سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 35541
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
ضدعفونی کردن ریه ها بااین شربت گیاهی

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

ضدعفونی کردن ریه ها بااین شربت گیاهی

 

 

 

 

به گزارش بهداشت نیوز،  سیر فواید بی شماری دارد که می‌توان در سراسر دنیا یافت. همچنین قرن هاست که به عنوان یک ماده دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مصرف سیر با شکم خالی از جوانب مختلف مورد بررسی قرار گرفته و نتایج متفاوت می‌باشد. قطعا مادربزرگ‌های شما از خواص سیر، زیاد یاد می‌کنند و به استفاده از آن تاکید دارند.

اگر سیر به جای رشد در طبیعت، در آزمایشگاه آن را تولید می‌کردند به طور یقین، به یکی از دارو‌های گران قیمت تبدیل می‌شد. معمولا افراد سیر را در مصارف آشپزی استفاده می‌کنند، اما بسیار از مردم، آن را به عنوان داروهاخانگی به کار می‌برند. یکی از ترکیبات مهم سیر، آلیسین نام دارد که موجب طعم تند و خاص سیر نیز می‌شود.

 
بدون شک مصرف سیر با شکم خالی یک آنتی بیوتیک قوی می‌باشد و در بسیاری از مطالعات این موضوع به اثبات رسیده که مصرف سیر قبل از صبحانه اثربخشی بیشتری دارد، زیرا باکتری‌ها بیشتر در معرض آن قرار می‌گیرند و نمی‌توانند از خود در برابر سیر دفاع کنند.

 
سیر یک روش موثر برای از بین بردن مشکلات داخل شکم می‌باشد، زیرا هضم و گوارش را بهبود می‌بخشد و بر روی اشتهای شما اثر مثبت دارد.


بسیاری از افراد که از فشار خون بالا رنج می‌برند، می‌توانند با استفاده از سیر علائم بیماری خود را بهبود ببخشند.


همچنین سیر بر جریان خون اثر مثبت دارد و از حملات قلبی جلوگیری می‌کند و مشکلات مربوط به کبد و مثانه را برطرف خواهد کرد.


بعضی از افراد اظهار دارند که مصرف سیر با شکم خالی به شدت روی برطرف کردن مشکلات عصبی و کنترل استرس موثر است و همچنین می‌تواند مشکلاتی مثل اسهال را از بین ببرد.

سیر از ترشح اسید معده جلوگیری می‌کند که معمولاً هنگام استرس بیشتر تولید می‌شود.


سیر یکی از قوی‌ترین مواد غذایی برای سم زدایی بدن محسوب می‌گردد و یک داروی تسکین دهنده می‌باشد.


بسیاری از متخصصان سیر را به عنوان جایگزین دارو پیشنهاد می‌کنند، زیرا خواص آن اعجاب انگیز است.


سیر از بیماری‌هایی مثل تیفوس، دیابت، افسردگی و انواع سرطان جلوگیری می‌کند و همچنین فشار خون و یبوست را درمان می‌کند.


سیر همچنین برای مشکلات تنفسی مورد استفاده قرار می‌گیرد و از مشکلاتی مثل برونشیت، برونشیت مزمن، گرفتگی ریه ها، التهاب ریه، احتقان ریوی، سل، آسم و سرفه‌های خشک جلوگیری می‌کند و آن‌ها را بهبود می‌بخشد.

 
چگونگی استفاده از سیر برای مشکلات مختلف


برای برطرف کردن مشکلاتی مثل گوش درد، یک یا دو قطره از آب سیر را داخل گوش می‌چکانند.


همچنین برای یبوست مقداری سیر را با آب می‌جوشانند و به فرد می‌دهند تا از طریق آن بخور کند.


برای استفاده از سیر برای بهبود بیماری آسم باید ۱۵ قطره آب داغ جوشانده سیر را بنوشید و همچنین می‌توانید مقداری نعناع به آن اضافه کنید تا بوی بهتری بگیرد.


برای بیماری سل یک حبه سیر را روزانه مصرف کنید و همچنین می‌توانید یک سیر را رورانه از هر راهی که مایل هستید، در وعده‌های غذایی خود بگنجانید و تقسیم کنید.


بهتر است سیر را خام مصرف کنید.


همچنین می‌توانید با استفاده از سیر یک سس مناسب تهیه کنید.


 
اگر به هر کدام از بیماری‌های برونشیت مبتلا هستید، می‌توانید سه قاشق غذاخوری آب سیر را روزانه مصرف کنید. در این شرایط به ۲۰۰ گرم سیر، ۷۰۰ گرم شکر فرآوری شده و هزار گرم آب نیاز دارید. اول از همه آب را با سیر بجوشانید و مقداری شکر به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید خمیر سیر را روی ناحیه شکم برای برطرف کردن درد یا بهبود سرماخوردگی بمالید.

 
مقدار کمی سیر با مشکلاتی مثل زگیل مبارزه می‌کند که کاملا بدون درد است.

 
بعضی از افراد از سیر برای از بین بردن درد استفاده می‌کنند و آن را روی ناحیه مورد نظر قرار می‌دهند.

 
بعضی از حیوانات جان خود را با بو کردن سیر حفظ می‌کنند، اما بعضی حیوانات دیگر مثل حشره‌های موذی با بو کردن سیر جان خود را از دست می‌دهند، زیرا بوی سیر برای آن‌ها سمی است.

 
پاکسازی ریه‌ها با استفاده از سیر


مواد غذایی مهم سیر توسط مصرف خام آن، جذب بدن می‌شود. ترکیباتی که موجب تمیز کردن ریه‌ها و دیگر اعضای بدن می‌شود. سیر حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که از آسیب‌های رادیکال آزاد در بدن جلوگیری می‌کند. رادیکال‌های آزاد منجر به آسیب رسیدن به سلول‌های بدن و افزایش خطر سرطان می‌شود.

 
خاصیت آنتی باکتریال سیر در نابودی بسیاری از باکتری ها، ویروس‌ها و دیگر میکرو ارگانیسم‌هایی که منجر به بیماری‌های تنفسی و مشکلاتی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی می‌شوند، نقش مهمی دارد. خواص پاک کنندگی سیر تاثیر بسیاری روی فلزات سنگین جمع شده در بدن دارد. افراد سیگاری و یا افرادی که سیگار را ترک کرده اند و یا در معرض دود سیگار قرار دارند بهتر است سیر بیشتری مصرف نمایند، زیرا سیر در دفع سموم ناشی از دخانیات به بدن کمک زیادی می‌کند. محققان عقیده دارند که مصرف منظم سیر می‌تواند باعث بهبود وضعیت بیمارانی باشد که از بیماری‌های تنفسی مانند ذات الریه، احتقان ریوی، برونشیت، آسم، سرماخوردگی و سل و ... رنج می‌برند.


 
چگونه ریه‌ها را با سیر تمیز و پاکسازی کنیم؟

برای استفاده از مزایای سیر بهتر است که خود دارو‌های خانگی را تهیه کنید. در این صورت می‌توانید به بهبود سلامت ریه‌ها و پاکسازی آن‌ها از تمام آلودگی‌ها امیدوار شوید.

 
ترکیب سیر و آویشن برای پاکسازی ریه‌ها

مخلوط سیر و آویشن سموم ریه‌ها را از بین می‌برد. خواص سیر با ترکیب اثرات ضد عفونی کننده آویشن موجب ارتقا سلامت ریه‌ها می‌شود.

 
مواد لازم

۱۰ حبه سیر

۳ شاخه آویشن تازه

روغن زیتون به میزان لازم

 
روش تهیه

حبه‌های سیر را با هاون بکوبید تا به شکل خمیر آماده شود. سپس برگ‌های آویشن تازه را به آن اضافه کنید و دوباره آن را بکوبید تا به صورت یکدست ترکیب شوند. این ترکیب را در ظرف شیشه‌ای تمیز ریخته و روی آن را با روغن زیتون طبیعی بپوشانید. بعد از یک شب از این ترکیب استفاده کنید.

 
روش استفاده

اجازه دهید تا یک شب از تهیه ترکیب سیر و آویشن سپری شود تا آویشن به خوبی در سیر، مخلوط و خیس شود. صبح روز بعد یک قاشق غذاخوری از آن را به صورت ناشتا میل کنید. مصرف روزانه و به مدت دو هفته از این داروی گیاهی، تاثیر بسیار مفیدید در پاکسازی ریه‌ها خواهد داشت.

 
شربت سیر، زنجبیل، پیاز، زردچوبه و شکر


این داروی خانگی از میزان بالای آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات سم زدا و ضدالتهابی برخوردار است. مزایای موجد در این شربت باعث چند برابر شدن خواص سیر می‌شود. زیرا زنجبیل، پیاز و زرد چوبه نیز دارای خواص ضد ویروسی هستند که قدرت دفاعی و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند. این شربت گیاهی مواد زائد جمع شده در ریه‌ها را از بین می‌برند.

 
مواد لازم

۳ حبه سیر له شده

۱ تکه ریشه زنجبیل تازه

نیم کیلو پیاز

۲۰۰ گرم شکر

نیم لیتر آب

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

 
روش تهیه

آب و شکر را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کنید. سپس پیاز‌های پوست کنده را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از آن زنجبیل و سیر‌های له شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید. بعد از جوشیدن شربت، شعله را کمتر کنید و مدام آن را هم بزنید تا آب ترکیب به نصف برسد. بعد از خاموش کردن شعله، ترکیب را از صافی عبور داده و اجازه دهید تا خنک شود. این شربت را در یخچال نگهداری کنید.

 
روش مصرف
هر روز صبح به صورت ناشتا، یک قاشق غذاخوری از این شربت را میل کنید و یا اینکه آن را با آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید. دو هفته به طور مداوم از این شربت استفاده کنید و بعد از آن، یک هفته استراحت کرده و دوباره مصرف آن را آغاز کنید.

 
در هر دو رش سیر یک عضو مهم در دارو‌های خانگی شما ه شمار می‌آید که موجب پاکسازی ریه‌ها می‌شود. اما توجه داشته باشید این دارو‌های گیاهی را در کنار سبک زندگی سالم استفاده نمائید.

 
شربت سیر

حتی الامکان از جوشاندن سیر خودداری کنید، زیرا خواص دارویی آن را از بین میبرد.

 
البته قبل از هرگونه استفاده از سیر برای هر نوع بیماری باید با پزشک مشورت کنید.

 
به یاد داشته باشید افرادی که به سیر آلرژی دارند، همیشه باید دو نکته مهم در نظر داشته باشند:

 
اگر هرگونه مشکلی را در پوست خود احساس کردند یا با سردرد و افزایش دمای بدن مواجه شدند، باید مصرف سیر را سریعتر قطع کنند. سیر باعث ایجاد عوارض جانبی در افرادی می‌شود که مبتلا به ایدز هستند.

 
علاوه بر تمام موارد بالا ممکن است بوکردن سیر برای بسیاری از افراد غیر قابل تحمل باشد .

 
مکمل‌های طبیعی سیر به شکل قرص استفاده کنید تا از فواید آن بی نصیب نباشید.

 
به یاد داشته باشید که سیر دارای خواص بی شماری می‌باشد، اما در صورتی که آن را منظم مصرف کنید. با مصرف روزانه سیر می‌توانید از خواص شفادهنده آن بهره ببرید و زندگی خود را سالم‌تر از قبل کنید.

منبع :

بهداشت نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12404بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15070بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35283بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46284بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17323بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23196بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63703بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536408بازدید]
زردی نوزادان[494067بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11500بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11606بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11291بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16147بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50958بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15254بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10991بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8464بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13063بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14417بازدید]

از میان مقالات

پرفشاری خون؛ نبرد پیروزمندانه با قاتل خاموش!
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چرا آدم‌های خوب در شبکه‎های اجتماعی تحمل‎ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
ختنه، راهى براى مقابله با ایدز(مقاله انتخابی)
نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا(مقاله انتخابی)
پسوريازيس (داءالصّدف - بیماری صدف - قوبا)
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
"روی تاریک آمریکا": طرح‌ "عقیم‌سازی" مردان و زنان در کشورهای درحال توسعه
آلودگی می تواند عاملی برای چاقی باشد.(مقاله انتخابی)
درد دل علامه حسن‌زاده آملی با یک پزشک
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)
اهداف و روش‌شناسي آیات پزشکی(مقاله انتخابی)
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
رژیم هفت خورش؛ لذّت کاهش وزن و سلامتی
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل
مرض عقوبت
15 میلیون دلار برای گوشت حلال!(مقاله انتخابی)
عامل باروری در قرآن(مقاله انتخابی)