منظور از زنای ذهنی چیه؟ اگر مردی اندام همسرش را جور دیگری تصور کند و خیال‌پردازی کنه آیا به معنی زنای ذهنی است؟ شخص غریبه ای را تصور نکند فقط ویژگی های جسمی همسرش را جور دیگری تصور کند مثلا اندام همسرش را در ذهنش بزرگتر از چیزی که هست تصویر سازی کند
Zahra

سلام آقای دکتر شما بیماری سلیاک کودکان درمان می کنید؟😭
مادر

سلام براي درمان يائسگي فقط سه دوره بايد مصرف كرد؟ من سه دوره مصرف كردم در دوره دوم چند روز هم لك بيني و كمي خونريزي داشتم اما دوره سوم هيچ خونريزي نداشتم الان چكار بايد بكنم؟ آيا ميشود ادامه بدهم؟
مينا

سلام.آیا راهی برای درمان سرطان کبد هست؟؟
نرگس

سلام وعرض ادب خانم ۴۸ ساله فیبروم ۴ سانتی با خونریزی شدید و درد وحشتناک که دکتر پیشنهاد عمل دادند در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چکار کنم اجرکم عندالله
فروزان

سلام وعرض ادب در طب سنتی راهکاری برا پارگی مینسک ورباط وجود داره با تشکر
فروزان

سلام آقای دکتر پوشک کودک یک ساله ام در مسافرت دیر تعویض کردم به طوری که هم دچار سوختگی شدید شد و هم بعد متوجه شدم مایع زرد رنگی از واژنش خارج میشه و اطراف واژن هم به شدت قرمز شده آیا درمان غیر شیمیایی داره؟
عین

با سلام جوشونده انجیر و هویچ را قبل از صبحانه بخوریم یا ناهار؟
پریسا

سلام وقتتون بخیر من ۲۲ سالم هست و ۳ بار سقط پشت سرهم در ۱۱ هفته و شش هفتگی داشتم آزمایشات خودم و همسرم بدون مشکل بوده بنظرتون چیکار کنم دیگه این اتفاق نیفته
رحمتی

سلام علیکم خسته نباشید برای درمان آسم دخترم ۷ساله ام که بخاطر آلودگی هوا سرفه اش زیاد شده لطفا راهنمایی کنید
هادی
کد : 78000
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
بهداشت و درمان انتظار دیگری از رییس جمهور "پزشک" داشت!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

بهداشت و درمان انتظار دیگری از رئیس جمهور "پزشک" داشت!

 

 

 

 


 

افزایش قیمت دارو و کمبود شدید آن، به یکی از بحران‌های جدی حوزه سلامت کشور تبدیل شده‌است. مردم و بیماران که پیش از این با مشکلات مختلف در تأمین داروهای مورد نیاز خود روبه‌رو بودند، حالا با افزایش چندین برابری قیمت‌ها و در دسترس نبودن داروهای حیاتی، فشار مضاعفی را تحمل می‌کنند.

 

 

 

 

این وضعیت نگران‌کننده در حالی ادامه دارد که رئیس‌جمهور کشور، وزیر بهداشت و معاون اجرایی رئیس‌جمهور، همگی پزشک هستند؛ اما ظاهراً راه‌حلی جدی برای کنترل قیمت‌ها و بحران دارویی پیدا نکرده‌اند.

 


 

افزایش قیمت دارو به ویژه داروهای مورد نیاز برای بیماران خاص، باعث شده تا بسیاری از افراد نتوانند داروهای ضروری خود را تأمین کنند. این وضعیت نه تنها سلامت بیماران را به خطر انداخته بلکه باعث شده تا برخی از آن‌ها مصرف داروهای خود را کاهش دهند یا قطع کنند، که این امر می‌تواند تبعات جبران‌ناپذیری برای سلامتی‌شان داشته باشد.

 

 

 

 

افزایش قیمت دارو در ماه‌های اخیر، تبدیل به یکی از اصلی‌ترین مشکلات مردم شده است. داروهایی که پیش از این با قیمت‌های معقول در دسترس بودند، حالا برای اقشار مختلف مردم غیرقابل دسترس شده‌اند. با توجه به اینکه رئیس‌جمهور خود پزشک است، مردم انتظار داشتند که اقدامات جدی‌تری برای حل این بحران صورت گیرد، اما تاکنون هیچ اقدام عملی خاصی از سوی دولت مشاهده نشده‌است.

 

 

 

 

به گفته کارشناسان، بحران دارویی کشور به کمبود شدید نقدینگی در بازار دارو مرتبط است. بسیاری از داروخانه‌ها از ابتدای سال سهم مابه‌التفاوت ارز طرح دارویار را دریافت نکرده‌اند و همین موضوع باعث کاهش تأمین دارو و افزایش کمبودها در بازار شده است. در این میان، حتی وعده‌هایی مانند تخصیص ۵۰ همت منابع مالی برای دارو و تجهیزات پزشکی هنوز عملی نشده است.

 

 

 

 

بحران دارویی کشور نه تنها سلامت مردم را تهدید می‌کند، بلکه به یک دغدغه اقتصادی و اجتماعی تبدیل شده‌است. هزینه‌های بالای دارو و کمبودهای شدید موجود، فشار زیادی بر دوش خانواده‌ها و بیماران وارد کرده‌است.

 

 

 

کارشناسان معتقدند که برای حل این مشکل نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و شفاف از سوی دولت است، به ویژه زمانی که رئیس‌جمهور خود به عنوان یک پزشک باید درک عمیقی از تبعات این بحران برای سلامت عمومی و امنیت اجتماعی داشته باشد.

 

 

 

حال مردم از رئیس‌جمهور انتظار دارند که با استفاده از دانش و تجربه پزشکی خود، راه‌حل‌های مؤثری برای کنترل قیمت داروها و تأمین منابع مالی برای واردات و تولید دارو ارائه دهند. بحران دارویی نیازمند توجه فوری و اقدامات عملی است تا از بروز تبعات جبران‌ناپذیر آن جلوگیری شود. اگر دولت نتواند به این چالش پاسخ دهد، تبعات آن نه تنها به سلامت عمومی بلکه به امنیت اجتماعی نیز آسیب خواهد زد.

منبع :

@masaf_salam



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[15950بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[18179بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[39039بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[50791بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[20103بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[26223بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[68436بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[546439بازدید]
زردی نوزادان[500250بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[14263بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12815بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12691بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[17404بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [53630بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[19636بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[17016بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[12588بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9421بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[14344بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15746بازدید]

از میان مقالات

وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
سالنامه حجامت 1396 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
توالت فرنگی بهتر است یا توالت ایرانی؟ (مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
تلخ ترین نوشته من!(مقاله انتخابی)
پرسش هایی از استاد حسین خیراندیش درباره حجامت
سالنامه حجامت سال 1391 هجری شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
شلوار جین عقیم می کند !؟(مقاله انتخابی)
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
سنگ های صفراوی
درسنامه مزاج شناسی- مقاله ششم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج صفرا
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
کشتم شپش شپش کش شش پا را!!
عوارض ناشناخته محصولات دستکارى شده ژنتیکى(مقاله انتخابی)
اسناد اقدامات ضدبشری بورلاگ و ردپای مامور راکفلر در کشاورزی ایران(مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 2 علیرغم تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر جبران خطای تحدید نسل، «عقیم‌سازی» همچنان ادامه دارد/ دیگر از دلارهای سازمان های بین المللی برای جلوگیری از پیری جمعیت ایران خبری نیست!
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
چند نکته درباره طب مدرن و طب سنتی(مقاله انتخابی)