سلام وقتتون بخیر آقای دکتر آیا راهی برای درمان و پیشگیری خونریز ی چشم دیابتی هست یک چشم بعد از تزریق آمپول هنوز دید نداره لطفا کمک کنید
لیلا

سلام. ببخشید درسته که باید از 6 ماهگی شیر شب قطع بشه؟ من از 7 ماهگی قطع کردم و احساس میکنم به همین دلیله که شیرم خیلی خیلی کم شده. لطفا راهنمایی کنید
ایمان

سلام واحترام آقای دکتربزرگوار لطفا راهکاری برای نفخ شدید دربارداری بفرمایید ممنونم
من

با سلام و وقت بخیر خدمت شما آقای دکتر. مشکلی که بنده دارم این است که باید به اجبار قبل از خواب شبانه و خواب وسط روز دفع ادرار داشته باشم و الاّ احساس ادرار اجازه نمی دهد راحت بخوابم.( البته دفع ادرار به صورت اختیاری جزء توصیه های دینی است اما برای بنده به حالت اجبار درآمده است) از طرفی برخی اوقات با اینکه بعد از دفع ادرار عمل استبراء را انجام میدهم احساس می کنم چیزی شبیه ادرار از من دفع می شود. بنده همیشه کمرم را با کمربند به اصطلاح شتر می پوشانم. شما چه توصیه های جهت رفع این مشکل پیشنهاد می فرمایید
مصطفی

سلام بسیار ممنون از این مقاله ی عالی این مقاله شماره ی ۲ و ۳ اگه نداره، پس بی زحمت اون شماره ی ۱ رو از جلوش بردارید
دد

سلام اقای دکتر ببخشید خوردن کنجد یا محصولات کنجدی بعد از تشکیل نطفه ممنوع است آیا؟ خوردن سرکه بعد از غذا یا با اب جوشیده و عسل چطور ؟
سوسن

سلام برای درمان افتادگی رحم راهکاری لطفا میفرمایید
مریم

سلام و تشکر رعایت های غذایی بعد از اقدام به بارداری چا باید باشن؟ آیا حتی اویشن رقیق و روغن مالی و استفاده از ابزن سرکه و نمک روزانه ضرر دارد؟ استفاده از عرق رازیانه عسل چطور؟ در صورت ضرر روش جایگزین برای درمان خشکی رحم و زخم واژن و عفونت چیست
حامدی

با سلام و درود برای ضخامت رحم در سن ۶۰ سالگی که در سن ۴۵ سالگی یائسگی اتفاق افتاده و حدود ۸ میلی ضخامت اضافه دارد چه باید کرد؟
صباح

سلام واحترام دکتربزرگوار پسری ۶ساله دارم ازنوزادی سروگردنش داغه اماتب نداره گوارش خوبی نداره گازمعده نداره اروغ نداره امامدفوعش باریکه گاهی هرروز دفع داره اما میگه دفعم کامل اتفاق نمیفته وبایه بادسرد سردردمیشه بستنی میخوره سردردمیشه بااین داغی سرش ورنگ زردش به نظرشمامیتونم روغن مالی گرم برای سر وسینوس هاش انجام بدم الان که پاییزهست؟خدابهتون اجربده ممنونم
زهرا
کد : 67766
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
در بلبشوی تبلیغات، کودکان را دریابید.

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

در بلبشوی تبلیغات، کودکان را دریابید.

 

 

 

 


تبلیغات یکی از بهترین راهکارها برای فروش محصول است. اما این تبلیغ یک خوراک است که علاوه بر فروش محصول، بر روی ذائقه، سبک زندگی، نوع نگاه و... مخاطب اثر می‌گذارد. به همین علت توجه به محتوا و المان‌های موجود در تبلیغ بسیار اهمیت پیدا می‌کند و نباید در این تبلیغات از بچه‌ها به راحتی و بدون توجه به تبعات روانی و تربیتی که روی آن‌ها دارد استفاده شود.

 

 

 


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا؛ در بین تماشای یک برنامه‌ تلویزیونی صدای تلویزیون زیاد می‌شود و تبلیغات بین برنامه آغاز می‌شود که صدای آن از صدای برنامه‌، فیلم‌ و سریال‌های تلویزیونی بیشتر است و آگهی آغاز می‌شود که چند کودک 2 تا 3 سال با یک پیراهن و یک پوشک در کارخانه‌ای مشغول کار هستند و تبلیغ پوشک بچه می‌کنند و یا با یک سرچ ساده در فضای مجازی تبلیغاتی را می‌بینیم که یک کودک 2 یا 3 ساله با بدن لخت که فقط یک پوشک دارد با مادرش بازی می‌کند.

 

 

 


تمام این تبلیغات به نحوی مخاطب و زندگی او را خودآگاه یا ناخودآگاه درگیر می‌کند. صنعت تبلیغ در جهان و در کشور ما به سمتی رفته است که بخاطر جذابیت کودکان؛ از آن‌ها استفاده می‌کنند. بدون توجه به آینکه چه آسیبی به کودک حاضر در تبلیغ و یا بچه‌هایی که تبلیغ را تماشا می کنند ؛ وارد می شود.

 

 

 

 

تبلیغات به راحتی ذائقه مخاطب را تغییر می‌دهد.


تبلیغات روش و تکنیک‌هایی برای جلب توجه مخاطب به یک محصول است، آگهی‌های تبلیغاتی با استفاده از تکنیک‌هایی تلاش می‌کنند محصول را در کانون توجه مخاطب قرار دهند. اما این تبلیغات فقط باعث فروش یک محصول نمی‌شود بلکه فرهنگ، ذائقه، نوع نگاه و... را هم به نوعی به مخاطب می‌فروشد و او را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

 


حالا اگر این تبلیغات کودکان را که هنوز شخصیت‌ متغیر و بسیار تحت تاثیری دارند را هدف قرار دهد و از آن‌ها استفاده کند؛ کاربرد نماد، ابزار، چهره‌ها، نوع پوشش و... بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند.

 


کودک هدف نیست؛ وسیله است.


کودک در این تبلیغات هدف اصلی نیست بلکه وسیله‌ جذب مخاطب بیشتر است، زیرا مخاطب بخاطر جذابیت کودک جذب محتوای آن می‌شود و سرمایه‌گذار را به هدف خود که فروش بیشتر محصول است می‌رساند. به علت همین تاثیر و جذب بالای مخاطب؛ به ظاهر و پوششی که کودک در این تبلیغات دارد و به تبع آن تاثیر روانی و تربیتی که در آینده بر او خواهد گذاشت توجهی نمی‌شود و در واقع این سرمایه‌گذاران آینده و تربیت کودک را فدای سود خودشان می‌کنند.

 

 

 

 


 برخی از این تبلیغات پا را فراتر گذاشتند و به بهانه تبلیغ لباس، پوشک و... برای کودکان آن‌ها را عریان و یا نیمه عریان نشان می‌دهد، کودکان بطور دسته جمعی هستند و بدن لخت یکدیگر را می‌بینند و یا خودشان روبه روی آینه بدن خودشان را بصورت عریان می‌بینند.

 

 


در اصل 77 قانون تبلیغات کشور آمده است: «در تبلیغات تلویزیونی نباید کودکان عریان یا نیمه عریان نشان داده شوند.»  با توجه به این قانون همچنان برخی از سازنده‌های تبلیغات به این موضوع توجه نمی‌کنند و از کودکان به عنوان ابزاری برای دیده شدن و افزایش فروش استفاده می‌کنند بدون اینکه به آینده و تاثیر آن بر تربیت این کودکان فکر کنند، وقتی بزرگ شد آیا دوست داشته در بچگی همه بدن عریان و نیمه عریان او را ببینند یا خیر؟

 

 

 


به فکر سن بیداری جنسی کودکان باشید.


پیش‌تر نیزغلامعلی افروز رییس هیئت مدیره سازمان نظام مشاوره و روانشناسی کشور استاد ممتاز دانشگاه تهران با بیان اینکه این کودکان با انگیزه‌های اقتصادی و تجاری مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: از نظر روانشناختی، کودکی که با برچسب بزرگ شود، شخصیت سالمی نخواهد داشت و این مشکلات تا بزرگسالی گریبان بچه‌های تبلیغاتی و خانواده‌هایشان را خواهد گرفت.

 

 

 


به نظر روانشناسان تربیتی کودک؛ ۳ تا ۴ سالگی، سن بیداری جنسی و تشکیل خاطرات در ذهن کودکان است و در ۵ تا ۷ سالگی کودکان، وقتی با بدن برهنه مواجه می شوند، کنجکاو می شوند که بدن آن‌ها چه ویژگی‌هایی دارد و همین ممکن است خطرآفرین و نگران کننده باشد.

 

 


این کارشناسان معتقدند که اگر پوشش مناسب جلوی کودک رعایت نشود و کودکان به راحتی بدن لخت و عریان یکدیگر را ببینند و بتوانند لمس کنند منجر به بلوغ زودرس آن‌ها می‌شود که عواقب خطرناکی برای او در کودکی و بزرگسالی خواهد داشت.

 

 


در تحقیقات روانشناسان کودک در این زمینه، کودکان بین سنین ۳ تا ۴ سالگی دوست ندارند بدن شان در معرض دید باشد و از این که دیگران آن ها را عریان ببینند، احساس خجالت و شرم می کنند.

 

 


این کارشناسان تاکید می‌کنند که والدین هنگام تعویض لباس کودکان ۲ تا ۳ ساله که کاملاً متوجه جنسیت خود شده اند، باید مواظب باشند که فرد دیگری، خصوصاً کودک دیگری، بدن برهنه او را نبیند.

 

 


برخی از خانواده‌ها روی پوشش دختران حساس هستند و درباره لباس و بدن پسر بچه‌ها حساسیت کمتری دارند، اما به عقیده کارشناسان تربیت کودک روند رشد جنسی و روانی کودکان در سنین کودکی فارغ از جنسیت آن‌هاست و باید حساسیت در تربیت هر دو جنس به یک شکل باشد و محدودیت‌ها و آگاهی‌ها به هر دو جنس آموزش داده شود.

 

 

 


از همان کودکی از بچه اجازه بگیرید.


خیلی از کارشناسان بر این عقیده هستند که اگر خیلی از حریم‌ها را والدین و بزرگترها رعایت کنند در کودک هم نهادینه می‌شود و رعایت می‌کند.

 


پیش‌تر محمدمهدی سیدناصری، مدرس دانشگاه و پژوهشگر حقوق بین‌الملل کودکان هم با تاکید بر اینکه انتشار عکس عریان از کودکان به هیچ وجه پسندیده نیست؛ گفت: گرفتن عکس در ساحل، توالت و حمام را اکیداً برای کودک خود ممنوع کنید.

 

 

 

 

سید ناصری خاطر نشان کرد: بهتر است این فرهنگ را ایجاد کرد که از کودکان بالای دو سال برای ارسال عکس شان حتی برای پدربزرگ و مادربزرگ اجازه گرفت؛ این کار علاوه بر ایجاد حس احترام رعایت حریم خصوصی را به کودک یاد می‌دهد.

 

 

 

کودک آزاری نوین


با توجه به اهمیت این موضوع که بچه‌ها از همان کودکی باید یاد بگیرند که حریم بدن خودشان را حتی در بین همجنس‌های خودشان هم حفظ کنند اما برخی از تبلیغات تلویزیونی این مسئله مهم را رعایت نمی‌کنند و بچه‌ را با یک پوشک و یا بدن نیمه عریان نشان می‌دهند که سایر بچه‌ها اطراف آن‌ها درباره بدنش اظهار نظر می‌کنند.

 

 


 نمونه این تبلیغات در صدا وسیما و فضای مجازی بسیار دیده می‌شود و تولیدکنندگان این تبلیغات به تاثیر روانی و تربیتی آن بر روی کودک حاضر در تبلیغ و سایر کودکانی که او را می‌بینند توجه نمی‌کنند. همچنین این مسئله که ممکن است این کودک وقتی بزرگ می‌شود آدم خجالتی باشد و همیشه بخاطر اینکه در کودکی افراد زیادی بدن عریان او را دیده‌اند خود را سرزنش کند و ناامید شود را نادیده می‌گیرند.

 


منبع :

فارس نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[13964بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[16509بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[36794بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[48012بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[18726بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[24651بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[65646بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[539727بازدید]
زردی نوزادان[496564بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[12983بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11900بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11620بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16435بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51708بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18177بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15627بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11291بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8716بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13332بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14761بازدید]

از میان مقالات

مگر كوكاكولا و پپسي چه مشكلي دارند؟(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 1 ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و انعقاد نطفه
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
آیا کنترل جمعیت در راستای منافع ملی است؟(مقاله انتخابی)
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
طب‌ اسلامی نمی‌بینیم؛ همچون بانک‌اسلامی؛ جدایی "طب سنتی" از "طب اسلامی" انحراف است
چگونه یک مصرف کننده مسوولیت پذیر گوشت باشیم؟(مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
خطری که در آب لوله‌کشی پنهان شده است (مقاله انتخابی)
پلاستیک؛ فانتزی؟ (مقاله انتخابی)
تأثیرات تلویزیون بر مغز کودکان(مقاله انتخابی)
مادران مجرد قادر نیستند از پسران خود یک مرد بسازند (مقاله انتخابی)
استفاده نابجا از آنتى بیوتیک؛ مقصر کیست؟(مقاله انتخابی)
شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی(مقاله انتخابی)
از هفت ميليارد به پانصد ميليون نفر: دستور كار نخبگان جهاني براي كنترل جمعيت(مقاله انتخابی)
دستورات حفظ سلامتی و تغذیه برای بیماران مبتلا به سرطان