سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 36735
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۱
خبرها و نظرها
Share Email
حال و هوای محرم را چطور به خانه بیاوریم؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين


حال و هوای محرم را چطور به خانه بیاوریم؟


اینکه شما در هیئت محله‌تان یا هر مراسم عزاداری دیگر شرکت می‌کنید منافاتی با این هیئت خانوادگی ندارد. سعی کنید امسال به لیست برنامه‌های محرم‌تان این عزاداری خانوادگی را اضافه کنید.


حال و هوای محرم را چطور به خانه بیاوریم؟

 

گروه زندگی-زینب نادعلی: محرم از راه رسیده و حالا شهر را شمیم حسینی فراگرفته است . کوچه‌ها را سیاه‌پوش کرده‌ایم اما حیف است از خانه‌های‌مان غافل باشیم. در ادامه چند پیشنهاد برای بهره‌مندی بیشتر از ایام محرم در بستر خانواده خواهید خواند.

 

 

رخت عزا بر تن خانه! 


از همان قدیم‌الایام، محرم که از راه می‌رسید. مادربزرگ‌های‌مان خانه را آب و جارو می‌کردند و چند تکه پارچه مشکی از صندوقچه چوبی‌شان بیرون می‌آوردند. گرد و غبار پارچه‌ها که خوب گرفته می‌شد. آن‌وقت پدربزرگ‌هایمان از نردبان بالا می‌رفتند و پارچه‌های مشکی را بر سر در منزل‌ نصب می‌کردند تا بگویند این خانه عزادار حسین است. حالا که شمیم محرم به شهرمان رسیده و کوچه‌ها را سیاه‌پوش کرده، حیف است خانه‌های‌مان از این فیض حسینی محروم بمانند. پیشنهاد می‌کنیم اگر پرچم یا کتیبه‌ای در خانه دارید همین امروز به کمک خانواده دست به‌کار شوید و خانه‌تان را مهیای محرم کنید. حواستان باشد از همکاری با بچه‌ها غافل نشوید و سعی کنید بخشی از این مسئولیت را به آنها بسپارید. بزرگ‌ترها را هم فراموش نکنید، اگر پدر و مادرتان سال‌های پیری و ناتوانی عمرشان را می‌گذرانند. فرصتی بگذارید و با یک پرچم، شور و حال حسینی را مهمان خانه‌شان کنید. 


 

بهتر است کتیبه‌ای را  برای سر در خانه‌تان اختصاص دهید تا این فرهنگ حسینی را بین همسایگان‌ رواج دهید و یادآور مصیبت اباعبدالله باشید. البته اگر پرچم یا کتیبه در منزل ندارید جای نگرانی نیست. سری به نزدیک‌ترین هیئت محله‌تان بزنید و اگر شد چند پرچم برای سیاه‌پوش کردن خانه‌تان به امانت بگیرید. حتی می‌توانید به سلیقه خودتان کتیبه‌ای برای منزل‌تان تهیه کنید. اگر اهل تهران هستید این روزها در میدان امام حسین نمایشگاه عطر سیب به پاشده که می‌توانید هر چه برای روضه‌خانگی‌تان احتیاج دارید خریداری کنید.


 

خریدن یک کتیبه اضافه و هدیه دادن آن به یکی از افرادی که خودتان صلاح می‌دانید هم می‌تواند ایده خوبی برای قدم برداشتن در مسیر امام حسین(ع) باشد. کسی که می‌دانید در دلش مهر اباعبدالله است اما شاید چندان حواسش به این امور نباشد! با همسایه ها صحبت کنید و اگر شد لباس عزا بر تن ساختمان‌تان کنید. البته اگر ماموریت سیاه‌پوش کردن ساختمان به سلیقه و فرماندهی بچه‌ها باشد نتیجه دلچسب‌تری خواهید گرفت. 


سلام ای لباس سیاه محرم!


یکی از نشانه های شیعیان و محبان اهل بیت (ع) حزن و اندوه آنها بر غم و مصیب اهل بیت (ع) است همانطور که امام صادق علیه السلام فرموده‌اند:« شیعیان ما از بقیه خمیرمایه اولیه آفریش ما آفریده شده‌اند ولایت ما در سرشت آنان عجین گشته است و آنان با خوشی ما خوشحال و با ناراحتی ما ناراحتند.» وقتش رسیده  لباس مشکی‌های اهل خانه‌ را از کمد دربیاورید و اتو بزنید تا این ایام را به نشانه مودت و احترام به اهل‌بیت (ع) لباس سیاه بر تن داشته باشید. همان گونه که خانواده و اصحاب امام حسین علیه‌السلام پس از شهادت ایشان تا مدتی لباس سیاه بر تن می‌کردند. در تاریخ آمده است که بعد از واقعه جانسوز عاشورا، زنان خاندان رسول الله صلی‌الله علیه و آله اولین کسانی بودند که تا یک سال لباس سیاه به تن داشتند.


 

بعضی از فقهای بزرگ نیز مقید بودند در ایام سوگواری امام حسین علیه السلام جامه سیاه می پوشیدند و به آن تبرک می جستند و با جدیت از آن نگهداری و مراقبت می‌کردند و وصیت می نمودند بعد از رحلتشان به عنوان تبرک با آنها دفن شود.


جالب است بدانید پس از شهادت اباعبدالله علیه‌السلام نه تنها اهل بیت (علیهم السّلام) و دوستداران ایشان بلکه دیگر موجودات جهان هستی نیز رخت عزا به تن کردند. طوری که در بحارالانوار آمده است بعداز شهادت امام حسین علیه السلام فرشته ای از فرشتگان بهشتی بر دریاها فرود آمد و بال‌های خود را بر فراز آن گسترد و سپس شیهه ای کشید و گفت: «ای اهل دریاها جامه عزا برتن کنید که فرزند رسول خدا صلی الله علیه و آله  را سر بریدند.»


 

اگرچه بچه‌ها بیش از بزرگ‌ترها اشتیاق پوشیدن لباس مشکی در محرم را دارند اما چند‌جمله‌ای برایشان از دلیل پوشیدن این لباس بگویید و توضیح دهید این لباس را به دلیل احترام و علاقه‌ای که به امام حسین علیه السلام دارید در ایام شهادت ایشان به تن می‌کنید.


 

عاشورا بخوان و چند خیر را برای خودت تضمین کن!


در این ایام با خانواده‌تان ساعتی را برای قرائت یک زیارت عاشورای خانوادگی مشخص کنید. مطمئن باشید این‌کار کمتر از یک ربع زمان شما را به خود اختصاص خواهد داد اما فضیلت زیادی را شامل حال شما و خانواده‌تان خواهد کرد. به طوری که امام صادق علیه‌السلام می‌فرمایند:«به تحقیق این دعا دعایی است که ملائکه آن را می‌‏خوانند و خداوند در قبال آن برای تو صد هزار هزار درجه می‏‌نویسد و مثل کسی خواهی بود که با امام حسین (ع) شهید شده باشد. نوشته شود برای تو ثواب زیارت هر پیغمبری و رسولی و ثواب زیارت هر که زیارت کرده حسین‏‌ (ع) را از روزی که شهید شده است.»  مسئولیت قرائت زیارت عاشورا را فقط به یک نفر نسپارید و بهتراست هرکدام از اعضای خانواده بخشی از آن را قرائت کنند. از کوچکتر‌ها هم مشارکت بگیرید و اجازه دهید زمانی که نوبت به آنها رسید اگر نتوانستند ترجمه فارسی این زیارت را بخوانند.


 

ز کودکی خادم این تبار محترمم!

 

قرائت زیارت عاشورا که تمام شد چند دقیقه‌ای را هم به مداحی اختصاص دهیم. اگر امکانش را داشتید یکی از اعضای خانواده چند بیتی را در سوگ سالار شهیدان بخواند و بقیه همراهی کنند. به هر دلیلی اگر شرایطش را نداشتید از تلفن همراهتان کمک بگیرید و مداحی بگذارید. البته می‌توانید این رسالت را به فرزندتان یا کوچکترهای جمع بسپارید. از کودکان بخواهید مداحی هایی که حفظ هستند برای تان بخوانند.شما هم تا جایی که می توانید همراهی شان کنید و سعی کنید مستمع خوبی باشید. سعی کنید در آن مدت سرگرم کار دیگری نباشید و ترجیحا تلفن های همراه تان را کنار بگذارید. بهتر است نور خانه را کم کنید تا هم بچه‌ها خجالت نکشند و هم حس و حال معنوی تری به فضا بدهید. برخی از کودکان علاقه زیادی به زدن طبل و سنج دارند. در صورت امکان برای شان فراهم کنید و اجازه دهید در مدتی که می‌خواهند مداحی کنند از آنها استفاده کنند. توجه داشته باشید که این کار تاثیر مطلوبی در تربیت و اعتماد به نفس فرزندتان خواهد داشت.


 

چای بعد از روضه آب زندگی است!


حالا که در کمتر از نیم ساعت از فضیلت یک هیئت خانوادگی بهره‌مند شده‌اید از چای روضه غافل نشوید! بدون شک بخش دلنشین  هر هیئتی چای داغی است که با عطر هل و دارچین در استکان های کمر باریک به دست عزاداران داده می شود. شماهم در هیئت خانگی تان چندباری از مهمان‌ها  با چای و خرما و یا هرچه که دوست دارید پذیرایی کنید. برنامه‌ریزی کنید و مسئولیت پذیرایی را هر شب به عهده یکی از اعضا قرار دهید! بچه‌ها را هرچند کوچک، از لیست‌تان خط نزنید و نوبتی هم به آنها اختصاص دهید اما خودتان هم کنارشان باشید و کمک‌شان کنید.



رزق ما می  رسد از خوان ابا عبدالله / از غبار سر دامان ابا عبدالله 

 
طعم و عطر غذاهای نذری همیشه برای ما دلچسب تر است در این ایام نیت کنید و وعده های غذایی تان را به نیت نذری اباعبدالله علیه السلام  آماده کنید. با این کار هم از ثواب نذری دادن بهره مند می شوید و هم خانواده تان هر روز غذای نذری میل می‌کنند. می‌توانید هر وعده را به نیت یکی از ائمه طبخ کنید، مطمئن باشید علاوه بر اینکه آشپزی برای تان دلنشین تر می‌شود نشستن سر سفره ائمه، غذا را برایتان دلچسب تر می‌کند.به مواد غذایی سوره قدر و کوثر بخوانید تا برکت شان زیاد شود قبل از شروع وضو بگیرید و با بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی‌تان را شروع کنید. البته این عمل شایسته مختص به ایام محرم نیست و می‌توانید در تمام طول سال خانواده تان را مهمان غذای نذری کنید.


 

این یک روضه خانوادگی است!


اینکه شما در هیئت محله‌تان یا هر مراسم عزاداری دیگر شرکت می‌کنید منافاتی با این هیئت خانوادگی ندارد. سعی کنید امسال به لیست برنامه‌های محرم‌تان این عزاداری خانوادگی را اضافه کنید  تا علاوه بر اینکه خانه‌تان به نام اهل‌بیت(ع) عطرآگین می‌شود بستری باشد که برای رشد اخلاقی و تربیت فرزندانتان در مکتب اباعبدالله. حتی پیشنهاد می‌کنیم تقویم را باز کنید و با مشورت اعضای خانواده، چند روزی را در خانه‌تان هیئت برپا کنید. حتی اگر مراسم‌تان با چند مهمان هم برگزار شود کفایت می‌کند. از همسایه‌ها، خانواده یا هر که  صلاح می‌دانید برای شرکت در هیئت خانگی‌تان دعوت کنید. نگران نباشید قرار است همه‌چیز مثل همان هیئت خانوادگی‌تان پیش برود اما اگر نمی‌خواهید مسئولیت تمام و کمال مداحی را به عهده بچه‌ها بسپارید. می‌توانید از طرح سدره کمک  بگیرید. طرح سدره در راستای ترویج روضه‌های خانگی، مداح و سخنران برای مجالس  اعزام می‌کند.


آنچه گفته شد پیشنهاداتی برای بهره‌مندی بیشتر از فضیلت ماه محرم بود. شما چه پیشنهادی برای برپا داشتن بهتر سوگواری امام حسین دارید؟

منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12259بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14948بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29410بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20392بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35124بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46096بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17212بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23068بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63514بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535647بازدید]
زردی نوزادان[493637بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11359بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11529بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11204بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50762بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

از میان مقالات

موخوره
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
شوره سر؛ راه را اشتباه نرویم!
گفتگو با دکترتفسیرعلی؛ استاد دانشگاه علیگر درباره طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
توصیه‌های‌اخلاقی مرحوم حاج‌اسماعیل دولابی درباره خانواده
سیره فاطمی، درمانی برای فروپاشی خانواده(مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (1)
قرن بیوتکنولوژى و گزینه هاى پیش رو(مقاله انتخابی)
رژیـم پــاکسازی جـسم و روح (رژیم 15 روزه سلامتی- مهندس خدادادی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
آموزش روش عملی انجام بادکش
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 3 بررسی رویکردهای «خطرآفرین» فرهنگستان علوم پزشکی در موضوع «سلامت معنوی»؛ آیا پزشکان می توانند «هدایت‌گر» جامعه از بعد معنوی باشند؟
واکسیناسیون سراسری به چه قیمتی؟(مقاله انتخابی)
به آب و رنگ و خال و خط...( نگاهی به عوارض لوازم آرایشی – بهداشتی و روشهای زیبایی متداول در جامعه امروزی)
تجارت سرطان!(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1394 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
تاثیر وضو روی چاکراهای بدن (مقاله انتخابی)
کدام تنظیم خانواده؟(مقاله انتخابی)
دیپلماسی ورزشی؛ ابزاری برای نفوذ آمریکا در جوامع (مقاله انتخابی)
رسانه و دختران (مقاله انتخابی)