منظور از سالاد مخصوص چیه
حسن شاهی

لعنت از تقویم شما استفاده کردم که فردا برم حالا میبینم قمر در عقربه واقعا که پایگاه طب چی وقتی اشتباه به این بزرگی میبینه آدم من همیشه حجامت در روز مناسب گفته شده رفتم و این ماه نیاز مبرم بود
محمد

سلام وقت بخیر ریشه زعفران که ارزانتر است خواص خود زعفران رو داره
مهدی

سلام ،خسته نباشید،باردار هستم و هفته ۳۲،دیروز که سونو دادم گفتند وزن بچه خوبه اما استخوان بندی ریزی دار و قدشم کوتاه ،تو این دوماه باقی مانده چیکار میتونیم انجام بدم که استخوان بندیشم خوب بشه ؟ممنون بابت پاسخدهیتون
عباسی

سلام آقای دکتربزرگوار من ۵سال گذشته باتمام ناامیدی به شماپیام دادم دستوری فرمودین برای پسرم تاابد دعاگوتون هستم،خیلی خوب شدشرایطش الان برای دخترم ازراه دور ازتون کمک میخوام ۶ماهشه ومتاسفانه رفلاکس زیاد وپنهان داره وازشیرخوردن امتناع میکنه غذاشم خوب نمیخوره شیرخشکی هست،خوندم شربت سفرجلی دستوردادین روزی چقدربهش بدم ؟آیا راهکاردیگه ای هم هست برای امتناع ومعده اش انجام بدم یک دنیاممنونم
مادر

سلام وقت بخیر مادرم اخیرا بیماری قلبی دچار شدند و دیابت هم دارند و آسپرین مصرف می‌کنند آزمایش چکاپ انجام شده ، پلاکت خون ۱۲۰ هزار است آیا درمانی وجود دارد؟ چقدر خطر ناک است؟
مروارید

سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی
کد : 88004
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
چگونه روزه‌ای سالم و پرانرژی داشته باشیم؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 


چگونه روزه‌ای سالم و پرانرژی داشته باشیم؟

 

 

 



 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیرامون موضوع توصیه‌های تغذیه‌ای مربوط به ماه مبارک رمضان گفت: در ماه مبارک رمضان مردم با بحث تغذیه بیشتر ارتباط دارند.

 

 


وی افزود: بعد از چندین ساعت گرسنگی موقع افطار بهتر است روزه داران با چای یا آب گرم و دو یا سه خرما افطار کنند و بعد از آن سراغ یک وعده غذایی سبک بروند که انواع سوپ‌ها، آش ها، حلیم و عدسی در حجم کم مناسب است.

 

 


اسماعیل زاده تصریح کرد: افرادی که دارای اضافه وزن هستند با توجه به شرایط بدن خود برای کنترل کالری دریافتی وعده شام را به افطار وصل کنند تا کالری زیادی مصرف نکنند. اما افرادی که لاغر هستند و یا وزن مناسب دارند می‌توانند بین وعده افطار و شام فاصله ایجاد کنند تا کالری در حد معمول را دریافت کنند.

 

 

 


متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: وعده شام بعد از افطار می‌تواند مانند وعده غذایی ناهار اما در حجم نصف باشد. وعده شام پر حجم نباشد و کالری زیادی در این وعده به بدن نرسد. دو ساعت بعد از افطار روزه داران سعی کنند یک یا دو واحد میوه استفاده کرده و در انتهای شب لبنیات مانند یک لیوان شیر میل کنند.

 

 

 


اسماعیل زاده مطرح کرد: متأسفانه میوه‌ها و لبنیات جز دو گروهی هستند که در ماه مبارک رمضان به اندازه نیاز مصرف نمی‌شوند و مشکلاتی مانند یبوست برای افراد ایجاد می‌شود.وعده سحری بهتر است مانند وعده ناهار ایام عادی سال باشد و روزه داران حتماً کنار غذای اصلی سحر از سبزی و کاهو استفاده کنند و یک واحد میوه و یک چای با خرما می‌تواند تکمیل کننده وعده سحر باشد.

 

 

 


وی افزود: برای کنترل تشنگی در ایام روزه داری بهتر است از مصرف نمک زیاد در وعده سحر و افطار خودداری شود. گنجاندن انواع میوه‌ها، کاهو و سبزیجات در وعده سحری می‌تواند مقداری از آب بدن را تأمین کند. در وعده غذایی سحری، چای و قهوه و نسکافه و مایعات مدرن به مقدار زیاد استفاده نشود.

 

 


مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: عدم زیاده روی در مصرف پروتئین‌ها در سحر اهمیت دارد. مصرف آب میان وعده افطار تا سحر ضروری است. تحرک فواید بسیار زیادی دارد و حتی در زمان روزه داری نیز باید جدی گرفته شود. روزه داران می‌توانند نیم ساعت مانده به افطار و یا دو ساعت بعد از افطار تحرک و پیاده روی داشته باشند.

 

 

 


اسماعیل زاده با بیان اینکه برای افرادی که وزن طبیعی داشته یا دچار اضافه وزن هستند مکمل خاصی نیاز نیست به رادیو گفتگو گفت: البته همه افراد ماهی یک بار می‌توانند یک مکمل ویتامین دی همراه غذا استفاده کنند. افراد لاغر و کم اشتها با توجه به نظر پزشک متخصص خود می‌توانند از برخی از مکمل‌های مناسب استفاده کنند.


منبع :

خبرگزاری مهر



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14751بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17163بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37803بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49334بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19242بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25277بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67211بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542231بازدید]
زردی نوزادان[498050بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13532بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12197بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11976بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16789بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52566بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18655بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16082بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11667بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8977بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13660بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15167بازدید]

از میان مقالات

کبد چرب
درسنامه مزاج شناسی- مقاله ششم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج صفرا
منع حجامت برای رونق بیمارستان ها!
جراحی زیبایی، جایز یا حرام؟
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
بازی های رایانه ای و سلامت کودکان شما (مقاله انتخابی)
ياد بگيريم دوباره محبت بورزيم: «خانواده‌هاي از هم گسسته»، شهروندي و حمايت دولت از زوجيت (مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (2)
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)
به دنبال راهی در جهت اصلاحات در صنعت دارو سازی(مقاله انتخابی)
نگاه کن روی قوطی چی نوشته شده؟(مقاله انتخابی)
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
حجامت آلرژی؛ راه حلّی ساده برای مشکلی بزرگ
سیاست فرزند آوری: الگوی نژادپرستی اسرائیل (مقاله انتخابی)
خاکروبه های شفابخش (2)؛ پوست تخم مرغ
بحرانی به‌نام جمعیت‌شناسان؛ کسانی که آهنگ رشد جمعيت «صفر» را به نظام پیشنهاد می‌دهند + تصاویر (مقاله انتخابی)
از پروتکل سران صهیون تا آنفولانزای خوکی(مقاله انتخابی)
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!