یادگیری در کودکان.


ـ چرا ایمنی واکسیناسیون، هیچ گاه در منابع طبیعی تایید نشده است.


ـ نگاهی به مواد تشکیل‌ دهنده و محتویات واکسن و زیان‌های آنها برای سلامت شما.


ـ چگونه مطالعات انجام شده در این زمینه، با نارسایی‌های فراوانی رو به‌ روست.


و اگر شما یک پدر و یا مادر، یک پزشک و یا علاقمند به داشتن آزادی در انتخاب واکسن نزدن هستید، می‌توانید به نوار کاست ارزشمند دکتر تنپنی با عنوان «آشنایی با خطرات واکسیناسیون و چگونه به صورت قانونی از انجام آنها خودداری کنیم» گوش فرا دهید.

 

بیماری‌های سه‌گانه و اوتیسم؛ یک سر در گمی جهانی


بسیاری از افرادی که اخبار رسانه‌های پیشرو را دنبال می‌کنند، مطالبی را در مورد ارتباط واکسن سه گانه و بروز اوتیسم شنیده‌اند. هر چند اکثر رسانه‌های فراگیر و جهانی، کاملاً در جهت مخالف با این یافته‌ها گام برمی‌دارند.


رسانه‌های ما به راحتی بررسی‌های انجام شده بر روی آثار تزریق واکسن به  پانصد و سی و هفت هزار و سیصد و چهار کودک دانمارکی را به بررسی تنها پنج هزار و هفتصد و شصت و سه نمونه کاهش دادند.


مجله پزشکی «لنست» نیز در مقاله‌ای اعلام کرده که هیچ ارتباطی میان این دو موضوع وجود ندارد. در این پژوهش، آنها به مقایسه داده‌های مربوط به هزار و دویست و نود و چهار کودک مبتلا به اوتیسم و یا بی‌نظمی‌های پیشرفته رفتاری و چهار هزار و چهارصد و شصت و نه کودک غیر مبتلا به اوتیسم پرداختند. در مجموع، به هفتاد و هشت درصد از کودکان گروه اول، واکسن تزریق شده بود؛ در حالی که به هشتاد و دو درصد کودکان گروه غیر مبتلا به اوتیسم، واکسن سه‌ گانه تزریق شده بود.


البته دکتر لیام اسمیت، مدیر پژوهش گران دانشکده بهداشت و طب گرمسیری اعلام کرده که این اختلاف چهار درصدی اهمیت ندارد! لذا باید این پژوهش را نیز در هماهنگی کامل با مطالعات بین‌المللی دیگری دانست که از سوی پژوهش گران مختلف در کشورهای متفاوت انجام شده است. در این شرایط ناگوار، ما شاهد ارایه پروپاگاندا و نه دانش هستیم. چراکه آنان اجازه نقد و بررسی فعالیت‌هایشان را نمی‌دهند و حاضر نیستند که به این سوالات پاسخ دهند:


ـ در سال 1992 میلادی، برنامه سراسری واکسیناسیون در انگلستان به شیوع گسترش اوتیسم در سال بعد از آن انجامید. چرا؟


ـ برنامه سراسری واکسیناسیون در اواخر سال 1994 میلادی، باعث شیوع گسترده مجدد اوتیسم در سال‌های 1995 و 1996 میلادی در میان کودکان شد. چرا؟


ـ دومین مرحله از واکسیناسیون سه ‌گانه در پاییز 1996 میلادی انجام شد و بار دیگر در سال 1997 میلادی، ابتلای کودکان به اوتیسم، به نرخی نگران ‌کننده رسید. چرا؟

 

نگاهی به سیستم ایمنی بدن


در نوزادان، تا پیش از شش ماهگی، سیستم ایمنی بدن آسیب‌پذیر و تکامل نیافته است. تا آن زمان، فرزندان ما با استفاده شیر مادر در برابر همه بیماری‌ها مقاوم می‌شوند و احتیاج به هیچ ماده اضافه‌ای وجود ندارد. تزریق واکسن‌های مختلف در دو، سه و چهار ماهگی نوزادان که در آنها از مواد سمی، بافت‌های حیوانی، فلزات و سایر مواد خطرناک استفاده شده و در عین حال، سیستم ایمنی نوزاد نیز فاقد کارایی کامل است، به چه دلایلی انجام می‌گیرد؟


مطالعات مختلف مستقل نشان می‌دهد که در کودکان نارس و کم وزن، پس از واکسیناسیون، آثار متعددی بروز می‌کند که بروز چند بیماری مختلف، بخشی از نتایج آن می‌باشد. باید بروز گسترده و بی‌سابقه اوتیسم را بدترین و فاجعه ‌آمیزترین اثر سیستم کنونی واکسیناسیون سراسری به حساب آوریم.


از شش ماهگی به بعد، بدن نوزاد اندک اندک در جهت تثبیت ایمنی خود گام برمی‌دارد و با محیط پیرامونی خود شروع به برقراری ارتباط می‌کند و به مقابله با شرایط نامطبوع اطرافش می‌پردازد. ابتلای کودک به بیماری سرخک و بهبود تدریجی وی، به زیباترین شکل، نمایانگر چنین تغییری است.


اما کودکانی که هرگز واکسینه نشده‌اند، چه شرایطی دارند؟


کودکان واکسینه نشده


در سال‌های اخیر، من پانصد کودک غیر واکسینه را مورد بررسی قرار داده‌ام. این کودکان به دلیل دارا بودن یک سیستم ایمنی دستکاری نشده، بسیار شاداب‌تر و سالم‌تر از سایر کودکان بودند. البته به دلیل وجود پاره‌ای بیماری‌ها در آنان، من شرایط ارثی، بارداری، شیوه تولد و سایر موارد مربوط به آنها را نیز بررسی کرده‌ام. من معتقدم که شیوه به دنیا آمدن ما، تا سال‌های متمادی بر شیوه زندگی ما موثر است و یک تولد سالم می‌تواند دستاورد بزرگی برای فرد، حتی در چهل سالگی به شمار آید!


من معتقدم که پایان دادن به سیستم کنونی واکسیناسیون سراسری، می‌تواند سنگ بنای ساخت جامعه‌ای سالم و خلاق برای فردا به شمار آید. کودکان امروز، بزرگسالان فردا هستند و دارای همان نیازمندی‌ها، خواسته‌ها، احساسات و تفکرات هستند، هر چند فاقد توانایی ذهنی برای ادای توانایی‌های خود همانند بزرگسالان می‌باشند. برای من و بسیاری دیگر از والدین اندیشمند، آخرین مقالات چاپ شده در نشریه لنست، به معنای شکست در تفکراتمان نیست. به علاوه، اصرار رسانه‌های فراگیر بر چنین دستاوردهایی واقعاً بی‌ارزش است. چرا که برای ما، پرسش‌های بی‌پاسخ فراوانی همچنان باقی مانده است. تا وقتی که دولتمردان ما بدون تفکر و نگاه واقع ‌بینانه به حقایق، فرزندان ما را در صف واکسیناسیون قرار می‌دهند، این هراس در اذهان من و همه همفکرانم وجود دارد که نتوانیم هیچ گاه پاسخ رضایت ‌بخشی به این ابهامات خود بدهیم.


منبع: www.a-r-h.org

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 65



نظرات
  سلام‌خسته‌نباشید‌من‌۲روزپیش‌واکسن‌۶ماهگی‌پسرم‌وزدم خیلی‌اذیت‌شدباهمسرم‌تصمیم‌گرفتیم‌واکسن‌۱سالگی‌وواکسن ۱۸ماهگی‌ونزنیم‌‌مشکلی‌پیش‌نمیاد
ارسال کننده نظر : رضا      تاریخ ارسال نظر : ۱۶ مهر ۱۴۰۳
  

سلام. بنده توصیه ای در مورد زدن یا نزدن واکسن نمی کنم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۷ مهر ۱۴۰۳



  سلام حسته نباشید من هم یه پسر هفت ماهه دارم که هنوز هیچ واکسنی نزده الان نگرانم مدرسه رفتن هستم و
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ بهمن ۱۴۰۲


  این امار مرگ و میر کودکان که یکی از دوستان سوال پرسیدن رو از کجا اوردن قدیم اولا بچه های هر خانواده زیادتر از الان بود دوما بچه ها به دلایل دسترسی نداشتن به طبیب یا نبود امکانات یا نداشتن اطلاعات کافی والدین و یا حوادث از دست میرفتن الان هر خانواده یک بچه و غذاهای ناسالم و اب ناسالم و هوای ناسالم رو به جمعیت کم اضافه کنی مرگ تدریجی یا کاهش طول عمر گیرمون میاد واکسن هم روش میشه قوز بالا قوز کیفیت زندگی الان با این همه امکانات ضعیف شده
ارسال کننده نظر : رقیه      تاریخ ارسال نظر : ۵ بهمن ۱۴۰۲


  سلام دخترم الان 8 سالشه بعداز یک سالگی در اثر تب بالا دچار تشنج شد و تا یکی دوسال وضع همین بود چهار بار در اثر تب بالا تشنج می کرد بعدا بواسطه اشنایی با طب سنتی و اسلامی خدا رو شکر برطرف شد بعدا سر واکس 6 سالگی متوجه شدم یکی از عوارض واکسن سه گانه که احتمالش تا 40 روز هم بعد از تزریق وجود داره تشنجه دخترم تا قبل از یکسالگی وضعیت سلامتی خوبی داشت اما بعد از اون مرتب مریض میشد و دچار تشنج پیگیری کردم و دکتر خانه بهداشت این اطلاعات رو و بسختی داد بهم گفت دوگانه بزرگسال تزریق کنم براش من اصلا نزدم شش سالگی رو تا 7 سالگیش و اگه وقتش بگذره دیگه زدنش فایده نداره البته نیمه دومی بود و برای ورود به مدرسه با مشکل روبرو نشد خداروشکر سختگیری نکردند ان شاءالله به لطف خدا برای بچه های بعدی دیگه واکسنی در کار نیست
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۵ بهمن ۱۴۰۲


  بعداز تحقیق درمورد واکسن هجده ماهگی ترسیدم و واکسنو به بچم نزدم ولی الان میگن ثبت نام مدرسه نمیشن و حتی برای سفر هم مشکل سازه و کلی محدودیت..باید چیکار کنم من بعنوان مادر حق تصمیم دارم
ارسال کننده نظر : ناشناس      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ آذر ۱۴۰۲
  

سلام. مدارس قانونا نمی توانند چنین اجباری داشته باشند اما متاسفانه در کشور از این اقدامات غیرقانونی متداول شده زیاد مشاهده می شود.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ آذر ۱۴۰۲



  سلام.خداقوت ..من بچه دوساله دارم اصلا درسیستم بهداشت ثبت نکردم که گیر ندن برا واکسن،،،اما بچه ۶ساله ای دارم برا واکسن اول دبستان ونزدن چکار کنیم لطفا اطلاعات کامل بدید؟؟مضطر شدم
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۱۱ تير ۱۴۰۲
  

سلام. واکسن زدن شرط قانونی برای ثبت نام نیست. می توانید شکایت کنید. می توانید هم یک کارت واکسن به اسم ایشان تهیه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۳ تير ۱۴۰۲



  سلام وقت خوش دخترم دوماه و ۱۲ روزه است و بسیار از دهانش کف و آب میاید من موافق نیستم در این شرایط واکسن بزنیم ولی همسرم و بهداشت اصرار دارند و همسرم را از فلج اطفال بسیار میترسانند لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم
ارسال کننده نظر : مینا      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
  

سلام. عجله نکنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۷ خرداد ۱۴۰۲



  سلام از موقعی که واکسن دو ماهگی فرزندم رو زدم خواب و خوراکش دچار اختلال شده باید چه کنم که برگردد به حالت اولش؟
ارسال کننده نظر : محمد مقدم      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ فروردين ۱۴۰۲
  

سلام. شبها کمی گلاب روی بالش ایشان اسپری کنید. هر روز مفاصل و ستون فقرات کودک را با روغن زیتون خام ماساژ دهید. روزی یکی دو استکان شربت عسل (عسل+آب+کمی آب لیموترش) به او بخورانید. 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳۱ فروردين ۱۴۰۲



  اسکل بیسواد سنتی . واسه پول درآوردن خوب سر مردمو شیره میمالی. طالبان جدیدا واکسیناسیون را شروع کردن ....! بعد امثال تو اونقدر پست و کثیفین که حتی به اندازه اوناهم عقل ندارین و درمورد علمی که هیچ سررشته ای درش ندارین واسه منافع خود زر اضافه میزنید... بیسواد شیاد
ارسال کننده نظر : مرگ بر شیاد      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ اسفند ۱۴۰۱
  

سلام 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ اسفند ۱۴۰۱



  به دختر واکسن ۶ سالگی زدم وحالش خیلی بده کل دهن و گلد زبونش متورم و زخم شده کل بدنش کهیر زده لطفا راهنمایم کنید چیکار کنم عوارضش از بدنش خارج بشه
ارسال کننده نظر : الهام جعفری      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ بهمن ۱۴۰۱
  

سلام. روزی سه استکان عرق کاسنی شاهتره میل کنند. خنکی بیشتر بخورند. ولی برای درمان اصولی بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ بهمن ۱۴۰۱



 
12345678910
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3866بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4937بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[5246بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5947بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4444بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6565بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6602بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[6375بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6719بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6677بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6592بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7312بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8563بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9681بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8717بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [9877بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[10208بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10477بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10699بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11814بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
بهداشت جنسی کودک
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (1)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
دنیای زیبای دینداران
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق