سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

سلام وخداقوت آقای دکتربه استیصال رسیدم اول خدا دوم راه شما فرزند۶ماهه ای دارم ریفلاکس داره دارومیخوره شیرخشک رژیمی میخوره همه چیزنرمال بوده بخاطرنبودشیرخشک اوموم یه شیر خشک دیگه تست کردم بچه افتاده سرفه خشک وخلطی باهم این مدت وزن هم نگرفته دکترچرک خشک کن داد اصلافایده نداشت حالا۲تااسپری کورتون داده گفتآلرژیه،نمیخوام بدم چه کنم سرفه ماندگارنشه بهتربشه خدایی نکرده آلرژی تنفسی روبچه نمونه یک دنیاممنونتونم یه راه جلوپام بزارید نگرانشم
من

سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار

سلام،جناب آقای دکتر بسفایج برای بواسیر واقعا اکسیر بود میخواستم نظر شما رو برای درمان شقاق بدونم لطفا مأجور باشید
علی

سلام وقت بخیر جایگزین شیرخشک برای نوزاد چه چیزی توصیه می‌شود. البته مادر شیر ندارد و دایه هم پیدا نمی‌شود.
مریم
کد : 57543
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
قسطی خوشگلم‌ کن!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 


قسطی خوشگلم‌ کن!


 

 

 

 

 

افزایش چندبرابری نرخ خدمات جراحی پلاستیک و زیبایی پوست و دندان و... در کشور باعث رواج چشمگیر آگهی‌های خدمات زیبایی اقساطی در تهران و شهرستان‌ها شده است. با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت می‌توانید انواع سایت‌ها و پیج‌های اینستاگرامی را پیدا کنید که ادعا می‌کنند بخشی از هزینه خدمات زیبایی را «به‌ صورت اقساط» از شما دریافت می‌کنند و بعضی‌ها هم برای دلگرمی بیشتر و جلب نظر مشتری، در آگهی خود می‌زنند «حتی بدون پیش‌پرداخت».

 

 

 

 

«پول نداشتم، مجبور شدم قسطی کارهایی که دوست داشتم را انجام دهم.» میترا، لیفت صورت، تزریق ژل، جراحی معده و کاشت ابرو انجام داده: «هرکسی از دوست و فامیل می‌بینی به خودش می‌رسد. احساس زشت‌بودن می‌کردم، برای همین تصمیم گرفتم دستی به سروصورتم بکشم.»

 


از اردیبهشت۱۴۰۲ تصمیم میترا جدی شده و از کوچک‌کردن معده شروع کرده: «هزینه‌اش به ۱۰۰میلیون می‌رسید. همسرم کارمند است و از این پول‌ها نداریم، برای همین قسطی جراحی کردم. بخشی از پول هم با وام‌های خانوادگی تامین شد.» 

 


تصمیم به کارهای زیبایی سال‌ها گوشه ذهن میترا بوده: «بعد از زایمانم اضافه‌وزن پیدا کردم. رژیم‌گرفتن هم کار سختی است. جاری‌ام پیکرتراشی کرد خیلی خوب شد، بعد از آن به فکر پیکرتراشی افتادم اما نهایتا معده‌ام را کوچک کردم.»

 

 


جراحی معده گام اول میترا بوده برای آلوده‌شدن در بازار مکاره کارهای زیبایی: «می‌خواستم جوان‌تر و زیباتر شوم. خدا را شکر هم که هر روز یک‌چیز جدیدی مد می‌شود اما خیلی گران هستند. هرکسی پول دارد، هم خوشگل‌تر است هم جوان‌تر.»

 


وزن‌کم‌کردن برایش خوشایند بود اما فکر می‌کرد پوست صورتش افتاده: «لیفت صورت دیگر برایم واجب شده بود. کمی هم ژل زدم تا گونه‌ها و چانه‌ام برجسته‌تر شود. دو ماه پیش هم کاشت ابرو داشتم.»

 


هزینه همه این کارها رقم درشتی بود که در توان همسر میترا نبوده: «کمی طلا داشتم که فروختم. چه‌کار کنم، سر کار که نمی‌روم. ارزشش را داشت، احساس زیبابودن می‌کنم.»

 

 

 

امروز زیبا شوید، ۱۲ماه بعد پرداخت کنید.


«عمل بینی اقساطی در تهران و سایر شهرستان‌ها؛ ۵۰میلیون وام ۲ درصد.» تبلیغ یکی از کلینیک‌های زیبایی که به ادعای خود در جراحی بینی حرف برای گفتن دارد.

 


و اما خدمات اقساطی این کلینیک؛ مدت زمان تسویه شش تا ۱۲ ماه. قسط هرماه یک‌میلیون و ۶۶۶هزار و ۶۶۷ تومان، پیش‌پرداخت دومیلیون و ۹۸۰هزار تومان، کل مبلغ ۲۲میلیون و ۹۸۰هزار تومان. جراحی و کارهای زیبایی همه‌گیر شده؛ همه‌گیری‌ای که افزایش نرخ خدمات را طی سال‌های گذشته شاهد بود، اگرچه افزایش نرخ خدمات زورش به اشتیاق شهروندان برای گرفتن این دست از خدمات نرسیده.

 

 


خدماتی که اقساطی‌بودن را پیشه کردند تا مبادا از هرم گرمای بازارشان کاسته نشود.اقساطی‌شدن کارها و جراحی‌های زیبایی واقعیت تلخ این روزهاست که با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت و پیج‌های اینستاگرامی ثابت می‌شود.

 

 

 

آگهی‌های تبلیغاتی که در رقابت در این بازار پرهیاهو گاهی این جمله را با تیتر درشت درج می‌کنند؛ کارهای زیبایی اقساطی، بدون پیش‌پرداخت.

 


خدماتی که از جوان‌سازی و لیفت پیشانی و صورت گرفته تا جراحی لیپوساکشن، لمینیت، کامپوزیت و ارتودنسی را پوشش می‌دهند، هرچند ماه‌های آخر سال بهترین زمان برای کلینیک‌های زیبایی است؛ بازه زمانی‌ای که شهروندان، از مرد و زن تا پیر و جوان به این فکر می‌افتند که تغییری در زندگی‌شان ایجاد کنند، البته تغییراتی که بیشتر چهره و ظواهر زندگی‌شان را شامل می‌شود تا بطن آن را شاید برای همین است در ماه‌های آخر سال بوتاکس و تزریق ژل هم قسطی می‌شود یا در جشنواره‌های مختلف تخفیف‌های چشمگیری را به رخ طالبان این بازار می‌کشند؛ برای بازارگرمی بیشتر.

 

 

 

 


به باور سیما کاظمی، تمایل به کارهای زیبایی در میان طبقات مختلف اجتماعی فراگیر شده و هر طبقه اجتماعی به فراخور خود دست به این کارها می‌زند: «در دهه‌های گذشته استانداردهای زیبایی در جامعه تغییر پیدا کرده است، بنابراین شهروندان برای همسوشدن با این استانداردها دست به کارهای زیبایی می‌زنند هرچند افزایش نرخ این کارها باعث شده وام و قسطی‌شدن هم مطرح شود. این گرایش نه‌تنها در بین زنان خانه‌دار، بلکه در بین زنان شاغل و تحصیلکرده هم مشهود است.»

 

 

 

 

زیبایی؛ یک الزام اجتماعی یا یک باور اشتباه؟


«زیبایی به‌عنوان یک الزام اجتماعی به زنان تحمیل می‌شود.» به باور کاظمی، پزشکی متأثر از نظام اقتصادی جوامع است.

 


وقتی مناسبات اقتصادی حکمفرما می‌شود، پزشکی هم به تبعیت از آن تغییر می‌کند: «جامعه ایران از این مسأله مستثنا نیست، بنابراین تحت‌تاثیر همین تغییر مناسبات خدمات پزشکی هم تحت‌الشعاع قرار گرفته‌اند. درشرایط فعلی اغلب پزشکان با تخصص‌های مختلف وارد کارهای زیبایی شده‌اند چون حوزه زیبایی کار پرمنفعت و شیکی است و از طرفی تقاضا برای آن همیشه وجود دارد.»

 

 


به گفته این پزشک، زیبایی برای شهروندان به‌خصوص زنان به آرمانی تبدیل شده که گویا هیچ موفقیتی قادر به رقابت با آن نیست:

 

 

«متاسفانه این باور غلط وجود دارد که زن باید زیبا باشد. شاید برای همین است که اغلب زنان سعی می‌کنند از استانداردهایی که جامعه درخصوص زیبایی ارائه می‌دهد عقب نمانند. »

 

 

 

تبلیغات غیرواقع و ترویج جراحی‌های زیبایی


سیطره نظام سرمایه‌داری باعث شده پزشکی هم به‌سمت تجاری‌شدن برود، بنابراین خدمات‌پزشکی به‌خصوص در زیبایی به‌صورت کالایی تفسیر می‌شود که قابل فروش است.


شاید برای همین است که هر روز کلینیک‌های زیبایی بیشتری تأسیس می‌شود و پزشکان به رشته‌های تخصصی مرتبط با زیبایی گرایش بیشتری پیدا می‌کنند.

 


به گفته کاظمی، تبلیغات این کلینیک‌ها و پزشکان‌شان که به مشتریان تضمین زیباشدن می‌دهند، درواقع باز ترویج همان آرمان زیبایی است و جامعه را بیشتر به سمت این حوزه ترغیب می‌کند: «تبلیغات مراکز زیبایی اغلب خلاف واقع هستند اما متاسفانه به‌طور گسترده منتشر می‌شوند.

 


تبلیغاتی که عموما سعی دارند مداخلات بدون عارضه و امن معرفی شوند و افراد را به این کار تشویق کنند. چنین تبلیغاتی موجب شده اعمال زیبایی در ذهنیت عموم بی‌خطر و امن و ساده تلقی شود درحالی‌که در واقعیت چنین نیست.»


منبع :

مشرق نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14712بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17132بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37764بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49255بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19219بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25242بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67160بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542134بازدید]
زردی نوزادان[497981بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13506بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12179بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11960بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16766بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52535بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18629بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16061بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11644بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8959بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13637بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15140بازدید]

از میان مقالات

پرفشاری خون؛ نبرد پیروزمندانه با قاتل خاموش!
آداب زناشویی و انعقاد نطفه
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
خاکروبه های شفابخش (2)؛ پوست تخم مرغ
پاکسازی 15 روزه (دستور مسهل عام)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
بچه ام زیاد سرما می خورد؛ چه کنم؟
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
سالنامه حجامت 1404 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
تدابیر فصل بهار
انتهای راه محصولات تراریخته، ناباروری است؟(مقاله انتخابی)
ورزش از دیدگاه طبّ سنّتی و اسلامی
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 3 بررسی رویکردهای «خطرآفرین» فرهنگستان علوم پزشکی در موضوع «سلامت معنوی»؛ آیا پزشکان می توانند «هدایت‌گر» جامعه از بعد معنوی باشند؟
من به شبکه متصل ام، پس هستم(مقاله انتخابی)
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)
آلودگی می تواند عاملی برای چاقی باشد.(مقاله انتخابی)