سلام عزاداریهاتون قبول حق ببخشید من وقتی خیلی خسته و مثلا چند شب درست نخوابیدم یکی از چشم هام معمولا چشم چپ درد شدید میگیره یه حالت تهوع خفیفی هم بهم دست میده،وقتی آب عسل میخورم در مراحل اولیه درد ،سریع چشمم خوب میشه،اینحالت قبلا مثلا سالی یا چندسالی یبار ایجاد میشد،الان چون در دوران شیردهی و بیخوابی و بدخوابی های زیادی هستم اینحالت هرچند وقت یکبار پیش مییاد و اخیرا مجبور به مصرف مسکن میشم در کنار آب عسل میخواستم بپرسم مشکل اصلی درچشمم چی هست و چه موارد پیشگیرانه ای انجام بدم مشکل بینایی وقند و فشار خون و...ندارم با تشکر
زری

سلام و عرض احترام خدمت شما بزرگوار. دخترم دوماهشه و شیرخشک آپتامیل پپتی میدم. وزن گیری خوبه نفخ و دل درد هم نیست. ولی پنج روز یک بار اگر ماساژ ندم شکمش کار نمیکنه یک دو بار هم اندازه عدس بهش کره دادم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
فاطمه

سلام دکتر جان من کلا هم غلبه سودا هم صفرا وهم دم و بلغم دارم این برنامه ک نوشیتد میتونه مشکلو بیماری‌ها افسردگی مشکلات گوارش درست کنه
پویا

سلام مادرم ۶۴ساله هستند بیماری دیابت و مشکل قلبی دارند اخیرا مچ دستش دچار تورم و درد شدید شده که در مراجعه به پزشک تشخیص تنگی کانال مچ دست دادند آیا جنابعالی میتونید راهنمایی بفرمایید.
مروارید

سلام وقت بخیر درمان سرگیجه که عاملش مشکل مایع گوش میانی است ،آیا راه حلی دارد؟
مروارید

سلام. من دو دوره است که از پیازدرمانی استفاده میکنم ولی هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی هم از اینکه میخوام پریود بشم ندارم. خیلی مایوس شدم. چکار کنم؟
مینوش

با سلام و خدا قوت برای بیماری کرون که خفیف هست چه کارهایی انجام دهیم با تشکر
عزیزه

هیچ قانونی به اسم واکسن اجباری وجود نداره
پاکان

آیا رعایت رژیم تعیین جنسیت زیر نظر دکتر متخصص با تسلیم اراده الهی بودن منافاتی ندارد؟؟؟
م

سلام بنده از شهرستان هویزه مشکل فرزندآوری دارم اگر لطف کنید با شماره بنده در ارتباط باشید.


محمد ساکی
کد : 35641
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
فارس من| آمادگی 3 کمیسیون مجلس برای حل معضل «سگ‌‌گردانی»/ خطرات بهداشتی و روانی جولان سگ‌ها

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 


فارس من| آمادگی 3 کمیسیون مجلس برای حل معضل «سگ‌‌گردانی»/ خطرات بهداشتی و روانی جولان سگ‌ها

 

 

 

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در هفته‌های اخیر موضوع «سگ‌گردانی در معابر و پارک‌ها» دوباره در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور جدی شده و دیدگاه‌های مختلفی هم درباره این موضوع مطرح می‌شود.

 

 


این مسئله وقتی بحث‌برانگیزتر و چالشی‌تر شد که خبر تصویب فوریت طرحی در شورای شهر تهران به گوش رسید که بر اساس آن، «سگ‌گردانی در محل بازی کودکان در پارک‌ها و بوستان‌ها ممنوع می‌شود»!

 

 

  به دنبال انتشار این خبر، این سوالات در فضای جامعه دست به دست چرخید که آیا اساسا محل بازی کودکان در پارک‌ها و بوستان‌ها محدود به یک یا دو نقطه است که کودکان را در آنجا محصور کنیم و در سایر نقاط پارک و بوستان شاهد جولان سگ‌ها باشیم؟!

 

 

 

 

علاوه بر آن، تکلیف عموم شهروندانی که به صورت خانوادگی و برای استفاده از طبیعت و هوای پاک بوستان‌ها به این اماکن مراجعه می‌کنند و لزوما از زمین بازی کودکان هم استفاده نمی‌کنند، چیست؟ همچنین این سوال مطرح است که آیا خطر جولان سگ‌های کوچک و بزرگ، محدود به پارک‌هاست و خطر حمله آنها یا آسیب‌های بهداشتی آنها در خیابان‌ها و معابر عمومی وجود ندارد؟

 

 

 


«حمله مرگبار یک سگ قلاده‌دار به یک دختربچه در لواسان» و ناتوانی صاحبش در کنترل حیوان، «حمله سگ خانگی به یک زن باردار در اصفهان و زایمان زودرس و پرخطر این خانم» و نیز «قتل یک جوان بیست و چند ساله توسط صاحب یک سگ در اصفهان که برای حفاظت از خواهرزاده‌اش به سمت سگ رها شده سنگ پرتاب کرده بود»، فقط نمونه‌هایی از خبرهای تکان‌دهنده دو سال اخیر در خصوص خطرات و معضلات ناشی از این رفتار ضداجتماعی بوده و این سوال را پیش آورده است که وظیفه مسئولان در قبال این مسئله چیست؟

 

 

 


مخاطبان خبرگزاری فارس نیز در روزهای اخیر با ثبت سوژه‌ای در سامانه «فارس من»، خواستار برخورد قاطع با پدیده سگ‌گردانی در خیابان‌ها و بوستان‌ها به عنوان محیط‌های عمومی شده‌اند.

 


خبرنگار فارس تلاش کرده است تا در گفت و گو با کمیسیون‌های بهداشت و درمان، اجتماعی و فرهنگی، ضمن تبیین آسیب‌های این موضوع، راه تدبیر و علاج این مسئله را جویا شود.

 

 

در تماس با اعضای هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سیدجلیل میرمحمدی نایب رئیس اول کمیسیون، از بحث و بررسی بر سر این موضوع در نشست فردا عصر این کمیسیون خبر داد.

 


عضو کمیسیون اجتماعی: رواج سگ‌گردانی، عادی نیست/ موضوع را پیگیری می‌کنیم.

 


اردشیر مطهری نماینده مردم گرمسار و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه سگ‌گردانی یک حرکت فرهنگی حساب شده است که از سوی عده‌ای در جامعه ما ترویج می‌شود، اظهار داشت: این نکته که مراقب حیوانات باشیم و به حقوق آنها احترام بگذاریم، در جای خودش درست است و بحث مجزایی دارد، اما اینکه یک فرهنگ رفتاری غربی را در جامعه خودمان که یک فرهنگ ملی و دینی ممتاز دارد، ترویج کنیم همخوانی ندارد و قابل قبول نیست.

 

 

 


وی افزود: در جوامع غربی به دلیل اینکه نهاد خانواده آسیب دیده است و افراد تنها می‌مانند، برای جبران تنهایی خود رو به نگهداری حیوانات مخصوصا سگ می‌‌آورند اما در کشور ما ساختار فرهنگی و اجتماعی جامعه فرق می‌کند؛ لذا رواج پدیده سگ‌گردانی به هیچ عنوان عادی نیست که عده‌ای آن را به عنوان یک تفریح لاکچری و عجیب و غریب دنبال می‌کنند.

 

 


وی با اشاره به آسیب‌ها و خطرات سگ‌گردانی در پارک‌ها و معابر عمومی گفت:‌ مهمترین آسیب این رفتار عجیب این است که آرامش شهروندان به هم می‌ریزد و دچار وحشت می‌شوند؛ اگر مسائلی برای صاحب سگ پیش می‌آید به خودش مربوط است، ولی فضای عمومی جامعه متعلق به همه مردم است و نمی‌توان با پدیده‌هایی مانند سگ‌گردانی آرامش جامعه را به هم ریخت.

 

 


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: در سال‌های اخیر نمونه‌هایی مانند حمله سگ به یک کودک در لواسان یا حمله سگ به زن باردار در اصفهان اتفاق افتاد که آسیب‌های جبران‌ناپذیری برای آنها به جا گذاشته است؛ این آسیب‌ها را چه کسی باید جبران کند؟

 

 

 

علاوه بر آن، پارس کردن مداوم سگ در محیط‌های آپارتمانی و شهری یک نوع استرس دائمی برای اهالی ایجاد می‌کند و آرامش آنها را سلب می‌کند؛ همچنین، معضلات بهداشتی نیز با نگهداری سگ در محیط‌های آپارتمانی و در معابر عمومی و در پارک‌ها برای مردم ایجاد می‌شود که سلامتی آنها را تهدید می‌کند.

 

 


قوانین سخت‌گیرانه در آمریکا در خصوص سگ‌گردانی

 


مطهری با بیان اینکه در سال 93 طرحی در مجلس برای مقابله با پدیده سگ‌گردانی در دستور کار قرار گرفته اما به نتیجه نرسیده است تأکید کرد: ما در کمیسیون اجتماعی این موضوع را پیگیری می‌کنیم و آمادگی داریم در ارتباط با کمیسیون‌های تخصصی دیگر، یک قانون جامع و کامل در خصوص نحوه نگهداری از حیوانات در محیط‌های عمومی تصویب کنیم؛‌ البته از دستگاه‌هایی مانند پلیس و مراجع قضایی هم درخواست می‌کنیم خلأهای قانونی موجود و نظرات کارشناسی‌شان را به ما منعکس کنند تا طرح جامعی تهیه و در دستور کار قرار گیرد.

 

 


این نماینده مجلس یادآور شد: در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله در آمریکا قوانین سختگیرانه‌ای برای موضوع سگ‌گردانی و ضوابط آن در نظر گرفته‌اند، حالا اینکه عده‌ای در کشور ما مدعی روشنفکری باشند، اما بدون ضابطه اقدام به سگ‌گردانی کنند و آرامش شهروندان را سلب کنند قابل قبول نخواهد بود.

 


سخنگوی کمیسیون فرهنگی: آماده همکاری با کمیسیون‌‌های بهداشت و اجتماعی برای چاره‌اندیشی درباره سگ‌گردانی هستیم.

 


حجت‌الاسلام مجید نصیرایی سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی فارس، در خصوص معضل سگ‌گردانی در معابر عمومی و پارک‌ها و بوستان‌ها و اعتراض شهروندان به این رفتار، اظهار داشت: این موضوع در کنار سایر مسائل و معضلات باید در اندازه خودش مورد بررسی قرار بگیرد و به صورت واقعی و به دور از کوچک‌نمایی یا بزرگنمایی، با آن مواجه شویم.

 

 


وی افزود: در ارتباط با این مسئله باید متناسب با فرهنگ بومی و اصالت‌های جامعه ایرانی و اسلامی تدبیر شده و همه ابعاد آن به طور دقیق در نظر گرفته شده و به دور از هیجان‌های اجتماعی و احساسات مخرب تصمیم‌گیری شود. 

 


سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه معضل سگ‌گردانی یک مسئله تک‌بعدی نیست و باید به همه ابعاد آن توجه شود، گفت: هرچند در لایه‌هایی از اجتماع مانند نگهبانی از اماکن یا گله‌داری، نگهداری سگ ایرادی ندارد و البته همان نیز باید در چارچوب ضوابط مشخص و بدون آسیب رساندن به دیگران انجام شود، اما سگ‌گردانی بی‌ضابطه در معابر و پارکها و بوستان‌ها آسیب‌هایی همچون نقض حقوق شهروندان به ویژه کودکان و آسیب رساندن به آنها و نیز خطرات بهداشتی و محیطی دارد؛

 

 

 مخصوصا در محیط‌هایی مانند برخی پارک‌ها و بوستان‌ها عملا این مکان‌ها تبدیل به محل جولان و جمع شدن سگها و دیگران حیوانات خانگی می‌شود و این سؤال وجود دارد که آیا این اجتماع حیوانات در داخل یک پارک یا بوستان و بقایای غذا و فضولات آنها عامل نشر بیماری نمی‌شود؟!

 

 

 


نصیرایی با تأکید بر اینکه باید برای حل این معضل از تجربه‌های مفید دنیا بهره بگیریم و به زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه خودمان نیز توجه کنیم تصریح کرد: نمایندگان مجلس در هر موضوعی که خلأ قانونی وجود داشته باشد آمادگی ورود دارند،‌ در این مسئله هم ما در کمیسیون فرهنگی این مساله را ابتدائا مورد بررسی قرار می‌دهیم و در ادامه آمادگی داریم با همکاری‌های مشترک با کمیسیون اجتماعی و بهداشت درمان طرح جامعی در خصوص سگ‌گردانی آماده کنیم.

منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
  کسانی که ادای «آریا بودن»شون زمین و زمان رو دو شقه می کنه، به نمونه های بارزِ «نجس پروری» تبدیل شدند. نجاستی که تا پیش از این در زندگی شون موج میزد و حالا خودشون با دستای خودشون دارن آن را علنی می کنن و پرچمی آشکار با خودشان به این طرف و آن طرف می روند با این مضمون: «به من نزدیک نشوید»
ارسال کننده نظر : شهریار      تاریخ ارسال نظر : ۲ مرداد ۱۴۰۰


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14962بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17359بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38046بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49624بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19436بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25484بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67490بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542828بازدید]
زردی نوزادان[498434بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13683بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12300بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12096بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16904بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52785بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18813بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16230بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11786بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9069بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13760بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15305بازدید]

از میان مقالات

چگونه اربابان قدرت با جان انسان ها بازي مي كنند؟(مقاله انتخابی)
عوارض ناشناخته محصولات دستکارى شده ژنتیکى(مقاله انتخابی)
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
سالنامه حجامت 1394 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
پاکسازی 15 روزه (دستور مسهل عام)
آن روی سکه صنعت جراحی زیبایی مصنوعی(مقاله انتخابی)
کوکا کولا، پپسی و سیاست های امنیت غذایی (مقاله انتخابی)
مافیای پزشکی؛ بیماری‌های ساختگی در خدمت «صنعت پزشکی» + فیلم(مقاله انتخابی)
هراس از خوردن غذا (مقاله انتخابی)
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)
کشتم شپش شپش کش شش پا را!!
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چگونه دانشگاه به دانشجویان خیانت می کند؟ (مقاله انتخابی)
وبا چگونه به سوریه رسید؟ ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.(مقاله انتخابی)
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)
برص و آب آفتابی!
تدابیر دوران بارداری (2)