سلام خسته نباشین من پسر 9 سالش. همیشه سرما مخوره دکتر می برم دارو می ده خوب میشه ولی داروش که تمام میشه باز مریض میشه تو خدا منه راهنمایی کنید ممنون
زهرا

سلام و عرض ادب خدمت شما ، استاد بزرگوار سوالی داشتم درباره ی سن استخوان فرزندم ، پسرم 3سال و نیمه هست و به علت اینکه وزنش در طول یکسال ثابت بود و افزایشی نداشت ازمایش و عکس از مچ دست نوشتند که مشخص شد سن رشد استخوانش 2 سال و نیم هست، یعنی یک سال کمتر از سن واقعیش. باید چکار کنیم ؟ لطفا راهنمایی کنید متخصص کودکان بردم ایشان را، گفتند پای مرغ و خامه و چربی بده، البته که روزانه کلی شیرینی جات میخورد و من نگران کبدش هستم. لطفا راهنمایی کنین
sahar

من به دستور پزشک برای رفع یبوست از خاکشیر در آب به میزان یک قاشق غذا خوری صبح و یک قاشق شب استفاده کردم، و دچار درد شدید مفاصل زانو و چ پا و آرنج شدم علتش چیه؟
مرتضی

سلام خیلی مقاله تون خوب و کامل بود و کلی استفاده کردم آیا گرمی کبد هم ممکنه باعث یبوست بشه؟ تو اینترنت چنین چیزی نوشته،
مرتضی

سلام افرادی که مزاج سوداوی دارن ولی کبد گرم دارن، برای پاکسازی کبد چی میتونن مصرف کنن؟ کاسنی و شاتره غلبه‌ی سردی رو در بدن زیاد نمیکنه؟
آسمانه

سلام بر شما، ایلومیناتی مخوف ترین و وحشی ترین فرقۀ دنیاست. جناب دکتر رائفی پور در یکی از همایش هایشان چند بخش از مانیفست ایلومیناتی ها برای حاضران می خوانند که به واقع انسان به وحشت می افتد که اکثر اعضای این فرقه جزو طبقۀ روشنفکر و بسیار تحصیل کردۀ جامعه معرفی می شوند (همان طور که از نام فرقه مشاهده می شود) اما بردگان و بندگان حقیقی ابلیس هستند که هیچ چیز جز نابودی دین، عقلانیت و محو شدن نام پروردگار از آثار آدمی نمی جویند و حتی بسیار بسیار به دنبال ریختن خون بیگناهان به ویژه کودکان و مسلمانان هستند. متأسفانه ایلومیناتی و فراماسون ها تا طبقات ارشد سرزمین ما نیز نفوذ کرده اند. اما،... بماند...
شهریار

سلام بر شما، بنده در این کارزار شرکت کردم. لینکش رو هم برای خانمم فرستادم تا ایشون هم شرکت کنه و در گروه عروسک بافی که 400 عضو دارد و خودشون ادمین گروه هستند قراره بدهد تا اعضای گروهشون هم شرکت کنند. إن شاءالله به امید پیروزی.
شهریار

سلام علیکم حدود سه سال پیش سزارین شدم و با همین تدابیر دچار کمر درد و خیلی ازمشکلات نشدم ضمن تشکر فراوان مجددا چند روز دیگر عمل سزارین دارم آیا علاوه بر توصیه های این مقاله مفید برای افرادی مثل من که سزارین دومشان هست توصیه ای دارید خصوصا برای جلوگیری از عوارض بی حسی نخاعی
عین

باسلام برای درمان ژنیکوماستی آقایان چه پیشنهادی دارین؟
امید

خخخخ!!
علی
کد : 67720
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
کنترل خشم در زندگی مشترک را یاد بگیرید!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

کنترل خشم در زندگی مشترک را یاد بگیرید!

 

 

 

 

 


خشم با پرخاشگری فرق دارد خشم یک هیجان است، که افراد آن را دارند. لذا خود خشم رفتار بدی نیست ما هم خشم سالم داریم هم خشم ناسالم. موردی که نباید در زندگی مشترک باشد خشم ناسالم است که به صورت پرخاشگری خودش را بروز می‌دهد.خیلی وقت‌ها ممکن است خودمان متوجه عصبانیت و رفتار بدمان با دیگران نباشیم و این حس را داشته باشیم هر کسی یک مدل رفتاری دارد من هم این شکلی هستم، اما اگر خشم خود را کنترل نکنیم چه اتفاق و پیامدهای بدی منتظر زندگی ما است؟

«دکتر علی بورقانی کارشناس خانواده، مدس و مولف» در توضیح این مسئله چنین می‌گوید:


ابتدایی‌ترین اثر خشم در زندگی افراد این است که حرمت‌ها شکسته می‌شود،


دوم اینکه انس و آرامش زندگی مشترک از زوجین گرفته می‌شود،


سوم رابطه‌ی عاطفی میان زوجین کمرنگ‌تر می‌شود،


چهارم باعث تنش بین فرزندان و والدین می‌شود، وقتی پدر و مادر عصبانی هستند بچه‌ها نمی‌توانند با آنها ارتباط خوبی برقرار کنند در نتیجه یگانگی و مودت بینشان از بین می‌رود.


پنجم خانواده‌هایی که همیشه دعوا و تنش باهم دارند الگوی رفتاری معیوب برای فرزندان خود ترسیم می‌کنند و فرزندشان هم به نسبت هم سن و سالان خود پرخاشگری بیشتری دارند.


انواع خشنونت در خانواده


در اینجا سوالی که مطرح است این است که خشنونت در خانواده به چه شکل‌هایی رواج دارد؟


این کارشناس در پاسخ چنین می‌گوید: در حوزه خانواده چه ارتباط با همسر چه ارتباط با فرزندان خشونت شکل‌های مختلفی می‌تواند داشته باشد یکی از شکل‌های خشونت، خشنونت بدنی است که بدترین نوع خشنونت است و در آن به جسم طرف مقابلمان آسیب می‌زنیم.



دوم خشنونتی که در آن روان طرف مقابلمان را به هم می‌ریزیم و به نحوی سواستفاده روان شناختی از طرف مقابلمان داریم.


اگر بخواهم با یک نمونه عرضم را توضیح دهم این که، فرض کنید یکی از زوجین همیشه همسرش را از نظر مالی و اقتصادی تحت فشار قرار می‌دهد، مثلا کنترل شدید روی دخل و خرج همسرش دارد. برای مثال آقایی به همسرش روزانه مبلغی می‌دهد هر شب همسرش را مورد استنطاق قرار می‌دهد که «صبح من مقداری پول به تو داده‌ام الان چکارش کردی؟» و بعبارتی از ریال به ریال در آمد همسرش حساب می‌کشد یا حتی برای کوچک‌ترین هزینه‌های جاری زندگی همسرش او را مورد بازخواست قرار می‌دهد این مسئله در مورد برخی خانم‌ها هم صدق می‌کند.البته همان طور که گفتم این فقط یک نمونه از رفتارهای معیوب است و مثال های متعددی برای این مسئله وجود دارد.


علت خشمتان را بشناسید.


مورد بعدی اینکه اصلا چرا زوجین در زندگی مشترک دچار خشم می‌شوند؟


این کارشناس در توضیح علت‌های خشم همسران و راه حل گره گشای این مسئله چنین سرنخی به ما به می‌دهد.


زوجین اگر علت‌های زود خشمگین شدن خود را بشناسند حتما بهتر می‌توانند این مسئله را مدیریت کنند. بخشی از زود عصبانی شدن‌ها به دلیل مشکلات جسمی در افراد است. معنی این حرفم این است که لزوماً هر خشم و عصبانیتی از طرف افراد به معنای تربیت نادرست او نیست و ریشه روحی روانی ندارد و جسمی است.


دوم بیشتر دعواها و درگیری و توهین‌ها به دلیل نداشتن مهارت‌های ارتباطی افراد با هم دیگر است. 


سوم الگوی رفتاری خانواده آن خانم یا آقا، صحبت کردن با لحن دعوا است. وقتی فرزند در محیطی بزرگ می‌شود که فضای تربیتی خانه آن‌ها دعوا نبوده و در هنگام مشکلات خانواده با گفت و گو مشکل خود را حل می‌کردند این فرزند هم در مواقع مشکلات سعی می‌کند با حفظ آرامش اختلافاتش را حل کند نه داد و بیداد. 


 چهارم زمینه‌های محیطی باعث این اختلاف می‌شود مثلا ممکن است خانم یا آقا شاغل باشند و درگیری فکری و ذهنی زیادی بخاطر شغلشان داشته باشند. در شهر‌های بزرگ و شلوغ بخاطر ترافیک افراد خیلی خسته می‌شوند و این باعث می‌شود آستانه صبرشان پایین بیاید.

راهکارهای پیشگیری از خشم


اما راهکارهای پیشگیری از خشمگین شدن برای زوجین به چه نحوی باشد بهتر است؟


اول به آسیب‌های خشم فکر کنند. اینکه خشم باعث می‌شود صمیمیت بین خانواده از بین برود و ارتباط اعضای خانواده رو به بی‌اعتنایی و دلسردی برود.



دوم اینکه فرزندان آسیب جدی می‌بینند، معمولاً فرزندانی که والدین آن‌ها همیشه درگیر اختلاف و تنش هستند اضطراب و استرس همیشگی در وجودشان نهادینه می‌شود و احتمال اینکه این فرزندان در آینده ازدواجشان به مشکل برخورد بسیار بالاست چون مهارت ارتباط درست با همسر را یاد نگرفته اند. پس در وهله اول قبل از هر واکنشی به عاقبت کارتان فکر کنید و به دنبال راهکار بهتری باشید. خانم‌ها و آقایان بزرگوار اگر به این نکته توجه داشته باشند که هر خشمی به دنبال خود پیامدی مثل پشیمانی دارد سعی می‌کنند کنترل بیشتری روی خود داشته باشند.

سوم اینکه افراد باید مهارت‌های حل مسئله را یاد بگیرند. برای مثال از خود بپرسند اگر من در موضوعی دچار مشکل شدم به چه روشی مشکل خود را حل کنم؟ خیلی از افرادی که همیشه به روش دعوا و زور متوسل می‌شوند مهارت حل مسئله ندارند.

چهارم اینکه من از موقعیت‌هایی که محرک خشمگین شدنم می‌شود دوری کنم و از بگو مگو با همسرم پرهیز کنم.


پنجم صبوری. هیچ وقت موقع عصبانیت تصمیم نگیرید، یک نکته خیلی مهم‌تر این است اختلافات خود را به والدین بازگو نکنید. پدر و مادر چون فرزند خود را بسیار دوست دارند ممکن است راه حل‌های احساسی به فرزندان خود پیشنهاد دهند و به جای اینکه آب را روی آتش دعوای فرزندشان بریزند، بیشتر باعث شعله‌ور شدنش شوند و همین طور دیدگاهشان نسبت به عروس یا دامادشان عوض شود.


ششم اینکه هنگام عصبانیت سعی کنید یک لیوان آب بنوشید یا یک آبی به صورت خود بزنید و در حدچند دقیقه موقعیت خود را تغییر دهید تا آتش خشمتان فروکش کند.


 هفتم تمرکزتان روی خودتان باشد، اینکه اول بتوانید خودتان را کنترل کنید. این چنین نباشد که در حالت عصبانیت به همسرتان مدام تکرار کنید که خودت را کنترل کن ولی خودتان داد و بیداد کنید.


 هشتم اینکه اشتباهات خود را بپذیرید. اگر احساس می‌کنید علت خشمگین شدن همسرتان شما هستید آن را بپذیرید و این تصور در شما نباشد که من به هیچ وجه اشتباه نمی‌کنم.


نهم اینکه حین دعوا تمام اختلافات حل شده گذشته را بازگو نکنید.


 و دهم توصیه آخر به زوجین عزیز اینکه از زندگی خود مراقبت کنید. شما با هر شخصی ازدواج کنید بالاخره عادات و رفتاری دارد که ممکن است مورد پسندتان نباشد پس سعی کنید به هم کمک کنید تا ایرادات رفتاری همدیگر را اصلاح کنید.


منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[13686بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[16308بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[36560بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[47685بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[18555بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[24453بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[65275بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[538637بازدید]
زردی نوزادان[495838بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[12773بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11766بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11443بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16297بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51354بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17986بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15455بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11155بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8599بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13205بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14606بازدید]

از میان مقالات

بررسی و تحلیل سند 2030 یونسکو (مقاله انتخابی)
درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی
طب اسلامی، ابزاری برای ساختن تمدن اسلامی(مقاله انتخابی)
اسناد اقدامات ضدبشری بورلاگ و ردپای مامور راکفلر در کشاورزی ایران(مقاله انتخابی)
آداب و خواص به کار بردن بوی خوش(مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
اغفال زنان برای جست و جوی قدرت، نه عشق (مقاله انتخابی)
آندوسکوپی و خطر انتقال هپاتیت و ایدز(مقاله انتخابی)
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
نترس و فرزندت را تحسین کن
حجامت شناخت؛ مقاله نخست؛ سیر تاریخی
تمرینات کیگل(kegel)؛ برون رفت از مشکل انزال زودرس
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!
واکسیناسیون از نگاهى دیگر(مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 1 ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل
50 دلیل برای مخالفت با فلوراید(مقاله انتخابی-خارجی)
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)