سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 37030
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۱
خبرها و نظرها
Share Email
دمنوش‌هایی که افسردگی پاییزی را دور می‌کند!/ دوای سرماخوردگی پاییز چیست؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 


دمنوش‌هایی که افسردگی پاییزی را دور می‌کند!/ دوای سرماخوردگی پاییز چیست؟

 

 

 

 


 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

گروه زندگی: حال و هوای پاییز با همه زیبایی‌ها و خوبی‌هایی که برایمان به ارمغان می‌آورد، فصلِ شروع سردی و خشکیِ هواست که می‌تواند مسبب دردهای مختلفی برای بدن شما باشد؛ دردهایی مثل کمردرد، بیماری‌های پوستی، حساسیت و تورم مخاط‌های گوش و حلق و بینی و اگر احتیاط نکنید، سرماخوردگی و آنفولانزا  به سراغ تان می‌آید،  بهترین راه برای مبارزه با این ناراحتی‌ها استفاده از دمنوش‌های پاییزی است که علاوه بر گرمای دلپذیری که به جسم و روح مان هدیه می کند، خواص دارویی هم دارند. خودتان بهتر می‌دانید؛ در این فصل هیچ چیزی بیشتر از یک فنجان نوشیدنی گرم نمی‌چسبد.

 

 

 


«حیدر عظمایی» متخصص طب سنتی درباره بیماری های فصل پاییز می گوید:  «هوای سرد و خشک پاییز باعث بروز درد در ناحیه مفصل، کمر و بیماری های پوستی همچون قرمزی، تورم و ترک خوردگی می شود. فصل پاییز هوای سرد و خشکی دارد که این امر منجر به خشکی پوست افراد می‌شود و استفاده از روغن گیاهی بنفشه و بادام از بروز این عارضه جلوگیری می کند.

 

 


 این متخصص طب سنتی درباره دمنوش های مخصوص فصل پاییز می‌گوید:« استفاده از دمنوش های گیاهی همچون میخک، جعفری، دارچین، بابونه، نعناع، پونه، گل محمدی، زعفران و چای سبز جهت گرم نگه داشتن بدن و جلوگیری از بروز و یا درمان سنتی بیماری ها مفید است. دمنوش ها به ویژه برای کودکانی که به مدرسه می‌روند و به دلیل حضور افراد زیاد در یک محیط در معرض ابتلا به بیماری قرار دارند و ممکن است باعث انتقال بیماری از مدرسه به خانه شوند، بسیار مفید است.»

 

 

 

 
حالا که متوجه اهمیتِ دمنوش ها در این فصل شدید، در ادامه  برایتان چند مدل از دمنوش های پاییزی را آوردیم  که سلامتی تان را در فصل سرما تضمین می‌کند.

 

 

 

دمنوش آویشن؛ ساده، ارزان، در دسترس


 اولین دمنوشی که می‌خواهیم برایتان از خواص و طرز تهیه‌اش بگوییم، هم ساده است هم ارزان و هم در دسترس. اما هرچقدر از خوبی و مزایای این دمنوش بگویم کم است؛ نامش دمنوش آویشن است که طرفدار زیادی دارد. دمنوش گیاهی آویشن به دلیل اینکه خاصیت ضدعفونی و ضد باکتری که دارد از بروز بیماری‌هایی همچون سرماخوردگی و آرتروز که باعث آسیب وارد شدن به بدن افراد می‌شود، جلوگیری می‌کند. این دمنوش برای از بین بردن درد مفاصل، نقرس، ورم مفاصل و درد سیاتیک، دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی، برونشیت، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفسی مفید است. 

 

 

 

 


 علاوه بر این، دمنوش آویشن تأثیرِ فوق العاده‌ای بر دردهای دستگاه گوارش شامل دردِ معده، روده، نفخ، دل‌پیچه، تهوع و اسهال دارد. برای درست کردن این دمنوش آسان و دلپذیر یک تا چهار قاشق چای خوری از پودر خشک شده آویشن را داخل داخل قوری یا لیوان مخصوص دمنوش‌تان بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. بهترین زمان ممکن برای دم کشیدن ۲۰ دقیقه است. پس از اینکه دمنوش شما آماده شد کافیست آن را صاف کرده و با اضافه کردن شیرین کننده‌هایی مانند عسل طعم و مزه دلچسبی برای نوشیدنی خود ایجاد کنید. شما می‌توانید سه فنجان از این دمنش را در طول روز نوش جان کنید.

 

 

 

 

 

دمنوش گل بنفشه؛ دوای درد بی خوابی و سرفه


شاید شما هم آن دسته از افرادی باشید که با یک سرماخوردگی معمولی هم سرفه‌های خشک و ممتد امان‌تان را می‌برد و ت مدت ها همراه تان می‌ماند! برای تسکین این سرفه‌ها خشک و البته کم خوابی‌ها می‌توان دمنوش گل بنفشه را جایگزین قرص و شربت‌ها کرد و بدون هیچ عوارضی از آن لذت برد.

 

 

 

 
برای تهیه آن پنج تا هشت قاشق چایخوری از پودر گیاه یا مقداری از برگ تازه گل بنفشه را به یک لیتر آب جوش اضافه کنید و پس از ۲۰ دقیقه محلول بدست آمده را صاف کنید، دو فنجان از این دمنوش را در طی روز مصرف کنید. گوارای وجودتان!

 

 

 

دمنوش زنجبیل؛ گرمابخش بدن 


زنجبیل نیز از دیگر دمنوش‌های مفید در این فصل است. دمنوش زنجبیل به دلیل اینکه حاوی میزان زیادی مواد مغذی است باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر نفوذ میکروب و ویروس‌های فصل پاییز می‌شود. بعد از خوردن یک فنجان از این دمنوش به سرعت حرارت بدن‌تان بالا می‌رود. پیشنهاد می‌کنیم بعد از گذراندن یک روز سرد این دمنوش را از یاد نبرید.

 

 

 

 

زنجبیل، با افزایش سوخت وساز، موجب بالا رفتن دمای داخلی بدن می‌‌شود. از طرف دیگر نوشیدن این دمنوش می‌‌تواند به سیستم گوارش و برطرف کردن نفخ کمک کند. درضمن این دمنوش، می‌‌تواند بهترین درمان برای آنفولانزا باشد و به دلیل اینکه حاوی میزان زیادی مواد مغذی است باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر نفوذ میکروب و ویروس‌های فصل پاییز می‌شود.

 

 

 
برای تهیه این دمنوش پوست زنجبیل را بتراشید و ورقه ورقه کرده  یا رنده کنید و به محض اینکه آب جوش آمد، ورقه‌‌های زنجبیل یا رنده شده آن را به آب جوش اضافه کنید. پس از ۲۰ دقیقه دمنوش شما آماده است. آن را صاف کرده و مصرف کنید. اگر مایل بودید می‌‌توانید به آن عسل و لیموترش یا نبات نیز اضافه کنید.

 

 

 

 

دمنوش نعناع؛ سرباز بدن


نعناع گیاهی است که در هر خانه یافت می‌شود، از این گیاه می‌توان معجونی مخصوص سرماخوردگی‌های پاییز و زمستان تهیه کرد. دمنوش نعناع سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و در رفع گلودرد و گرفتگی بینی موثر است. این دمنوش ضد نفخ است و در رفع دردهای شکمی که با خوردن مواد غذایی سرد در فصل زمستان ایجاد می‌شود، تاثیر بسیار دارد.

 

 

 

 
دمنوش نعناع بهبود دهنده حالت تهوع و تب‌بر است. بهتر است این دمنوش را قبل از شام بنوشید.دمنوش‌ نعناع انرژی فوق‌العاده‌ای در بدن ایجاد می‌کند.

 


اگر فردی دچار تب شده باشد، با نوشیدن این دمنوش، عرق کرده و بدنش خنک می‌‌شود. بنابراین این دمنوش تب بری عالی است. چای نعناع، معده و دردهای شکمی را آرام و نفخ را برطرف می‌‌کند و در عین حال به هضم غذا کمک می‌‌کند.

 

 

 
از آنجایی که دمنوش نعناع ویژگی‌‌های ضدباکتریایی دارد، می‌‌تواند جلوی بیماری‌‌های مربوط به روزهای سرد مانند سرماخوردگی و سرفه کردن را بگیرد.

 


طرز تهیه آن هم کاری ندارد؛ سه تا چهار فنجان آب را به جوش بیاورید. سپس چند برگ نعناع، خشک یا تازه، درون آن ریخته و حرارت زیر آن را خاموش کنید و بگذارید پنج دقیقه بماند. آنگاه با چای صاف کن، دمنوش تانن را در فنجان بریزید. اگر مایل باشید می‌‌توانید کمی به آن عسل یا نبات هم اضافه کنید. نوش جان.

 

 

 

 

برنده دمنوش‌های پاییز؛ کدوحلوایی 


در گزارش‌های قبل از مزیت‌های کدو حلوایی برایتان کم نگفتیم، این میوه به قدری مفید است که تا شما را «کدو خور» نکنیم دست بردار نیستیم! کدوحلوایی یا کدوتنبل یکی از اصلی‌ترین میوه‌ها و خوراکی‌های این فصل است. کدوتنبل را می‌توانید با ادویه‌جات و ترکیباتی مثل جوز هندی، میخک، دارچین و زنجبیل مخلوط کنید و یک فنجان نوشیدنی خوش‌طعم و مناسب پاییز داشته باشید.

 

 


نوشیدنی سالم و مقوی که می‌توانید هر جرعه‌ای را بدون نگرانی از کالری اضافی یا قند زیاد آن بخورید. علاوه بر این یک ترکیب پر ویتامین و مقوی برای پاییز و ایمن کردن بدن در برابر بیماری‌های فصلی و حساسیت‌های پاییز هم است. برای درست کردن آن کافیست کدوهای حلقه شده یا رنده شده را به آب جوشیده اضافه کنید و چند دقیقه زمان برای دم کشیدن به آن بدهید. همین. دمنوش تان آماده است. گوارای وجودتان!

 

 

 

 

 دمنوش‌هایی که افسردگی پاییز را دور می‌کند!


روزهای کوتاه، شب‌های طولانی و تغییرات فصلی ناخواسته تأثیر زیادی روی روحیه افراد می‌گذارد. چه بخواهید و نخواهید، حس و حال پاییز و شرایط آب‌وهوایی آن به‌گونه‌ای است که افسردگی‌های فصلی دامن برخی از افراد را می‌گیرد. این بار بیایید این تأثیرات را با نوشیدن یک فنجان دمنوش گرم و خوشمزه کم کنید. می‌گویید چطور؟ گفتیم که دمنوش دوای دردتان است!

 

 


دمنوش زردچوبه؛  بهبود خلق‌وخو 


زردچوبه یکی از بهترین خوراکی‌ها برای گرم‌شدن بدن در روزهای سرد سال است. خواص ضدویروسی، ضد باکتری و آنتی‌اکسیدانی دارد و به بهبود خلق‌وخو کمک می‌کند. زردچوبه با بابونه و گل سرخ نه‌تنها یک نوشیدنی فوق‌العاده پاییزی می‌سازد، بلکه یک همراه خوشمزه برای مبارزه با افسردگی پاییزی و فصلی است. همچنین ترکیب زردچوبه با زنجبیل، یک دمنوش پاییزی با طعمی خاص و متفاوت است که می‌توانید در سردترین روزهای پاییزی آن را بنوشید.

 

 


چای دارچین معجزه می‌کند!


اگر حساسیتی به ادویه جذابِ دارچین ندارید، توصیه می‌کنیم حتماً چای دارچین را در فصل پاییز امتحان کنید. دارچین از جمله خوراکی‌های است که با افزایش متابولیسم بدن به کاهش وزن، هضم بهتر غذا و کاهش استرس کمک می‌کند. نوشیدن یک فنجان چای دارچین گرم و خوشمزه به کمتر شدن احساس افسردگی در پاییز کمک می‌کند.

 

 


ترکیبی برای فرارِ افسردگی!


ترکیب سنبل الطیب، گل گاو زبان، لیمو عمانی، زعفران و اسطوخودوس با هم یک دمنوش بی‌نظیر است که برای افرادی که افسردگی در فصل پاییز به سراغشان آمده است، معجزه می‌کند.

منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12327بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15008بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35204بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46185بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17261بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23136بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63604بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536020بازدید]
زردی نوزادان[493848بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11429بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11566بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11252بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16116بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50874بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17721بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15209بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10963بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8432بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13015بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]

از میان مقالات

«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 2 علیرغم تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر جبران خطای تحدید نسل، «عقیم‌سازی» همچنان ادامه دارد/ دیگر از دلارهای سازمان های بین المللی برای جلوگیری از پیری جمعیت ایران خبری نیست!
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)
استفاده نابجا از آنتى بیوتیک؛ مقصر کیست؟(مقاله انتخابی)
توسل به بیوتکنولوژى براى کدامین مقصد؟(مقاله انتخابی)
قرآن، وسيله طهارت و شفا(حضرت آیةالله جوادی آملی)
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)
افسانه پیشرفت(مقاله انتخابی)
دمنوش های ایرانی
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي
رشد بالای ابتلای زنان به سرطان سینه چه دلایلی دارد؟ (مقاله انتخابی)
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
خطرات استفاده از آنتى بیوتیک ها در غذاى حیوانات(مقاله انتخابی)
مسواک وحیانی
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
تغذیه جرم و جنایت (مقاله انتخابی)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا
اهداف و روش‌شناسي آیات پزشکی(مقاله انتخابی)
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق