سلام مادرم ۶۴ساله هستند بیماری دیابت و مشکل قلبی دارند اخیرا مچ دستش دچار تورم و درد شدید شده که در مراجعه به پزشک تشخیص تنگی کانال مچ دست دادند آیا جنابعالی میتونید راهنمایی بفرمایید.
مروارید

سلام وقت بخیر درمان سرگیجه که عاملش مشکل مایع گوش میانی است ،آیا راه حلی دارد؟
مروارید

سلام. من دو دوره است که از پیازدرمانی استفاده میکنم ولی هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی هم از اینکه میخوام پریود بشم ندارم. خیلی مایوس شدم. چکار کنم؟
مینوش

با سلام و خدا قوت برای بیماری کرون که خفیف هست چه کارهایی انجام دهیم با تشکر
عزیزه

هیچ قانونی به اسم واکسن اجباری وجود نداره
پاکان

آیا رعایت رژیم تعیین جنسیت زیر نظر دکتر متخصص با تسلیم اراده الهی بودن منافاتی ندارد؟؟؟
م

سلام بنده از شهرستان هویزه مشکل فرزندآوری دارم اگر لطف کنید با شماره بنده در ارتباط باشید.


محمد ساکی

سلام ،ممنون که پاسخگو هستید. ولی دکتر متخصص گفت از شیر من نیست که بچه پشتش زخم میشه نمیدونم والا سردرگم شدم. به نظر شما شیر خشک بدم؟
فاطمه

سلام وقت شما بخیر و نیکی. اینکه پشت بچه زخم و قرمز شده می‌تونه مشکل از شیر من باشه؟ خیلی برام دردناکه، بچه اینقدر دفع مدفوع داره که ادرار های کم دفع داره. وزن هم نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید آیا مشکل از شیر هست؟
فاطمه

سلام و عرض ادب. آیا زردی بر وزن گیری هم تاثیر گذاره؟ دخترم یک ماهشه و شیر خودم رو میدم. الحمدلله زردی خیلی ناچیزی داشت و برطرف شد. با اینکه شیردهی مرتبه و خوب میخوره ولی طی یک ماه 400گرم وزن اضافه کرده درضمن مشکلی که داره همش کم کم مدفون می‌کنه و باعث شده پشت بچه پوستش حالت قرمزی و زخم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر متخصص هم گفت از تند تند مدفوع کردن هست و پوستش رو زخم می‌کنه
فاطمه
کد : 33928
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
توصیه‌هایی به دانش‌آموزان برای پیشگیری از آنفلوآنزا

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 


توصیه‌هایی به دانش‌آموزان برای پیشگیری از آنفلوآنزا


با توجه به گزارش‌های رسیده مبنی بر ابتلای برخی از دانش‌آموزان به این بیماری، برخی مناطق آموزش و پرورش نیز به منظور جلوگیری از شیوع بیماری، تصمیم به تعطیلی مدارس خود گرفتند.


به گزارش مشرق، حسن ضیاءالدینی، مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش برای پیشگیری از شیوع آنفلوآنزا توصیه‌هایی برای دانش آموزان داشت:


۱- علائم و نشانه‌های آنفلوآنزای H ۱ N ۱ در انسان شبیه نشانه‌های آنفلوآنزای معمولی انسانی بوده و شامل تب، سرفه، گلو درد، بدن درد، سردرد، لرز و خستگی است؛ بعضی افراد اسهال و استفراغ نیز داشته اند. مهمترین نکته بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزای فصلی شستشوی دستهاست.


۲- رعایت آداب تنفسی بسیار مهم است و افرادی که دچار علائم شبیه این ویروس می‌شوند باید زمان سرفه وعطسه، دستمالی را جلوی دهان وبینی خود بگیرند و پس از استفاده دستمال را در پلاستیک گذاشته و به سطل زباله بیندازند.


۳- خود درمانی در مبتلایان به ویروس آنفلوآنزای فصلی، موجب تشدید بیماری و بستری شدن آن‌ها در بیمارستان‌ها می‌شود.


۴- مصرف آنتی بیوتیک‌ها و داروهای کورتون دار برای این بیماران هیچ جایی ندارد و توصیه نمی‌شود، چون آنفلوآنزای فصلی یک عفونت ویروسی است و خود به خود بهبود می‌یابد.


۵- استفاده از استامینوفن ساده، مایعات گرم و استراحت در منزل به این بیماران توصیه می‌شود و نیاز به مصرف داروی دیگری نیست.


۶- والدین از حضور فرزند مبتلا به آنفلوآنزا در مدرسه جلوگیری کنند و بدون نظر پزشک اقدام به بردن فرزندان خود به مدرسه نکنند، چون این ویروس در ترشحات تنفسی بیمار وجود دارد و ممکن است دیگر دانش آموزان را نیز به این ویروس مبتلا کند.


۷- رعایت نکات دقیق بهداشتی از سوی دانش آموزان، کارکنان مدارس و والدین دانش آموزان موجب فروکش کردن موج آنفلوآنزای فصلی می‌شود.


۸- دانش‌آموزان برای حفظ سلامت خود و ایمن شدن در برابر آنفلوآنزای فصلی هر شب هشت ساعت خواب آرام داشته باشند تا سیستم ایمنی بدن در بهترین وضعیت برای مقابله با ویروس باشد.


۹- دانش آموزان به اندازه کافی و هر روز هشت تا ۱۰ لیوان آب بنوشند تا سموم از بدنشان دفع شود و مخاط‌های مجاری هوایی و سینوس‌ها به اندازه کافی مرطوب باشد.


۱۰- تغذیه مناسب (شیر ولبنیات کم چرب) و آمادگی برای مقابله با عفونت، در پیشگیری از آنفلوآنزا مهم است؛ بنابراین دانش آموزان با غلات، سبزیجات رنگدانه‌دار و میوه‌های غنی از ویتامین تغذیه کنند.


۱۱-دانش آموزان باید حتما از نظر جسمی فعالیت داشته باشند. ورزش ملایم می‌تواند سیستم ایمنی را از طریق افزایش گردش خون و اکسیژن رسانی به بدن تقویت کند؛ برای مثال پیاده روی سریع برای مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه سه تا چهار بار در طول هفته به طور بارز ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد (البته نه در هوای آلوده).


۱۲- زمانی که ذرات تنفسی منتشر شده به هوا از طریق عطسه و سرفه فرد بیمار، به بینی فرد دیگر برسد، ویروس آنفلوآنزا انتقال می‌یابد بنابر این دانش آموز بیمار باید از تماس فیزیکی اجتناب کند.


منبع: ایسنا

منبع :



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14959بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17358بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38045بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49623بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19435بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25484بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67488بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542821بازدید]
زردی نوزادان[498429بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13683بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12300بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12096بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16904بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52785بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18813بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16229بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11782بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9068بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13758بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15304بازدید]

از میان مقالات

رنگ از منظر قرآن، حدیث و روان‌شناسی(مقاله انتخابی)
مردن براى اطلاعات(مقاله انتخابی)
درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی
چهره‌ها و اندام‌هاي غير واقعي: آيا بايد حقيقت عكس‌هاي دست‌كاري شده دنياي مد را افشا كرد؟(مقاله انتخابی)
گسترش دهندگان سرطان (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
عصر تستوسترون (مقاله انتخابی)
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی
جهان فشن؛ صنعتی استثماری برای استحمار دیگران ( مقاله انتخابی)
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
توصیه آیت الله قاضی برای تقویت حافظه+راز حافظه قوی مرحوم آیت‌الله بهجت
جلوه های درمانی قرآن کریم (مقاله انتخابی)
وبا چگونه به سوریه رسید؟ ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.(مقاله انتخابی)
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان
واکسن؛ ابزار کنترلِ جمعیت در دستان بیل گیتس(مقاله انتخابی)
چگونه اربابان قدرت با جان انسان ها بازي مي كنند؟(مقاله انتخابی)
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
واکسیناسیون از نگاهى دیگر(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)