سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

سلام وخداقوت آقای دکتربه استیصال رسیدم اول خدا دوم راه شما فرزند۶ماهه ای دارم ریفلاکس داره دارومیخوره شیرخشک رژیمی میخوره همه چیزنرمال بوده بخاطرنبودشیرخشک اوموم یه شیر خشک دیگه تست کردم بچه افتاده سرفه خشک وخلطی باهم این مدت وزن هم نگرفته دکترچرک خشک کن داد اصلافایده نداشت حالا۲تااسپری کورتون داده گفتآلرژیه،نمیخوام بدم چه کنم سرفه ماندگارنشه بهتربشه خدایی نکرده آلرژی تنفسی روبچه نمونه یک دنیاممنونتونم یه راه جلوپام بزارید نگرانشم
من

سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار

سلام،جناب آقای دکتر بسفایج برای بواسیر واقعا اکسیر بود میخواستم نظر شما رو برای درمان شقاق بدونم لطفا مأجور باشید
علی

سلام وقت بخیر جایگزین شیرخشک برای نوزاد چه چیزی توصیه می‌شود. البته مادر شیر ندارد و دایه هم پیدا نمی‌شود.
مریم
کد : 57613
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
ترس کودکان از چه نشیت می‌گیرد؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

ترس کودکان از چه نشئت می‌گیرد؟

 

 

 

 

 

به گزارش جهان نيوز به نقل از آفتاب نیوز، علی اکبری، روانشناس و مشاوره خانواده با بیان اینکه همه افراد در زندگی ترس را تجربه می‌کنند، اما این ترس در کودکان ملموس‌تر است و معمولا بیشتر ترس خود را بروز می‌دهند، گفت: علت ترس کودکان ریشه در سال‌های اولیه زندگی آن‌ها دارد چرا که وابستگی بیشتری به والدین خود دارند و از اینکه گاهی تنها باشند می‌ترسند یا حتی در موقعیت‌هایی که مادر یا پدر، فرزند را به طریقی گول می‌زنند تا بتواند تنهایی بیرون برود ممکن است کم کم ترس در کودک ایجاد شود که شاید دوباره مادر یا پدر این عمل را تکرار کند و این ترس ممکن است در کودک ماندگاری پیدا کند.

 
وی بیان کرد: گاهی اوقات ترس کودکان ممکن است ریشه در ترس‌های خانواده داشته باشد، برای مثال وقتی می‌بیند که خواهرش از الاکلنگ می‌ترسد او هم می‌ترسد و آن رفتار را تکرار می‌کند و گاهی نیز کودک با دیدن آسیبی که فرد دیگری می‌بیند ترس در او ایجاد می‌شود برای مثال هنگامی که می‌بیند مادرش از پله افتاد و پایش صدمه دید از آن پس هنگام پایین رفتن از پله‌ها می‌ترسد.

روانشناس و مشاوره خانواده گفت: ترس از تاریکی نیز از ترس‌هایی است که معمول‌تر است، زیرا کودک نمی‌تواند هیچ چیزی را ببیند و ناخودآگاه این ترس در او به وجود می‌آید در بعضی مواقع نیز علت ترس کودکان می‌تواند گوشه گیری و اجتماعی نبودن آن‌ها باشد گاهی می‌بینیم کودکانی معمولا تنها در خانه هستند هنگام رفتن با جمعی به جز جمع خانواده خود دچار اضطراب می‌شوند یا به نوعی ترس از غریبه دارند.

 
وی با بیان اینکه والدین نقش مهم‌تری در از بین بردن ترس کودک دارند، گفت: رفتار کودک خصوصا در سال‌های اولیه متاثر از رفتار والدین و پس از آن نیز با رفتن کودک به مدرسه گروه همسالان و معلم نیز روی رفتار کودک تاثیر می‌گذارد، بنابراین پدر و مادر ابتدا باید بعضی موقعیت‌هایی که کودک باید در آن احتیاط کند را برای او شرح دهند اما به گونه‌ای نباشد که کودک دچار ترس شدید شود و از کارهای خود باز بماند.

 
 اکبری افزود: گاهی اوقات والدین دچار وسواس بیش از حد معمول هستند و این روی کودک تاثیر می‌گذارد و می‌تواند باعث بروز ترس در آن‌ها شود، بنابراین والدین باید به بهترین نحو به مدیریت این شرایط بپردازند.

 

روانشناس و مشاور خانواده تصریح کرد: والدین نباید به احساسات کودک خود بی‌توجه باشند یا اینکه مثلا ترس از رفتن به جایی دارد او را سرزنش نکنند بلکه با گوش‌کردن به حرف‌های کودک و جویا شدن علت ترس او، کودک خود را راهنمایی کرده و بهتر است در موقعیت‌هایی که کودک دچار ترس می‌شود کنار او بوده و سعی در آرام کردن و توجیه او کنیم تا کودک بتواند ترس و اضطراب خود را پشت سر بگذارد.

 

اکبری با بیان اینکه گروه همسالان نیز در ترس کودکان نقش دارند، گفت: معلمان باید این مواردی که در ترس کودکان موثر است را برای والدین شرح دهند و به آنان کمک کنند تا در موقعیت‌هایی که کودک دچار ترس می‌شود به او آموزش داده شود که احتیاط لازم را داشته باشد تا خطری او را تهدید نکند البته بعضی ترس‌های کودکان خیالی است که باید توضیحات لازم را به آنها بدهیم که دچار این ترس نشوند.


این روانشناس و مشاور خانواده با بیان اینکه یکی از مواردی که والدین باید رعایت کنند این است که، در فیلم‌هایی که کودک تماشا می‌کند دقت لازم را داشته باشند، گفت: بعضی فیلم‌ها و انیمیشن‌ها باعث ایجاد ترس و وحشت در کودک شده و تاثیرات منفی روی کودکان می‌گذارمد، لذا در بعضی شرایط که کودکان دچار ترس می‌شوند والدین می‌توانند شرایط را مدیریت کنند و  می‌توان با نقاشی یا بازی ترس کودک را از بین ببریم برای مثال کودکی که از خرگوش می‌ترسد مادر می‌تواند با عروسک خرگوشی با او بازی کند تا ترس کودک را از بین ببرد.
 
 

وی یادآور شد: بهتر است که والدین شرایط را برای کودک توضیح دهند البته در مواردی که کودک قانع نمی‌شود بهتر است از یک روانشناس کودک کمک بگیرند.

منبع :

جهان امروز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14712بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17135بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37765بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49267بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19220بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25242بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67164بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542138بازدید]
زردی نوزادان[497984بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13507بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12180بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11960بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16767بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52537بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18630بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16062بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11644بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8959بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13637بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15140بازدید]

از میان مقالات

ترش کردن
رژیم آش آبغوره و زنجبیل
رشد بالای ابتلای زنان به سرطان سینه چه دلایلی دارد؟ (مقاله انتخابی)
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
نکاتی در باب ترس از ازدواج و تأخیر در آن
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)
گفتگو با دکترتفسیرعلی؛ استاد دانشگاه علیگر درباره طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
کم خونی
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
به خطر انداختن سلامت نوزادان برای فروش ماهی(مقاله انتخابی)
تلفن های همراه و سرطان مغزی: ماجرای واقعی(مقاله انتخابی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
واقعیت فست فودها چیست؟(مقاله انتخابی)
میلیاردرها در خدمت نسل کشی(مقاله انتخابی)
جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ
آیا مهندسان ژنتیک بیش از همه می دانند؟ (مقاله انتخابی)
نگاهی به مبانی طبّ سنّتی ایران