فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی
کد : 37199
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۱
خبرها و نظرها
Share Email
برای پدرم چی هدیه بگیرم؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

 

برای پدرم چی هدیه بگیرم؟

 

 

 

 


 

فارس نوجوان: هر بار که چشمم به تقویم روی دیوار راهرو می‌افتد و می‌بینم روز ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر نزدیک است، هم خوشحالم و هم استرس دارم؛ استرس اینکه هنوز نتوانستم یک هدیه خوب برای پدرم بگیرم و هنوز با خواهر و برادرم هم به برنامه واحدی برای جشن روز پدر نرسیدیم.

 

 

 

 

هر سال سهم من از هدیه روز پدر یا نقاشی خودم هست یا یک جفت جوراب؛ آن هم جورابی که حتی خودم نخریدم. فکر می‌کنم این ویژگی مشترک همه فرزندان کوچک خانواده است. همه می‌گویند «نقاشی بکش، هیچ چیزی بیشتر از نقاشی، بابا را خوشحال نمی‌کند».

 

 

 


کوچکتر که بودم من هم یک اثر هنری خلق می‌کردم و با افتخار به پدر هدیه می‌دادم. او هم همیشه آنقدر از هدیه من خوشحال می‌شد که احساس می‌کردم بیشتر از هدایای دیگر باب میلش است و برای همین تو دلم ذوق می‌کردم اما کم‌کم که بزرگتر شدم، می‌دانستم که اثر هنری‌ام جز چند خط و نقطه نبوده و ذوق پدر و مادر نه به خاطر اثر هنری‌ام بلکه به خاطر خودم بوده است.

 

 

 


بعدها برای روز مادر و روز پدر، به خواهر و برادرم اصرار می‌کردم که مرا هم شریک هدیه‌های‌شان کنند. همین می‌شد که هدیه پدر و مادر را من تقدیم می‌کردم اما این هم مرا قانع نمی‌کرد؛ بعدها تصمیم گرفتم که خودم هدیه بگیرم اما در نهایت سهم من از هدیه روز پدر همان جوراب بود که کادو پیچ شده در دستانم قرار می‌گرفت و رنگ و مدلش را هم وقتی پدر باز می‌کرد، می‌دیدم. 

 

 

 

 

 

حالا که سن کودکی را طی کردم و به سن نوجوانی رسیدم، با خودم فکر می‌کنم که دیگر وقت آن است تا روز پدر، هدیه مناسبی بگیرم. اما چی بگیرم؟ سری به فضای مجازی می‌زنم. سایت های مختلف، ایده‌های متنوع برای روز پدر دارند. از 30 ایده جذاب تا 280 ایده جذاب کادو برای روز پدر. ایده‌هایی از اجناس مختلف با قیمت‌های مختلف.

 

 


اما به نظر من، هر فرزندی بهتر می‌تواند برای پدرش هدیه انتخاب کند؛ چون اخلاق و روحیات پدر خودش را می‌شناسد. ضمن اینکه کمک‌های مادران را هم در انتخاب بهترین هدیه نباید فراموش کرد.

 

 


نکته اول: پدر به چه چیزی نیاز دارد.


از جمله روش‌های تهیه هدیه روز پدر، شناسایی چیزی است که پدر نیاز دارد؛ مثلا کفش یا کیف پدر کهنه شده است. مادرها در این مواقع دقیقا می‌دانند که باید چه چیزی برای پدرمان بگیریم. البته من تا زمانی که کوچک بودم، همین روش بود، یعنی مادر آن چیزی که پدر نیاز داشت را می‌خرید و به اسم ما هم تمام می‌شد یا همان جوراب کنارش بود که از طرف من داده می‌شد!

 

 

 


نکته دوم: یک روز شاد


راستش یک نکته درباره هدیه روز پدر است، چرا فکر می‌کنیم هدیه فقط باید مادی باشد. یعنی یک چیزی باید بخریم، کادو کنیم و بدهیم. وقتی با چند نفر از بزرگترها مشورت کردم. متوجه شدم که هدیه روز پدر می‌تواند حتی هماهنگ کردن برای رفتن به یک پارک یا استخر باشد.

 

 


اینکه پدرمان یک روز شاد به اسم خودش داشته باشد؛ روزی که به هیچ مشغله زندگی فکر نکند، غصه هیچ چیزی را نخورد و فقط شاد باشد. البته برای آن روز شاد ما هم باید تمرین کنیم که اصلا پدر را ناراحت نکنیم. با خواهر و برادرهایمان دعوا نکنیم و کلا بچه‌های خوبی باشیم.

 

 

 


 

نکته سوم: قدرشناسی


وقتی از پدربزرگم درباره هدیه روز پدر پرسیدم، گفت: «برای یک پدر، بهترین هدیه این است که احساس کند فرزندش در مسیر درست زندگی قرار داره»؛ راستش این جمله پدربزرگ خیلی جمله سنگینی بود و تا یک هفته داشتم بهش فکر می‌کردم و آخر سر هم رفتم دوباره از خودش پرسیدم: «الان که من دانش‌آموزم، تو مسیر درست قرار دارم؟ الان من برم به بابام چی بگم، بگم که در مسیر درست زندگی قرار دارم؟». پدربزرگ کلی خندید و گفت: «وقتی تو درس‌هایت را خوب بخوانی، تو مسیر درست هستی».

 

 

 

 


این بار دیگه لجم گرفت و گفتم: «بابا بزرگ اگر هم درسم را خوب بخوانم، می‌خواهم یک چیزی به بابا هدیه بدم، چی هدیه بدم؟»

 

 


پدربزرگ دستی بر سرم کشید و گفت: «چند تا کار بهت میگم اینها را انجام بده. وقتی بابات شب از سر کار به خانه می‌یاد، جلوی پایش بلند شو. وقتی تو اتاق نشستی و پدر و مادرت وارد اتاق می‌شن، تو باید از جایت بلند بشی. وقتی پدرت می‌خواد بره سر کار، کفش‌هاشو جلوی پاش جفت کنی. هیچوقت نباید صداتو تو خانه بلند کنی و داد بکشی. هیچوقت نباید با پرخاش باهاشون حرف بزنی».

 

 

 

 


همانجا سرم را تکیه دادم به پای پدربزرگ و اشک تو چشمانم جمع شد. یعنی من هیچکدام از این کارها را انجام نمی‌دادم. پس حتما فرزند خوبی نیستم. پدربزرگ که انگار متوجه حال من شده بود، ادامه داد: «نوه عزیزم، فرزند برای پدر و مادرش عزیزه، اما همانطور که پدر و مادر برای رشد و تربیت فرزندشون تلاش می‌کنند، بچه‌ها هم وظایفی دارند و باید به پدر و مادرشون احترام بگذارند. قدرشناسی برای پدر و مادر بهترین هدیه است». 

 

 

 

 


 

* نکته چهارم: روز پدر آغازگر یک مسیر خوب


بعد از صحبت با پدربزرگ، اولین کاری که کردم، بر دستان پدربزرگ بوسه زدم. چون پدربزرگ هم یک پدر مهربان و خوب است که همیشه کنارمان بوده است و از همه مهمتر، کلی درس از او یاد گرفتم.

 

 


حالا فکر می‌کنم روز پدر می‌تواند آغازگر یک مسیر خوب باشد، مسیری که یاد گرفتم به خانواده‌ام به ویژه پدر و مادرم احترام بگذارم و قدرشان را بدانم. روز پدر آغازگر یک مسیر خوب است. در این مسیر خوب بهترین فرزند برایشان می‌شویم تا پدر به ما افتخار کند.

 

منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12383بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15052بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35258بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46256بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17304بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23177بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63674بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536298بازدید]
زردی نوزادان[494018بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11481بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11599بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11281بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16137بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50928بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17750بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15246بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8450بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13052بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14401بازدید]

از میان مقالات

مستند «جنگ عليه سلامتي»؛ سازمان غذا و داروی آمریکا چگونه مردمش را زجرکش می کند؟+ فیلم
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)
سیره فاطمی، درمانی برای فروپاشی خانواده(مقاله انتخابی)
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
رحم هاى مصنوعى و پایان باردارى(مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
دنیای زیبای دینداران
توصیه‌های‌اخلاقی مرحوم حاج‌اسماعیل دولابی درباره خانواده
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
ظرف ها؛ تعیین تکلیف
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
سکسکه
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
دفاعیه دکتر حدّاد عادل از طبّ سنّتی(مقاله انتخابی)
توصیه آیت الله قاضی برای تقویت حافظه+راز حافظه قوی مرحوم آیت‌الله بهجت