سلام عزاداریهاتون قبول حق ببخشید من وقتی خیلی خسته و مثلا چند شب درست نخوابیدم یکی از چشم هام معمولا چشم چپ درد شدید میگیره یه حالت تهوع خفیفی هم بهم دست میده،وقتی آب عسل میخورم در مراحل اولیه درد ،سریع چشمم خوب میشه،اینحالت قبلا مثلا سالی یا چندسالی یبار ایجاد میشد،الان چون در دوران شیردهی و بیخوابی و بدخوابی های زیادی هستم اینحالت هرچند وقت یکبار پیش مییاد و اخیرا مجبور به مصرف مسکن میشم در کنار آب عسل میخواستم بپرسم مشکل اصلی درچشمم چی هست و چه موارد پیشگیرانه ای انجام بدم مشکل بینایی وقند و فشار خون و...ندارم با تشکر
زری

سلام و عرض احترام خدمت شما بزرگوار. دخترم دوماهشه و شیرخشک آپتامیل پپتی میدم. وزن گیری خوبه نفخ و دل درد هم نیست. ولی پنج روز یک بار اگر ماساژ ندم شکمش کار نمیکنه یک دو بار هم اندازه عدس بهش کره دادم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
فاطمه

سلام دکتر جان من کلا هم غلبه سودا هم صفرا وهم دم و بلغم دارم این برنامه ک نوشیتد میتونه مشکلو بیماری‌ها افسردگی مشکلات گوارش درست کنه
پویا

سلام مادرم ۶۴ساله هستند بیماری دیابت و مشکل قلبی دارند اخیرا مچ دستش دچار تورم و درد شدید شده که در مراجعه به پزشک تشخیص تنگی کانال مچ دست دادند آیا جنابعالی میتونید راهنمایی بفرمایید.
مروارید

سلام وقت بخیر درمان سرگیجه که عاملش مشکل مایع گوش میانی است ،آیا راه حلی دارد؟
مروارید

سلام. من دو دوره است که از پیازدرمانی استفاده میکنم ولی هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی هم از اینکه میخوام پریود بشم ندارم. خیلی مایوس شدم. چکار کنم؟
مینوش

با سلام و خدا قوت برای بیماری کرون که خفیف هست چه کارهایی انجام دهیم با تشکر
عزیزه

هیچ قانونی به اسم واکسن اجباری وجود نداره
پاکان

آیا رعایت رژیم تعیین جنسیت زیر نظر دکتر متخصص با تسلیم اراده الهی بودن منافاتی ندارد؟؟؟
م

سلام بنده از شهرستان هویزه مشکل فرزندآوری دارم اگر لطف کنید با شماره بنده در ارتباط باشید.


محمد ساکی
کد : 37030
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۱
خبرها و نظرها
Share Email
دمنوش‌هایی که افسردگی پاییزی را دور می‌کند!/ دوای سرماخوردگی پاییز چیست؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 


دمنوش‌هایی که افسردگی پاییزی را دور می‌کند!/ دوای سرماخوردگی پاییز چیست؟

 

 

 

 


 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

گروه زندگی: حال و هوای پاییز با همه زیبایی‌ها و خوبی‌هایی که برایمان به ارمغان می‌آورد، فصلِ شروع سردی و خشکیِ هواست که می‌تواند مسبب دردهای مختلفی برای بدن شما باشد؛ دردهایی مثل کمردرد، بیماری‌های پوستی، حساسیت و تورم مخاط‌های گوش و حلق و بینی و اگر احتیاط نکنید، سرماخوردگی و آنفولانزا  به سراغ تان می‌آید،  بهترین راه برای مبارزه با این ناراحتی‌ها استفاده از دمنوش‌های پاییزی است که علاوه بر گرمای دلپذیری که به جسم و روح مان هدیه می کند، خواص دارویی هم دارند. خودتان بهتر می‌دانید؛ در این فصل هیچ چیزی بیشتر از یک فنجان نوشیدنی گرم نمی‌چسبد.

 

 

 


«حیدر عظمایی» متخصص طب سنتی درباره بیماری های فصل پاییز می گوید:  «هوای سرد و خشک پاییز باعث بروز درد در ناحیه مفصل، کمر و بیماری های پوستی همچون قرمزی، تورم و ترک خوردگی می شود. فصل پاییز هوای سرد و خشکی دارد که این امر منجر به خشکی پوست افراد می‌شود و استفاده از روغن گیاهی بنفشه و بادام از بروز این عارضه جلوگیری می کند.

 

 


 این متخصص طب سنتی درباره دمنوش های مخصوص فصل پاییز می‌گوید:« استفاده از دمنوش های گیاهی همچون میخک، جعفری، دارچین، بابونه، نعناع، پونه، گل محمدی، زعفران و چای سبز جهت گرم نگه داشتن بدن و جلوگیری از بروز و یا درمان سنتی بیماری ها مفید است. دمنوش ها به ویژه برای کودکانی که به مدرسه می‌روند و به دلیل حضور افراد زیاد در یک محیط در معرض ابتلا به بیماری قرار دارند و ممکن است باعث انتقال بیماری از مدرسه به خانه شوند، بسیار مفید است.»

 

 

 

 
حالا که متوجه اهمیتِ دمنوش ها در این فصل شدید، در ادامه  برایتان چند مدل از دمنوش های پاییزی را آوردیم  که سلامتی تان را در فصل سرما تضمین می‌کند.

 

 

 

دمنوش آویشن؛ ساده، ارزان، در دسترس


 اولین دمنوشی که می‌خواهیم برایتان از خواص و طرز تهیه‌اش بگوییم، هم ساده است هم ارزان و هم در دسترس. اما هرچقدر از خوبی و مزایای این دمنوش بگویم کم است؛ نامش دمنوش آویشن است که طرفدار زیادی دارد. دمنوش گیاهی آویشن به دلیل اینکه خاصیت ضدعفونی و ضد باکتری که دارد از بروز بیماری‌هایی همچون سرماخوردگی و آرتروز که باعث آسیب وارد شدن به بدن افراد می‌شود، جلوگیری می‌کند. این دمنوش برای از بین بردن درد مفاصل، نقرس، ورم مفاصل و درد سیاتیک، دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی، برونشیت، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفسی مفید است. 

 

 

 

 


 علاوه بر این، دمنوش آویشن تأثیرِ فوق العاده‌ای بر دردهای دستگاه گوارش شامل دردِ معده، روده، نفخ، دل‌پیچه، تهوع و اسهال دارد. برای درست کردن این دمنوش آسان و دلپذیر یک تا چهار قاشق چای خوری از پودر خشک شده آویشن را داخل داخل قوری یا لیوان مخصوص دمنوش‌تان بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. بهترین زمان ممکن برای دم کشیدن ۲۰ دقیقه است. پس از اینکه دمنوش شما آماده شد کافیست آن را صاف کرده و با اضافه کردن شیرین کننده‌هایی مانند عسل طعم و مزه دلچسبی برای نوشیدنی خود ایجاد کنید. شما می‌توانید سه فنجان از این دمنش را در طول روز نوش جان کنید.

 

 

 

 

 

دمنوش گل بنفشه؛ دوای درد بی خوابی و سرفه


شاید شما هم آن دسته از افرادی باشید که با یک سرماخوردگی معمولی هم سرفه‌های خشک و ممتد امان‌تان را می‌برد و ت مدت ها همراه تان می‌ماند! برای تسکین این سرفه‌ها خشک و البته کم خوابی‌ها می‌توان دمنوش گل بنفشه را جایگزین قرص و شربت‌ها کرد و بدون هیچ عوارضی از آن لذت برد.

 

 

 

 
برای تهیه آن پنج تا هشت قاشق چایخوری از پودر گیاه یا مقداری از برگ تازه گل بنفشه را به یک لیتر آب جوش اضافه کنید و پس از ۲۰ دقیقه محلول بدست آمده را صاف کنید، دو فنجان از این دمنوش را در طی روز مصرف کنید. گوارای وجودتان!

 

 

 

دمنوش زنجبیل؛ گرمابخش بدن 


زنجبیل نیز از دیگر دمنوش‌های مفید در این فصل است. دمنوش زنجبیل به دلیل اینکه حاوی میزان زیادی مواد مغذی است باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر نفوذ میکروب و ویروس‌های فصل پاییز می‌شود. بعد از خوردن یک فنجان از این دمنوش به سرعت حرارت بدن‌تان بالا می‌رود. پیشنهاد می‌کنیم بعد از گذراندن یک روز سرد این دمنوش را از یاد نبرید.

 

 

 

 

زنجبیل، با افزایش سوخت وساز، موجب بالا رفتن دمای داخلی بدن می‌‌شود. از طرف دیگر نوشیدن این دمنوش می‌‌تواند به سیستم گوارش و برطرف کردن نفخ کمک کند. درضمن این دمنوش، می‌‌تواند بهترین درمان برای آنفولانزا باشد و به دلیل اینکه حاوی میزان زیادی مواد مغذی است باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر نفوذ میکروب و ویروس‌های فصل پاییز می‌شود.

 

 

 
برای تهیه این دمنوش پوست زنجبیل را بتراشید و ورقه ورقه کرده  یا رنده کنید و به محض اینکه آب جوش آمد، ورقه‌‌های زنجبیل یا رنده شده آن را به آب جوش اضافه کنید. پس از ۲۰ دقیقه دمنوش شما آماده است. آن را صاف کرده و مصرف کنید. اگر مایل بودید می‌‌توانید به آن عسل و لیموترش یا نبات نیز اضافه کنید.

 

 

 

 

دمنوش نعناع؛ سرباز بدن


نعناع گیاهی است که در هر خانه یافت می‌شود، از این گیاه می‌توان معجونی مخصوص سرماخوردگی‌های پاییز و زمستان تهیه کرد. دمنوش نعناع سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و در رفع گلودرد و گرفتگی بینی موثر است. این دمنوش ضد نفخ است و در رفع دردهای شکمی که با خوردن مواد غذایی سرد در فصل زمستان ایجاد می‌شود، تاثیر بسیار دارد.

 

 

 

 
دمنوش نعناع بهبود دهنده حالت تهوع و تب‌بر است. بهتر است این دمنوش را قبل از شام بنوشید.دمنوش‌ نعناع انرژی فوق‌العاده‌ای در بدن ایجاد می‌کند.

 


اگر فردی دچار تب شده باشد، با نوشیدن این دمنوش، عرق کرده و بدنش خنک می‌‌شود. بنابراین این دمنوش تب بری عالی است. چای نعناع، معده و دردهای شکمی را آرام و نفخ را برطرف می‌‌کند و در عین حال به هضم غذا کمک می‌‌کند.

 

 

 
از آنجایی که دمنوش نعناع ویژگی‌‌های ضدباکتریایی دارد، می‌‌تواند جلوی بیماری‌‌های مربوط به روزهای سرد مانند سرماخوردگی و سرفه کردن را بگیرد.

 


طرز تهیه آن هم کاری ندارد؛ سه تا چهار فنجان آب را به جوش بیاورید. سپس چند برگ نعناع، خشک یا تازه، درون آن ریخته و حرارت زیر آن را خاموش کنید و بگذارید پنج دقیقه بماند. آنگاه با چای صاف کن، دمنوش تانن را در فنجان بریزید. اگر مایل باشید می‌‌توانید کمی به آن عسل یا نبات هم اضافه کنید. نوش جان.

 

 

 

 

برنده دمنوش‌های پاییز؛ کدوحلوایی 


در گزارش‌های قبل از مزیت‌های کدو حلوایی برایتان کم نگفتیم، این میوه به قدری مفید است که تا شما را «کدو خور» نکنیم دست بردار نیستیم! کدوحلوایی یا کدوتنبل یکی از اصلی‌ترین میوه‌ها و خوراکی‌های این فصل است. کدوتنبل را می‌توانید با ادویه‌جات و ترکیباتی مثل جوز هندی، میخک، دارچین و زنجبیل مخلوط کنید و یک فنجان نوشیدنی خوش‌طعم و مناسب پاییز داشته باشید.

 

 


نوشیدنی سالم و مقوی که می‌توانید هر جرعه‌ای را بدون نگرانی از کالری اضافی یا قند زیاد آن بخورید. علاوه بر این یک ترکیب پر ویتامین و مقوی برای پاییز و ایمن کردن بدن در برابر بیماری‌های فصلی و حساسیت‌های پاییز هم است. برای درست کردن آن کافیست کدوهای حلقه شده یا رنده شده را به آب جوشیده اضافه کنید و چند دقیقه زمان برای دم کشیدن به آن بدهید. همین. دمنوش تان آماده است. گوارای وجودتان!

 

 

 

 

 دمنوش‌هایی که افسردگی پاییز را دور می‌کند!


روزهای کوتاه، شب‌های طولانی و تغییرات فصلی ناخواسته تأثیر زیادی روی روحیه افراد می‌گذارد. چه بخواهید و نخواهید، حس و حال پاییز و شرایط آب‌وهوایی آن به‌گونه‌ای است که افسردگی‌های فصلی دامن برخی از افراد را می‌گیرد. این بار بیایید این تأثیرات را با نوشیدن یک فنجان دمنوش گرم و خوشمزه کم کنید. می‌گویید چطور؟ گفتیم که دمنوش دوای دردتان است!

 

 


دمنوش زردچوبه؛  بهبود خلق‌وخو 


زردچوبه یکی از بهترین خوراکی‌ها برای گرم‌شدن بدن در روزهای سرد سال است. خواص ضدویروسی، ضد باکتری و آنتی‌اکسیدانی دارد و به بهبود خلق‌وخو کمک می‌کند. زردچوبه با بابونه و گل سرخ نه‌تنها یک نوشیدنی فوق‌العاده پاییزی می‌سازد، بلکه یک همراه خوشمزه برای مبارزه با افسردگی پاییزی و فصلی است. همچنین ترکیب زردچوبه با زنجبیل، یک دمنوش پاییزی با طعمی خاص و متفاوت است که می‌توانید در سردترین روزهای پاییزی آن را بنوشید.

 

 


چای دارچین معجزه می‌کند!


اگر حساسیتی به ادویه جذابِ دارچین ندارید، توصیه می‌کنیم حتماً چای دارچین را در فصل پاییز امتحان کنید. دارچین از جمله خوراکی‌های است که با افزایش متابولیسم بدن به کاهش وزن، هضم بهتر غذا و کاهش استرس کمک می‌کند. نوشیدن یک فنجان چای دارچین گرم و خوشمزه به کمتر شدن احساس افسردگی در پاییز کمک می‌کند.

 

 


ترکیبی برای فرارِ افسردگی!


ترکیب سنبل الطیب، گل گاو زبان، لیمو عمانی، زعفران و اسطوخودوس با هم یک دمنوش بی‌نظیر است که برای افرادی که افسردگی در فصل پاییز به سراغشان آمده است، معجزه می‌کند.

منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14983بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17378بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38068بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49643بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19453بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25502بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67519بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542888بازدید]
زردی نوزادان[498475بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13707بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12314بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12111بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16918بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52808بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18832بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16245بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11800بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9080بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13777بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15319بازدید]

از میان مقالات

چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
تلخ مثل چای؛ تلخ تلخ مثل حقیقت!
نقش بینش توحیدی در سلامت انسان (مقاله انتخابی)
گسترش دهندگان سرطان (مقاله انتخابی)
تشعشعات تلفن همراه باعث تغییر شکل مغز می شود(مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
زنان از اینکه بردگان پول و حقوق شده اند، پشیمانند (مقاله انتخابی)
خارپاشنه
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
از کیسینجر تا ظریف؛ افشاگری "ویلیام انگدال" آمریکایی از تراریخته‌های نابودگر(مقاله انتخابی)
اهداف پشت پرده محصولات اصلاح شده ژنتیکی(مقاله انتخابی)
خستگی دائم بدنی
نابودی خانواده (مقاله انتخابی)
منزل مردانگی!( مروری بر وظایف مردان در منزل، در قبال همسرانشان،بر پایه روایات وارد شده از حضرات معصومین، علیهم السّلام)
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
وبا چگونه به سوریه رسید؟ ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.(مقاله انتخابی)
دستورات حفظ سلامتی و تغذیه برای بیماران مبتلا به سرطان
سنگ های صفراوی
واکسن؛ ابزار کنترلِ جمعیت در دستان بیل گیتس(مقاله انتخابی)