سلام بر شما، ایلومیناتی مخوف ترین و وحشی ترین فرقۀ دنیاست. جناب دکتر رائفی پور در یکی از همایش هایشان چند بخش از مانیفست ایلومیناتی ها برای حاضران می خوانند که به واقع انسان به وحشت می افتد که اکثر اعضای این فرقه جزو طبقۀ روشنفکر و بسیار تحصیل کردۀ جامعه معرفی می شوند (همان طور که از نام فرقه مشاهده می شود) اما بردگان و بندگان حقیقی ابلیس هستند که هیچ چیز جز نابودی دین، عقلانیت و محو شدن نام پروردگار از آثار آدمی نمی جویند و حتی بسیار بسیار به دنبال ریختن خون بیگناهان به ویژه کودکان و مسلمانان هستند. متأسفانه ایلومیناتی و فراماسون ها تا طبقات ارشد سرزمین ما نیز نفوذ کرده اند. اما،... بماند...
شهریار

خخخخ!!
علی

سلام، آیا مصرف شیر بز قبل یا حین بارداری مشکل ایجاد میکنه؟ ماءالجبن چطور؟
زویی

امکان هیچ نظر دهیی براتون نیست چون پدرشون ممانعت میکنند از پزشک رفتن؟پپچون چندین دکتر رفتیم بی نتیجه بوده اصفهان متخصص طب اسلامی سنتی یا پزشک میشناسید؟
طباطبائی

سلام علت درد انگشتان دست بخصوص موقع بیدار شدن از خواب چی میتونه باشه لطفا کمک کنید
محمد

سلاماقای دکتر‌من کیست اندرومتریوز و کاهش ذخیره تخمدان یک صدم دارم‌‌پیشنهاد شما برای اینکه باردار بشم چیه لطفا؟ممنون‌از شم
مریم محمدی

درود سالادی که گفتید ربطی به شیراز ندارد دقیقا مختص شیرازیها ست که حالا همه یاد گرفتند حالا شما چرا ناراحتی مثل اسپاگتی که مختص ایتالیاست
علی از شیراز

سلام خدا قوت دکتر برای بیماری گال چکار کنیم
زهره

سلام و خداقوت عرض میکنم پسرم6سالشه غلظت خون و تری گلیسیرید و هموگلوبیتش بالاست شما میدونید چه علتی میتونه داشته باشه یا علائم چه بیماریی گفتند نشانه ی بیماریهای بدی میتونه باشه در خانواده پدری سابقه ی فشارخون بالا و تالاسمی و فاویسم دارند ولی ایشون نداشته (شب ادراری داره هیچ جوریم نتونستیم درمان کنیم گاهی روز هم ... دو بار با فاصله از هم بدون اختیار کامل هم شده ادرارش) چشماش 4ونیم درجه ضعیف شده و تنبلی چشم گفتند داره رنگش زرد و پریده ست مدتیه قبل ازمایش خون قند ناشتا با دستگاه گرفتند بالا بود ولی توی ازمایش خون بالا نبود خیلی کودک شاد و پرانرزی و سالم و قویی بود چند سال قبل اصلا مریص نمیشد اما الان روحیه شکننده صعیف اصطراب جدایی ... خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چون دکترها هم کار خاصی انجام ندادند یا حداقل غلظت خون را بفرمایید
طباطبائی

سلام وقت بخیر من دچار ماکولار پوستی شدم که فکر کنم غلبه سودای خشک هستش چه منضج و مسهلی باید بخورم که بدنم پاک سازی بشه .
افسانه توکلی
کد : 67766
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
در بلبشوی تبلیغات، کودکان را دریابید.

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

در بلبشوی تبلیغات، کودکان را دریابید.

 

 

 

 


تبلیغات یکی از بهترین راهکارها برای فروش محصول است. اما این تبلیغ یک خوراک است که علاوه بر فروش محصول، بر روی ذائقه، سبک زندگی، نوع نگاه و... مخاطب اثر می‌گذارد. به همین علت توجه به محتوا و المان‌های موجود در تبلیغ بسیار اهمیت پیدا می‌کند و نباید در این تبلیغات از بچه‌ها به راحتی و بدون توجه به تبعات روانی و تربیتی که روی آن‌ها دارد استفاده شود.

 

 

 


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا؛ در بین تماشای یک برنامه‌ تلویزیونی صدای تلویزیون زیاد می‌شود و تبلیغات بین برنامه آغاز می‌شود که صدای آن از صدای برنامه‌، فیلم‌ و سریال‌های تلویزیونی بیشتر است و آگهی آغاز می‌شود که چند کودک 2 تا 3 سال با یک پیراهن و یک پوشک در کارخانه‌ای مشغول کار هستند و تبلیغ پوشک بچه می‌کنند و یا با یک سرچ ساده در فضای مجازی تبلیغاتی را می‌بینیم که یک کودک 2 یا 3 ساله با بدن لخت که فقط یک پوشک دارد با مادرش بازی می‌کند.

 

 

 


تمام این تبلیغات به نحوی مخاطب و زندگی او را خودآگاه یا ناخودآگاه درگیر می‌کند. صنعت تبلیغ در جهان و در کشور ما به سمتی رفته است که بخاطر جذابیت کودکان؛ از آن‌ها استفاده می‌کنند. بدون توجه به آینکه چه آسیبی به کودک حاضر در تبلیغ و یا بچه‌هایی که تبلیغ را تماشا می کنند ؛ وارد می شود.

 

 

 

 

تبلیغات به راحتی ذائقه مخاطب را تغییر می‌دهد.


تبلیغات روش و تکنیک‌هایی برای جلب توجه مخاطب به یک محصول است، آگهی‌های تبلیغاتی با استفاده از تکنیک‌هایی تلاش می‌کنند محصول را در کانون توجه مخاطب قرار دهند. اما این تبلیغات فقط باعث فروش یک محصول نمی‌شود بلکه فرهنگ، ذائقه، نوع نگاه و... را هم به نوعی به مخاطب می‌فروشد و او را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

 


حالا اگر این تبلیغات کودکان را که هنوز شخصیت‌ متغیر و بسیار تحت تاثیری دارند را هدف قرار دهد و از آن‌ها استفاده کند؛ کاربرد نماد، ابزار، چهره‌ها، نوع پوشش و... بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند.

 


کودک هدف نیست؛ وسیله است.


کودک در این تبلیغات هدف اصلی نیست بلکه وسیله‌ جذب مخاطب بیشتر است، زیرا مخاطب بخاطر جذابیت کودک جذب محتوای آن می‌شود و سرمایه‌گذار را به هدف خود که فروش بیشتر محصول است می‌رساند. به علت همین تاثیر و جذب بالای مخاطب؛ به ظاهر و پوششی که کودک در این تبلیغات دارد و به تبع آن تاثیر روانی و تربیتی که در آینده بر او خواهد گذاشت توجهی نمی‌شود و در واقع این سرمایه‌گذاران آینده و تربیت کودک را فدای سود خودشان می‌کنند.

 

 

 

 


 برخی از این تبلیغات پا را فراتر گذاشتند و به بهانه تبلیغ لباس، پوشک و... برای کودکان آن‌ها را عریان و یا نیمه عریان نشان می‌دهد، کودکان بطور دسته جمعی هستند و بدن لخت یکدیگر را می‌بینند و یا خودشان روبه روی آینه بدن خودشان را بصورت عریان می‌بینند.

 

 


در اصل 77 قانون تبلیغات کشور آمده است: «در تبلیغات تلویزیونی نباید کودکان عریان یا نیمه عریان نشان داده شوند.»  با توجه به این قانون همچنان برخی از سازنده‌های تبلیغات به این موضوع توجه نمی‌کنند و از کودکان به عنوان ابزاری برای دیده شدن و افزایش فروش استفاده می‌کنند بدون اینکه به آینده و تاثیر آن بر تربیت این کودکان فکر کنند، وقتی بزرگ شد آیا دوست داشته در بچگی همه بدن عریان و نیمه عریان او را ببینند یا خیر؟

 

 

 


به فکر سن بیداری جنسی کودکان باشید.


پیش‌تر نیزغلامعلی افروز رییس هیئت مدیره سازمان نظام مشاوره و روانشناسی کشور استاد ممتاز دانشگاه تهران با بیان اینکه این کودکان با انگیزه‌های اقتصادی و تجاری مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: از نظر روانشناختی، کودکی که با برچسب بزرگ شود، شخصیت سالمی نخواهد داشت و این مشکلات تا بزرگسالی گریبان بچه‌های تبلیغاتی و خانواده‌هایشان را خواهد گرفت.

 

 

 


به نظر روانشناسان تربیتی کودک؛ ۳ تا ۴ سالگی، سن بیداری جنسی و تشکیل خاطرات در ذهن کودکان است و در ۵ تا ۷ سالگی کودکان، وقتی با بدن برهنه مواجه می شوند، کنجکاو می شوند که بدن آن‌ها چه ویژگی‌هایی دارد و همین ممکن است خطرآفرین و نگران کننده باشد.

 

 


این کارشناسان معتقدند که اگر پوشش مناسب جلوی کودک رعایت نشود و کودکان به راحتی بدن لخت و عریان یکدیگر را ببینند و بتوانند لمس کنند منجر به بلوغ زودرس آن‌ها می‌شود که عواقب خطرناکی برای او در کودکی و بزرگسالی خواهد داشت.

 

 


در تحقیقات روانشناسان کودک در این زمینه، کودکان بین سنین ۳ تا ۴ سالگی دوست ندارند بدن شان در معرض دید باشد و از این که دیگران آن ها را عریان ببینند، احساس خجالت و شرم می کنند.

 

 


این کارشناسان تاکید می‌کنند که والدین هنگام تعویض لباس کودکان ۲ تا ۳ ساله که کاملاً متوجه جنسیت خود شده اند، باید مواظب باشند که فرد دیگری، خصوصاً کودک دیگری، بدن برهنه او را نبیند.

 

 


برخی از خانواده‌ها روی پوشش دختران حساس هستند و درباره لباس و بدن پسر بچه‌ها حساسیت کمتری دارند، اما به عقیده کارشناسان تربیت کودک روند رشد جنسی و روانی کودکان در سنین کودکی فارغ از جنسیت آن‌هاست و باید حساسیت در تربیت هر دو جنس به یک شکل باشد و محدودیت‌ها و آگاهی‌ها به هر دو جنس آموزش داده شود.

 

 

 


از همان کودکی از بچه اجازه بگیرید.


خیلی از کارشناسان بر این عقیده هستند که اگر خیلی از حریم‌ها را والدین و بزرگترها رعایت کنند در کودک هم نهادینه می‌شود و رعایت می‌کند.

 


پیش‌تر محمدمهدی سیدناصری، مدرس دانشگاه و پژوهشگر حقوق بین‌الملل کودکان هم با تاکید بر اینکه انتشار عکس عریان از کودکان به هیچ وجه پسندیده نیست؛ گفت: گرفتن عکس در ساحل، توالت و حمام را اکیداً برای کودک خود ممنوع کنید.

 

 

 

 

سید ناصری خاطر نشان کرد: بهتر است این فرهنگ را ایجاد کرد که از کودکان بالای دو سال برای ارسال عکس شان حتی برای پدربزرگ و مادربزرگ اجازه گرفت؛ این کار علاوه بر ایجاد حس احترام رعایت حریم خصوصی را به کودک یاد می‌دهد.

 

 

 

کودک آزاری نوین


با توجه به اهمیت این موضوع که بچه‌ها از همان کودکی باید یاد بگیرند که حریم بدن خودشان را حتی در بین همجنس‌های خودشان هم حفظ کنند اما برخی از تبلیغات تلویزیونی این مسئله مهم را رعایت نمی‌کنند و بچه‌ را با یک پوشک و یا بدن نیمه عریان نشان می‌دهند که سایر بچه‌ها اطراف آن‌ها درباره بدنش اظهار نظر می‌کنند.

 

 


 نمونه این تبلیغات در صدا وسیما و فضای مجازی بسیار دیده می‌شود و تولیدکنندگان این تبلیغات به تاثیر روانی و تربیتی آن بر روی کودک حاضر در تبلیغ و سایر کودکانی که او را می‌بینند توجه نمی‌کنند. همچنین این مسئله که ممکن است این کودک وقتی بزرگ می‌شود آدم خجالتی باشد و همیشه بخاطر اینکه در کودکی افراد زیادی بدن عریان او را دیده‌اند خود را سرزنش کند و ناامید شود را نادیده می‌گیرند.

 


منبع :

فارس نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[13682بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[16304بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[36560بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[47681بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[18554بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[24452بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[65274بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[538632بازدید]
زردی نوزادان[495835بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[12772بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11765بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11441بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16296بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51353بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17985بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15455بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11155بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8597بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13203بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14604بازدید]

از میان مقالات

توصیه های حاج آقا مجتبی تهرانی (ره) درباره فرزند دار شدن و خصوصیات پنجگانه
مَرهَم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین
عسل؛ طعم بهشت
چهل حدیث شریف درباره طول عمر(مقاله انتخابی)
خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند (مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
نقش بینش توحیدی در سلامت انسان (مقاله انتخابی)
سستی و سفتی کمر؛ خرافه ای عوامانه یا واقعیتی علمی؟!
دختران هفت ساله با نشانه های بلوغ: چگونه مواد شیمیایی می توانند سلامت کودکان را به مخاطره بیاندازند؟(مقاله انتخابی)
رحم هاى مصنوعى و پایان باردارى(مقاله انتخابی)
مستند «جنگ عليه سلامتي»؛ سازمان غذا و داروی آمریکا چگونه مردمش را زجرکش می کند؟+ فیلم
مردن براى اطلاعات(مقاله انتخابی)
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله ششم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج صفرا
خاکروبه های شفابخش (1)؛ پوست انار
اعتياد به زيبايي؟!(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله سوّم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج بلغم
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)