سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 35514
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
چند نشانه که شما در حال سرکوب خود هستید.

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 


چند نشانه که شما در حال سرکوب خود هستید.

 

 



 

به گزارش مشرق، احساسات یکی از ویژگی های انسانی است و انسان موفق فردی است که بتواند احساسات مختلف خود را شناخته و آن را در دیگران نیز تشخیص دهد. هر زمانی که فرد بر شناختی از احساساتش موفق شود، می تواند دلیل ناراحتی و انرژی های منفی خود را نیز کشف کند. هر فردی باید بتواند احساسات خود را در موقعیت های مختلف بروز دهد. بخشی از این احساسات مثل شادی، هیجان و شوق مثبت و برخی دیگر چون غم و ناراحتی، انزجار، غبطه، کینه و حسادت منفی هستند که گاه با نشناختن آنها باعث رنجش دیگران می‌شویم.

 


گاه برایمان پیش می آید که بخشی از احساسات خود را به طور خودآگاه یا ناخودآگاه پنهان می کنیم. اما در مقابل پنهان کردن این احساسات علائمی چون خشم و عصبانیت، ناراحتی های جسمی و روانی برایمان به همراه می آورد. علت پنهان کردن این احساسات گاه از فرهنگ و بدنه خانواده هایی است که تفکیک های زیاد جنسیتی برای بیان احساسات دختران و پسران ایجاد کرده اند؛ مثل اینکه  «مرد که گریه نمی کنه» ، یا «دختر نباید بخنده».

 

 

 

 

بنابراین خیلی از بچه ها از کودکی یاد می گیرند که مثلا به جای اینکه غمشان را نشان دهند، عصبانی شوند یا به جای اینکه خوشحالی شان را بروز دهند، احساس ترس یا غم داشته باشند. همین حالت تا بزرگسالی نیز برای افراد باقی می ماند به همین دلیل ما بزرگسالان غمگین یا خشمگین زیادی را در اطرافمان می بینیم که اگر از آنها علت این احساس را بپرسیم، شاید خودشان هم ندانند که چرا همیشه غمگین یا همیشه عصبانی هستند.

 

 


گاه نیز علت برخی از این عدم نشان دادن احساسات نیز ترس از مواجه شدن با موقعیت هایی ناآشنا یا مشکلاتی در خانواده و اجتماع و یا حس عدم امنیت و یا استفاده از مکانیزم های دفاعی مراقبت از خود است. این مکانیزم های شیوه های غیرارادی و ناخودآگاه تحریف یا انکار واقعیت ها هستند که عموما از اضطراب ها و هیجان های منفی ناشی می شوند.

 


در این مدت شیوع ویروس کرونا نیز سرکوب احساسات به  گفته تحقیقات جهانی بین افراد زیاد شده چرا که افراد ارتباط کمتر حضوری با هم دارند و در طبیعت نیز کمتر حضور پیدا می کنند.


 

چند نشانه سرکوب احساسات و انرژی


-احساس می کنید قلب شما تنگ یا بسته شده است مثل اینکه می گوید: به اتفاقات و مسال زندگی بی احساس هستید».


-میل شدید به کنترل کردن دارید.


- تمایل به جنگیدن و پرخاش دارید.


- بدن شما بسیار پر تنش است.


- ممکن است در سمت چپ بدن خود دچار درد جسمی شوید.

 


راهکارهای مقابله با احساسات منفی


۱- سعی کنید با احساسات خود ارتباط برقرار کنید: برایمان پیش آمده که گاهی خودمان یا یکی از دوستان یا اعضای خانواده مان دچار خشم یا غم شدید است. اما آن را بروز نمی دهد و صحبت نمی کند. وقتی هم از او می پرسیم که اتفاقی افتاده یا برای خودمان پیش می آید که دچار عدم تعادل انرژی یا حال خوب در بدن شده ایم و نمی‌دانیم مشکلمان چیست. در اینطور مواقع خوب است که با احساسات درونی خودمان ارتباط برقرار کنیم به نوعی خود را کند و کاو کنیم تا علت را پیدا کنیم.

 

 

 


۲- سعی کنید عملی را که احساس و شهودتان می گوید را انجام دهید: مثلا اگر حال خوب شما با گل کاری در باغچه یا آشپزی خوب می شود چرا باید از آن فرار کنید؟ به جای وقت گذراندن با چیزهای دیگر که برایتان اتلاف وقت است به این دست کارها بپردازید.

 


۳- ورزش کنید و فراموش نکنید که ورزش کردن انرژی های درونی منفی را کاهش می دهد. هر روز زمانی را برای خودتان و برای ورزش کردن در نظر بگیرید تا خشم و ترس و ناراحتی های دیگر جسمی و روحی تان از این طریق تخلیه شود.

 

 


چند نشانه که شما در حال سرکوب خود هستید

 

 

 

 

۴- احساسات خودتان را بیان کنید: همیشه یک دوست یا یکی از اعضای خانواده را داریم که مواقع بحرانی و در زمانی که با هیچ کس نمی توانیم صحبت کنیم با او بتوانیم تا حد امکان از مشکلات و تنش های روحی مان بدون اینکه بخواهیم از او راه حلی بگیریم، صحبت کنیم بنابراین همیشه در دایره اطراف خود چنین کسی را داشته باشید تا همه چیز را در درون خود نریزید و احساسات منفی انرژی شما را قبضه نکند. 

 

 


۵- از حقیقت صحبت کردن را تمرین کنید.


۶- وارد طبیعت شوید و چند ساعتی را در طبیعت وقت بگذرانید: حضور در فضاهای سبز بین درختان و گل و گیاه ها انرژی انسان را مثبت می کند بنابراین حتما در طول هفته زمانی را برای گذراندن وقت در باغ و باغچه ها یا بین درختان، پارک ها یا کنار آب گذران تجربه کنید حال که این روزها شاهد کرونا هستیم و کمتر این شرایط فراهم است می توانیم در اطراف حیاط منزل یا حتی بهارخواب های خانه مان این فضا را ایجاد کنید حتی یک پیاده روی آخر هفته یا کوهنوردی هم می تواند حال دلتان را خوب کند.

 

 

 

۷- قرآن خواندن و ارتباط با خداوند: برقراری ارتباط با خداوند ، دعا و نیایش در همه ادیان به ویژه دین ما برای تخلیه انرژی و پیدا کردن احساسات مثبت بسیار حائز اهمیت است.

 


افکار منفی ، امواج سیال ذهن انسان


روانشناسان معتقد هستند که احساسات منفی از افکار منفی سرچشمه می گیرد. یعنی اگر یک روز از خواب با این فکر بیدار شویم که عجب روز بدی داریم و این فکر را تداعی کنیم خواه ناخواه آن روز برایمان منفی و پرتنش و پر از اتفاقات بد خواهد بود. همینطور این احساسات را به دیگر اعضای خانواده نیز انتقال خواهیم داد.

 


بنابراین اگر یک روز از خواب بیدار شویم و افکار و احساسات عاشقانه در ذهن پرورش دهیم، همینقدر انرژی خوب داریم و اگر سرشار از غم و اندوه با نفرت و دلزدگی بیدار شویم قطعا روز بدی همراه با خشم و ناامیدی خواهیم داشت.

 


مثالی از یک احساس منفی در زندگی زناشویی می زنیم: فرض کنید بیکار در منزل نشسته و  درباره همسرتان افکار منفی در ذهن دارید. این افکار به دلزدگی تبدیل می شود. اگر وقتی او به خانه می آید کمی ناراحت یا خسته باشد؛ می گوییم: «ای بابا من که هنوز با تو حرفی نزدم هنوز سلام هم نگفتم» اما او می گوید که امروز اصلا حوصله ندارد و با او صحبت نکنید.

 


مشاهده می کنید که اینجا این فکر منفی شما گسترش پیدا کرده و به همسرتان منتقل شده است. اما باز هم شما با یک فکر منفی دیگر درگیر می شوید که نکند همسرتان با کسی درگیر شده یا اصلا شما را دوست ندارد که اینطور صحبت می کند؟ دوباره این افکار به احساسات منفی حسد تبدیل می شود.

 


بنابراین می بینید که افکار و احساسات ما قدرت ماورایی دارند حال شما عکس این مثال را تصور کنید که صبح که همسرتان به سرکار می رود شما خدا را شکر میکنید که چقدر خوشبخت هستید که او را دارید و چقدر او مهربان و فداکار است و نکات مثبتش را به یاد می آورید. این افکار به احساسات مثبت تبدیل می شوند و به همسرتان منتقل می شود تا اینکه او به شما زنگ می زند و پیام های مثبت می دهد که به زودی با کلی خبرهای خوش به خانه می آید. 

منبع :

مشرق نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12259بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14948بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29411بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20392بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35125بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46096بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17212بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23069بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63514بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535650بازدید]
زردی نوزادان[493640بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11359بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11530بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11205بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16082بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50762بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15145بازدید]

از میان مقالات

درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی
درسنامه مزاج شناسی- مقاله دوّم؛ مزاج شناسی انسانی، مفاهیم پایه
نفخ نوزادان (کولیک - دل پیچه)
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
توسل به بیوتکنولوژى براى کدامین مقصد؟(مقاله انتخابی)
ثبت انحصاری حیات(مقاله انتخابی)
واکسینه کردن جهان؛ گیتز و راکفلر به دنبال کاستن از جمعیت جهان هستند(مقاله انتخابی)
شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه)
تدابیر دوران بارداری(4)(آداب معنوی بارداری)
بیماری دیابت و نقش صنعت هله هوله در گسترش آن (مقاله انتخابی)
سینه های آلوده!(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله سوّم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج بلغم
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)
ختنه، راهى براى مقابله با ایدز(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1394 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چهره‌ها و اندام‌هاي غير واقعي: آيا بايد حقيقت عكس‌هاي دست‌كاري شده دنياي مد را افشا كرد؟(مقاله انتخابی)
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي
شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی(مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
خطرات استفاده از آنتى بیوتیک ها در غذاى حیوانات(مقاله انتخابی)