لعنت از تقویم شما استفاده کردم که فردا برم حالا میبینم قمر در عقربه واقعا که پایگاه طب چی وقتی اشتباه به این بزرگی میبینه آدم من همیشه حجامت در روز مناسب گفته شده رفتم و این ماه نیاز مبرم بود
محمد

سلام ،خسته نباشید،باردار هستم و هفته ۳۲،دیروز که سونو دادم گفتند وزن بچه خوبه اما استخوان بندی ریزی دار و قدشم کوتاه ،تو این دوماه باقی مانده چیکار میتونیم انجام بدم که استخوان بندیشم خوب بشه ؟ممنون بابت پاسخدهیتون
عباسی

سلام آقای دکتربزرگوار من ۵سال گذشته باتمام ناامیدی به شماپیام دادم دستوری فرمودین برای پسرم تاابد دعاگوتون هستم،خیلی خوب شدشرایطش الان برای دخترم ازراه دور ازتون کمک میخوام ۶ماهشه ومتاسفانه رفلاکس زیاد وپنهان داره وازشیرخوردن امتناع میکنه غذاشم خوب نمیخوره شیرخشکی هست،خوندم شربت سفرجلی دستوردادین روزی چقدربهش بدم ؟آیا راهکاردیگه ای هم هست برای امتناع ومعده اش انجام بدم یک دنیاممنونم
مادر

سلام وقت بخیر مادرم اخیرا بیماری قلبی دچار شدند و دیابت هم دارند و آسپرین مصرف می‌کنند آزمایش چکاپ انجام شده ، پلاکت خون ۱۲۰ هزار است آیا درمانی وجود دارد؟ چقدر خطر ناک است؟
مروارید

سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

از بین خبرها

خبرها و نظرها

سندروم دیدن نقاط ضعف!

حضرت عیسی(عليه السلام) روزی از راهی می گذشت که چشمش به جمعیتی از مردم افتاد.آن جمعیت در گوشه ای ایستاده بودند و به چیزی نگاه میکردند...

خبرها و نظرها

فست‌فودها عملکرد مغز را مختل می‌کنند.

مطالعه‌ای در دانشگاه سیدنی نشان داد که رژیم‌های غذایی سرشار از چربی و قند می‌توانند حافظه جهت یابی مکانی را مختل کنند.

خبرها و نظرها

گره زدن نتیجه مذاکرات به معیشت مردم!!!

سوار اسنپ شدیم که بریم سمت خانه؛ پیرمردی بود با یک پراید خسته؛ صدای ضبط زیاد بود؛ از راننده خواستم صدای ضبط رو کم کنه؛

خبرها و نظرها

من از دیر کردن و وقت‌نشناسی متنفرم.

همیشه خودم اولین نفری هستم که به جلسه می‌رسم. صبح‌ها همیشه اولین نفری هستم که سرکار حاضر می‌شوم.

خبرها و نظرها

خانه داری مقدس ترین شغل!

بیاییم ببينيم یک مادر ‎خانه_دار چقدر خدمت تولید می کند؟

خبرها و نظرها

تزریق واکسن اجباری؟!

اینهمه تبلیغ برای اینکه واکسن نزنیم، مام نزدیم ... الان مدرسه ثبت نام نمیکنه...

خبرها و نظرها

تفاوت فصدخون سنتی و سوزنی

در صورت صلاحدید، دکتر فرق بین فصد که تیغ میزنن و فصدی که در بعضی مراکز انجام میشه با آنژیو کت توضیح بدن و اینکه اصلا فصد با آنژیوکت خواص درمانی فصد رو داره‌؟

خبرها و نظرها

دقت در رفتار با بچه‌ها در سن تکلیف!

درباره سن تکلیف. بخصوص سن تکلیف دختران، چون دختر هستن و لطیف و حساس و همچنین خیلی کوچیک.

خبرها و نظرها

درباره اوقات تلخ پایان تعطیلات!

شادی، کالایی نیست که با خرج کردن پول و زمان، بدست آید؛ شادی با فائق آمدن و چیره شدن بر زمان بدست نمی‌آید.

خبرها و نظرها

اول «برداشتن کاشت ناخن»، بعد زیارت!

وقتی پارکینگ حرم امام رضا(ع)، محل کار خانم آرایشگر شد!

خبرها و نظرها

نقش فصد در کاهش فشار خون!

تحلیل علمی و پزشکی در دفاع از صحبت‌های دکتر خیراندیش درباره فصد بین انگشت کوچک و میانی دست چپ!

خبرها و نظرها

تغییر ماهیت غذا، اینبار شیر!

تهیه شیر مصنوعی قطعه دیگری از کلان طرح، گران کردن مواد غذایی طبیعی و طیب, و جایگزینی آن با انواع شبه غذای خبیث، بدست گلوبالیست ها به بهانه‌ی تغییرات دروغین اقلیمی است.

خبرها و نظرها

*قمر در عقرب آری یا خیر*

چون برخی از عزیزان در خصوص قمر در عقرب مکرر سوال فرمودند نکات ذیل تبیین می گردد:...

خبرها و نظرها

حجامت ماه آزار!

از امام صادق علیه السلام روایت است که حجامت در اولین سه شنبه از ماه آزار (اولین ماه رومی) به اذن خدا سبب سلامتی یک سال می‌شود.

خبرها و نظرها

تبلیغات گسترده برای واکسن "اچ‌پی‌وی" سلامت یا تجارت؟!

در سال‌های اخیر شاهد ایجاد موج هراس شدیدی از زگیل تناسلی و لزوم تزریق واکسن اچ‌پی‌وی (HPV) هستیم؛ آیا این تبلیغات و هراسی که در شبکه‌های اجتماعی درباره این واکسن‌ها شاهدیم نمی‌تواند بخشی از یک بازار بزرگ برای سود بیشتر شرکت‌های تولیدکننده آنها باشد؟!

خبرها و نظرها

من هم به پویش "نه به تصادف" پیوستم!

بیایید با رعایت نکات ایمنی، جان خود و دیگران را حفظ کنیم. علاوه بر رعایت قوانین رانندگی، طب ایرانی می تواند توصیه‌های مهمی برای حفظ تمرکز، کاهش استرس و پیشگیری از حوادث جاده‌ای داشته باشد.

خبرها و نظرها

خیلی مراقب باشیم نوروز امسال به اهل بیت بی حرمتی نشه!

قبل از شروع رمضان در مورد سال تحویل امسال و مصادف شدنش با ایام شهادت نوشته بودم. تصمیم داشتم دوباره چند روز قبل شروع سال نو هم مجدد بنویسم مخصوصا اینکه از مخاطبین عزیز هم سوال کرده بودم.

خبرها و نظرها

چگونه روزه‌ای سالم و پرانرژی داشته باشیم؟

متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای کنترل تشنگی در ایام روزه داری بهتر است از مصرف نمک زیاد در وعده سحر و افطار خودداری شود.

آخرین مطالب

اعمال یداوی
[147850بازدید]

سالنامه حجامت 1404 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)

سالنامه حجامت سال 1404 تقدیم کاربران عزیز پایگاه طبّ شیعه می گردد. 

زنان، زایمان، مامایی و ناباروری
[526بازدید]

جنایتی به نام غربالگری!

آیا غربال‌گری به پیشگیری از بیماری یا بهبود سلامت جنین کمکی می کند؟ خیر! آیا غربال‌گری، تشخيص قطعی است؟ قطعاً خیر! آیا جنینی که نتیجه غربال‌گری اش مثبت است حتماً مشکل دارد؟ اصلاً! ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[1548بازدید]

ویراست ششم کتابچه مرهم

ویراست ششم کتابچه مرهم، «توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین»، تقدیم کاربران پایگاه طبّ شیعه می شود.

داروخانه
[1733بازدید]

بوی سیب و ...

این مقاله به معرّفی چند نمونه خوش­ مزه، خوش ­اثر و خوش­ منظر از محصولات سیب می پردازد؛ محصولاتی که می توانند زندگی روزمرّه را شیرین تر و سلامتی خانواده ما را افزون تر نمایند.

بهداشت زناشویی
[1725بازدید]

نکاتی در باب ترس از ازدواج و تأخیر در آن

تنها نسبت به معیارای درجه یک تعصب داشته باشید. بدون تعارف باید گفت: شما تو این سن نباید مثل کسی که تو ابتدای سن ازدواج قرار داره، سخت گیر باشید ...

اعمال یداوی
[273557بازدید]

سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)

سالنامه حجامت سال 1403 تقدیم کاربران عزیز پایگاه طبّ شیعه می گردد.  

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[3553بازدید]

بهداشت جنسی کودک

ما در ایران در مورد مسأله جنسی معضل داریم ولی خیلی راحت صورت مسأله را پاک می کنیم در حالی که بسیار موضوع مهمی است و باید همه و متخصصین و شما در شناخت و برطرف کردن این مسائل قدم بردارید. این مبحث فقط یک تلنگر است که ببینیم با بچه هایمان در این مورد چه کار باید بکنیم.

كلیه و مجاری ادرار
[5434بازدید]

بزرگی خوش خیم پروستات

به دلیل این که بسیاری از مواقع درمان های دارویی با شکست مواجه می شوند؛ داروها عوارض بعضاً آزاردهنده ای دارند (به ویژه اختلالات جنسی) و تجربه موفّق درمان های طبّ ایرانی که تقریباً هیچ گاه بیمار را نیازمند جرّاحی نمی کنند معتقد هستیم که مسیر طبّ ایرانی برای درمان این بیماری مناسب تر است.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[3293بازدید]

هوش جنسی کودک

حضور مؤثر پدر و مادر و ایفای صحیح نقش آنان در خانواده در سلامت جنسی فرزندان تأثیر مهمی دارد. پدر مظهر قدرت و مادر مظهر لطافت در خانواده هستند. اگر قدرت به خشونت اختلالی و لطافت به مظلوم نمایی تبدیل شود بر درک فرزندان از جنسیت خود تأثیر منفی خواهد داشت.

بهداشت زناشویی
[4235بازدید]

زگیل تناسلی

اگر بخواهیم با نگاهی جامع تر و از منظر مسائلی فراتر از رویکردهای صرف طبّی به این بیماری نگاه کنیم اهمّیت افزایش شیوع این بیماری در جامعه فعلی ما، اثر ابتلا به این بیماری بر روابط زوجین است. با ابتلای یکی از زوجین و با توجّه به مقاربتی بودن این بیماری، شکّ و تردید بر زندگی سایه می افکند و ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[3091بازدید]

کودک و تفکّر اقتصادی (2)

این آماده خریدن های همه چیز به خانواده ها و تربیت بچه ها آسیب وارد می کند چرا ما سزیجات و حبوبات را آماده و پاک کرده می خرید؟ در حالی که بچه ها هستند و می توانیم به آن ها محول کنیم. مشارکت، همکاری و احساس مسؤولیت هرسه جزو ارزش های زندگی هستند.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[3120بازدید]

کودک و تفکّر اقتصادی (1)

ما بچه‌ها رو راحت‌طلب، منتظر شانس و پرش‌های اقتصادی و اصطلاحاً لاتاری‌وار تربیت می‌کنیم و اصلاً توجهی به ابعاد دیگه تربیت نداریم. خانواده‌ی در مسیر درست، بچه‌های قوی و ثروتمندی رو تربیت می‌کنه که قدرت اقتصادی هم دارن، تلاشگرند و این اصلاً ارتباطی با این نداره ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[3275بازدید]

فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق

«فرزندآوری» به عنوان عامل بقای نسل بشر و مؤلفه قدرت اجتماعی و در مقابل به عنوان عامل تهدید امنیت غذایی و رفاه، موضوع اختلاف های نظری در میان مکاتب مختلف علوم اجتماعی قرار گرفته است. عده ای نیز به بهانه «اخلاق» آن را زیر سوال برده و می گویند جهان ما مملوء از رنج های فراوان ...

نوزادان و کودکان
[3401بازدید]

کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته

دوران کودکی تکرار نمی شود. بگذاریم فرزندمان بچگی ایمن و شاد را تجربه کنند. کودکان را به دنیا نیاورده ایم تا زیر بار حجمی از توقعاتمان، آرزوهای بر باد رفته ما را برآورده سازند.  ناکامی های ما، از آن ماست ... فرزندمان را به قیمت فخر فروشی به اقوام و دوستان، تبدیل به ...

مغز و اعصاب و روان
[4153بازدید]

پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر

«مال اعصابته!». این جمله ای آشنا برای همه ماست، چه در ویزیت پزشکان و چه در محضر خاله خانباجی های فامیل یا خوددکتربین های غرق در فضای مجازی.

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[3879بازدید]

برای خواهرم

حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: «از  گذشته دنیا برای آینده آن درس بیاموز که حوادث آن شبیه یکدیگر است و پایان آن به آغازش می پیوندد.» (نهج البلاغه نامه ۲۲) و نیز حضرتشان فرموده اند: «هر گاه کار ها همانند شوند ، پایان آن ها با آغازشان سنجیده می شود.» (نهج البلاغه ...

اعمال یداوی
[27892بازدید]

سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)

سالنامه حجامت سال 1402 تقدیم کاربران عزیز پایگاه طبّ شیعه می گردد.

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[4949بازدید]

چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟

با افزایش سواد و گسترش آگاهی‌های عمومی، پدر و مادرهای فقیر هم وقت زیادی صرف پرورش استعدادهای فرزندانشان می‌کنند. بااین‌حال، اقشار بالادست جامعه هم بیکار ننشسته‌اند و عملاً تلاش برای تربیت بهتر بین همۀ اقشار به رقابتی توان‌فرسا تبدیل شده است، طوری که گاهی برخی از زوج‌ها ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[4553بازدید]

تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز

در سنین پایین، تربیت، احکامی و اخلاقی است. از سنین ۹ یا ۱۰ سال به بعد سراغ مسائل اعتقادی می‌رویم؛ چون قبل از این سنین کودکان ماوراء و غیب را نمی‌فهمند. هدف تربیت عبادی پرورش بنده و هدف تربیت دینی، شکوفاسازی فطرت های الهی است. تربیت دینی قله‌ای است که به سمت آن باید حرکت کنیم حتی اگر ...

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[5260بازدید]

اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.

«والدین دربارۀ نام‌گذاری فرزندانشان همان‌طور فکر می‌کنند که شرکت‌ها دربارۀ نام‌گذاری محصولاتشان، این فرآیند مانند نوعی رقابت بازاری است که در آن افراد باید بتوانند توجه دیگران را جلب کنند تا موفق باشند».

پربازدید ترین مطالب

آموزش روش عملی انجام بادکش[1171226بازدید]
درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی[1164418بازدید]
نفخ نوزادان (کولیک - دل پیچه)[1006183بازدید]
پیاز درمانی برای مشکلات زنانه[965552بازدید]
عصاره سیر و لیمو ترش؛ راهی برای باز کردن رگهای قلب[914927بازدید]
روش های افزایش شیر مادران شیرده[853956بازدید]
روش های تعیین جنسیت جنین[768409بازدید]
چربی خون[555337بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542185بازدید]
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت![504896بازدید]
زردی نوزادان[498021بازدید]
روش های عملی در درمان سرماخوردگی[452139بازدید]
مراقبت های پس از زایمان (1)[435131بازدید]
امّ الامراضی به نام یبوست[432514بازدید]
سستی و سفتی کمر؛ خرافه ای عوامانه یا واقعیتی علمی؟![417780بازدید]
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان[417540بازدید]
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات[403511بازدید]
تدابیر دوران بارداری (1)[398474بازدید]
واریکوسل[376534بازدید]
کیست پیلونیدال (سینوس پیلونیدال-کیست مویی)[362002بازدید]

از میان مطالب

حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1396 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
ختنه، راهى براى مقابله با ایدز(مقاله انتخابی)
درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
واکسن؛ ابزار کنترلِ جمعیت در دستان بیل گیتس(مقاله انتخابی)
نگاه کن روی قوطی چی نوشته شده؟(مقاله انتخابی)
نابودی خانواده (مقاله انتخابی)
تزریق رعب و وحشت برای هیچ؟! ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوکی(مقاله انتخابی)
مافیای پزشکی؛ بیماری‌های ساختگی در خدمت «صنعت پزشکی» + فیلم(مقاله انتخابی)
مستند «جنگ عليه سلامتي»؛ سازمان غذا و داروی آمریکا چگونه مردمش را زجرکش می کند؟+ فیلم
تلخ مثل چای؛ تلخ تلخ مثل حقیقت!
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1394 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
خستگی دائم بدنی
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
کیست پیلونیدال (سینوس پیلونیدال-کیست مویی)
حراج اینترنتی تخمک های دختران مدل(مقاله انتخابی)
استفاده نابجا از آنتى بیوتیک؛ مقصر کیست؟(مقاله انتخابی)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
شش افسانه کشاورزى صنعتى(مقاله انتخابی)
حجامت شناخت؛ مقاله چهارم؛ انواع حجامت
طب اسلامی، ابزاری برای ساختن تمدن اسلامی(مقاله انتخابی)