سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 34144
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
ماهیگیری کرونایی عباس عبدی؛ لطفاً به دوا و درمان مردم کاری نداشته باشید!

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

 



ماهیگیری کرونایی عباس عبدی

لطفاً به دوا و درمان مردم کاری نداشته باشید!



نظرات طبّ سنّتی درباره پیشگیری و درمان کرونا را در این مقاله بخوانید: 

 

کرونا، مردن از ترس مرگ!!

 

************


ماهیگیری کرونایی عباس عبدی/ لطفاً به دوا و درمان مردم کاری نداشته باشید!


اساساً وقتی ایشان نسبت به مسأله ای اطلاعات کافی ندارد، آیا اظهار نظر درباره اینکه کدام گزاره جهل است و کدام گزاره علم محسوب می شود، عاقلانه است؟

گروه جامعه جهان نيوز: به تازگی  عباس عبدی در یادداشتی با تیتر «تفاهم علم و جهل؟» در کانال تلگرامی خود نوشته است:

«فایلی صوتی از جلسه روز پنجشنبه ستاد بحران قم منتشر شده، که عده‌ای به نام طب اسلامی نیز حضور داشته و رهنمود می‌دهند. این جلسه نشان‌دهنده عمق فاجعه‌ای است که مقابله با کرونا در قم در حال رخ دادن است. مسئول یا نماینده دانشگاه علوم پزشکی قم که باید نماینده وزیر و رییس ستاد باشد حق ندارد با چنین افراد بی صلاحیتی در یک جلسه بنشیند و حتی حرفشان را گوش کند چه رسد که بخواهد با آنان بحث کند و آنان را در حوزه صلاحیت حرفه‌ای پزشکی به رسمیت بشناسد. وزیر بهداشت و دولت یا نباید مسئولیت بپذیرند یا باید قدرت آن را داشته باشند که این افراد را به سرجای خودشان بنشانند. به مردم قم اعلام کنید که از این پس درمان شما با این افراد است.»(1)


اما چند نکته در این باره باید گفته شود:
 

1. بر اساس پیگیری های صورت گرفته، این افراد به هیچ یک از بیمارستان های قم ورود نکرده اند و تاکنون مجوزی هم به آنها داده نشده است. در جلسه ستاد بحران قم هم فقط برای اعلام آمادگی حضور پیدا کرده اند و در آن فایل صوتی هم کاملاً مشهود است که آنها با دعوت کسی آنجا نرفته اند. از طرفی با وجود اینکه در پزشکی رایج، تاکنون درمان قطعی برای کرونا پیدا نشده است، اما روند  درمان مردم قم  به این افراد سپرده نشده است؛ بنابراین نباید با گفتن این جملات، موجب تشویش ذهنی مردم شد. ممکن است احیاناً آنها گمان کنند که شدت بیماری در قم به دلیل دخالت این افراد است!
 

2. قبل از هر چیز باید از آقای عبدی بپرسیم که ایشان چند دوره کتاب پزشکی خوانده اند، به چند مکتب طبی در دنیا آشنایی دارند، چه مقدار از  کتاب های ابن سینا و زکریای رازی را تورق کرده اند؟ از همه مهمتر، با توجه به اینکه ایشان در مورد طب اسلامی نظر داده اند، باید پرسید که از میان هزاران احادیث طبی موجود در کتاب های روایی، چه مقدار از آنها را دیده اند، آزمایش کرده و یا در مورد آن تحقیق مبسوط انجام داده اند که هم اکنون در کرسی قضاوت علم و جهل قرار دارند؟
 

اساساً وقتی ایشان نسبت به مسأله ای اطلاعات کافی ندارد، آیا اظهار نظر درباره اینکه کدام گزاره جهل است و کدام گزاره علم محسوب می شود، عاقلانه است؟ علاوه بر اینکه از شعارهای اصلاح طلبان، آزادی بیان و احترام به عقاید دیگران و... بود، چه شد که ایشان به جای رد علمی، به یک باره از برچسب  جهل استفاده می کند و حتی می گوید: «رئیس جلسه نباید حرف آنها را بشنود چه برسد به اینکه با آنها بحث کند.» ؟
 
    
3. جالب است که در سال های گذشته ، بی بی سی، صدای آمریکا، ایران اینترنشنال و رسانه های معاند نیز به بهانه های مختلف و حتی با برنامه های اختصاصی و ویژه، بارها به طب اسلامی حمله کرده اند و با عناوینی مثل خرافات، شیادی و ... به تخریب آن پرداخته اند. و جالب تر از همه اینجاست که در ماه های اخیر که ویروس کرونا در جهان شناسایی شود و قبل  از اینکه در ایران فراگیر شود، این حملات افزایش یافت و در داخل نیز بعضی رسانه های اصلاح طلبان و غرب گرایان نیز در این زمینه کم نگذاشتند.
 

4. ممکن است بعضی مدعیان طب اسلامی کارهای خطا و اشتباه انجام دهند، اما در هر صورت طب اسلامی، موافقان و مخالفانی حتی در خود حوزه علمیه دارد. قابل انکار نیست که در بین مردم افراد زیادی بوده اند که از طریق این روش، درمان شده اند. کسی هم به زور در دهانشان دارو نریخته است و با عقل و اختیار خود به این سمت گرایش پیدا کرده اند. بنابراین نمی توانیم به این دلیل که آنها مانند ما فکر نمی کنند یا به هر دلیل دیگر، به این افراد توهین کنیم.
 

5. حال که امثال عباس عبدی به راحتی در باب پزشکی هم سخن می گویند باید از آنها پرسید که آیا  فیتوتراپی (گیاه درمانی) و فیتو فارماکولوژی که در آلمان و سایر کشورهای دنیا بسیار رایج است یا طب چینی هم از نظر آنان جهل است؟ اگر برچسب آمریکایی  یا کانادایی بر روی یک دارو بخورد، از جهل و خرافی بودن در می آید؟
 

6. در آخر هم باید به ایشان و سایر دوستانشان که در این روزها از آب گل آلود کرونا در حال ماهیگیری هستند، بگوییم که ما به اندازه کافی در سال های گذشته، دستپخت های اصلاح طلبان و غرب گرایان را در سیاست های خارجی و داخلی با گوشت و خون خود لمس کردیم، خواهشاً دیگر به دوا و درمان مردم سرک نکشید و برای آنها تعیین تکلیف نکنید!

منبع :

جهان نیوز



نظرات
  سلام برادر عزیزتر از جان
پیرو پاسخ 15 فروردین شما ، بابت موفقیت شما و همکاران عزیزتان در درمان کرونا بسیار بسیار خوشحال شدم.این موفقیت ها در حالی به دست آمده که امکاناتی که در اختیار طب نوین هست اصلا و به هیچ عنوان قابل مقایسه با امکاانات در اختیار شما و همکارانتان نیست. موفق و موید به تایید الهی باشید. نمی خواستم وقت بسیار باارزش شما رو بگیرم ولی نتونستم .

ارسال کننده نظر : برادر کوچکتان و عاشق شما      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ فروردين ۱۳۹۹


  یا سلام و خسته نباشید من چن سالی میشه ک با طب سنتی آشنا شدم و طی این مدت خیلی تعداد و شدت سرماخوردگی هام کم شده و خیلی کاربردهای دیگ ک چندین سال تو طب مدرن بهش نرسیده بودم و... ولی آقای دکتر بدور از تعصب بنظرتون طب سنتی چقد تو همچین بحرانی میتونه کمک کننده باشه آیا هنوزم با واکسیناسیون مخالفین آیا اگ طب سنتی ب تنهایی ب جنگ این بیماری بره ی فاجعه ب بار نمیاد و....
ارسال کننده نظر : زهره      تاریخ ارسال نظر : ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
  

سلام. واکسیناسیون مورد تایید طب سنتی است و ابداع طب نوین نیست. ما با محتوای واکسن های فعلی مشکل داریم. با اطمینان به شما می گویم طب سنتی قادر به پاسخگویی به نیازهای طبی بشر هست. همکاران ما در زمینه درمان کرونا بسیار موفق تر از همکاران طب جدید بوده اند. یادتان نرود که فاجعه کرونا، برآیند عملکرد طب جدید است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ فروردين ۱۳۹۹



  سلام آقای دکتر سال نو شما مبارک دکتر روا زاده نوشته بودند روزی سه تا پنج قطره برای بزرگسالان روغن حنظل توی گوش بریزی از کرونا جلوگیری میکنه نظر شما چیه ممنون میشم جواب بدین
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۲ فروردين ۱۳۹۹
  

سلام. تجربه ای ندارم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۹ فروردين ۱۳۹۹



  عملکرد اشتباه بعضی دستان در این حوزه،متاسفاه باعث بروز این شائبه ها می شود. باید با دقت بیشتر و ظرافت به ارتقا این رشته کمک کرد.
ارسال کننده نظر : حسینی      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ اسفند ۱۳۹۸


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12357بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15030بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35235بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46224بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17279بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23154بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63640بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536172بازدید]
زردی نوزادان[493943بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11461بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11588بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11269بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16128بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50905بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17737بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15234بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10978بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8444بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13031بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14388بازدید]

از میان مقالات

واکسینه کردن جهان؛ گیتز و راکفلر به دنبال کاستن از جمعیت جهان هستند(مقاله انتخابی)
روزنی به پزشکی پیشگیری در طبّ کهن(مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
زونا
ناخنک (ظفره – Pterygium)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان
وبا چگونه به سوریه رسید؟ ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.(مقاله انتخابی)
جنایتی هولناک در پرونده غرب؛ پشت پرده آلوده کردن مردم ایران به ایدز توسط فرانسه + تصاویر و فیلم(مقاله انتخابی)
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
سستی و سفتی کمر؛ خرافه ای عوامانه یا واقعیتی علمی؟!
آشنایی با بادکش درمانی
نگاهی به مستند «گشایش رمز زندگی»؛ کوته‌بینی داروین نظریه‌اش را نابود می‌کند + فیلم و تصاویر(مقاله انتخابی)
پاکسازی 15 روزه (دستور مسهل عام)
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)