سلام و عرض ادب تسلیت ایام فاطمیه پسرم هراز چند گاهی گوشه چشمانش به اصطلاح می بندد و چرک میزند اگر از قطره های استریل چشم نزنم به سختی باز میشود ایا راهکاری دارید؟ و اینکه گاهی گوش درد مخصوصا گوش سمت چپ درد میکند طوریکه مدام گریه و بیقراری میکند و مطمئن هستم که دندانهایش سالم است ولی گوش هایش درد میگیرد و مدام گریه میکند پسرم 7 ساله هست و خانمی 36 ساله دقیقا 4 روز قبل از دوران قاعدگی شروع به لکه بینی میکند و بعد ان مدت شروع دوره هست و به ده روز کشیده میشود ازمایش تیروئیدهم مشکلی نداشته است لطفاً راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم از شما طبیب دلسوز🙏🏻🌹
کوثر

سلام و عرض ادب بیماری ماکولار پوستی درمان داره؟ طب نوین بهم گفته درمان نداره فقط برای کم رنگ شدن لکه ها پمادی داده که کورتون داره
صمدی

با سلام خدمت استاد محترم، چندین ساله از سایت شما بهره فراوان برده ام ولی جای یک مقاله جامع در مورد دیابت در این سایت خالیه. با سپاس فراوان
سید محسن

سلام‌میشه بفرمایید از ترکیب زاج و عسل که پاک کننده و قابض رحم هست، میشه بعد از زایمان استفاده کرد؟ و اگر میشود چندوقت بعد از زایمان استفاده کنیم که مشکلی پیش نیاید؟
حامی

سلام آقای دکتر پسرم ۸سالشه میتونم از روغن سیاه دانه هنگام سرما خوردگیش استفاده کنم ؟ اگه بله لطفا بفرمایید به هر بینی چند قطره و چند روز بریزم ؟بی نهایت ممنونم.
زهرا

سلام وقتتون بخیر دخترم ۲۰ ماهشهر و قصد دارم تا یک ماه دیگر او را از شیر خودم جدا کنم ولی اصلا به هیچ عنوان شیر و لبنیات نمی‌خورد و اهل سوپ و فرنی و شیر برنج و کیک و بیسکوئیت و بادوم نیست فقط برنج سفید میخوره و میوه هم سیب و نارنگی هیچ میوه دیگه هم نمیخوره.بهانه شکلات رو همش میگیره. از صبح تا ظهر بیشتر شیر خودمو میخوره و حتما با سینه خوابش می بره خلاصه که خیلی بد غذاس لطفاً راهنمایی کنید
زهرا

با سلام و احترام ،آقای دکتر ناشتا آب گرم خوردن در زنان حامله اشکال داره ؟
.

سلام و خداقوت یک دانش آموز بیش فعال دارم که با مصرف دارو حالاتش کنترل شده ولی الان دارو نمی خوره و راضی به استفاده نمیشه میخوام بدونم اگر درمان در طب سنتی داره خانواده اش را راهنمایی کنم به طب سنتی . آیا درمان بیش فعالی شدید در طب سنتی وجود داره؟
معلم

سلام آقای دکتر خانمی ۴۰ساله با مزاج گرم و خشک هست که غیر از میگرن و کلیه سنگ ساز هیچ بیماری ندارند، در حاملگی قبلی که ۹سال پیش داشت دیابت حاملگی داشت الان یک ماهه حامله هست خواستم بپرسم چکار میشه کرد تو این بارداری دیگه دیابت بارداری نداشته باشه ،یه راهکار هر چند کوچک بفرمایید ان شاءالله خیر دنیا وآخرت نصیبتان بشود.
یا زهرا

سلام آقای دکتر درمان فسار خون بارداری رو میخواستم لطفا،دستور خاتمه بارداری رو دادن
علی
کد : 33929
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
مدارس باید در انتخاب کتاب‌های درسی آزاد باشند. حق انتخاب والدین بین مدارس، رقابت سالم ایجاد می‌کند

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

یک پژوهشگر و محقق در گفت‌وگو با ایسکانیوز:

مدارس باید در انتخاب کتاب‌های درسی آزاد باشند

حق انتخاب والدین بین مدارس، رقابت سالم ایجاد می‌کند

  

یک پژوهشگر و محقق گفت: در کشورهای جهان، مدارس در انتخاب کتاب‌های درسی خود آزاد هستند. به‌طور مثال برخی مدارس بحرین، کتاب‌های استاندارد درسی کشوری مانند انگلیس یا فرانسه را برای تدریس انتخاب می‌کنند.


به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، 57 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور را امضا کرده و به 6 کمیسیون از جمله آموزش، تحقیقات و فناوری ارجاع دادند؛ طرحی که با مخالفت بسیاری از اهالی فن مواجه شده و غیرکارشناسی تلقی شد.


محمد عطار در گفت‌وگو با ایسکانیوز، در این باره اظهار کرد: در دیگر کشورهای دنیا، مدارس در انتخاب کتاب‌های درسی خود آزاد هستند. به‌طور مثال برخی مدارس بحرین، کتاب‌های استاندارد درسی کشوری مانند انگلیس یا فرانسه را برای تدریس برمی‌گزینند و وزارت آموزش و پرورش تنها وظیفه نظارت بر کیفیت آموزش و رعایت استاندارد‌ها را برعهده دارد.


تا سال 1994 میلادی (1373 شمسی)، مدرسه ایرانی نیز در بحرین دایر بود و خانواده‌هایی که علاقه داشتند فرزندشان با زبان و ادبیات فارسی تحصیل کند، امکان انتخاب این مدرسه را داشتند.


این پژوهشگر و محقق خاطرنشان کرد: این اتفاق باعث می‌شود دانش‌آموزانی که در مدارس انگلیسی‌ زبان درس می‌خوانند و دروس علمی مانند علوم و ریاضی را به زبان انگلیسی فرا می‌گیرند، در حد بومی یا (native) بر آن زبان تسلط یابند. از طرفی، وزارت آموزش و پرورش با توجه به ضرورت حفظ هویت محلی، تدریس درس‌هایی مثل علوم اجتماعی، آموزش‌های مذهبی و زبان عربی را به زبان محلی (عربی) لحاظ می‌کند؛ بنابراین دانش‌آموزان حداقل به 2 زبان به صورت کامل تسلط پیدا می‌کنند.


فارغ‌التحصیل مقطع دکتری از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی تأکید کرد: نکته مهم، حق انتخاب والدین در انتخاب مدرسه با نظام آموزشی مطلوب و باکیفیت است؛ این امر باعث ایجاد رقابت سالم بین مدارس می‌شود؛ متأسفانه در ایران کتاب‌های درسی وزارت آموزش و پرورش علاوه بر اینکه بر والدین و جامعه تحمیل شده، غیراستاندارد است.


عطار در واکنش به این موضوع که امکان راه‌اندازی مدارس با آموزش دروسی به زبان‌های غیر فارسی در سیستم آموزشی ایران، وجود دارد یا خیر، گفت: به‌راحتی می‌توان این سیستم را اجرا کرد و اتفاقاً بسیاری از مسائل مثل مشکلات مالی وزارت آموزش و پرورش و نیاز به به‌روزرسانی محتوای درسی کاهش پیدا می‌کند. در صورت اجرای این طرح، وزارت آموزش و پرورش تنها استانداردهای مورد نظر خود را ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت می‌کند؛ همچنین جامعه مدنی در تولید محتوای با کیفیت شریک شده و وارد رقابت سالم می‌شود.


وی ادامه داد: البته استاندارد بین‌المللی وجود دارد که نشان می‌دهد به‌طور مثال برای دوره دبیرستان، ارائه چه درس‌هایی الزامی است. وقتی کشورهای بزرگ دنیا، کتاب‌هایی با استانداردهای بین‌المللی تهیه و تدوین می‌کنند، می‌توان از پتانسیل آنها استفاده کرد.


این پژوهشگر و محقق درباره تلاش متولیان آموزش در کشور برای دوری از نگاه به غرب و بومی‌سازی علوم خاطرنشان کرد: در علوم پایه، مشکلی وجود ندارد؛ علوم، ریاضی، شیمی و فیزیک در دنیا یک مفهوم دارد و نکته بومی‌سازی علوم باید به‌صورت ویژه در آموزش زبان فارسی و علوم مذهبی لحاظ شود.


عطار ادامه داد: دانش‌آموزان کشورهایی که چنین سیستمی را پیاده می‌کنند، در صورت تمایل به ادامه تحصیل در کشوری دیگر، کمتر با مشکل زبانی و تحصیل در دانشگاه مواجه می‌شوند. وقتی این طرح در کشورهای دیگر جواب داده، در ایران نیز قابل اجراست. البته اکنون در تهران، مدارس بین‌المللی با تدریس به زبان‌های انگلیسی یا ایتالیایی وجود دارد؛ اما دانش‌آموزان معمولی حق تحصیل در این مدارس را ندارند!


وی افزود: در حال حاضر لبنان نیز شرایط مشابهی دارد و وزارت آموزش و پرورش این کشور، اجباری برای تدریس کتاب‌های مورد نظر خود ندارد. آن‌ها استانداردی را تعریف کرده و انتخاب را به‌عهده مدارس و خانواده‌ها می‌گذارند.


این پژوهشگر و محقق با اشاره به ناکارآمدی نظام آموزشی ایران گفت: در گذشته، بزرگانی مانند ابن سینا، زکریای رازی و غیره را داشتیم که در سنین جوانی چند جلد کتاب می‌نوشتند؛ اما امروز دیگر افرادی مثل آن‌ها یافت نمی‌شود. مطالعات موجود درباره سیستم آموزشی، ناکارآمدی را در ابعاد مختلف نشان داده است، به عنوان مثال تقریباً تمام مطالعات صورت گرفته درباره تفکر انتقادی، عملکرد سیستم آموزشی در این باره را ضعیف ارزیابی کرده‌اند، در حالی که تفکر انتقادی، یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که افراد امروز در انبوه اطلاعات، باید از آن بهره‌مند باشند.


عطار تأکید کرد: به خاطر دارم حدود 15 تا 20 سال پیش در مصر، بحثی در جامعه مطرح شد که مدرسه‌ها به چه دردی می‌خورند؟ امروز این بحث در ایران مطرح شده است، برخی افراد جامعه معتقدند مدرسه به درد خودشان نخورده و به درد فرزندان‌شان نیز نمی‌خورد. آنها اعتقاد دارند اگر فرزندشان قرار است مکانیک یا راننده شود، چرا باید به مدرسه برود، بهتر است از ابتدا بدون اتلاف وقت وارد بازار کار شود. وقتی تعداد قابل توجهی از مردم، مدرسه را اتلاف وقت می‌دانند، نشان می‌دهد نظام آموزشی ناکارآمد است و نتوانسته مردم را نسبت به سودمندی خود قانع کند.


وی در پایان گفت: دولت نباید در هیچامری از جمله آموزش، همه‌کاره باشد؛ چراکه قدرت رقابت را از بین می‌برد و سیستم کُند، ناکارآمد و فاسد ایجاد می‌کند.

منبع :



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[15711بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[18032بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38855بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[50529بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19946بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[26060بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[68246بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[545772بازدید]
زردی نوزادان[499939بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[14093بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12698بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12534بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[17281بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [53469بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[19407بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16852بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[12370بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9329بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[14189بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15615بازدید]

از میان مقالات

شوره سر؛ راه را اشتباه نرویم!
سنگ های صفراوی
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چرا آدم‌های خوب در شبکه های اجتماعی تحمل ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
شفا از منظر قرآن کریم (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
یک چهره، یک سرطان و یک سؤال(مقاله انتخابی)
آیا کنترل جمعیت در راستای منافع ملی است؟(مقاله انتخابی)
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
عامل باروری در قرآن(مقاله انتخابی)
خانواده مستحکم و جمعیت جوان؛ دیگ‌هایی که برای غرب نجوشید
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
واکسن؛ ایمنی‌زا یا ایمنی‌زدا؟
بورس‌های تحصیلی؛ ابزاری برای نفوذ و جذب نخبگان (مقاله انتخابی)
تاثیر مدرنیته و نوسازی بر افزایش سن ازدواج دختران ایرانی(مقاله انتخابی)
رژیـم پــاکسازی جـسم و روح (رژیم 15 روزه سلامتی- مهندس خدادادی)
توطئه ای گسترده برای آفرینش انسان های گرفتار مرض بی خوابی (مقاله انتخابی)