سلام چند ماهی است که در چشم راستم احساس کمی فشار دارم البته فشار خونم عادی و همیشه حدوداً ۱۲٫۸ است لطفاً راهنمایی کنید ممنون ممنون
حسین

سلام آقای دکتر ببخشید از نظر طب سنتی بهتره غذای کمکی کی شروع بشه ؟ بعضی دکترها معتقدن پایان ۴ماهگی بعضی پایان ۵ماهگی و بهداشت هم پایان ۶ماهکی خیلی ممنون
مریم

آیا از دمنوش هل و دارچین در رژیم میشود استفاده کرد؟ از کدوم تنبل و به پخته چطور؟ ممنون از پاسخگوییتون
احمدی

سلام روز بخیر .من ۵روزه این رژیم رو گرفتم.سودا و بلغم غالب دارم و معده سرد.مشکلم اینه که در طول روز دهنم ترش میشه انگار اسید معده ام برمیگرده.البته سوزش سر دل ندارم.ایا طبیعیه؟
احمدی

سلام آیا در خورشت ها باید لپه ریخت؟
رویا

سلام ممنون از مطلب مفیدتون میشه در دوره رژیم از رب انار طبیعی و خانگی استفاده کرد؟
احمدی

سلام منم بعد از دوسال ناباروری و آی یو آی و مصرف کلی قرص و آمپول با یک دوره پیاز درمانی باردارشدم خدا خیرتون بده
مهتاب

سلام آقای دکتر با همسرم دو هفته هست که سرما خوردگی داریم هر چقدر دوسین و زنجبیل و دارچین و دمنوش ....استفاده می کنیم متاسفانه خلط زرد رنگ از ما پاک نمیشه هر سه چهار ساعت یکبار باز دوباره جمع میشه شما رو بخدا یه راحل به ما بگید،کاری از دستمون بر نمیاد جز دعا برای وجود بزرگوار و پر خیرتان که ان شاءالله در هر دو دنیا عاقبت بخیر بشوید .
زهرا

سلام و رحمت. بچه از چند ماهگی دیگه شبها نباید بیدار بشه برای شیرخوردن؟ توی نت نوشتن از 6 ماهگی بعضیا دیگه تغذیه شبانه ندارن. کودک من 8 ماه تموم داره ولی شب چندین بار بیدار میشه برای شیر. ممنونم از سایت خوبتون
زینب

سلام وقت بخیر،۴۷ ساله هستم، دچار یائسگی زودرس شدم یعنی از ۱۳۹۹ کلا چندماه یکبار پریود میشم و اینکه از آخر خرداد علائم یائسگی بیشتر شده و پریود هم نشدم و اینکه پرولاکتینم هم بالاست امروز وعده دوم پیاز درمانی من هست،بنظرتون تاثیر داره؟
معصومه
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 11316]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم

 



□ هنري مکوو


چکيده:


به راستي جاي سؤال دارد!  چه شده است که در چند دهه گذشته، همجنس گرايي به خصوص در جامعه آمريکا چنين رشد سرسام آوري کرده است و چگونه است که هر چه بيشتر مي گذرد، آنها يکي پس از ديگري سنگرهايي را که به طور سنتي و طبق قوانين جلوي پيشروي آنها احداث شده بود، در هم مي شکنند و پيشتر مي آيند؟ آنطور که نويسنده اين مقاله مي گويد، بي ترديد يکي از دلايل رواج همجنس گرايي،  ترويج آموزه هاي فمنيستي در تمام سطوح جامعه و به ويژه در بين زنان جوان است. فمنيسم که از همان ابتدا مورد حمايت هاي مالي گسترده بنيادهاي مختلف و نيز سياست گذاران فمنيست و همجنس گرا قرار داشت، توانسته است خود را به عنوان پديده اي طبيعي مطرح کند و خواستار کسب به اصطلاح حقوقي شود که از آنها محروم بوده است. فمنيست ها از ابتدا با دامن زدن به آموزه هاي دروغيني چون بي نيازي زنان از مردان در برآوردن نيازهاي جنسي خود و ترويج استقلال زنان از طريق اشتغال و تقدم کار بر خانه و خانواده، همواره بر آتش همجنس گرايي دميده اند.


در سال 1970 فردريک جف نايب رئيس سازمان «فرزند دار شدن برنامه ريزي شده» که حامي مالي آن «راکفلر» است، اعلام کرد که چگونه «عوامل اجتماعي  براي دستيابي به کنترل باروري بايد مورد استفاده قرار گيرد».

 

اين عوامل شامل تشويق «افزايش همجنس گرايي»، «تغيير تصوير خانواده ايده آل» و «تشويق زنان به کار در بيرون خانه» مي شد. اين سازمان توصيه مي-کرد که اگر اين برنامه شکست خورد، بايد آن را با افزودن «مواد کنترل باروري در آب آشاميدني» جايگزين کرد.

 

 تنزل بي سابقه خانواده آمريکايي از دهه 1960 بدين سو، تصادفي صورت نگرفته است. ما قربانيان يک کارزار  جنگ رواني هستيم که توسط سيا و بنياد ها، از رهگذر رسانه ها، دولت و تحصيلات کلاسيک انجام گرفته است. آنها ماده خنثي کننده را در آب آشاميدني فرهنگي ريختند. عنصر اصلي اين ماده، ترويج همجنس گرايي به عنوان يک جايگزين براي تمايل نسبت به جنس مخالف است.


فمنيسم که  تحت عنوان «حقوق زنان» تعبير مي شود، در واقع يک جنبش همجنس بازي زنانه است. اين جنبش، زنان را به طرف اين اعتقاد مي راند که اين جامعه است که غرايز زنانه را به آنها مي آموزد و اين غرايز، شيطاني هستند. اين جنبش به آنها مي آموزد که از مردان بترسند و با آنها  رقابت کنند و رضايت  را به جاي خانواده، در اشتغال بجويند.


زناني که زندگي شان را وقف خانواده شان مي کنند، عالي ترين جنبه هاي حيات انساني هستند. آنها موجوداتي مقدس هستند که عشق و زيبايي را در جهان مي پراکنند و به برآوردن نيازهاي روزمره واقعي مردان و کودکان تمايل دارند. کوچک شمردن و تحقير کردن اين زنان، تهمت دروغين و شومي است که سزاوار خود شيطان است. با اين حال  اين همان چيزي است که جنبش فمنيستي به خاطر آن به راه افتاده است، اگر چه خودشان آن را انکار کنند.


بتي فريدمن مؤسس فمنيست و«ميانه روي» که اين واقعيت را پنهان مي کند که يک فعال کمونيست است، زنان خانه دار را با قربانيان اردوگاه هاي کار مقايسه مي کند. سيمون بوليوار کمونيست، يکي ديگر از مؤسسان فمنيسم مي گفت، نبايد به زنان گفت که مادري و خانه داري را انتخاب کنند، چون آنها حتماً اين گزينه را انتخاب خواهند کرد. بر اساس نظر الن نيليس فمنيست، «فمنيسم غايت  يک انقلاب در ارزش هاي فرهنگي و اخلاقي است... هدف هر اصلاحات فمنيستي، از سقط جنين قانوني گرفته تا برنامه هاي مراقبت از کودک، تحليل بردن ارزش-هاي سنتي خانوادگي است».


فمنيست ها با کدام بخش از ارزش هاي خانواده سنتي مخالف هستند؟ عشق؟ فداکاري؟ وفاداري؟ امنيت؟ آماده کردن نسل جديد براي زندگي؟ بي دليل نيست که آنها را «فمي نازيسم» خوانده اند.


ـ راکفلر از طريق «آي.جي فاربن» بودجه نازيسم را تأمين کرد. او «انجمن  بهسازي نژادي» را که روابط نزديکي با همتاي نازي خود داشت، تأمين مالي    مي کرد.


ـ راکفلر، آلفرد کينزي، همجنس گراي بچه بازي را که «گزارش کينزي» او جايگزين عشق مبتني بر ازدواج  همراه با روابط  جنسي تصادفي شد، تأمين مالي مي کرد.


ـ راکفلر به تأمين مالي «مطالعات زنان» که يکي از زمينه هاي آموزشي هواخواهان پرشور فاشيستي است که زهر خود را تحت عنوان «عوامل تغيير» در جامعه مي پراکند، ادامه مي دهد.


اين گروه نخبه، همجنس گرايي را براي مستقر کردن يک نظم نوين جهاني فاشيستي ترويج مي کند. همجنس گرايي يک ناهنجاري است که مشخصه آن ناکامي در پيوند با يک عضو از  جنس مخالف است. همجنس گرايي زنانه (فمنيسم) که زنان را مجبور مي کند شبيه مردان باشند (و برعکس)، دستيابي به چنين ارتباطي را دشوار مي کند. در نتيجه با اغفال ميليون ها مرد و زن، خوشبختي را از آنها گرفته است.


هدف اين گروه نخبه، انتقال  قدرت از ملت ـ کشور، به عوامل خود در سطح جهان است. زماني که قدرت دمکراتيک ما از دست رفت، اين گروه نخبه استاندارد زندگي را تقليل خواهد داد. به نابرابري هاي اقتصادي در جهان سوم به عنوان طرحي کلي براي آينده بنگريد. شعار اين گروه نخبه اين است: «هر چه براي شما کمتر باشد، براي ما بيشتر خواهد بود».


يک جمعيت پريشان و غيرکارکردي و محروم از تاريخ و فرهنگ خود، سرنوشت خود را در تاريخ تشخيص نخواهد داد. مردان اخته شده و بي دل و جرأت، قادر به مقاومت نخواهند بود.

 

از مرکز راکفلر تا  ميدان ويني پگ


زماني که در دانشگاه «ويني پگ» به طور پاره وقت انگليسي تدريس مي کردم، با سياست هاي گروه نخبه پنهان کار بيشتر آشنا شدم. در آن مقطع، من در حال تحقيق در موضوع عشق بين زن و مرد در آثار دي.اچ لارنس، چخوف و هنري جيمز بودم.


يک مشت از فمنيست هاي مبارز طلب،  با دفاع من از  زنانگي سنتي مخالفت کردند. آنها نامه اي مملو از تهمت به من نوشتند و در آن اتهام هايي را نثار من کردند. کنستانس روک رئيس دانشگاه، بدون هيچ تحقيقي ادعاهاي آنها را پذيرفت. دانشگاه به شکايت من نسبت به تبعيض صورت گرفته اعتنايي نکرد. «کميسيون حقوق بشر ميني توبا» که يک دژ فمنيستي ديگر است نيز شکايت من را بدون هيچ تحقيقي رد کرد.


سردبير «ويني پگ سان» ، لين کوک رن، من را در قامت مردي پنجاه ساله تصوير کرد که با اغواي دانشجويان دختر هجده ساله خود، با پرسيدن سؤالاتي درباره زندگي جنسي آنها، لذت مي برد.


سال گذشته وقتي اين خبر از لين کوک در صفحه اول روزنامه ويني پگ نقش بست که روش استمناي زنان را سر کلاس به دختران چهارده ساله دبيرستاني آموزش مي داده است، مشت اين فمنيست همجنس گرا باز شد. اين دخترها  براي يک درس تابستاني با عنوان «زن در هنرهاي گوناگون» ثبت نام کرده بودند؛ اما به جاي آن، «مقدمه اي بر آشنايي با همجنس گرايي زنانه» را به آنها آموخته بودند. آنها ياد گرفته بودند که به مردان نيازي ندارند و مي توانند از موز و سبزيجات ديگر استفاده کنند. روک از اين رفتار خود ابراز ندامت نکرد و فقط گفت، مي پذيرد که اين سن براي آموزش ابزارهاي جايگزين مردان به دخترها خيلي زود است.

 

در يک روال عادي، روک بايد  به خاطر اين قانون شکني شغلش را از دست مي داد، اما هيچ اخطاري از طرف وزارت آموزش و ساير مدافعان طرز فکر او در جامعه صادر نشد. روک  تقصيري ندارد چون دستورهاي خود را مستقيماً از بالا دريافت مي کند.


اين موضوع زماني روشن شد که جيم کار مدير اجرايي «شوراي تجاري مانيتوبا»  را ديدم. من فکر مي کردم که کارآفرينان پيشتاز استان، نگران هستند که فمنيست ها، نفرت از مردان، و تبعيض را به نفع زنان، اقليت ها و همجنس گرايان  آموزش دهند، اما او اين طرز فکر من را رد کرد. يکي از کارهاي قبلي او بيوگرافي نويسي براي داف رابين بوده است. رابين که يکي از رؤساي پيشين مانيتوبا بود، عضو شوراي روابط خارجي (گروه نخبه بدنه هماهنگ کننده ايالات متحده) است.


هارتلي ريچاردسون که رهبر ديرينه جامعه کسب و کار مانيتوبا بوده است، يکي از اعضاي «کميسيون سه جانبه» است. منافع راکفلر، اين بدنه ها را براي ترويج دولت جهاني نخبگان تشکيل مي دهد و استفن هارپر (نخست وزير کانادا) و گري دور (رئيس مانيتوبا) هر کدام به نوبت، دور رقص خود را انجام مي دهند.


در نتيجه طراحان گروه نخبه و اعوان و انصار آنها (در دولت، سيستم آموزشي و رسانه ها) فعالانه در حال ترويج همجنس گرايي به منظور بي ثبات و خنثي کردن ما هستند. هدف غايي آنها ربودن حق زاد و ولد ما به معناي دقيق کلمه است.


منبع:www.savethemales.ca

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 81



نظرات
  فعلا نظری ندارم
ارسال کننده نظر : جابر      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ آذر ۱۳۹۳


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3322بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4370بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[4580بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5211بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4108بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6217بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6213بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[5938بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6317بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6269بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6260بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[6949بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8049بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9289بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8336بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [8970بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[9465بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10040بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10294بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11370بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
آرامش دیداری (2)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
ساده انگاری در مقوله «مُد»!!
مسواک وحیانی
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
کاربران موبایل دقت کنید!
بوی سیب و ...
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟