سلام وقت بخیر آیا می توان پیاز درمانی را در این هوای گرم و شروع تابستان انجام دهیم؟ مشکلی برای معده ایجاد نمیکند؟
مریم

سلام من دخترم 1سال9ماهشه و خواستم از شیر بگیرمش بعد یه جا پرسیدم بهم گفتن که اول شیر یدونه از پستان ها رو ازش بگیر و بعد از مدتی هر وقت خوب شد دومی رو هم بگیر خواستم بدونم این روش خوبه کیا امتحان کردن ؟
فاطمه

سلام معنی آیه والوالدات یرضعن... رو اشتباه نوشتین.
شریف

سلام. دو سوال داشتم. اول اینکه میتونم کمی آبلیمو به این مایع اضافه کنم و بخورم؟ دوم اینکه من عازم سفری هستم که یک روز داخل اتوبوس هستیم. میشه راهنمایی کنین که چطور میتونم در عین حفظ این برنامه بتونم حداکثر خواص و هم پیگیری درمانم رو هم داشته باشم؟ تشکر میکنم
شروینه

سلام، برای حجامت کجا باید مراجعه کنیم؟! شما مشهد تشریف دارید؟!
هاشمی

منظور از سالاد مخصوص چیه
حسن شاهی

سلام آقای دکتر پسرم ۳۲روزشه و نفخ شدید داره هر قطره ای آنی بگید دادم بهش ولی خوب نشد قطره خارجی اینفاکول هم میدم بازم همونه زور میزنه قرمز میشه چیکار کنم توروخدا ی راهی بگید بهم😭🙏
مطهره

سلام. مدت سه ماهه گوشم مکرر دچار عفونت میشه . سه دوره کواموکسی کلاو و دو بار ساکشن انجام دادم. گوشگیر هم استفاده میکنم که آب داخل گوش نره ولی بعد مصرف دارو چند روز دچار خارش میشه و بعد عفونت و درد شدید. لطفا کمکم کنید
مریم

ببخشید آقای دکتر پسر من حدود یک هفته برای یک دوره از سربازی داخل کوه بودند و الان تمام صورتش سوخته و سیاه شده برای درمانش با طب سنتی چه راهکاری شما پیشنهاد میکنید شاید لازم باشه که بگم پوستش خیلی حساس بود و قبلا رفع آفتاب سوختگی ساده ساعد دستش حدود چند ماه طول کشید ممنونم از لطف شما
سکینه

لعنت از تقویم شما استفاده کردم که فردا برم حالا میبینم قمر در عقربه واقعا که پایگاه طب چی وقتی اشتباه به این بزرگی میبینه آدم من همیشه حجامت در روز مناسب گفته شده رفتم و این ماه نیاز مبرم بود
محمد
کد : 98026
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۴
خبرها و نظرها
Share Email
برای جمعیت!!!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

برای جمعیت!!!

 


 

❁ـ﷽ـ❁

 

 

آمارها نگران‌کننده است.


انگار روی صورت عددها، یک نفر فاتحانه 👺 گذاشته تا ما را 😟😨😓 کند. عدد و رقم دادن خوب است،اما ناقص است. پشت هر آمار، یک کلمه مهم وجود دارد:

 


"چرا؟"

 

بیایید تا چرایی این افت_نرخ_باروری و رفتن به سمت پیری_جمعیت و کاهش فرزندآوری را ما زنان_ایران به شما جامعه و حاکمیت ایران

بگوییم:


 

- چون مادری ما را تحقیر کردید. مادر بودن، خانه داری، خانواده داری را به هیچ انگاشتید. دلتان خواست یکهو ارزش را بدهید به زن فلانی که پابست خانه و بچه نیست ولی عوضش فلان دانشگاه مدرک گرفته و‌ فلان اداره، کارمندی و حتی فلان بوتیک، فروشندگی می‌کند؛ عوضش درآمد دارد، درآمدی که شوهرش و شما می‌بینید و می‌توانید بشمارید!

 

 

 


چون یادتان رفت مادری، هرچند نادیدنی، شغلی است حساس و آینده ساز.

 

 

- چون در یک زمانی حس کردید وای چقدر زنها بچه می آورند، برویم جلویش را بگیریم! برنامه ریختید و کار کردید. از تبلیغات روی جلد پفک و نمک و قبض آب و برق گرفته تا قطع کوپن و بیمه بچه سوم به بعد تا عقیم کردن میلیون میلیون زن و مرد ایرانی. #تنبیه_مدنی کردید خانواده های چندفرزندی را.

 

 


خلاف علم و عقل و شرع، با تمام توان، دو و تک فرزندی را ارزشمند جلوه دادید. در فیلم و سریال ها، بدبخت بیچاره ها چندفرزندی بودند، فرهیخته های موفق، تک فرزند.


 

 

 - چون به اسم توسعه و شهرسازی، هر کار دلتان خواست با خانه هایی که باید خانواده در خود جای میداد، کردید. حیاط ها را که باید ۲-۳-۴ بچه تویش بازی میکرد، محوکردید. متراژها را طوری درز گرفتید که تصور اینکه ۳-۴ بچه توی حلق مادر باشد و اعصاب برایش نگذارد، او را از فرزندآوری منصرف کند.

 

 


مستأجرها را که نگو. کاری با جامعه شد که به بیش از ۲ فرزند کمتر کسی خانه می‌دهد.

 


انصاف و رحم تان کجا رفته نسبت به خانواده هایی که هم برای سلامت و تعالی خود هم برای جامعه و آینده شما، زیر بار سختی فرزنددار شدن می‌روند؟ پسفردا همین بچه‌های مایی که امروز با مال و املاک تان خردمان کردید، باید نیروی کار و علم و امنیت و رفاه شما شوند! اگر بیندیشید...

 

 

 

 

 - چون فکر کردید فرزندآوری فقط به دوش زنان است. مردها خودشان را کشیدند کنار. از درک نکردن جایگاه و زحمات یک مادر بگیر تا حتی سرکوفت زدن که "مگر صبح تا شب توی خانه زیر باد کولر چه کار میکنی که می‌گویی خسته ام و همدلی کن؟!"

 

 


چون نفهمیدید مادر حمایت می‌خواهد. قدیم خانواده گسترده و حامی (در کنار اذیت ها!) بود. امروز زنان تنهاترند. اما هم باید دلبرترین همسر باشند، هم بانشاط ترین مادر، هم ...

 

 

 

 - چون همه این سالها متوجه نبودید باید زیرساخت هایی را فراهم کنید. زن هایی که محصل بودند، شاغل بودند، حق مادر شدن نداشتند؟ باید بین تحصیل و مادری، بین اشتغال و‌ مادری، یکی را انتخاب میکردند؟ و خب معلوم است که با آن پایین کشیدن مادری از ارج و قرب حقیقی اش، انتخابشان مادر شدن نبود!

 

 


مادر شوند که حتی مادرشان هم بهشان سرکوفت بزند که "بچه‌های مردم چه می‌شوند بچه ما چه شده! نشسته به آروغ گرفتن و پوشک عوض کردن!"

 

 

 

- چون جامعه جوری با یک مادر رفتار می‌کند که انگار جُرم کرده! بیخود کرده بچه آورده، تاوانش را بدهد! نگاه های کم رحم و غیرهمدلانه به بچه و‌ مادر بچه توی مهمانی ها، جاهای کمی رسمی، حتی مسجدها ... بی تحملی نسبت به صدای بچه‌ها که صدای زندگی ست... بی اعصابیِ پدرومادربزرگها... چشم و ابرو‌آمدن و خط و‌ نشان کشیدن همه برای مادر و‌ پدر که "همین یک/دو/سه تا بس است! مبادا به سرت بزند یکی دیگر!"

 

 

 


که البته معلوم نیست چه کسی به آنها اجازه داده که درباره شخصی ترین تصمیم آدم ها حرف بزنند!

 

 

- چون در بوق و کرنا کردید بارداری برای خانم زیر ۱۸ سال و بالای ۳۵ سال یعنی حماقت! یعنی مرگ! یعنی عقب افتادگی و نفهمی! سن باروری زنان را تا شد محدود کردید. ازدواج_بهنگام را هم برچسب کودک همسری!! زدید. هزار جور خطر هم برای حامله شدن ردیف کردید؛ خلاف علم.

 

 


زایمان طبیعی را به انواع توجیه ها تبدیل کردید به سزارین. بیش از ۳ سزارین را هم گفتید خطر مرگ! این هم خلاف علم!

 


غربالگری را اجبار کردید؛ به زنان و خانواده ها جوری در هر بارداری تا حد مرگ استرس و هزینه مالی تحمیل کردید که مبادا دیگر هوای بچه دار شدن به سرش بزند! این هم خلاف علم و استانداردهای دنیا!

 

 

 

- چون نمی‌توانیم! نمی‌شود! ناباروری رنج عظیم مگویی است. خیلی ها فکر می‌کنند بهانه می‌آوریم اما نمی‌دانند که ماه‌ها و سالهاست می‌خواهیم و نمی‌شود! دلیلش چیست؟ نمی‌دانیم. لابد از سبک زندگی غلط خودمان گرفته تا آلودگی های محیطی و... بدترش اینکه یک زوج نابارور نمی‌داند دقیقا باید قدم به قدم چه کند، کجا برود. سردرگم است و رنجور. نذر و نیاز است که می‌کند تا آغوشش میزبان یک "اَغو"ی ساده شود و چشمانش گره خورده در یک نگاه معصوم.

 


 

- چون...

 

 

نه اینکه اینها همه ماجرا باشد،...

 

 

نه.


یا مثلا انکار کنیم که ما خودمان هم برخی متوقع تر شده ایم، نازدار تر، ضعیف تر، تجملاتی تر، راحت طلب تر، ناشُکر تر، کم طاقت تر، با قناعت کمتر، مصرف گرایی بیشتر، سخت‌گیری بالاتر، وسواس های عجیب، چشم و هم چشمی، قر و‌ اداهای نوپدید، نداشتن اولویت بندی، نداشتن برنامه‌ریزی، بی‌توجهی به نظام ارزشی، ...

 

 

 


نه!


ولی بی انصافی است اگر همه تقصیر به گردن زنان بیفتد! کاسه کوزه ها سر زنان بشکند! زنانی که خود قربانی اند و از حق_مادری و چندفرزندی محروم شده اند.

 

 

اما چه می‌شود کرد که زنان غالباً عاشق اند و جنگنده! ما زنها اگر بفهمیم که باید برای بقا، برای حیات، برای آینده، برای وطن، برای فرزندانمان جنگید،

 


می‌جنگیم!


با همه سختی‌ها به میدان می‌آییم. باهمه این زخم‌هایی که به ما زده‌ شد و میشود، با همه نامهربانی های جامعه و زمانه و حتی نزدیکترین هایمان، باز هم مادر شدن را، آن هم چندباره، انتخاب خواهیم کرد.

 

 


یقین داریم آیندگان، بیش از شما، قدردان ما خواهند بود و نام این نسل از زنان، این زنان غیور صبور فهیم قوی، در تاریخ خواهد درخشید...

منبع :

@hejrat_kon



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14795بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17211بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37858بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49408بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19289بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25323بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67274بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542355بازدید]
زردی نوزادان[498128بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13571بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12220بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12004بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16811بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52608بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18690بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16117بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11695بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8995بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13681بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15202بازدید]

از میان مقالات

جامعه ستیزی به بهانه کرونا
معده شناسی
پشت پرده استفاده از ماده سمی فلوراید(مقاله انتخابی)
به خطر انداختن سلامت نوزادان برای فروش ماهی(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
شفا از منظر قرآن کریم (مقاله انتخابی)
توصیه آیت الله قاضی برای تقویت حافظه+راز حافظه قوی مرحوم آیت‌الله بهجت
جنبش غذاهای سریع(مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (2)
مصاحبه با استاد محمدطه طرفی در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم
سستی و سفتی کمر؛ خرافه ای عوامانه یا واقعیتی علمی؟!
پاکسازی 15 روزه (دستور مسهل عام)
آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
چگونه دانشگاه به دانشجویان خیانت می کند؟ (مقاله انتخابی)
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
جهان فشن؛ صنعتی استثماری برای استحمار دیگران ( مقاله انتخابی)
چگونه اربابان قدرت با جان انسان ها بازي مي كنند؟(مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
ما در میانه یک انفجار فرهنگی به سر می بریم که با «شکیل شدن» بدن پیوند دارد (مقاله انتخابی)